login |

Hírszerda – Narcos 3-4. évad! Queen of The South 2. évad!

2016. 09. 07. 09:05 - Írta: winnie

15 hozzászólás | kategória: hírek, , ,

 • Mai magyar premier: Zoo – Állati ösztön 1. évad, Zaklatók 1. évad
 • Premier: Queen Sugar S1, Atlanta S1 (dupla!), From Dusk Till Dawn: The Series S3, A Season with Florida State Football S2, Below Deck S4, Dance Moms S6 (őszi), Game of Homes S1, The Renovation King S1 + a BBC leadta a Motherland pilotját + Finálé: Mistresses S4 (vendégblogger?), Zoo S2 (dupla!), The Haves and Have Nots S3, Bachelor in Paradise S3, Hard Knocks S11,
 • Magyar premier – HBO GO: 10.03 / 10.10 / 10.17 Mad Men – Reklámőrültek (Mad Men) 5. / 6. / 7. évad (feliratos)
 • A Titkok és hazugságok (Secrets and Lies) 2×02-es epizódja már nem került fel az AXN Player-re (pff), de a 2. részhez tartozó webizód igen. És nyilván a többi is itt lesz majd.
 • A 16 legkeményebb oltás a Rob Lowe-féle Comedy Central Roast-ról. (Vannak elég durvák. Itthon ilyesmi nem hiszem, hogy elképzelhető lenne.) Itt egy másik válogatás. Ez pedig egy újabb, itt 75 poént listáznak. Ez pedig a 18 legjobb beszólás válogatása, van 1-2 videó is.
 • És, ha már a Roast. Mike Lawrence, a vezető író jó pár poént írt Ann Coulter-nek (itt vannak), azonban ő ezekből nem kért, és inkább saját anyaggal szólogatott be.
 • Egy érdekesség: a francia Amazon kirakta oldalára a Game of Thrones-könyvek új kötetének, a The Winds of Winter-nek az adatlapját, amin egy március 9-i megjelenési dátumot is feltüntettek. George R.R. Martin kiadója később közleményt adott ki arról, hogy amint lesz megjelenési dátum, azt közölni fogják. Addig minden egyéb infó, ami megjelenik ezzel kapcsolatban, az pontatlan.
 • És, ha már Game of Thrones. A Bild úgy tudja, hogy Angela Lansbury is benne lesz az új szezonban, két részben, de ez nem kapott megerősítést.
 • Lehet, hogy Greg Berlanti-nak nemsokára kevesebb ideje lesz a CW-s képregény-sorozatokkal foglalkozni, ugyanis mozifilmet tervez rendezni, legalábbis folynak a tárgyalások arról, hogy ő készítse el a Simon vs. the Homo Sapiens Agenda filmes adaptációját.
 • Peter Capaldi szerepelni fog a Doctor Who-spinoff, a Class első részében. (A Class egyébként 3 kísérő könyvet is fog kapni.)
 • A BBC animációs formában fogja visszahozni a képernyőre az elveszett Doctor Who-epizódokat, melyeket eredeti hangfelvételek, fényképek és részletek alapján állítanak össze. A Doctor Who: The Power of the Daleks 11.12-én kezd és összesen 6 részes lesz.
 • Az Everybody Loves Raymond orosz feldolgozása, a Voroniny elérte a 17. évadját, és 375 részével minden idők legtovább tartó amerikai feldolgozás-sorozata lett, megelőzve ezzel a 365 részig jutott Married with Children-remake-et. (Mindkét sorozat jóval több részt kapott ott, mint Amerikában.)
 • Michael Trevino (Tyler) vissza fog térni a The Vampire Diaries 8. évadjára.
 • Az Empire készítői itt beszélnek egy keveset arról, hogy miért siklott ki a sorozat 2. szezonja, és hogy mikor sikerült visszatérni a helyes útra.
 • A Netflix berendelte a Narcos 3. és 4. évadját. A showrunner marad José Padilha és Eric Newman.
 • A USA berendelte a Queen of The South 2. évadját. A sorozat Natalie Chaidez személyében új showrunnert fog kapni Scott Rosenbaum helyett.
 • Új sorozat: Bellevue – CBC, kanadai, készítő: Jane Maggs és Adrienne Mitchell, szereplő: Anna Paquin, Allen Leech, Shawn Doyle. A címbéli munkásvárosban játszódó krimisorozat. Ez az a hely, ahol sok jó ember próbál helyesen élni, s melyből igencsak kilóg személyisége miatt a főhős nyomozónő. A sztorit egy transznemű tini eltűnése indítja be, és a nyomozó azokra kényszerül gyanakodni, akiket egész életében ismert.
 • Az ABC berendelte a Bachelor in Paradise 4. évadját.
 • James Duff, a Major Crimes készítője beszél a sorozat legutóbbi epizódjáról.
 • Ha ez jelent valakinek valamit: Rafael Amaya vendégszerepelt a Queen of The South-évadzáróban, mint az El Señor de los Cielos-béli karaktere, Aurelio Casillas.
 • Pilotrendezés Leslye Headland – Heathers (TvLand),
 • Pilotszerep: Katey Sagal – Superior Donuts (CBS)
 • Állandó szerep: Chris Conner, Ato Essandoh – Altered Carbon (Netflix), Max Bennett – Will (TNT),
 • Interjú: Steve Molaro (a The Big Bang Theory showrunnerje), Donald Glover (az Atlanta készítője és főszereplője), Rick Eid + még egy (a Law & Order: SVU új showrunnerje), Eric Berger (a Crackle vezetője),
 • Vendégszerep: Albert Tsai – Crazy Ex-Girlfriend, Chris Payne Gilbert – Lucifer, Gloria és Emilio Estefan – Jane The Virgin, Fred Willard – Modern Family, Danny Jacobs, Stephen Root, Romy Rosemont – Masters of Sex (előbbi visszatérő),
 • Pilotberendelés: Heathers – TvLand, fekete komédia, évados antológia, készítő: Jason Micaleff – az 1988-as film alapján (itthon: Gyilkos játékok). A jelenben játszódó sztori főhőse Veronica Sawyer (mint a filmben), akinek hasonlóan szemét, de sok mindenben mégis más lány csapattal gyűlik meg a baja. Neki olyasmik fognak majd napi szinten gondot okozni, mint egy pszichopatával való randizás, vagy hogy mit vegyen fel a legjobb barátja öngyilkosságára. (Az antológia komponens szerint minden évadban más Heather-banda lenne.)
 • Sorozatot terveznek készíteni az 1996-ban alapított Roc-A-Fella Records raplemezkiadóról, annak felemelkedéséről, melyet többek között Jay-Z sikere táplált, de itt indult el Kanye West karrierje is.

15 hozzászólás Ne habozz!

Sorozatgyilkos - 2016. 09. 07. 09:42

Ez a Mad Men 5-6-7. évad nagyon érdekes. Miért pont ezek? Anno a közszolgálatin melyik évadig ment szinkronosan? A Sundance is adott Mad Ment felirattal, ott sem fejezték be?

winnie - 2016. 09. 07. 09:47

a korábbi évadok is felkerülnek, csak ezek újdonságok. viszont korábban, de még most sem nagyon figyeljük a sundance és a bbc feliratos premierjeit, így azokat nem szoktam a premierek közé sorolni. pedig lehet, hogy érdemes lenne azokat is, de gőzöm sincs, hogy mi új és mi nem.

Iceman - 2016. 09. 07. 09:52

Remélem sikerül megint jól castingolni a Narcoshoz bár Wagner Moura nélkül azért nem lesz az igazi.

Sorozatgyilkos - 2016. 09. 07. 09:58

Narcosnak nagyon örülök, kíváncsi lennék a nézettségre, hogy egyből 2 szezont is berendeltek. Utoljára az Orange-nál rendelt be egyszerre több szezont a Netflix, ennyire bíznak az új showrunnerben, respect.

CrM - 2016. 09. 07. 10:01

Az öreg George RR hozza a formáját :) Már egy éve úgy indult, hogy tavaly novemberre elékszül, aztán márciusra, aztán szokás szerint majd valamikor. Őszintén meglepődnék, ha jövőre megjelenne, az még csak alig 6 év lenne az előző óta. Jó lesz majd 2018-ban is. Az utolsó(?) meg majd valamikor 2025-ben. Ha szerencsénk van :)

Sorozatgyilkos - 2016. 09. 07. 10:04

Ez a Mad Men azért is érdekes, mert szerintem az első sorozat az HBO-nál, ami nem saját gyártás és jóval a külföldi sugárzás után felteszik az összes szezont. Ez közép-európai jog vagy worldwide? Eddig senkinél nem volt a stream joga?

Sorozatgyilkos - 2016. 09. 07. 10:13

off: most nézem, a HBOGO-nak lett egy Disney kategóriája is, tök jó :))

Andro - 2016. 09. 07. 10:27

A Heathers sorozattól kissé tartok. Főleg, hogy a jelenben fog játszódni. Félek, hogy nem fogja hozni a film színvonalát, de szerintem a pilotot bepróbálom. Mondjuk nekem Christian Slater és Wynona Ryder kettőse hiányozni fog. Nekem ők J.D. és Veronica.

Snoopyzit30 - 2016. 09. 07. 11:37

Narcos 3. és 4. évad! Szuper!
A 2. évad első része is nagyon meggyőző volt. Semmit nem vesztett a minőségéből. Hajrá!

Jeremy - 2016. 09. 07. 11:41

Angela Lansbury-t megnézném a GoT-ban. Érdekes lenne őt ebben látni.

krisz - 2016. 09. 07. 12:23

Várható egy “2016 őszi sorozatkezdések” rovat? Vagy csak lemaradtam róla?

winnie - 2016. 09. 07. 12:28

krisz: milyenre gondolsz?

kiskiraly - 2016. 09. 07. 14:11

Egyik idei nemzetközi Emmy-s válogató itt lesz Pesten (MTI)

Ez csak akkor lenne tényleg nagy hír, ha legalább egy ismert írót is el tudnának hozni (amerikai vagy angol, tökmindegy)

http://www.iemmys.tv/awards_hosts.aspx

krisz - 2016. 09. 07. 15:26

Ahol leírjátok, hogy mikor kezdenek a sorozatok, mint pl tavaly: http://www.sorozatjunkie.hu/2015/09/11/oszi-premierek-174-visszatero-sorozat-ebbol-75-ujonc/

winnie - 2016. 09. 07. 16:01

ja, oké. írhatok, persze, ez nem kerül semmibe, hiszen az oldalnaptárban a premierek megvannak.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz