login |

6 hozzászólás Ne habozz!

Shyllard - 2016. 09. 13. 12:34

Oké, rákerestem, így néz ki mostanában a képregényekben is a Ghost Rider. Bár nem értem miért, és hogy a kocsi is minek.

winnie - 2016. 09. 13. 12:51

sok karakternek van több iterációja, újítani akartak, nem csak ismételni önmagukat.

Skate - 2016. 09. 13. 15:00

Akármennyire rosszul sikerült a mozis adaptáció, milliószor vagányabb számomra Johny Blaze alakja a motorjával, mint Roberto Reyes a verdájával. Az utód eredettörténete se valami túl érdekes a képregény hasábjain számomra. Szellemlovas képessége által bármilyen járművet, eszközt lángolóvá tesz. Így még egy Hammerre vagy kamionra való leváltása a mocinak jobban nézne ki vagy valami felspécizett monstrumba ültetnék. Lángoló láncfűrész meg külön epic volna.

Marveltől mit várjak. Nem a váltás zavar, hanem a kreativitás hiánya, meg a felesleges új jóval fiatalabb szereplőt a régi helyére mentalitás. Ahogy Bruce Banner Hulkjának leváltása se jött be. Még a női Thor, ami még jól sült el úgy ahogy. Ami viszont az új reboot-ban vár ránk, vászonra és sorozatokban is átveszik azt a gárdát, teljesen Young Adult lesz az egész mozis/tévés-verzum. Hiába Fox X-Men-je elkülönül a Disney produkcióitól, ott már ez a folyamat megkezdődött (az Apokalipszisban). Így sanszos, Robert Reves után jön Riri Williams is pár év múlva és a Avengers tagok is lecserélődnek szép sorban fiatalabb utódjaiknak átadva a helyet.

Maninblack - 2016. 09. 13. 20:13

Nekem kicsit idegen Ghost Rider behozása ebbe a sorozatba, mert a marvel mozis világa túl a tudományokra épül. Asgardiak sem “istenek” hanem csak egy nagyon fejlett idegen faj. Azért remélem,hogy Ghost Rider nem egy inhuman lesz.

lacus - 2016. 09. 13. 20:30

a doctor strange filmmel megérkezik a mágia is a Marvel filmes univerzumába hamarosan, nem csak tudományra épül az MCU

Fakocka - 2016. 09. 14. 07:39

Abszolút nincsenek félelmeim Ghost Riderrel kapcsolatban. Az eddigi 3 évad alatt kurva jól emeltek át dolgokat a képregényekből és fűzték bele a sorozat történéseibe. Szerintem most sem lesz ez másként.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz