login |

Dr. Ken: kezdett a 2. évad

2016. 09. 25. 16:10 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: kritika,

Vannak olyan komédiák, melyeknél előfordulhat, hogy a nemnéző belefut egy-egy jobb epizódban, kommentben írtam, hogy a Modern Family, a The Goldbergs, sőt, még a The Big Bang Theory kezdése is kifejezetten bejött. Azonban a Dr. Ken azok közé tartozik, amelyek esetében szinte biztos lehetek abban, hogy csak húzni fogom a számat.

dr-ken-2x01-01

Egyszerűen van stílus, ami az ember ízlése ellen való, ráadásul Ken Jeong még akkor is túlságosan rátelepszik a stílusával a sorozatra (eltúlzott, “lassan mondom, hogy értsétek” gesztusok nélkül nem megy?), ha szokás szerint a 2. évadra próbálják csökkenteni a főszereplő munkájának mennyiségét.

A szezonkezdés amellett, hogy nem lógott ki a többi rész közül, hozott pár változást. Egyrészt szegény csipogó Kate Simses (Julia) a jelek szerint eltűnt a sorozatból (ennyire csak nem volt gáz), hogy a kórházas dinamikába bevonják Ken feleségét, aki mostantól a férje mellett fog praktizálni. Ezt a dinamikaváltást azzal egészítették ki, hogy beköltöztették (ideiglenesen?) az otthonukba Ken apját.

dr-ken-2x01-02

Nem hiszem, hogy efféle változtatásokon múlik a sorozat minősége, illetve ez kell a nézők (vissza)szerzéséhez. A mostani szezonnyitó hozta az eddigi színvonalat, és szerinte erre számítani lehet a továbbiakban is. Kár, hogy nincs egy árütő mellékszereplője a komédiának.

1 hozzászólás Ne habozz!

FrankLuck - 2016. 09. 26. 21:02

Nálam a drasztikusabb kaszák egyik áldozata lett (a Life In Pieces és a Fresh Off The Boat mellett), mert a kelleténél (szabadidőmnél) kicsit több háttérzaj-sorozatom van. Meglepően eléggé könnyen csúszik, ha valaki megszokja a Dr. Ken stílusát, akkor nincs vele gond (mint háttérzaj, persze). Ha ennyire gyenge lesz a felhozatal országos szitkomokból, akkor a Dr. Kennek kegyelmezek meg, de még kivárok egy kicsit (így az évadnyitóról legfeljebb később tudok majd nyilatkozni).

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz