login |

Finálé előtt: The Last Ship

2016. 09. 11. 14:36 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: video,

Mivel tudtam, hogy le fogok maradni a szezonnal, és csak évad vége felé hozom fel magamat, ezért próbáltam kerülni az infókat a 3. évaddal kapcsolatban, de azok a töredékek, amik eljutottak hozzám, szinte mind nagyon pozitívak voltak. Jól látom?

Ahogy látom, a kibeszélő is pörgött, legalábbis népszerűbb volt, mint a második évados, szóval már csak ezért is bizakodom, de ha van valaki, aki megerősítené ebbéli érzéseimet, azt megköszönném. A tovább mögött a The Last Ship fináléjának előzetese. Nem feledni, a 4. és az 5. évad is be van rendelve.

9 hozzászólás Ne habozz!

Awi - 2016. 09. 11. 14:55

Szerintem messze ez a legjobb évad.

Cathy07 - 2016. 09. 11. 18:11

Nagyon izgalmas az évad, két részletben néztem, pénteken az utolsó 4 részt talán. Rachel sajnos tényleg úgy néz ki, hogy halott, az új csaj is ezt erősíti, pedig én végig bíztam benne, hogy akkor a következő évad témája lesz a mutált vírus és visszatér. Még egy kicsit azért szeretnék ebben bízni, jobban bírtam, mint az új csajt. (még a nevét se jegyeztem meg, pedig alapjáraton semmi baj nincs vele.)

Thomas - 2016. 09. 11. 22:00

Én imádom Sashát is, főleg a szemeit, de azért én is folyton abban reménykedek, hogy valami cliffhangerben megjelenik Rachel:) Bridget Regan eddig teljesen kimaradt nekem, semmit nem láttam még, amiben szerepelt volna, de most örülök, hogy sikerült megismernem.

Maga az évad szerintem annyira talán nem volt jó, mint a második, de az első szintjét mindenképpen hozta. Bízom valami ütős fináléban, kíváncsi vagyok, hogy le tudják/akarják-e zárni a jelenlegi szálat ilyen gyorsan, vagy átnyúlik-e majd jövőre is.

Llew - 2016. 09. 11. 23:30

Nagyon jó kis pörgős évad. Jó hogy berendelték, remélem Bridget Regan is marad.

Pilot - 2016. 09. 12. 00:00

Igazából a 8-12. részhez azt írnám, hogy eléggé 24 hangulata volt. Oké, nem real time, de nagyon vagány a “fehér házas”/ellenállós feeling. És sokszor simán odaképzeltem az órát. Valóban ez a legerősebb évad eddig, örülök, hogy berendelték a 4-5. évadot. Valahogy úgy érzem ezt az évadot, mint a PB-ben a másodikat, mikor a börtönből (itt a hajóról) kitörve sokkal nagyobb területen játszódva folytatódhat a történet. Csak így tovább. :D

sfefe - 2016. 09. 13. 21:19

Jo kis sorozat lett varom a tobbi evadot.
Tex-et sajnalom…

Lui - 2016. 09. 14. 23:28

nagyon jó volt ez. szerintem évadról évadra jobb lett. Egész korrekten le is zárták, most hogy + 2 évad a zsebükben, ideje valami monumentálisat írni. csak kérdés lehet e még mit. reméljük :)

Savanah - 2016. 09. 20. 07:54

A legjobb sorozat mostanában. És valahogy ez a 3. évad volt talán a legérdekesebb. Nem laposodott el, hanem csak jobb lett az évadok során.
SPOILER:
Texet nagyon sajnálom, mondjuk amikor a 3. évad első háromnegyed részében nem szerepelt, olyan jó volt látni újra, hogy felbukkan segíteni. De akkor ez lehetett az oka, hogy már nem akart szerepelni :(. Nagyon szerettem a karaktert. A nagypapát is sajnálom, de csak mert félek hogy túl sok családias rész következik, és az nem biztos hogy jó lesz.

Várom a következő évadokat!!

winnie - 2016. 09. 20. 08:35

“De akkor ez lehetett az oka, hogy már nem akart szerepelni :(”

nem hiszem, hogy bárkinek az a vágya, hogy munkanélküli legyen. neki ezt a történetet írták meg. ő eleve nem tengerész volt, szóval nem volt miért maradnia, a sztoriját lezárták a 2. évadban, de még a harmadik szezonba is visszahozták, szervesen kapcsolva a sztorihoz.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz