login |

Empire: kezdett a 3. évad – írta kovg1987

2016. 09. 23. 15:33 - Írta: vendegblogger

4 hozzászólás | kategória: kritika,

Tavasszal ott hagytuk abba, hogy az Empire a második szezonjában felfelé ívelő pályára állt. A szappanos jelleg csökkent, zajlott az élet a Lyon családban, mindenki egyre inkább fellázadt Lucious ellen, és a szezon vége után reménykedhettünk néhány érdekesebb változásban.

empires4-kezdes1

Ennek megfelelően a harmadik évad ott vette fel a történéseket, ahol az előző abbamaradt, hamar feloldották a cliffhangert, így ismét visszazökkenhetett a család élete a normális, azaz a sorozat esetében az egyáltalán nem normális kerékvágásba. A tovább mögött folytatom spoilerek nélkül.

A dinamika hasonló a szereplők között, mint az előző szezonban, a készítők egyelőre nem változtattak a jól bevált recepten, és maradtak a jó zenék (Xzibit újbóli szerepléséért külön köszönet – erre a szezonra állandó státuszt is kapott), valamint a családi drámázások, amelyek eddig valahogy mindig megoldódtak.

Ezt a felállást rúghatja fel az előző évad végén beharangozott változás, az állandó szereplővé előléptetett Tariq nagyobb szerepvállalása. A nyomozó féltestvér érkezésével remélhetőleg még jobban megbolydulnak a szálak, és talán nem lesznek olyan „könnyű” megoldások mindenre, mint amit sokan – joggal – a sorozat legnagyobb hibájaként rónak fel, azaz a múlt és jelenbeli tetteknek végre lesz igazi súlya.

empires4-kezdes2

Előbbi főleg érdekes lesz, hogyan építik tovább a Lucious és Cookie legendát, a hírek szerint sok visszaemlékezést kapunk majd a kezdeti lépéseikről.

Ezen kívül az idénynyitóról nem sok mindent lehet elmondani, az átlagosnál talán egy fokkal unalmasabb rész volt, de mivel a második évad nyitánya sem volt különösebben jó, azt kaptam, amit vártam. Remélhetőleg cserébe a folytatás is olyan lesz, mint egy éve, és akkor érdemes lesz továbbra is maradni a Lyon család és a kis birodalmuk mellett.

4 hozzászólás Ne habozz!

Lynda - 2016. 09. 23. 16:01

Remek kis írás volt.
Nekem nagyon bejött ez a rész, és remélem tartani fogják ezt a színvonalat. :)

sinyster - 2016. 09. 23. 17:07

Kár Rhondáért, az egyetlen épeszű szereplő volt a sorozatban. Helyette mehetett volna a levesbe az a bot Anika.

ragnar - 2016. 09. 23. 19:43

sinyster: Ugye? :D Egyszerűen nem akartam elhinni, hogy kinyírták Rhondát.
Így konkrétan az egyetlen fehér főszereplő is meghalt :P

PJ1991 - 2016. 09. 26. 09:47

Tény és való kár Rhondáért, bár én Anikát is sajnáltam volna ha őt írják ki. Mindkettőben van még illetve lett volna potenciál. Kíváncsian várom a folytatást. Nem rossz kezdés volt érdekes szálakat hoztak be :).

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz