login |

Black-ish: kezdett a 3. évad

2016. 09. 26. 14:50 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: kritika,

Mondhatnám, hogy a Black-ish siralmasan süllyedt az évek alatt, de igazából a remek kezdése után még rögtön az elején dobott a minőségéből, mostanra meg csak a bevált anyagot ismételgeti.

blackish-s3-1

Pedig bármilyen hihetetlen, de tényleg fontos sorozat lehetne, viszont a szintén feketékkel foglalkozó, fekete írók által készített Atlanta simán lenyomja. Mondjuk az nem is komédia igazán, de legalább tényleg fontos és jól megírt.

A Black-ish premierje konkrétan meglepett, hogy mennyire rossz, hiszen évadnyitót eddig azért tudtak írni. Például tavaly az N-wordről regéltek, és jó volt, hiába jöttek utána a közepes részek. Na, idén rögtön a lecsóba csaptak, és rosszul kezdtek.

Hogy mi volt a valamennyire fontos társadalmi kérdések helyett? Hát a régi “pénzesen mindet meg akarunk adni a gyerekeinek” kontra “azért ne tagadjuk le, honnan jöttünk”-kérdéskör, mindezt egy Disneyworld reklámba helyezve. Akár bele lehet látni abba valamit, hogy VIP-ként lenézik a csórókat és azt ahonnan jöttek, majd önkritikát gyakorolnak, de ez nem húzza fel a borzasztó részt.

blackish-s3-2

A pozitívum? Legalább nem kell visszatérni a sorozathoz, hiszen egy 3/10-es premier után nincs az az isten, hogy érdekelne a folytatás.

5 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2016. 09. 26. 14:55

teljesen semmi extra nem volt, továbbra is érthetetlen számomra, hogy ez a sorozat miért érdemel emmy-jelölést.

BotondB - 2016. 09. 26. 18:33

Nem lehet hogy az Emmy ebben is csak egy plusz pontot lát a sokszínűség szempontjából?
Ezt most nem azért mondom mert ez zavarna, sőt nagyon jó hogy egy Jeffrey Tambor, Laverne Cox, Viola Davis, Aziz Ansari ott lehet és díjat is nyer gyakran csak nálam picit pont ennél a sorozatnál merül fel hogy akár szándékosan mehet ki erre a dolog. Aztán persze simán lehet hogy hülyeség.

Chros69 - 2016. 09. 26. 20:23

Human: “nincs az az isten, hogy érdekelne a folytatás.”
:D En mar el sem kezdtem anno.

Eny - 2016. 09. 26. 22:03

2. évad elejénél elakadtam,s azóta sem volt kedvem nézni

heidfeld - 2017. 01. 29. 14:57

Első évadot láttam, elég kellemes. Amikor síelni mentek azon fetrengtem, főleg a Meghan Trainor-szám körül. Ha több időm lesz pótolom a többi részt is.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz