login |

Finálé előtt: The Night Of

2016. 08. 24. 15:30 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: video,

Kifejezetten jó érzés látni, hogy nemcsak odakint lett sikeres az HBO évek óta halasztott, elég szerencsétlen sorsú sorozata (ld. James Gandolfini halála és Robert De Niro kiszállása), hanem itthon is – bár nyilván nem mindenkinek jött be ez a lassabb, nagyon aprólékos stílus.

A kibeszélő itt van, történet a 8. résszel lezárul, kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e megszervezni a második szezont. A tovább mögött a finálé előzetese.

10 hozzászólás Ne habozz!

tobias88 - 2016. 08. 24. 16:17

Érdekes benne, hogy folyamatosan erősödik mindkét érzés: ő a gyilkos és az hogy ártatlan. Viszont szerintem lezárják az évaddal ezt a sztorit és a TD-hez hasonlóan az új évadra új sztori lesz.

Snoopyzit30 - 2016. 08. 24. 18:47

Bennem folyamatosan az az érzés erősödik, hogy nem ő a gyilkos. Kérdés, hogy az utolsó részben megtudjuk-e hogy ki a gyilkos. Úgy értem, hogy nem hivatalosan a rendőrség, hanem mi nézők vagy csak arról fog szólni az utolsó rész, hogy elítélik-e vagy nem.
Mindig furcsa magyar szemmel nézni egy ilyen tárgyalást, főképp hogy azon múlhat egy ítélet, hogy a szakértők szakértelmét mennyire sikerül kétségbe vonni. Néhol már zavaró pl. az ügyésznő blablája. Érvel mind a két fél ezzel azzal és végül az esküdtek döntenek.

Marcipáncica - 2016. 08. 24. 23:21

Nagyon tartok attól hogy nem kapunk majd megnyugtató lezárást, hanem egy ilyen a “fene egye meg” jellegű, napokig ezen agyalós véget írtak a történetnek. Persze lehetséges hogy egy ilyen befejezés hatásosabb filmes szempontból, de mint mezei nézőt engem azért fel szokott bosszantani csöppet.

bvr - 2016. 08. 25. 01:14

Én egyre kíváncsibb vagyok a UK eredetihez képest, eddig hol kisebb hol nagyobb hangulati eltérésekkel (volt ami itt volt ami ott tetszett jobban, pont ez volt benne a jó) lekövették (persze komótosabban, még részletezőbben, hiszen 5 helyett 8 rész az jelentős többlet) – viszont furcsa és ehhez képest tulajdonképpen kevésnek tűnik hogy már csak 1 rész van hátra, meglátjuk hova futtatják ki.

Reeka - 2016. 08. 25. 13:04

Eszméletlen jó sorozat,nagyon bejön ez a stílus, a lassúság, és a hangulat. Kár hogy már csak egy rész lesz, néztem volna még. Szerintem nem ő a gyilkos.

Xtian - 2016. 08. 25. 14:05

Sztem sem ő a gyilkos de tuti elítélik a végén és nyitva hagyják a storyt.

steelwolf - 2016. 08. 26. 00:39

James Gandolfini és Robert de Niro kit játszottak volna?

winnie - 2016. 08. 26. 05:05

az ügyvédet. ez eleve gandolfini projektje volt.

patrickburnsred - 2016. 08. 26. 08:54

engem az ügyvédnő tette érdekel, hogy (túl egyértelmű, hogy tisztában volt vele, hogy van kamera) miért csókolta meg naz-t.

elképesztően jó sorozat, továbbra is tartom azt, amit human kritikájánál írtam, hogy baromi félve indultam neki, most pedig én is ott vagyok, hogy basszus, 1 rész van hátra. és kicsit azzal is egyetértek, hogydarában biztos jobb lett volna, mint így, hogy hétről hétre megölt a kíváncsiság, de ennek is megvan a maga szépsége.

Timi - 2016. 08. 26. 23:05

“engem az ügyvédnő tette érdekel, hogy (túl egyértelmű, hogy tisztában volt vele, hogy van kamera) miért csókolta meg naz-t.”

Külföldi fórumokon azt a teóriát írták, hogy egészen egyszerűen olyasfajta intimitásba akarta vele kerülni, ami alapján “megérezheti”, hogy milyen ember lehet. Érdekes, hogy megcsókolta, majd érzett valamit és egyből leállt a csókkal. Szóval szerintem csak kíváncsi volt, hogy mit hoz ki a csók Nazból, vagy ilyesmi…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz