login |

Hírkedd – American Ninja Warrior 9. évad! Still Open All Hours 3. évad!

2016. 09. 13. 09:25 - Írta: winnie

28 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Gyilkos ügyek 1. évad, Transformers Mentő Botok 3. évad, A szultána 1. évad
 • Premier: Dancing With The Stars S23 (vendégblogger?), Braquo S4, Backstage S1 (folytatás), Sacred Steel S1, Monday Night Football S47 (dupla!), Cake Wars S4 + Finálé: American Ninja Warrior S8 (vendégblogger?), So You Think You Can Dance S13 (vendégblogger?), Adventure Capitalists S1, Running Wild with Bear Grylls S3, The $100,000 Pyramid S1
 • Magyar premier – AXN 10.04 Sherlock és Watson (Elementary) 4. évad
 • Magyar premier – HBO: 10.30 ?? (Pustina / Wasteland) 1. évad
 • Magyar premier – RTL Klub: 09.26 A Konyhafőnök 4. évad
 • Az eddigi 36 Netflix-sorozat toplistája.
 • Greg Berlanti-ék megírták az őszi nagy DC-crossover-t, amiről kiderült, hogy afféle kamu négyes crossover lesz, mert bár a Supergirl-ben fel fog tűnni pár karakter más sorozatokból, de a történet majd a The Flash-ben kezdődik csak el. (Ennek személy szerint örülök.) Most kezdik el tervezni a rész rosszfiúját, illetve a vizuális effektes jeleneteket.
 • És, ha már crossover, akkor a tavaszi Supergirl/The Flash musicalepizódhoz a dalokat elkezdték engedélyeztetni. Kiderül, hogy miket tudnak megszerezni, és a cél továbbra is az, hogy sajátokat is írjanak.
 • Az NCIS: Los Angeles 10.02 helyett már 09.25-én visszatér, ráadásul rögtön két epizóddal, köszönhetően annak, hogy a CBS true crime dokusorozatát, a The Case of: JonBenet Ramsey-t 6-ról 4 órára vágta le.
 • Shailene Woodley némiképp visszakozott a The Divergent-sorozat 4. részével kapcsolatos nemleges mondatától, és azt mondta, hogy mivel nincs semmi konkrétum, felesleges kombinálni, de ha lesz negyedik film, akkor bármi lehet. Ő szeretné Tris történetét végigmesélni.
 • Ben Barnes csatlakozott állandó szereplőként a Netflix-es The Punisher-sorozathoz, a pletykák szerint Bobby Saint lesz.
 • Cara DiPaolo, a One Mississippi – 1×03 írója írt saját epizódjáról egyet. Itt pedig a Remy-t alakító Noah Harpster írt a 4. részről.
 • Tim Minear lett a Ryan Murphy-féle FX-es Feud társ-showrunnerje.
 • A BBC berendelte a Still Open All Hours 3. évadját.
 • Az NBC berendelte az American Ninja Warrior 9. évadját. (Ami hivatalosan a hatodik az NBC-nél.)
 • James Roday fogja rendezni a Syfy egyik új sorozatának, a Blood Drive-nak két epizódját.
 • Még ketten csatlakoztak a Saturday Night Live új szezonjának gárdájához: Alex Moffat és Melissa Villaseñor. Utóbbi benne volt tavaly az America’s Got Talent-ben.
 • Interjú: Kertész Andrea (szinkronrendező), Helen Mirren (a Documentary NOW! műsorvezetője), Jeffrey Dean Morgan (Negan – The Walking Dead), Jimmy Kimmel (a Jimmy Kimmel Live! műsorvezetője),
 • Állandó szerep: Kirstie Alley – Scream Queens S2, Marlene Forte, Trieu Tran – Altered Carbon (Netflix)
 • Vendégszerep: Brian Dennehy, Irma P. Hall, Dohn Norwood – Hap and Leonard (visszatérők), Timothy Omundson – Downward Dog, Adrian Hough – Travelers és Aftermath, Annabell Osario, Cuba Gooding Jr. – American Horror Story,
 • 09.15-én Donald Trump lesz a The Tonight Show vendége.
 • A Dancing With The Stars élő premierjét Ryan Lochte-ellenesek zavarták meg, de az ABC-s biztonságiak lerendezték őket. Videó.
 • Angliában eléggé az év híre, hogy a The Great British Bake Off a BBC-ről átkerül a Channel 4-ra. Utóbbi csatorna 3 évre szerződött le a rekordnézettségű cukrász reality készítőivel, miután majd egy évig próbáltak zöldágra vergődni a BBC-vel.
 • Színdarab készül egy klasszikus szitkom, a Family Ties alapján.
 • A Konyhafőnök 4. évadjában Fördős Zé mellett Sárközi Ákos és Wossala Rozina lesz a zsűritag. A műsor indulásáról szóló sajtóközlemény itt.
 • A TV2 Csoport 09.26-án indítja el gasztro csatornáját, a Chili TV-t, aminek a sajtóközleménye és a logója itt látható. Két sajátgyártásuk lesz, az egyiket Marton Adrienn ételstylist és Pataky Péter séf vezeti, míg a másikat Bereznay Tamás. (Itt lesznek egyébként portugál és holland gasztrosorozatok is.)
 • A gyerekeknek szóló TV2-es kábelcsatorna, a Kiwi TV is 09.26-án startol, de erről még nem jött közlemény, viszont a műsorát már kiadták – nyilván sok korábban máshol adott széria lesz, de talán újak is. Lesznek japán (Dinosaur King), olasz (The Drakers, Dinofroz, Puppy in My Pocket, Sissi), spanyol (Around the World with Willy Fog in 80 Days, Dougie in Disguise), kanadai (Papyrus, Blazing Dragons, Anatole, Connie The Cow, Babar), amerikai (Popeye, Smurfs, Brothers Flub, Curious George) és ausztrál (Digswell, Gloria’s House, Crockadoo) sorozataik, és két magyar is, a Zűrgombócok és a Bogyó és Babóca. Előbbi azt hiszem új.

28 hozzászólás Ne habozz!

AJ - 2016. 09. 13. 09:32

A Zűrgombócok leírása alapján nem is tudom, mi szeretne lenni. Oktatóműsor lesz, de miért írják, hogy animáció, ha a kis részlet alapján élőszereplősnek tűnik? Mindegy. Az Iszkiri zenekarnak mindenesetre jó a neve :D.

A Sissi, az egyik olasz animáció új, tényleg premier, a többi már a futott máshol kategória.

asdf - 2016. 09. 13. 09:34

The Late Late Show Wins Two Emmy Awards: https://www.youtube.com/watch?v=0v1EW0wZHQQ

winnie - 2016. 09. 13. 09:39

” Oktatóműsor lesz, de miért írják, hogy animáció,”

edukációs!:) és pozitív, hogy éjszaka is lesz műsor az apróságoknak.

mert ugye a tv2 szerint “…csöppségeknek. Fontos, hogy a legapróbbak, tehát a 4-10 éves korú gyerekek”

szegény 0-3 évesek.

Sorozatgyilkos - 2016. 09. 13. 09:49

A Zűrgombocókra én is kíváncsi leszek, ha tényleg lesz jó tartalom este 8 és 9 között, akkor már megérte. Korábban fektetünk, de a hétvége mindig neuralgikus pont :)

Vero - 2016. 09. 13. 10:05

Sajnálom, hogy Bernáth József nem lesz már zsűritag :(
A junior változatban még jobban megkedveltem, ott igazán kijött, hogy milyen ember is.
Annak a második évadjáról tudni már valamit?

Ambriel - 2016. 09. 13. 10:16

NCIS: Los Angeles: A nap legjobb híre, már nagyon hiányzik a sorozat.

Egyesület a Magyar Szinkronért - 2016. 09. 13. 10:30

Don Matteo – A 10. évad szinkronizálása:
https://www.youtube.com/watch?v=MS0VwcteuHQ

mz/x - 2016. 09. 13. 10:34

Ha már van Elementary hír, valaki aki nézi ezt is és a Sherlockot is, megtudná nekem mondani, hogy az előbbi mennyire hozza az utóbbi élményét/hangulatát? (Tehát hasonló vagy inkább a “szokásos” USA Krimi?)

winnie - 2016. 09. 13. 10:37

mz/x: aki nézi, az többek között azért nézi, mert szerinte hozza. aki meg már nem nézi, az úgyis azt fogja mondani, hogy nem hozza:) kérdés, hogy neked mi a hangulat, ami kell.

elég sok írás van a sorozatról, érdemes a pilotkritikát és a kommentjeit megnézni, vagy még inkább csekkolni az első részt, ha van 40 perced.

egyébként az elementary sokkal inkább sherlock holmes, mint a másik, mivel eleve hagyományosabb.

emese - 2016. 09. 13. 10:44

@mz/x: nyilván szubjektív, de az Elementary epizodikus, és valamennyire a már szokásos, különleges, eszes külsős besegít a nyomi rendőrségnek receptre épül (lásd még: The Mentalist, Castle, Lucifer, stb.) Szóval egészen más a hangulata, mint a brit Sherlocknak.

mz/x - 2016. 09. 13. 10:53

Köszi winnie

Hangulat helyett inkább arra lennék kíváncsi, hogy a két főszereplő között itt is megvan-e a kémia mint a Sherlockba, belenézve 1-2 részben (a tv-ben) nekem úgy tűnt igen, erre várnék megerősítést :). Illetve az érdekel még, hogy mennyire zavaró Watson karakterének az átírása nőre (nem erőltetnek közte és Sherlock között szerelmi szálat?).

De körülnézek a kommentek között is.

mz/x - 2016. 09. 13. 10:54

@emese: köszi neked is, mondjuk ezt a hármat pont szeretem (bár a Castleből még nem sok részt láttam)

winnie - 2016. 09. 13. 11:08

” az érdekel még, hogy mennyire zavaró Watson karakterének az átírása nőre (nem erőltetnek közte és Sherlock között szerelmi szálat?).”

az nagy pozitívum, hogy nincs semmi romantika, de maga a női karakter biztos válóok lehet egyeseknek. a dinamika így talán izgalmasabb, de szerintem leginkább valóban a sherlock-watson kapcsolat az, amin áll vagy bukik a dolog, hogy ki miképp ítéli meg magának.

Flanker - 2016. 09. 13. 11:31

Around the World with Willy Fog in 80 Days: ez a nálunk kábé 26-28 éve bemutatott verzió?

heidfeld - 2016. 09. 13. 12:06

Crossover miatt nem fogok más sorozatot nézni. The Flash és Supergirl elég nekem,

LaCRossE - 2016. 09. 13. 12:12

Akkor, ha jól értem, az “igazi crossover” 3 részes lesz, igaz?

És ettől függetlenül Supergirl benne lesz az igazi crossoverben, ugye?

jessm - 2016. 09. 13. 12:39

Szerintem az úgy lesz mint Chicago univerzumnál, amikor 3 cross volt, vagy amikor SVu volt hármas cross. Hogy az első cross-ban lényegtalen mellék szál vagy annyi se lesz és igazábol második kettő lesz amil fog szólni. És ez szerintem ez a Flash és az Arrow lesz ,és Legendben lesz a mellékszál, a Supergirlben pedig apró utalás lesz tippre.

kiskiraly - 2016. 09. 13. 13:28

A angol sütis műsoros hír tényleg WTF.
A Voice is átkerült.
Tényleg szorosabbra húzza a nadrágszíjat a BBC a költségvetés miatt

VanillaSky - 2016. 09. 13. 15:10

OFF: Az első hét után ennyit a Rams bemutatkozásáról meg a Hard Knocksról, hogy ezekre pazarolták a screen timeot. Szép volt Fisher, szép volt Kroenke! Ilyen fospermetet készakarva is nehéz összehozni.

Matee01 - 2016. 09. 13. 15:17

A japán (Dinosaur King)nek, örülök végre Anime. Remélem a Pokémon, Megaman Nt Warrior, Tsubasa kapitány sem marad ki a sorból.(Ennek hatására is sok gyerek elkezdhet focira járni.)

Izaura tv és spíler Tv 22 rész után fogható az Invitelnél. A Kiwi tv remélem gyorsabban elérhető lesz.

juhaszvik - 2016. 09. 13. 15:41

VanillaSky: kösz a spoilert, ma fogom nézni ismétlésről… :(

emese: “az Elementary epizodikus” – szerintem a Sherlock is, csak olyan kevés rész van (és olyan jók), hogy ez nem tűnik fel :)

DarkEagle - 2016. 09. 13. 15:50

Supergirl is benne lesz a crossoverben, mindenki nyugodjon meg. Az, hogy a Flash-el “kezdik” nem jelent semmit. Ez a cikk kicsit félrevezető azért. Oké, hogy azt mondják, hogy a Flash a kezdőpont de ha a Supergirlben is feltűnnek a többiek akkor az mégis mi a herém lenne ha nem része a crossovernek? Berlantiék néha már nem tudják mit beszélnek szerintem, annyi sorozatot kell irányítani. :D

Nyilván a Supergirl lesz a crossover 1. része de mint olyan a Flashben kezdődik el igazán. Ez olyan mint egy 2 órás film első negyed órája. Ennyi a lényeg igazából, azoknak mondom akik esetleg nem értik.

Thomas - 2016. 09. 13. 16:45

Itt jobban látszik, hogy mi történt a DWTS-ban:
https://www.youtube.com/watch?v=r2ZPFI6DgVc

De hogy valami érdemlegeset is ajánljak, az eddigi nyitószámok között is voltak szép számmal emlékezetesek, de a mostanival szerintem túltettek minden eddigin látványban:)
https://www.youtube.com/watch?v=T1_ucY0RjzI

JRC - 2016. 09. 13. 17:55

Kellemes meglepetés az Atelier 16. helye a Netflix ranglistán.

LaCRossE - 2016. 09. 13. 19:55

DarkEagle: ezt írta le winnie is. De azért magyarázd már el megint.

Lengabor - 2016. 09. 13. 22:09

“szegény 0-3 évesek”
A Nielsen 4 éves kortól mér nálunk. Az alatt hivatalosan nincs élet. Ez ugye azért fura, mert az USA-ban 2+ van, velük kezdődik a teljes lakosság.
Egyébként többet vártam a KiWi TV-től, de a 4-12 éves célcsoport eleve behatárol mindent. Viszont ha van eszük, idővel bővítik és 21:00 után adnak korhatáros, komolyabb animációs sorozatokat is.

VanillaSky - 2016. 09. 13. 23:40

~ juhaszvik

Sorry. Azért remélem egy élménybeszámolót, majd te is megosztasz, egyébként az eredmény még lehet izgalmas is, azt nem lőttem le.

gromit - 2016. 09. 14. 01:58

Bake Off:
huh, a Channel 4 lazán túllicitálta a BBC-t egy 10-essel (millió fontban értendő).

úgy nézem, a zsűriről még nincs konkrét hír, de a szokásos műsorvezető páros kiszáll. jó, persze a jogok a formátumra vonatkoznak, de ők akkor is hozzátartoztak.

és simán lehet, h jövőre nem is lesz a szokásos verseny, hanem csak celebes verzió.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz