login |

Who’s Your Daddy?

2016. 09. 17. 13:49 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: kampány,

Csütörtökön visszatér a The Blacklist az NBC-re. De minek?, kérdezhetné az, aki kiábrándult a sorozatból.

(Mivel nem volt évadkritika, ezért itt kérdezem meg, hogy létezik, hogy valakinek meglepetést okozott az évadvégi fordulat? Vagy az, ami pár résszel előtte történt? Lehet, hogy úgy volt felvezetve, de én meg voltam döbbenve a WTF-oló reakciókon.)

The Blacklist season 4 poster 2

13 hozzászólás Ne habozz!

Bluemonkey - 2016. 09. 17. 14:11

Nagyon is jó lett a 3. évad, ha nem is volt teljesen kiszámíthatatlan, én baromira élveztem.

Papama - 2016. 09. 17. 14:11

Liz halála után következett egy hullámvölgy, lényegében több értelmetlen, töltelék jelenet került bele. Pl: a gonoszok és a jók összeállnak, mert hát a gonoszok mégse annyira gonoszok. Csak egy násznépat akartak lemészárolni. Oké, hogy a spinoffhoz kellett, de ez akkor is fura.
Nem volt meglepetés Liz életben maradása és a fordulat sem. Ettől függetlenül az anyját jobban megnéztem volna, úgy tűnt, mintha őt akarnák bevezetni.
Ha most kiderülne, hogy Reddington az apja, nagyot csalódnék. Persze vannak még kérdések.
Reddington miatt nézős.

winnie - 2016. 09. 17. 14:14

“Nem volt meglepetés Liz életben maradása ”

igen, erre céloztam, de nemnézőként az egy dolog, hogy nem lepődtem meg a finálé közben, viszont ha a sorozat jól eladta, hogy tényleg halott, akkor nyilván érthetőek a reakciók.

z - 2016. 09. 17. 14:15

A halál teljesen váratlan lett és ezt csak tetézte az utána érkező szerintem simán a sorozat legjobb része a Cape May (3×19), ami a visszahozást illeti az adott rész, amiben megtörtént az első pillanatban lelőtte a dolgot… de előtte szerintem igen is ott volt a levegőben, hogy simán kinyírtak egy főszereplőt…

winnie - 2016. 09. 17. 14:16

(mondjuk azt nem tudom, hogy maga a “halál” miképp következett be, szóval a körítést nem ismertem.)

earl - 2016. 09. 17. 15:14

Általában szoktam sejteni, hogy ki marad életben és ki nem, de a Blacklistnél rendesen bedőltem. Azt gondoltam, hogy csak simán kiírták a színészt a sorozatból.

z - 2016. 09. 17. 15:22

Igyekeztem mellőzni a neveket, de spoileres lehet így is: Először szitává lövik az esküvőt, majd végigkergetik őket a városon, majd egy gyorsan átalakított raktárban megszül… majd mentőbe rakják, ahol meghal… Red csekkolja a pulzusát, a barát-orvos megerősíti a halál tényét stb… a visszahozása meg annyi volt, hogy még a raktárban ledumálták, hogy a pici sosem lesz biztonságban Red mellett meg úgy, hogy Rednek fontos a csaj így a hullatakarítóval meg a barát-orvossal összejátszva kap egy szert, amitől beáll a tetszhalál majd a hullatakarító kicsempészte az országból… a második fele nem a legnyerőbb legalábbis nekem nem jött be… az első fele viszont, hogy klasszikus életre-halálra üldözés csak épp pont nem ússza meg teljesen jól jött :D

ALDO - 2016. 09. 17. 15:28

Én a 3×10 után tettem el későbbre. Az egész szépen lezárta a 2. évadzáróban felvezetett szökevényes szálat, amit egész korrekt volt. Persze lehet, hogy csak a gyengébb 2. szezonhoz viszonyítva tűnik így.
Valahogy nem éreztem késztetést, hogy folytassam, pedig az 3. évad eleje heti nézős volt. Talán majd felhozom magam valamikor.
Reménykedem a spin-offban.

Kasey - 2016. 09. 17. 17:24

Engem most ez a poszter ábrándított ki, de azért maradok az évadra. Nekem ez az a sorozat, amit még mindig nagyon szeretek, de ha kérdeznék, egy okot nem tudnék felsorolni, hogy miért.

nagy-pal - 2016. 09. 18. 11:48

Az a nyomorult Viasat nem akarja folytatni valamikor?

Csigusz - 2016. 09. 18. 18:14

Egyáltalán nem volt meglepetés. Sőt, mivel országos sorozat, szinte már-már inkább volt idegesítő húzás, mivel úgyis 100%-ra tudta az ember, hogy gyávák meglépni ezt és valahogy visszajön.
A “Reddington agonizál a tengerparton”-rész pedig kb az egyik legrosszabb sorozatrész volt amit valaha láttam (pont emiatt, mivel talpraesettebb nézőnek az egész tét nélküli volt, mert úgyis tudtuk, hogy él)

DenisaW - 2016. 09. 18. 21:41

Szerintem teljesen meglepetés volt a halál dolog. Főleg úgy, hogy ugye a színésznő valóságban is terhes volt, és jó ideje ment a téma, hogy vajon visszajön e, vagy sem. Illetve volt egy interjú James Spaderrel, amiből nekem az jött le, hogy valóban kiírták Liz karakterét. Egy biztos, eléggé ütősre sikerült az a rész, szerintem. Spader egy kiváló színész, és már nem egyszer bizonyította ebben a sorozatban. A cape may rész szerintem is zseniális volt, nekem bejött. A csapat tagjai is nagyon ott voltak azokban a részekben, amikben halott volt Liz. Szerintem jól össze rakták. Amire kíváncsi vagyok, hogy vajon ki Liz apja valójában. Nekem nem lenne gond, ha Red lenne az, mert a jelenlegi apuci jelöltet már most nem szívlelem. :) Nálam várós a sorozat.

ElPadre - 2016. 09. 19. 12:48

eléggé biztos voltam benne, hogy liz nem halt meg, és nagyjából pont azok csinálták az “összeesküvést”, akikről gondoltam, és nagyjából pont úgy, ahogy gondoltam. elég hitelesen volt előadva, és az, hogy red nem gondolt erre, szintén hihető, hiszen pont az az ember hozta össze az egészet, akiben a legmesszebbmenőkig bízott.

szerintem kifejezetten szépen felnőtt a blacklist, jók a szereplők, jó a sztori is, a spinoff szükségét viszont nem érzem.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz