login |

Pilot: Mary + Jane

2016. 09. 06. 21:51 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

I gave up my lifestyle blog for this.

Persze, hogy Snoop Dog a Mary + Jane egyik producere, ki más lenne? Amúgy az MTV akart magának egy Broad City-t, és nem is sikerült annyira rosszul a próbálkozásuk. Megvan az ősz első meglepetése?

maryjane1

A sorozat két nőről szól, akik fűdílerkedésre adják a fejüket. Mivel a helyszín Los Angeles, így legit üzletről van szó, szóval ha levesszük róla a fű dolgot akkor röviden: két nő üzletet indít, amivel érvényesülni akar.

De miért vennénk le róla az anyagot? A pilot legjobb pillanatai, amikor a hipstereknek való beszólások közben – ezekből nagyon sok van – valami kellően elszállt, sunyi poénnal lepi meg a nézőt. Na jó, igazából az idióta trendek leszólása is vicces, csak abban nincs sok eredetiség. Azért persze mosolyogtam a pirítóst áruló helyen, ahol semmi más nincs, csak 14 dollárért két szelet kenyért megpirítva.

maryjane2

A legjobban mégis a főszereplőkkel nyúltak bele a készítők, mivel a két csaj barátságára van felhúzva az egész, és közöttük szinte már valósnak tűnik a kémia. Ha ezt tartják, akkor a meglepetés poénokat, akkor simán jó évad lehet ebből.

No instagramming, get the fuck out!

Annyira nem voltam kíváncsi erre a pilotra, és basszus az MTV-sorozatokra jellemző, “üvölt a zene miközben kiírják alul az előadót”-dolog még mindig idegesít (öregszem?), de simán kedvem támadt folytatni.

maryjane3

Olyan 7/10 ez a kezdés, mert egy kicsit mű volt néhol, de innen még simán belerázódhatnak jobban. Vagy marad ilyen random, hogy az első évadot megnézzük, de a folytatást valahogy senki sem fogja várni. Majd kiderül.

3 hozzászólás Ne habozz!

tmlt - 2016. 09. 08. 00:42

Teljesen jó volt, a csajok is szimpik, nekem jobban átjött, mint a Broad City, amit akartam szeretni, de valahogy nem sikerült ráhangolódnom két rész alatt, itt pedig az elsőnél sikerült. Az LA setting az mindig plusz pont, a hipstergúnyolás is jópofa, és a hollywood-i mansionös jeleneten is szakadtam.
Örülök, hogy újra van jó sorozat az MTV-n, az I Just Want My Pants Back volt eddig onnan az etalon.

galocza - 2016. 09. 10. 10:04

2:26, új rekord. (perc:másodperc, kasza.)

zolkó - 2016. 09. 12. 17:38

Sweet baby jesus, ilyen hulladék pilotot rég láttam. Becsületből végignéztem, de köszönöm nem, ezt soha többet.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz