login |

Mi is megelőzzük Amerikát

2016. 08. 28. 14:10 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: video,

Új ügy,  új szereplők – új nézők? A németeknél már talán le is ment a Secrets and Lies, azaz a Titkok és hazugságok második évadja, de mi is majd egy hónappal az amerikai premier előtt láthatjuk a sorozat folytatását – a plakát fapados, de legalább saját dizájn. És talán kültéren is előfordul hasonló.

Anno szinkronnal kezdtem el a világpremier miatt (kaptunk premier előtti vetítést), de valami nem stimmelt vele, így Für Anikó ide vagy oda, átváltottam eredeti hangra. Most pedig itt van előttem a nagy dilemma, hogy mi legyen. De szerintem a blog miatt vissza fogok váltani, mert nem lenne sok értelme, ha hetekkel később írnék évadkritikát róla. Már persze akkor, ha a 2. évad is lesz olyan jó, mint az első volt.

Secrets and Lies

4 hozzászólás Ne habozz!

Deny - 2016. 08. 28. 14:24

Én nagyon várom! Hosszú idő után először fogok valamit a tévében követni.
Amúgy igen, a németeknél múlt héten volt a finálé.

zolkó - 2016. 08. 28. 17:21

“A plakát fapados..”
Underestimate of the year. Borzalmas, és még sok-sok negatív jelző. Mallory Knox szanaszét kaszabolná a készítőjét, ez tuti!

torjack - 2016. 08. 28. 20:39

Most komoly dilemmában vagyok, mert az első évadot nem láttam, de úgy tűnik, hogy új ügy, új szereplők a felállás, így elvileg el lehetne kezdeni a második évadot nyugodtan…ha viszont a nyomozónőn kívül máshogy is kapcsolódik az elsőhöz, lehet először az elsőt kellene letolni…asszem a jó öreg fej vagy írás módszerrel döntöm majd el dilemmát…:D

winnie - 2016. 08. 28. 20:46

semmiben sem fog kapcsolódni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz