login |

You’re the Worst: kezdett a 3. évad

2016. 09. 03. 16:23 - Írta: superpityu

3 hozzászólás | kategória: kritika,

Immár a 3. szezonjával tért vissza a You’re the Worst, ami a remek első évad után, tavaly még tovább emelte a téteket és sikerült valami egészen zseniális szezont produkálnia. Bevallom, némiképp féltem, hogy nem tudják tartani a színvonalat, de a premier alapján nem igazán kell ettől tartanunk.

Sőt, ismét sikerült egy kis különlegességet belecsempészni az eddigi receptbe. Pontokban ez egy 8/10 egyelőre, de van annyi kraft a sorozatban, hogy több is lehessen később.

bscap0218

Az az igazság, hogy sok újdonságot nem tudok mondani a szezonnyitó alapján. Továbbra is 3 szálon halad a történet, ami még mindig nagyon jól áll a You’re the Worstnek.

Gretchen és Jimmy sztorija a tavalyi komolyság után egyelőre sokkal kellemesebb és kevésbé nyomasztó irányba indult el, még mindig remekül működik a két karakter együtt. Plusz Gretchen munkája továbbra is rohadtul feldobja a részeket.

bscap0222

Úgy tűnik, nem lehet mindenki egyszerre boldog, mint az az első évadban még előfordult, így a premier alapján Edgar és Lindsay is sokkal nagyobb mélységekbe fog esni, mint korábban. 

Tényleg érdekes volt, hogy Dorothy és Paul hogyan próbál segíteni a párjának a legnagyobb szükségben, és látni azt, hogy ők miként reagálnak erre. Bár nem mondom, hogy Lindsay-től nem lehetett valami hasonlóra számítani, azért így is bőven meglepődtem az utolsó jeleneten. 

bscap0226

Nagy kérdés, hogy merre tovább, kit mennyire fognak megtörni idén, vagy kicsit vissza vesznek-e esetleg a sötét tónusból. Annyi biztos, hogy Gretchen szálára érkezik Samira Wiley, aki egy pszichológust fog alakítani és így továbbra is szem előtt marad a klinikai depresszió. Kíváncsi vagyok, hogy emellé milyen őrültségeket tudnak majd idén felfűzni.

3 hozzászólás Ne habozz!

Lamantin - 2016. 09. 03. 18:00

jó volt, meghozta a hangulatot

Riggins - 2016. 09. 08. 18:50

Erős kezdés volt, de Dorothy-t még mindig nem tolerálom.

zolij - 2016. 09. 17. 11:28

uh, a 3. rész végén ez a jelenet..

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz