login |

The Strain: kezdett a 3. évad

2016. 09. 05. 18:32 - Írta: winnie

58 hozzászólás | kategória: kritika,

Zack is back!

Már 23 nap telt el azóta, hogy a pilotban leszállt az a bizonyos repülőgép és elkezdődött a világvége/pusztítás/járvány, kár, hogy a sorozatot azóta sem sikerült gatyába ráznia a készítőknek. Pedig isten látja a lelkem, az esélyt megint megkapta, ráadásul mind Corey Stoll, mind David Bradley, mind Kevin Durand jó arc, Miguel Gomez karaktere pedig már kezdetektől fogva nagyon bejött. És mégis…

The Strain - 3x01-01

Most sírhatnék amiatt, hogy a készítők nem is próbálkoznak azzal, hogy ütősen kezdjenek, de inkább azt írom (minden nézőpont kérdése, ugye?), hogy le a kalappal előttük, hogy ennyire merészek, hogy mernek olyan lassú kezdést produkálni, mint amire a 3×01-ben sor került.

Persze akadt némi céllövölde a sötétben, kaptak teret hőseink és a rosszfiúk is (meg Zack, de minek? szegény, legalább egy évet öregedett a fogságban), sőt, Eph is hozzájutott egy új üveg prémium vodkához, de ha valaki azt mondja nekem, hogy ez a szezonnyitó bármerre is haladt, akkor skandalumot kiáltok. (A lények dizájnját, bár kreatív, még mindig utálom, viszont a színek ezért folyton kárpótolnak.)

The Strain - 3x01-02

És nem, nem akcióorgiát várnék, távolról sem, de azért elég ijesztő, hogy a mostani 10 részes szezon is csak ilyen kezdésre képes. Ami korábban megoldási lehetőségnek nézett, az úgy tűnik, hogy csődöt mond, mint ahogy a felszabadítási kísérletek sem úgy zajlanak, ahogy azt móricka elképzeli, Eph pedig a rész végén szemben találja magát az egymilliós kérdéssel – ehh, ha nézné a sorozatot, tudom, mit válaszolna.

Frusztráló az egész, szerintem a The Strain-ben egy sokkal jobb horrorsorozat van elrejtve, és rejtély, hogy ilyen színészekkel és készítőkkel, hogy nem sikerül előbányászniuk. Persze az is lehet, hogy egyszerűen csak nem az én ízlésemet célozták meg vele, mert tippre a nézők/maradók között sokkal többen vannak a feltétel nélkül rajongók, mint a húzódozva nézők.

The Strain - 3x01-03

Ja, az új főcím állat. És van könyves kibeszélő is, de csak dísznek.

58 hozzászólás Ne habozz!

mark - 2016. 09. 05. 18:51

Borzasztó volt a kezdés. Konkrétan semmi érdemleges nem történt benne, kis(?) túlzással én jobb részt kreáltam volna. Kár, mert bár nem egy csúcs sorozat, az első 2 évad kellemes volt, de eddig a 3. nagy csalódás. A 2. rész is csak nagyon minimálisan volt jobb. Az új főcím viszont tényleg jó lett, ez az egy pozitívum.

Raziel Anarki - 2016. 09. 05. 19:47

kedvenc agyhalott sorozatom :D tényleg csak elrettentő példának nézem…. egy csomó más kihullott idén :D

n5wrr7 - 2016. 09. 05. 19:51

Winnie, minden szavaddal egyet tudok érteni. Egy darab szóval lehet jellemezni a sorozatot: unalmas!
A könyveket 2szer olvastam végig, imádtam őket!
Amikor megtudtam, hogy sorozatot készítenek, nem siránkoztam, mint más esetekben, hogy “na, tuti elb.sszák ezt is”, hanem kifejezetten ujjongtam. Rengeteg minden adott a sztoriban egy olyan sorozathoz, ami több réteget is érdekelhet:
horror – nyilván a lények,
akció – jó kis összecsapások a strigoikkal,
fantasztikum – akár Setrakiant vesszük, akár a Lument, akár a Mester és társai eredetét, fergetes a mitológia
családi dráma – Eph+Zack+Kelly,
romantikus szál – ennek mondjuk már lőttek.
Erre megkaptuk ezt a szerencsétlenkedést. Mind a színészek, mind a készítők, mind az alapanyag adott egy ütős sorozathoz, de egyszerűen nem megy.
Én őszintén, nagyon szeretném szeretni, de nem tudom. Az első évad is dögunalom volt, de gondoltam, majd beindulnak a dolgok a másodikra. Nem történt meg, évad végén kaszáltam. De hát csak nem tudtam ellenállni harmadik évadkezdésnek! Hiba volt, végig kínlódtam. Végérvényesen kasza :(

Benzin - 2016. 09. 05. 20:21

Elnyerte a tetszésemet. Az “új” főcím zseni, a gépkarabély torkolattüzében felvillanó toportyánféreg ötletet megtapsoltam. 10/7

(hogy a sztori komótosan cammog, volt idő már megszokni, vagy kaszálni, kétségtelen a 2. évadban bosszantottak újra és újra lefutott körök )

Geza Kovacs - 2016. 09. 05. 20:48

én egészen megszerettem a sorozatot, akkor is ha téyleg szar amúgy

viszont a 23 nap annyira kínos baromság, hogy ez már önmagában elég lehetne arra, hogy ráhagyjam a fenébe

winnie - 2016. 09. 05. 20:49

“Az “új” főcím zseni, a gépkarabély torkolattüzében felvillanó toportyánféreg ötletet megtapsoltam.”

az nagyon jó volt!

monti - 2016. 09. 05. 23:43

nekem is olyan érzésem van hogy na majd a következő részben beindul, aztán mégse
ráadásul most az első résznél olyan volt mintha újraindult volna a sorozat afféle rebootban

Hegedda - 2016. 09. 06. 00:25

Olyan ez a sori, mintha kilúgoztak volna egy igazán jó sorozatot.

Thomas - 2016. 09. 06. 02:07

Nem vagyok feltétel nélküli rajongója a sorozatnak, soha nem is leszek. De olyan jók a karakterek, meg ezek a lassú részek annyira nézetik magukat, hogy eszembe sem jut a kasza, pedig egész nyáron nagyon vérgőzös kedvemben voltam:) Inkább építkezzünk csak 9 részen át, azt élvezni fogom, és elég lesz, ha csak a fináléban jönnek a szokásos a burleszk jelenetek, azt még elviselem:)

Persze az évadnyitóban is az volt a mélypont, amikor akciózni kezdtek. Nem tudják másképp érzékeltetni Eichhorst erejét, minthogy darabokra szedetnek vele elit tengerészgyalogosokat, akik a legjobbak a világon, vagy mi, mert amikor a főszereplőkkel kerül szembe, nyilván őket nem ölheti halomra, így folyton elfut:) És néha emlékeztetni kell a nézőket pár vendégszereplő kárára, hogy ő valójában nagyon badass, nem egy nyuszika:)

Bagosz - 2016. 09. 06. 08:07

Abszolút könnyen fogyasztható,popcorn sorozat.Sose lesz kritikusok kedvence,de már csak a témája miatt is nem kihagyandó.A valóban létező logikai buktatókat meghagyom a fórum fő kritikusainak. :-)))))

winnie - 2016. 09. 06. 09:51

bagosz: én ezt látom, hogy elég nehezen fogyasztható, és még popcorn faktora sincs sok – nem véletlen, hogy nem túl nagy rajongói kedvenc, pedig a téma predesztinálná erre. lehetne ponyvább, de inkább más irányba indulnak el. (egyébként vannak logikai buktatók a sorozat? mi lehet logikai buktató? és kinek számítanának?)

viszont a “sosem lesz a kritikusok kedvence” kifejezés tévésorozatoknál nem nagyon értelmezhető (max műfajok esetében), mert ez nem folyamat.

egy tévés kritikus megnézi az első részeket, jó eséllyel nem tartja kiemelkedőnek, utána soha az életben nem néz vissza a sorozatra. ergó, ha nem lesz kedvenc a pilottal, akkor már sosem lesz kedvenc. nem azért, mert ilyen vagy olyan a folytatás, hanem mert mondhatni egy sorozatnak sincs esélye kedvenccé válni a későbbi szezonok során.

még szerencse, hogy itt vannak azok, akik nézik, vagy itt vagyok én, de látod, hogy még ebben a táborban sincs túl nagy sikere vagy elismertsége a sorozatnak, és ez a gond. pedig, mint írtam is, minden megvan benne, hogy ne valami langyos, unalmas cucc legyen. nekem már ez az egy kihalt utcarészlet is, amit majd minden részben megmutatnak másképp feldíszítve, tök jó hangulatot sugároz. annyira keveset kéne tenni ahhoz, hogy a the strain jó és élvezetes legyen, erre minden második döntést elbaltázzák.

(én persze extrém példa vagyok, hiszen olykor a fejemet fogom, hogy mennyire érdektelen képes maradni a sorozat, éppen ezért inkább a rendszeres nézők véleményeire mutogatnék, nem a sajátomra, mert az nem mérvadó.)

chros69 - 2016. 09. 06. 12:15

@Hegedda: “Olyan ez a sori, mintha kilúgoztak volna egy igazán jó sorozatot.”
:D Tokeletes megfogalmazas.

@winnie: “ezért inkább a rendszeres nézők véleményeire mutogatnék, nem a sajátomra, mert az nem mérvadó”
Dehogynem az! :) Es attol meg nezhetjuk, mert tavolrol sem tokeletes: amig nem idegesit fel, addig nincs gond. :)

Xtian - 2016. 09. 06. 12:23

mennyire szerializált?

winnie - 2016. 09. 07. 04:43

“mennyire szerializált?”

szerintem érdekesebb kérdés, hogy mennyire jó, de ez egy könyvadaptáció. az ilyen sorozatoknál nem nagyon lehet epizodikusan dolgozni.

noodles - 2016. 09. 07. 08:27

rémes volt az évadnyitó :(

mxyzptlk - 2016. 09. 10. 00:13

Ez alapján a promo alapján igéretesnek látszik a következő rész. http://www.youtube.com/watch?v=42vmx7Erx2A

Thomas - 2016. 09. 13. 23:17

Haha, legyőzték a Mestert, akkor vége a sorozatnak? Ja nem, mert a kukac elmászott:) És akkor most ennyi volt a nagy harc, amire szerencsétlen elsőszülött 2000 évig készült? De inkább megdicsérem, hogy végre egy korrektül kivitelezett harcjelenetet összedobtak, még ha nem is volt epic, legalább nem nevetséges, ami nagy szó ebben a sorozatban:)

painty - 2016. 09. 14. 01:48

Nekem tetszett. Leginkább a visszatekintéses részek miatt:) általában azok jobbak, mint a jelenkori események:D

Gatts - 2016. 09. 15. 01:53

Eddig sem szerettem a mexikói szálat, de most nagyon felidegesítettem magam rajta. Megértem valahol a srác indítékait, de valahogy nem fér bele nekem, hogy egy nyáladzó dögöt mentünk és rendben van, hogy akkor etessünk meg vele egy rendőrt… Angelnek is úgy tűnt előtte, hogy több esze van, aztán mégsem. Ráadásul a végén el is futnak és otthagyják az öreglányt.

A Mester legyőzésén meglepődtem, azt hittem, hogy megint egy szerencsétlen megmenekülés lesz a vége, bár ez végül is megtörtént a főféreg lelépésével. Kíváncsi vagyok, kibe fog belemászni. Ha ismert karakter, akkor Eichorst, Kelly, esetleg Eldritch lenne a logikus. De ha mernek lépni egy merészet, akkor Zach. :)
Nem ismerem a könyveket, szóval nem tudom, hogy ott mi a sztori. El tudnék képzelni egy olyan megoldást, hogy a Mestert eltakarítják még ebben az évadban és ha folytatják, akkor új ellenségként előjönnek a föld alá rejtett alvó ősvámpírok. Gondolom, ők sem sokkal jobbak, csak más frakció.

mxyzptlk - 2016. 09. 16. 03:38

A könyv szerint az ősök normálisabbak, persze ők is vérszívók de ők nem engedik elszaporodni a járványt saját maguk után, valamint nem akarnak nyíltan uralomra törni az emberiség felett mint a mester.

Benzin - 2016. 09. 20. 13:37

mexican seat belt :DD

3×3, tetszett

mxyzptlk - 2016. 09. 27. 02:31

Kár hogy kihalt a kibeszélő, pedig az utóbbi 2 részben azért előkerült néhány infó amiről lehetne beszélni.

Benzin - 2016. 09. 27. 19:04

3×4

Eichhorst egész hatásosan tért vissza: féregbomba gyártás közben Shakespear-t szaval! Határozott karakterfejlődés tőle, hogy nem futott gyáván meg a csata elől, sőt, adott egy nagy kickbacket Feraldoéknak.

Lehet tippelni, kinek bőribe bújik a következő részben a Mester! RIP Bolivar :DD

Benzin - 2016. 09. 27. 19:06

mxyzptlk – 2016. 09. 27. 02:31

például?

Szaby59 - 2016. 09. 27. 21:38
Thomas - 2016. 09. 28. 21:42

Most miért az lett a következtetés, hogy a Mestert nem lehet elpusztítani, csak bezárni egy ládába? Miután végre rájöttek, hogy nem a gazdatestet kell megölni, hanem a kukacot, ami benne van. Arra nem lehetne csak rálépni, vagy ledarálni?:) Lehet, hogy a könyvben meg van magyarázva, de itt nem emlékszem, hogy kitértek volna erre.

mxyzptlk - 2016. 10. 05. 04:10

@Thomas: A sorozatban elvileg nem említették hogy miért de a könyvek szerint elpusztítani csak úgy lehet a mestert ha elpusztítják a származási helyét, máskülönben valahogy újra tudja magát formálni. Többet szándékosan nem írok hogy ne legyen nagyon spoileres a komment.

Benzin - 2016. 10. 05. 09:27

3×6

10/7
Egy pontot levontam a helyenként gyalázatos dialógusok miatt, továbbá húztam egy újabb strigulát az “Eichhorst jön nagy garral és vinnyogva elszalad” táblára, pedig titkon reméltem, ilyen akciót nem látunk már többet, de szerelmesek az ilyen szituációkba az írók. Ez van.

Szóval az apróbb és megszokott döccenőket leszámítva: a föld alatti bújócska bejött, a fészekírtás és a Central Park inváziója zseni volt; ez a Zakariás gyerek meg egyre közelebb kerül hozzá, hogy ő legyen a Maszter új gazdateste, vagy nem?

Thomas - 2016. 10. 06. 00:20

mxyzptlk: Köszi, ezt tényleg nem ártott volna elmondani, mielőtt levonják a következtetést.

Ez az új rész meg végre ütős lett, az évad eddigi legjobbja, elrepült ez a 42 perc:) Mondjuk az újabb Eichorstos elszaladást leszámítva, nagyon szurkoltam, hogy Dutch a fejét csapja le, de hát elég rosszul céloz, na:)
És igen, legyen Zach az új gazdatest, akkor végre véget ér ez az idegesítő anyukás-apukás szál is. Az új kutyája zseniális:)

mxyzptlk - 2016. 10. 10. 02:34

@Thomas: később még említhetik a sorozatban mert elvileg Setrakianék a Lumenből tudják meg az elpusztítással kapcsolatos infókat is.

Benzin - 2016. 10. 11. 09:42

3×7

Megint egy nyugis rész volt a nagy aprítás után, mindenki tette a dolgát szép komótosan. Az epizód lényegét egy darab összetett mondatban foglalta össze Setrakian tata, én igényeltem volna még 3 mondatot arról, mit is láttunk.

Akárhogy is, toportyán világon belül is fokozódik a nemzetközi helyzet, a Mester meghozta a régi rokonokat :DD

Thomas - 2016. 10. 15. 00:13

Érdekes, hogy pontosan mit csinál ez a fehér nedv. Mert Setrakian egyszer mondta, hogy azt rosszul hiszi, hogy meg fogja gyógyítani, csak talán lassítja az öregedést, mint nála is. Vagy már nem emlékszem, hogy pontosan mit mondott, de valami ilyesmi volt a lényege, viszont most úgy tűnt, hogy Eldrich egyből jobban lett tőle.

Thomas - 2016. 10. 15. 00:14

Vagy lehet, hogy úgy mondta, hogy csak átmenetileg javul tőle az állapota, de nem lesz halhatatlan, mint hiszi. Így már több értelme van:)

mxyzptlk - 2016. 10. 17. 06:46

A mostani rész utolsó pár perce az egész sorozat eddigi legütősebb jeleneteit hozta. Érdekes lesz hogy innen milyen irányban mennek tovább mert

SPOILER

nagyon úgy tűnik hogy annak a tervnek reszeltek amiben az ősök fizikai segítségét is felhasználték volna a Mester bebörtönzéséhez. Gyanús hogy taktikai atomtöltetek robbantak a rész végén, annak alapján ahogy elkezdtek összedőlni az épületek Manhattan területén.

Geza Kovacs - 2016. 10. 18. 01:31

Hát ez baromi jó volt. Mostanában nagyon frankó a sorozat. Annyi kellett csak, hogy a horroros fíling helyett akciósabbra vegyék a figurát.

Corey Stoll karaktere már teljesen háttérbe is szorult szerencsére. Satrakian és Fett sokkal komolyabbak, a többiek már nem is kellenének, főleg a latino gyerek jelenlétét nem értem.

Balumedve - 2016. 10. 18. 13:38

Nekem is egyre jobban tetszik ez az évad. Csak azt sajnálom, hogy ennyi ideig kellett várni arra, hogy az ősi aszalt szilvák akcióba lendüljenek. Végre elkezdenek akciózni, erre el is búcsúzhatunk tőlük.
Amit még egy kicsit nehezményezek, hogy a latino srác ennyire kiesett a fő sztoriból. Remélem az íróknak sikerül majd valahogy visszaterelni a karakterét a főbb események felé.

Benzin - 2016. 10. 19. 09:52

Zseni volt a földalatti vámpír-rangadó. Nem gondolták túl a dolgot a készítők, ezek jöttek balról, azok jobbról, aszt hadd szóljon. Mondjuk, nem vágom, miért kispadoztak végig az Ősök, miért csak akkor állnak be, amikor a vendégcsapat már emberelőnyben van?

Angel hozza továbbra is a poénokat: feszület alakú boxer + ” Mama’s boy” :DD

Említést érdemel még az a jelentős méretű DÉ betű, ami Dutch homlokán keletkezett a derék doktor tapperolása után.

Lövésem sincs hová fog kifutni ez az évad, a Mester nyilván védett a befejező szezon utolsó részéig, vagy nem?

Izsák Krisztián - 2016. 10. 19. 11:54

Ez a nyolcadik rész ütős volt…sok értelemben haladtak a történettel,kiderült pár dolog a Mester tervéből…és összejött a relax-sex az “orvosi” vonalon ;)

Geza Kovacs - 2016. 10. 24. 22:24

Baromi jó évad. Ilyen vámpírosok kellenének filmben is. Remélem folytatják.

mxyzptlk - 2016. 10. 25. 18:37

A 4. évad lesz az utolsó már megerősítették.

Khaal - 2016. 10. 25. 19:56

Pöpec rész volt ez is, azt érzem kezd magára találni a sorozat, most még a flashbackeket se éreztem annyira feleslegesnek mint eddig.

Pár apró gondom van csak: UV lámpák használata miért került ennyire háttérbe? Elejthettek volna valami kis morzsát, hogy pl. a Stoneheart monopólium helyzetben van a piacon és “gyártási nehézségei” akadtak vagy valami hasonló. Mondjuk a korai részekhez képest mintha az UV fény ereje is csökkent volna a strigoiok ellen. Eldritch irodájánál elég jól elintézte a behatolókat, mostanra meg kb leredukálódott a férgek kimutatására a fény szerepe.

A többi tényleg csak picsogás, de pl. meglepett hogy Eichorst nem érezte a fehéret Eldritchben, hogy akármilyen gyors is Quinn, azért nem sok reális esélye volt mégis úgy néz ki karcolás nélkül megúszta, valamint az érző elfogása is meglehetősen könnyen összejött dokiinknak, bár a zárt tér sokat segíthetett ebben.

Stiel - 2016. 10. 26. 01:28

Jeee, végre egy igazán jó rész. Kicsit Got 6×10 utánérzésem volt, végre szétcsaptak rendesen. Az utóbbi két epizódban eléggé meglódult a cselekmény, mintha hirtelen mindenki dűlőre akarná vinni a dolgot. Ideje volt.

Benzin - 2016. 10. 27. 09:37

3×9 = 10/9

Úgy dobálják a készítők az évadok alatt felépített történetszálakat a darálóba, mintha nem lenne holnap: The Ancients, Red Hook, NYPD & Faraldo, Angel, Palmer lázadása etc.

Nyilván Gus is visszafordul a drótkerítésről és összeáll újra a nagy csapat. Vagy nem.

Balumedve - 2016. 10. 31. 19:13

“Zack is back!”
Ez micsoda zárás volt. Tényleg nagyon bedurvultak. Zack ismét találkozott apjával, és az eddig utált majd untató karakterből végre mocskosul irritáló karakterré nőtte ki magát. Ezúton gratulálok a készítőknek, ennyire még egy sorozat-kölyköt sem utáltam. Azért ez nagy szó, amikor Carl és Joffrey is kellemesebb jelenségnek számít.

kpeter - 2016. 10. 31. 21:20

:D :D :D :D ez az évadzáró nem semmi.

Thomas - 2016. 11. 01. 00:37

Jajj, ez a befejezés már fájt:) Ez a sorozat eddig is valami “zseniális” az volt az évadzárók tekintetében, de lehet ezt még überelni! Szegény Ephet már komolyan sajnálom, hogy egy ennyire üresfejű gyerek jutott neki. Mami majdnem megkajálta, mert a Mester pár percre eltűnt a füléből, utána rátámadt apura, de amiért az megvédte magát, ő atomot robbantott:) Megnéztem volna azt a beszélgetést, ami ezután jött volna egy hétköznapi családban:) “Atomot robbantottál egy nagyvárosban, hülyegyerek? Olyan pofont kapsz, hogy lerepül a fejed!” De ez a The Strain világa, itt ez normális reakció egy kamasztól, és szerencsére a befejező évadban ehelyett lehet tovább keresgélni, talán még meg is lesz mentve, és az a nyakleves is elmarad…

Stiel - 2016. 11. 01. 00:48

De most komolyan, egy sértődött kiskamasz miatt futunk még egy kört?

Izsák Krisztián - 2016. 11. 01. 19:51

Ezt a Zack gyereket miért nem tudta valaki már megzabálni…ilyen inteligens embernek,hogy lehet ilyen hülye a gyereke,főleg el is mondták neki mi az.

mxyzptlk - 2016. 11. 02. 09:21

Az évadzáró alapján nekem az az érzésem hogy az írok szándékosan trollkodnak Zach karakterével már a sorozat legeleje óta, nehezen tudom elképzelni hogy alapjáraton képesek legyenek ekkora baromságot kitalálni mint a rész végén a robbantás.

Thomas - 2016. 11. 02. 13:08

Félek, hogy komolyan gondolják… Csináltak egy befejezést, amiből lezárást is lehetett volna kanyarintani kasza esetén, de mivel megtörtént a berendelés, visszacsináltak mindent. Hiába élveztem ezt a sorozatot, ennek az évadnak a nagyrésze már nem volt az igazi, és most tényleg azt érzem, hogy jobb lett volna lezárni. Ez lenne a tökéletes kiszállási pont, de mivel utolsó évad következik, úgyis kitartok. Csak nehogy Falling Skies-szintű gagyiság legyen belőle.

Khaal - 2016. 11. 02. 15:55

Szerintem pont hogy felfelé ívelt a sorozat a középszerből, elég komoly dolgokat meg mertek lépni, de ez az évadzárónál teljesen kisiklott, félek hogy önismétlésbe fog fajulni az egész vagy menthetetlenül elmegy gagyiba.

sledge - 2016. 11. 02. 20:42

Most komolyan? Őszintén szólva itt és most saját kezűleg tekerném ki a nyakát Zacknek Eph helyében, ha már ezt találták ki.

Azt mondjuk nem tudom, hogy tényleg ennyire hülyék a mai gyerekek, a forgatókönyvírók ennyire ostobák vagy csak trollkodnak.

Az biztos, hogy ha nem így robban az atombomba, akkor tényleg csettintettem volna, mert a nagyon gagyiból átment az egész kifejezetten vállalható szintre az utolsó részekre, sőt ez most tényleg baljós dolgokat fest elénk. Csak ne lennének ezek az idióta írói húzások.

Az biztos, hogy érdekes lesz a 4. évad egy ilyen befejezés után.

mogsta - 2016. 11. 03. 22:29

nem azzal van a gond, hogy ki robbantotta fel a bombát (amúgy azon én is jót röhögtem, hogy egy felelős apa ilyenkor mit mondana, ejnye no fiam, nem robbantunk atombombát, csak mert anyád le akarta harapni a fejem, én meg nem hagytam neki. Két hét szobafogság és nincs wifi!) hanem hogy az volt a csomagban ami egyiptomból jött. így ugyanis körülbelül az egész sorozat értelmét vesztette, hiszen 2 db atombomba vásárlásához bőven elég lett volna Palmer pénze, amikor 2002-ben a mester partnere lett.

az tetszik, hogy jobbbra-balra ölik a füszereplőket és meg merik azt húzni, hogy atomot robbantanak egy amerikai nagyvárosvan, de az már nagyon nem, hogy az egyik bomba annyit okoz, hogy “ja, mintha lett volna valami robbanás arrafelé tegnap” a másiktól meg kb. vége a világnak. komolyan azt vártam, hogy az utcán égő hordók mellett melegedő túlélőket látunk 5 perccel a robbanás után.

nagyon össze lett csapva az évad vége, egyáltalán nem méltó az első két szezonhoz de remélem a negyedikre összeszedik magukat, így, hogy tudják meddig nyújtózkodhatnak.

egyébként meg Gus fogja megmenteni a világot, nem a szerencsétlen hófehérkék akinek fontosabb, hogy az egyetlen női szereplőt éppen ki reszelgeti, ahelyett hogy a tényleg VIP rózsaszín kukacot keresnék…

Benzin - 2016. 11. 03. 23:01

Kiváló posztapok kulissza lesz a nukleáris sivataggá porlasztott New York, a radioaktív felhők árnyékában ragadozó vámpír hordákkal. Ez így elég baljós cucc, nem?

Látványos finálé volt, az írók meg egy istenit trollkodtak ezzel a nyomorult gyerekkel :DD

bauxit - 2016. 11. 08. 11:51

kicsit keson erkeztem a partira :)

spoiler on:

lelotted a vampiranyam, ezert felrobbantok egy atombombat .. WTF eddig ez volt a guilty pleasure sorozatom, de ez lezaras “jumping the shark” volt..

az az erzetem van, mintha valaki az utolso resz felvetele elott leszolt volna, h gyerekek, meg ne pakoljatok, lesz meg egy evad.

Mert nem tudnam maskent ertelmezni, h a naci vampir, es az ezereves vampirvadasz hibrid is “feleled”, es a vegen egy onfelaldozo akcio helyett nem a koporsot otthagyjak premier planban.

alternativ befejezesem:

a doki kinyirja a fiat, hogy megmentse a vilagot,

naci vampir tuleli az ezustgolyokat, es mivel nincs tudalatti kommunikacio, ezert elkezdi a sajat vampirkommandojat szervezni, hogy bosszut alljon, es vegrehajtsa “a tervet”.

Theo - 2016. 11. 16. 22:33

Eddig WALT volt a topon, most már ZACK simán viszi a prímet. Ennyire nyomorék gyerek-apa párost már írni se lehet.

Sawyer - 2018. 06. 24. 15:08

Egy kis késéssel, most néztem meg a 3. szezont. Hát kezd ez is ugyanarra a sorsra jutni, mint a TWD, egy helyben toporgás, nyögvenyelős karakterkapcsolatok, idegesítő gyerek.

Az évadot 5 részben simán le lehetett volna tudni, a legtöbb csak felesleges töltelék volt.

Az előző két évadban annyira nem tűntek fel (vagy már nem emlékszem) a logikátlanságok, de itt egyre jobban, Főleg a védőfelszerelés hiánya, mikor csak úgy locsognak a sztrigojok.

Az akciók nagyon jók voltak, főleg a hibrid vámpír alkotott nagyokat, az ősök leölésénél főleg.

A végét még emésztem, nagyon hirtelen jött ez a dolog, nem is tudom, síjak-e vagy nevessek, vagy mi a rosseb volt ez :D tény, hogy Zach felsorakozhat a Joffrey – Carl kölykök élvonalához.

7/10 az évad, de igen a mezsgyén táncol. Az utolsó évadra most már maradok.

mate - 2018. 09. 29. 14:17

Sziasztok, mikor megláttam a sorozatot elutasítottam, hogy jaj egy béna vámpíros hülyeség, de adtam neki egy esélyt, és szerencsére kellemeset csalódtam, ugyanis szörnyen megtetszett, az egyik kedvenc lett belőle.

Az első évad pár epizódja lassan indul be, de ez természetes, hiszen mire rájönnek, hogy mi is ez a vírus, és összeáll a csapat, kell pár ilyen epizód, de aztán egyre jobb lesz, pörgősebb, izgalmasabb, a szereplők nagyon kedvelhetőek,megnyerőek, menő arcok, persze kivétel az a hülye zack gyerek.

Én kifejezetten bírom az ilyen, horror, akció,kaland,fantasy jellegű dolgokat, csak ajánlani tudom mindenkinek, jelenleg a 4. évad szinkronos változatát várom, remélem menő lesz a finálé ;)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz