login |

Hírkedd – Flowers 2. évad!

2016. 09. 20. 10:20 - Írta: winnie

18 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Mai magyar premier: Louie 5. évad
 • Premier: The Voice S11 (vendégblogger?), The Good Place S1 (dupla!), Gotham S3, Lucifer S2, The Big Bang Theory S10, Kevin Can Wait S1, Celebrity Island With Bear Grylls S1, Startalk S3, Right Now Kapow S1 + Finálé: The Case of: Jonbenét Ramsey S1, T.I. & Tiny: The Family Hustle S5, Secret Eats with Adam Richman S2, Match Game S1, Mega Shippers S1,
 • A Queen of The South szinkronhangjai.
 • RTL Spike néven új tévécsatorna indul itthon december 1-jén – itt az erről szóló sajtóközlemény a részletekkel. Az RTL Klub Magyarország és a Viacom közös csatornáján (természetesen) lesznek tévésorozatok is, hazai szinkronos premierként érkezik a The 100, az Orphan Black, a Wynonna Earp és az iZombie. (plusz lesz Ash vs Evil Dead is először, nem prémium adón), valamint az amerikai Top Gear. Ezeken kívül saját gyártásként lesz rajta Lip Sync Battle és Budapest Shore. Később várhatóak jó eséllyel a Spike anyacsatorna most készülő, saját gyártású sorozatai, mint a The Mist és a Red Mars.
 • Az idei Emmy-n a Game of Thrones 12, az American Crime Story 9, a Making a Murderer pedig 4 díjat nyert – a többiek kevesebbet. Az HBO így 22-18-ra lebirkózta az FX-et. Harmadik a Netflix 9 díjjal. (A Game of Thrones persze összesen 38 díjjal minden idők legtöbb díját hazaszállító sorozata – korábban nem sok olyan sorozat volt, mely a fő és a technikai kategóriákban is jól szerepelt.)
 • David Benioff, a Game of Thrones egyik showrunnerje szerint az HBO biztos készít majd GoT-spinoffot, mint ahogy az is biztos, hogy ő abban nem fog részt venni, miképp társa, D.B. Weiss sem.
 • A The Fall 3. évad 09.29-én kezd a BBC2-n ééééés Allan Cubitt, a készítő elmondta, hogy egyáltalán nem biztos, hogy nem folytatódik a sorozat. A mostani szezon mindössze egy szakastz zár le, és valamikor később (nem rögtön) előfordulhat, hogy indít egy új sztorit.
 • Az Orphan Black az 5. szezonjára ismét megpróbál kortárs tudományos témákat feszegetni. A fókuszban most az élettartam-meghosszabbítás lesz.
 • Az most esett le, hogy az Into The Badlands a 2. évadra forgatási helyszínt vált: Louisiana állam helyett Írországban készítik a sorozatot.
 • A Channel 4 berendelte a Flowers 2. évadját.
 • Kiefer Sutherland megint kizárta, hogy Jack Bauer visszatérjen a képernyőre, de azt is hozzátette, hogy egy 24-filmben benne lenne, de egyelőre nincs terv erre vonatkozóan.
 • David Hollander, a Ray Donovan showrunnerje beszél az évadzáróról. Itt is.
 • Dave Erickson, a Fear The Walking Dead showrunnerje beszél a legutóbbi epizódról.
 • Pilotszerep: Michael Zegen – The Marvelous Mrs. Maisel (Amazon),
 • Állandó szerep: Anna Friel, Paula Malcomson – Broken (BBC)
 • Vendégszerep: Albert Tsai – Shark Tank, Curtis Armstrong – Frequency, Jill Flint – Bull, Natasha Lyonne – The Simpsons, Dan Payne – Legends of Tomorrow, Amy Ryan, Dan Stevens, Miriam Shor, Lee Tergesen, Yael Stone, Gaby Hoffman, Hannibal Buress, Lena Dunham – High Maintenance,
 • InterjúKertész Andrea (szinkronrendező), Steve Molaro (a The Big Bang Theory showrunnerje), Hélene Yorke és Max Jenkins (a High Maintenance-pilot vendégszereplői), Ilene Chaiken (az Empire showrunnerje),
 • Kvázi pilotberendelés: Spaced Out – NBC, egykamerás komédia, készítő: Adam Sztykiel, executive producer: Bill Lawrence, munkahelyi komédia a kereskedelmi űrrepülés világában.
 • Az NBC pilotszkriptet rendelt be a Ben H. Winters-féle The Last Policeman című regény alapján, mely itthon Gyilkosság világvége előtt címen jelent meg – itt a magyar tartalom. Az író írja a pilotot, a sorozat pedig egy nyomozóról fog szólni, aki a pusztulásra váró világon (aszteroida tart a Föld felé, biztos a megsemmisülés) is dolgozik.
 • Az ABC Felipe Esparza és Dustin Ybarra főszereplésével rendelt be pilotszkriptet, egy latino testvéres komédiát.

18 hozzászólás Ne habozz!

xyz - 2016. 09. 20. 11:33

A Budapest Shore valami Jersey Shore magyar verzió lenne?

Enzo - 2016. 09. 20. 11:37

Hírblokk alá akartam kommentelni az RTL Spike-os hírt, főleg a The 100 miatt, de így akkor kihagyom :D
Mindenesetre viszonylag üdvözítő, hogy jönnek ilyen sorozatok itthonra, ha ennyi késéssel is. Na mondjuk ahogy nézem, elég széles lesz a skála, ha ilyen Bp Shore szintű hányásgennyek is beférnek.

Sorozatgyilkos - 2016. 09. 20. 11:42

Sutherlandet ilyenkor egyáltalán kérdezik a 24-ről vagy ő akar feltűnősködni? Vagy ennyire nem bízik a Designated Survivor-ben? :)

Flanker - 2016. 09. 20. 11:43

“A Budapest Shore valami Jersey Shore magyar verzió lenne?”
Igen

kiskiraly - 2016. 09. 20. 12:29

Le lett szedve a Mi kis falunk előzetese a régebbi junkie-s posztból, de közben megjött a hivatalos is.

http://www.origo.hu/teve/20160920-kijott-egy-elozetes-a-mi-kis-falunk-cimu-uj-sorozathoz.html

asd - 2016. 09. 20. 12:33
heidfeld - 2016. 09. 20. 12:56

The Fall harmadik évada Niamh McGrady és Aisling Franciosi nélkül nem sokat érne nekem. Utóbbi mindenkit lejátszott, pedig nagyon jó színészek vannak benne.
I Zombie jöhet, minden mennyiségben. Többi zombis nem érdekel.
Spaced Out nagyon ígéretes, már nézném is.

kiskiraly - 2016. 09. 20. 13:00

Feltételezem ezt ezt adásidőn kivül – két felvétel között csinálják:

Celebrity Name Game

Nia Vardalos – Bazi nagy görög lagzi
https://www.youtube.com/watch?v=9GzPtm3MsHI

Kevin Pollack
https://www.youtube.com/watch?v=jGIlNGAhS40

Courtney Cox – Friends
https://www.youtube.com/watch?v=anz4HOXbCdE

Tyberius06 - 2016. 09. 20. 13:30

Hála a jó égnek, hogy Shutterland kizártnak tartja visszatérését Bauerként. Imádom a karaktert, de túl van tolva egy pöttyet.

sinyster - 2016. 09. 20. 14:03

Azért remélem a The 100-nak valami jó szinkront kreálnak, megérdemli a minőségi hangokat. A múltkorában a Scream Queens-be néztem bele. Ó borzalom “szomszéd terike” hangok vannak benne. Egyébként nem is értem, hogy némely adók miért nem hirdetik ki mondjuk nyereményjátékban, hogy a nézők kiket hallanának szívesen a sorozatokban. Nyilván úgy működik, hogy ki vállalja el x zséért, ki ér rá stb., de legalább kapnának egy képet az igényekről úgymond. Vagy akár a Junkie is csinálhatna ilyen posztokat, én szívesen olvasgatnám a véleményeket.

winnie - 2016. 09. 20. 14:20

nem tudom, hogy sikerül a szinkron, de a scream queensben elég profi hangokat kaptak a főszereplők, bogdányi titanilla, dögei éva, molnár ilona – utóbbi kettő tipikusan a buta szőkéket hozta régebben is, így akár illenek is ide. bár lehet, hogy az egyikük a kalapos lányé. szóval papíron jónak tűnik.

” némely adók miért nem hirdetik ki mondjuk nyereményjátékban, hogy a nézők kiket hallanának szívesen a sorozatokban”

volt már ilyen, még nálunk is, de valójában papíron a nézőnek lövése nincs a szakmához, a szinkronrendezőnek meg van. inkább az utóbbira érdemes szerintem bízni a dolgot, ha választani lehetne.

heidfeld - 2016. 09. 20. 14:35

Winnie: Egy havi fizum tenném rá, – igaz még a múlt havit nem kaptam meg – hogy pl. a Lucifer esetén Lauren German szerepét úgy kapta meg a színésznő, hogy külsőleg kicsit hasonlít rá. Egyébként kicsit furán beszél Lauren, hangját nehéz hitelesen átadni. Januárban Lauren German számíthat a szavazatomra, Jessica Lowe, Jennie Jasques mellet.

juhaszvik - 2016. 09. 20. 15:09

heidfeld: Jessica Lowe? Hm, érdekes választás. (= eszembe nem jutna soha…)

jessm - 2016. 09. 20. 16:16

Lip Sync Battle-re nem tudom mekkora sikere lesz, hiszen nálunk van a sztárban sztár is , ami majdnem ugyanaz csak ott még el is éneklik a dalt. Már amennyit láttam az eredeti műsorban az hasonló a szátban sztárhoz. Csak azok viccesek amik s Fallon műsorában vannak.

kiskiraly - 2016. 09. 20. 16:34

Az Anne of Green Gables TV filmes változatnak (Martin Sheen-es) berendelték a folytatását:
+ 2 tv film

https://www.c21media.net/corus-returns-to-green-gables/

winnie - 2016. 09. 20. 19:05

jessm: az egyikben maszk van, a másikban csak ruha, az egyikben csak énekesek, a másikban bárki, azért nem ugyanaz. ja, és az egyik reality, a másik csak vetélkedő.

heidfeld - 2016. 09. 20. 19:24

@Enzo: Más téma kapcsán jött.. De jegelem a szavazásig, ígérem neked. Egyébként komoly sorozatokat is nézek, most The man in the high Castle.

Sawyer - 2016. 09. 20. 21:00

Egy 24 mozifilmnek nagyon örülnék, méltó lezárása lehetne a sorozatnak.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz