login |

The Goldbergs: kezdett a 4. évad

2016. 09. 23. 20:05 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: kritika,

Ez is megvolt? Jaj, majdnem csak ennyit írtam, meg idetettem egy képet, mert szerintem ezt idén már nem fogom nézni.

goldbergss1

Ne értsetek félre, egész jó volt a premier, viszont különleges epizód volt, és ilyenből már a sorozaton belül is láttunk jobbat. Ezt úgy értem, hogy több film előtt tisztelegtek már, méghozzá egyre romló minőségben, és ezt az ívet nem szakította meg a mostani sajnos, nem volt olyan mosolygós, hogy marasztaljon.

goldbergss2

A kezdő részben amúgy a Breakfast Clubról volt szó. Most azt félretéve, hogy a narrátor elmondja, mitől volt az jó film, hiszen végtére is az akkori fiatalokra gyakorolt hatásáról van szó. A probléma, hogy nem vitték végig rendesen, mint azt a Barry’s Day Off-nál tették.

goldbergss3

– Also, nobody from the school wants me there.
– That’s not true.
– Principal Ball literally said, “I don’t want you here.”
– Well, that could mean anything.

És a sok tisztelgés közepette még a szívmelengető drámaibb szálat is leegyszerűsítették pár erőteljes ecsetvonásra. Tipikusan a kettő között leültek a földre, mintha egy 40 perces premiert akartak volna, és utána össze kellett tolni 20 percre, pedig nem ez történt.

goldbergss4

Arról már nem is beszélek, hogy az “ez nem jellemző rád”, “máskor nem ezt csinálnád”, és hasonló új nézőknek szóló karaktermagyarázások így 3 év után engem zavartak. Elismerem, hogy a premiernél kellhetnek, de sajnos kiszúrták a szememet. 5/10 a mosolygások miatt, de idén inkább már nem maradok.

1 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2016. 09. 23. 20:10

á, ne már. nekem nagyon régóta ez volt az első goldbergs-rész, ami tetszett, bár nyilván nem láttam sokat a premier/finálékon kívül. de itt végre a kissrác sem idegesített.

szóval tele volt jó pillanatokkal. persze ettől még nem fogom nézni, de pozitív volt. a felnőttek vitték nyilván a prímet, de hayley orrantia ahogy megidézte ally sheedy-t, hahh!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz