login |

Amazon-pilotok: a 6. hullám résztvevői

2016. 08. 21. 15:50 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: ajánló, hírek, , ,

Itt az Amazon 6. pilothullámának második része 3 új sorozatkezdéssel, 3 komédiával. Az újoncok: Jean-Claude Van Johnson, I Love Dick és The Tick. A rövid, képes összefoglalók után listázom az Amazon eddigi pilotköreit, hátha valaki képben akar lenni.

Az Amazon egyedi modellje ugye arról szól, hogy berendelnek pár pilotot, megmutatják a nézőknek és azok visszajelzései, értékelései alapján (is) döntenek arról, hogy melyikből legyen sorozat.

Jean-Claude Van Johnson – készítő: Dave Callaham, szereplő: Jean-Claude Van Damme, Kat Foster, Moises Arias, Phylicia Rashad

Jean Claude Van Johnson

A sorozat teljesen új fényben mutatná be a sajátmagát alakító Van Damme-ot, ugyanis kiderül belőle, hogy a színész titokban a világ egyik legveszélyesebb magánzsoldosa. Így, aki ki akar iktatni egy politikai riválist, meg akar buktatni egy multit vagy meg akar dönteni egy kormányt, az általában a Johnson fedőnéven futó, magára színészálcát húzó férfihoz fordul. Aki egy ideje kiszállt a bizniszből, de egy szerelem vissza kényszeríti, és halálosabb, mint valaha.

The Tick – készítő: Ben Edlund, szereplő: Peter Serafinowicz, Jackie Earle Haley, Brendan Hines, Griffin Newman, Valorie Curry, Yara Martinez

The Tick

A készítő képregénye alapján készített 2001-es sorozat újragondolása, ami egy szuperhős-paródia egy Kullancsnak öltözött hősről. A történet egy olyan világban játszódik, ahol évtizedek óta léteznek a szuperhősök, most pedig egy szupererő nélküli könyvelő rádöbben, hogy a városát egy régóta halottnak hitt, világszerte ismert főgonosz bitorolja. Hősünk elkezdi felderíteni az összeesküvést és így fut össze egy fura, kék szuperhőssel.

I Love Dick – készítő: Sarah Gubbins, executive producer/rendező: Jill Solloway, szereplő: Kevin Bacon, Kathryn Hahn, Roberta Colindrez és Griffin Dunne.

I Love Dick

Chris Kraus 1997-es regénye alapján. Egy texas-i kisvárosi iskolai közösségben, egy színes és intellektuális környéken játszódó sorozat egy épp odaköltöző, gondokkal küszködő házaspárról, ahol a férj és feleség kölcsönös megszállottsággal viszonyul az egyik karizmatikus tanárhoz. A férfi beindítja a képzeletüket, és a szerelemről, valamint monogámiáról felállított elképzeléseiket is megingatja.

Íme az eddig hullámok: a berendelteknek már elérhető (vagy elérhető lesz) a teljes szezonja, a passzoltak esetében csak a pilot. A linkeken a kritikák.

13 hozzászólás Ne habozz!

mSO - 2016. 08. 21. 16:38

Ez az a Kullancs, amelyik a rajzfilmben megy?

winnie - 2016. 08. 21. 17:05

mSO: volt animáció is belőle, meg normál sorozat. meg képregény.

heidfeld - 2016. 08. 21. 17:49

Bizony nézném hetiben mind a hármat.Talán a Jean-Claude Van Johnson lehet gyengébb, de Kat Foster mosolya legszebb a Földön..
Ha választanom kellene legyen a Kullancs. Nagyon beteg lehet.

Danzig - 2016. 08. 21. 18:06

Szinek alapján Jean-Claude Van Dexter :)

FrankLuck - 2016. 08. 21. 18:11

No, az Amazon megint nem nekem gyárt sorozatot…
(így a véleményem sem különösebben mérvadó – a One Mississippinek tetszett a pilotja, de semmi mást nem nézek innen).
The Tick – nem merem bepróbálni
I Love Dick – biztos ez is valami okos dolog, amit nem értek, a sztori nem érdekel, a nőt ütném-vágnám
Jean-Claude Van Johnson – komoly véleményt nem tudok mondani róla, 4 perc után 100%-ban elveszítettem mindenféle érdeklődésemet

Mardred - 2016. 08. 21. 19:37

KULLANCS! =DDDDD

hát én 10 perce sak vigyorgok mióta megláttam, alig várom! :D

ElPadre - 2016. 08. 21. 22:44

megnéztem a tick-et, hát

ISZONYAT JÓ.

minden klappol, minden. peter serafinowitz, mint tick? elképesztően jó. és hát érezhető, hogy az előbbi úriember, ben edlund, és barry sonenfeld, mint producerek, nem tudnak hibázni.

nagyon jó az is, hogy visznek bele azért életszagot, drámát, kis sötétséget is, talán pont emiatt annyira éles benne a humor is.

szerintem egyedül az effektbüdzsé miatt lehet kérdéses, amcsi oldalakon oda vannak meg vissza érte.

Lemoni - 2016. 08. 21. 23:13

Belenéztem ezek közül kettőbe (a Jean-Claude-sba nem vagyok hajlandó, még ha fizetnének érte sem). A The Tick nekem nagyon unalmas és amúgy sem az én stílusom. Az I Love Dick-nél csak egybe tudok belekötni, de az elég ahhoz, hogy passzoljam az egészet, nagyon irritáló a női főszereplő (karakter? színésznő? mindkettő?), még azt sem tudom megmondani, miért, csak egyszerűen idegesített minden pillanata.

DarkEagle - 2016. 08. 22. 00:21

Ezeket a címeket komolyan godolják az amcsik? Gondolom mindenki érti melyiknek a címére gondolok. :D

bokesz - 2016. 08. 22. 07:28

a kullancsban ki lesz a fogonosz, a szekkepu csippendel? XD nagyon befizetek erre a sorozatra… :D

ElPadre - 2016. 08. 22. 09:52

bokesz: bazz… XD azóta is ott a holdon az, hogy CHA? :)

El-ahrairah - 2016. 08. 22. 12:46

A Ticknek nagyon szurkolok, a többi kevéssé fogott meg leírás alapján, majd talán bepróbálom őket.

Azt lehet tudni, hogy az 5. hullám berendelései mikor jönnek majd ki? Most szeptembertől?

winnie - 2016. 08. 22. 14:05

El-ahrairah: az ismert premierek időpontjai ott vannak a premiernaptárban. elhúzzák őket teljes őszre, de nem mindegyik jön idén.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz