login |

Emlékeztető: Titkok és hazugságok 2. évad

2016. 08. 28. 20:26 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: ajánló,

Ma. 21:00. AXN. Secrets and Lies – 2×01 (kritikamagyar plakát + szinkronhangok)

Az előző szezon mellékszereplője, Juliette Lewis visszatér, most egy új ügyben fog nyomozni, egy elég korrekt szereplőgárdával – a két évad egyébként nem fog kapcsolódni, a nyomozó az egyetlen közös pont, szóval új nézők is beszállhatnak

Aki szerette az ausztrál eredetit, az nyilván nem sokat vesződött a feldolgozással, csak egy-két plusz szál és egy végecsavar volt benne, egyébként minden hasonló. Viszont talán az új szezon érdekelni fogja őket, ha már az ausztrál nem kapott.

SECRETS AND LIES – ABC's "Secrets and Lies" stars Kenny Johnson as Danny Wade, Terry O’Quinn as John Warner, Mekai Cox as Amanda Warner, Juliette Lewis as Detective Cornell, Charlie Barnett as Patrick Warner, Jordana Brewster as Kate Warner, and Michael Ealy as Eric Warner. (ABC/Bob D'Amico/Craig Sjodin)

4 hozzászólás Ne habozz!

Lalolib - 2016. 08. 29. 09:19

Juliette Lewis zseniális. Már miatta érdemes nézni a sorozatot. Ha folytatják az eredeti koreográfiát, akkor ebben a szériában sem ő lesz állandóan a képernyőn. Itt maga a sztori a lényeg, a nyomozás szinte csak mellékszállként csatlakozik a történethez. Az első rész után úgy látszik, marad az eredeti történetvezetés, ami nekem nagyon bejön.

Reea - 2016. 08. 29. 12:01

Biztos vagyok benne, hogy a gyilkos szerepel az első részben. Szóval lesz egy tippem, kíváncsi vagyok, bejön-e.:)

Deny - 2016. 08. 29. 12:07

Reea: Nekem kettő is van, meglátjuk :) Bár újabban egyre több sorozatom játszotta el azt, hogy pl. az ötödik részben megjelenő szereplő volt a gyilkos. Itt viszont nem hinném, hogy ez lesz a helyzet.

Sydneyke - 2016. 10. 09. 10:22

Én voltam a figyelmetlen vagy tényleg először 26 évesnek mondták az áldozatot, aztán 36- nak lehetett kiszámolni egy múltbeli történés emlegetése alapján, majd egyszercsak 39 nek?
:D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz