login |

New Girl: kezdett a 6. évad

2016. 09. 22. 15:00 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: kritika,

Nocsak, pont akkor találom kevésbé idegesítőnek Jess-t, amikor a többi szereplő alig bírja levakarni magáról? Ez is új. De ennek a tényezőnek köszönhetően a New Girl szezonnyitója kifejezetten kellemes volt, és még csak Reagan-t sem kellett ehhez visszahozni.

new-girl-6x01-01

Aki régi néző, az most lehet, hogy előre unja, hogy Jess megint Nick-ért remeg, esetemben viszont ez a dinamika is új lehet majd (még nem pótoltam jó pár régi epizódot), ráadásul kettejük együtt azért elég jól működtek és működnek most is.

new-girl-6x01-02

Amíg az Nem Túl Új Lány érzelmi élete miatt mindenféle ökörséggel kompenzál, addig a többiek úgy tűnik, hogy végleg felnőttek és készek kirepülni a fészekből, amit egyrészt tök jó érzés nézni, másrészt mégiscsak előre vetíti a vég kezdetét, a sorozat befejezésének árnyékát. Nyilván azért a 7 évadot le fogják tudni, de a szezonnyitó történéseinek csak lesz valami következménye, nem fog szétszéledni a banda, igaz?

new-girl-6x01-04

Jópofa volt az idénynyitó, tetszett, bár hiányoltam belőle a konkrét irány felvételét, de nyilván az írók nem akarják elkapni a status quo kialakítását. Nekik is új helyzet ez a megváltozott dinamika, talán megpróbálnak minél többet kihozni belőle, mielőtt még minden visszatérne a régi kerékvágásba.

2 hozzászólás Ne habozz!

Sasha86 - 2016. 09. 24. 16:08

Ennyi?

Papama - 2016. 09. 24. 16:38

Ennyi.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz