login |

Délelőtti videó 3.: Travelers

2016. 08. 30. 11:50 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: Kanada odavág, video,

A több száz évvel később élő emberek felfedezik annak módját, hogy tudatukat visszaküldjék az időben, a 21. századi emberek fejébe. Ezek az ‘utazók’ random emberek élete fölött veszik át az irányítást, miközben titokban azon ügyködnek, hogy megmentsék az emberiséget a rájuk váró szörnyű jövőtől – a gond csak az, hogy minden tudások történelmi, illetve közösségi médiás profilokon alapul, így a mindennapi élet élése is nehézséget okoz nekik.

Erre a sztorira már a berendelés hírének kikerülésekor sem tudtam nagyot gombot varrni, szóval naná, hogy kíváncsi vagyok. A kanadai Showcase sorozatát Brad Wright, a Stargate-sorozatok készítője jegyezi, szereplői pedig: Eric McCormack, Mackenzie Porter, Patrick Gilmore, Jared Paul Abrahamson, Reilly Dolman, Nesta Marlee Cooper

travelers-cast

A sorozat itthon majd a Netflix-re jön, nem tudom, hogy hetiben vagy miután lefut odakint. Az első teaser a tovább mögött. Start: 10.17.

(Ugye nem csak nekem jutott eszembe a cím alapján az első nagy, poszt-Prison Break-es pilotmeglepetés, a Traveler. A Stranger Things-írásomnál soroltam a legalább 8,5/10-et kapott pilotokat, és most látom a linken, hogy a Traveler is ilyen magas pontszámot ért el anno nálam. Imádtam a koncepciót.)

2 hozzászólás Ne habozz!

energy - 2016. 08. 30. 12:14

Az ismertető alapján komédiát vártam, de az előzetes túl komoly. Első részre kíváncsi leszek.

ayren - 2016. 08. 30. 12:35

Időutazás mindig kipróbálós nálam.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz