login |

Hírszerda – Atlanta 2. évad! Better Things 2. évad!

2016. 09. 21. 09:00 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Premier: NCIS S14 (vendégblogger?), This Is Us S1, Brooklyn Nine-Nine S4, New Girl S6, Scream Queens S2,  Bull S1, NCIS: New Orleans S3, Agents of SHIELD S4, Rush: Inspired by Battlefield S1, Bad Girls Club S16, Strut S1 + Finálé: Through The Wormhole with Morgan Freeman S7, Milwaukee Blacksmith S1 + volt kedden The Voice és Dancing With The Stars is
 • Magyar premier – TV2: 10.04 Sherlock és Watson (Elementary) 4. évad – egy napon az AXN-nel
 • Országos csatornás premier – TV2: 10.03 Végzetes bizonyíték (Reckless) 1. évad
 • Országos csatornás premier – TV2: 10.06 A törvény embere (Justified) 5. évad
 • A Netflix bejelentette, hogy teljesen honosított lengyel szolgáltatást indít, vagyis lengyel nyelvű lesz a felület, lengyel pénzben lehet fizetni és lengyel tartalmak is fel fognak kerülni rá + a tartalom 80%-a lengyel specifikációt kap. Gondolom, csak Lengyelországban.
 • A Netflix-nek egyébként az a célja, hogy tartalmuk felét saját gyártások tegyék ki.
 • 17 showrunner arról, hogy választották országos újonc sorozataik címét. Itt pedig arról beszélnek ezek a showrunnerök, hogyan szerezték meg a főszereplőjüket. Érdekes olvasni, hogy kik kerültek be úgy, hogy megkeresték őket, és kik meghallgatás révén.
 • Sorozata (idei) nyitóepizódjáról beszél:
 • Allison Grodner és Rick Meehan, a Big Brother US showrunnerjei beszélnek a szezonról.
 • Az FX berendelte az Atlanta 2. évadját, 10 részt.
 • Az FX berendelte a Better Things 2. évadját, 10 részt.
 • Állandó szerep: Toby Stephens, Maxwell Jenkins – Lost in Space (Netflix), Michael Gambon – Fearless (ITV), Aisling Loftus, Adrian Dunbar – Broken (BBC)
 • John Hawkes lehet az Amazon pilotjának, a The Legend of Master Legend-nek a főszereplője.
 • Pilotszerep: Aden Young, Logan Marshall-Green, Sarah Jones, Chasten Harmon, Christopher Heyerdahl, Melinda Page Hamilton – Damnation (USA) – ez érdekes, hogy a Quarry és a Van Helsing egy-egy állandó szereplője is ott van
 • Interjú: Vanessa Ferlito (Tammy – NCIS: New Orleans), Jed Whedon és Maurissa Tancharoen (az Agents of SHIELD showrunnerjei), Mercedes Mason (Ofelia – Fear The Walking Dead), Kelly Blatz (Brandon – Fear The Walking Dead),
 • Vendégszerep: Laura San Giacomo – NCIS, Paula Marshall – Law & Order: SVU, Rita Wilson, Lyndsy Fonseca – Pitch, Daisy Betts – Girlfriends’ Guide to Divorce (visszatérő), Hal Sparks – Fuller House (visszatérő), Jessica Lowe, Kurt Fuller, Chris Parnell, Kerri Kenney – Small Victories-pilot,
 • Wiz Khalifa egyik új számában felhasználja a Stranger Things főtémáját, és a címe is az, hogy Stranger Things (itt hallgatható). Nem semmi, hogy nemcsak a sorozat, hanem egyes alkatrészei is ennyire népszerűek.
 • Érdekes pilotszkript-berendelések is voltak országos csatornákon: a Shondaland megint megpróbálkozik az ABC-n egy komédiával, Julie Plec és Greg Berlanti producerként adott el egy ABC-s drámatervet, Tim Kring pedig egy CW-s természetfeletti sorozat fölött bábáskodik, de ő sem íróként.

13 hozzászólás Ne habozz!

AJ - 2016. 09. 21. 09:15

Az AXN-en lesz előbb (22:00) a Sherlock és Watson 4. évados premierje nem? Én még erről tudok, vagy változtattak? Mert a TV2-n csak 23:20 körül mutatják be.

Ez egyébként emlékeztet az RTL+ – Cool TV történetre, a Vámpírnaplókkal és A rejtéllyel, de az házon belül volt, ez így azért viccesebb.

winnie - 2016. 09. 21. 09:49

nem akartam foglalkozni az óra/perccel:)

heidfeld - 2016. 09. 21. 09:50

Small Victories-pilot. Fogalmam sincs mi lehet, de Jessica Lowe benne lesz, így majd meg kell néznem…

winnie - 2016. 09. 21. 09:55

“Small Victories-pilot. Fogalmam sincs mi lehet, de Jessica Lowe benne lesz, így majd meg kell néznem…

http://www.sorozatjunkie.hu/?s=Small+Victories&searchbutton=keresek – a legalsóban a válasz

clegane - 2016. 09. 21. 11:13

“A Netflix-nek egyébként az a célja, hogy tartalmuk felét saját gyártások tegyék ki”

ezt tök könnyen meg tudják csinálni azzal, hogy a többi tartalmat leveszik.
kábé mint nálunk!

Nagy Pál - 2016. 09. 21. 11:14

Az AXN nem akarja leadni A törvény embere utolsó évadát?

winnie - 2016. 09. 21. 11:35

Az AXN nem akarja leadni A törvény embere utolsó évadát?

passz, az axn black-en már volt a 6. évad, nem tudom, hogy a korábbiak mikor kerültek át a főcsatornára.

Enzo - 2016. 09. 21. 11:58
Enzo - 2016. 09. 21. 12:09

A showrunneres címválasztós interjú egész érdekes, köszi! :) Még néhány sorozathoz kíváncsi lettem volna, hogy jött a cím :)

Szula 25 - 2016. 09. 21. 13:21

Nem tudom másnak is feltűnt-e de CW egyre többet foglalkoznak a Forever sorozattal, mostanában többször belefutottam hogy azt reklámozzák.
Tegnap az Odaát facebook oldalán ezt osztották meg “When it comes to cheating death, the Winchesters have some stiff competition. Watch #Forever” és alatta meg a Forever trailere. Lehet csak reménykedek de nem lehet hogy a CW újra akarja indítani a sorozatot és ezért kezdik reklámozni az első évadot vagy lehet csak felkerült valami oldalukra a sorozat nem tudom.

winnie - 2016. 09. 21. 13:47

igen, a forever es a cnstantine nemreg felkerult a cw seed-re , igy elerhetoek online, de nem hiszem, hogy sokat jelentene.

Deny - 2016. 09. 21. 14:29

Szula 25: A The OC-t is szokták reklámozni, és annak már tíz éve vége :D nem jelent semmit azon kívül, hogy felkerült a CW Seedre.

kiskiraly - 2016. 09. 21. 22:41

Inkább ez amerikás hír:

Sofia Vergara és az amerikai futball

(Pittsburgh Steelers-fanoknak kötelező!)

https://www.youtube.com/watch?v=9uSuV58SfUI

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz