login |

Hírszerda – The Strain 4. évad! The Strain-kasza! Amazon-pilotok berendelve!

2016. 09. 28. 09:01 - Írta: winnie

17 hozzászólás | kategória: hírek, , , ,

 • A This is Us éjszakai teljes évados berendelése megvolt?
 • Premier: Drunk History S4, Aftermath S1, Damned S1, Sweet 15: Quinceañera S1, Tosh.0 S8 (őszi), Star Plates S1 + Finálé: Facing S1, In The Cut S2, MadTV S1, Man Fire Food S5, Born This Way S2, Chopped S29, One Shot S1 + a Law & Order: SVU új része is kint van (talán keddi sorozat máshol)
 • + kikerült az Ash vs Evil Dead – 2×01 és az Impastor – 2×01
 • Magyar premier – FOX: 10.19 Carter ügynök (Agent Carter) 2. évad
 • Magyar premier – HBO: 10.28 Az ifjú pápa (The Young Pope) 1. évad
 • Frank Darabont, a The Walking Dead készítője több, mint 280 millió dolláros kárpótlást vár el az AMC-től a nagy perben, amiről itt írtunk. (De itt egy frissebb, rövid összefoglaló arról, hogy miről is van szó.)
 • Nem feledni, 10.11-én, a 4. részekben lesz a dupla Brooklyn Nine-Nine/New Girl-crossover. A Brooklyn Nine-Nine-ban csak Jess fog szerepelni, utána a New Girl-ben benne lesz Peralta, Holt, Boyle és Gina.
 • A Netflix vezetője, Ted Sarandos kijelentette, hogy jelenleg nekik van a legnagyobb vásárlóerejük Hollywood-ban. Egyébként most 30 sajátgyártású sorozatuk készül, 35 gyerekprojektjük, 60 dokumentumfilmjük és vagy egy tucat filmjük. Emellett 9 országban készítenek helyi nyelven tartalmakat.
 • A Netflix célja egyébként a nemszkriptelt sorozatok gyártásában történő előtörés (értsd: reality-k), ezek közül leginkább a versenyzős valóságshow-k vannak fókuszban. Az első fecske itt majd az Ultimate Beastmaster lesz, amiről itt írtunk.
 • A spanyol El Ministerio Del Tiempo gyártója beperelte az NBC-s Timeless című sorozat gyártóját (itt a vádirat a részletekkel). Nemcsak azért, mert igencsak hasonlít a két széria alapkoncepciója, hanem mert a Sony stúdió tárgyalt eredetileg a több országba is eladott El Ministerio Del Tiempo feldolgozásáról, a spanyolok még ajánlották is Eric Kripke-t és Ben Edlund-ot készítőnek, de az amerikai fél ajánlatot is tett. Majd nem sokkal később jött a hír, hogy a Sony készít saját változatot Eric Kripke és Shawn Ryan részvételével.
 • A hírekből egyébként kiderül, hogy az El Ministerio Del Tiempo feldolgozásának jogait megvette Kína, Olaszország, Franciaország, Portugália és pár latin-amerikai ország.
 • Az Amazon mindhárom augusztus pilotját (The Tick, I Love Dick, Jean-Claude Van Johnson) berendelte sorozatnak.
 • Az FX berendelte a The Strain 4. évadját, és ezzel egyben kaszálta is a sorozatot.
 • A Scorpion – 2×03 tartalmából: “Amikor Walter véletlenül kilövik az űrbe egy rakétában…”
 • A Syfy leadta a The Magicians cenzúrázatlan, fuck-olós változatát, talán elérhető.
 • A Bainframe produkciós iroda megvásárolta Allen Steele Coyote-regényeinek tévés adaptációs jogait. A történet a nem túl távoli jövőben játszódik, amikor is Amerika fasizmusba süllyedt. A kiinduló pont az, amikor egy forradalmista csoport elrabol egy csillagközi űrhajót, amely a legközelebbi lakható bolygóra indul. Az ellenséges és megosztott legénység így egy furcsa új világban kényszerül újjáépíteni a társadalmat – 46 fényévnyire a Földtől.
 • Pilotszkript: Keeping It Real – Showtime, komédia, készítő: Charles Randolph, főszereplő: Walton Goggins, pilotrendező: Nat Faxon és Jim Rash. Egy nárcisztikus, de jószándékű filmsztárról, aki a világ forrongó területeire utazik és beavatkozik mindenféle nemzetközi incidensekbe, hogy aztán ott akaratán kívül még nagyobb káoszt idézzen elő.
 • Pilotszkript: kRawl – MTV, készítő: John Swetnam, egy fiatal nőről, akinek egyik közösségi oldalas hozzáférése elkezdi egy nappal előre megmutatni saját posztjait. A nő amellett, hogy látni kezdi a jövőt, egy rejtélyes összeesküvésben találja magát, mely körülötte mindenki életét veszélybe sodorja.
 • Allison Grodner és Rich Meehan, a showrunner-ök beszélnek arról, hogy milyen is lesz a Big Brother Over The Top szerkezete. Itt van egyébként a sugárzás menetrendje is.
 • Állandó szereplő: Eve Plumb – The Path S2, Amy Forsyth, Jeff Ward –  Channel Zero: The No-End House (Syfy)
 • Vendégszerep: Christine Lahti – The Blacklist, Carolyn Hennesy – Gilmore Girls (visszatérő), Demetrius Grosse – NCIS: New Orleans, Samuel Huntington, Robert Wisdom – Rosewood, Shashawnee Hall – Lethal Weapon, Britt Baron, Jackie Tohn + Kimmy Gatewood, Rebekka Johnson, Kate Nash, Sunita Mani, Kia Stevens – G.L.O.W. (első kettő visszatérő, a többiek lehet, hogy állandók)
 • Interjú: Nicole Byer (a Loosely Exactly Nicole főszereplője), Justin Becker és Marly Harlpern-Graser (a Right Now Kapow készítői), Cheo Coker (a Luke Cage készítője), a Big Brother Over The Top játékosai,
 • A Survivor zenéjét készítő Vanacore Music elkezdett Survivor-ös zenei anyagokat feltölteni a YouTube-os csatornájára.
 • Általában nem írunk produkciós cégekkel kapcsolatos híreket, de az, hogy az Annapurna Pictures megalapította tévés részlegét, az Annapurna Television-t (ráadásul a volt HBO-s Sue Neagle vezetésével), azt jelzi, hogy mennyire rávetődik mindenki a sorozatok gyártására.

17 hozzászólás Ne habozz!

heidfeld - 2016. 09. 28. 09:48

Nagyon jó sorozat, remek koncepció az El ministerio del Tiempo, szeretem is. Ha igaz, amit a spanyolok állítanak, ez az utóbbi évek legbutább koppintása. Jó sok pénzbe fog kerülni a Sony stúdiónak. Meg is érdemlik.
The Tick, Jean- Claude Van Johnson nekem nagyon bejött. Utóbbiban, amikor Kat Foster kiöltözve vacsorázni ment… Neki van az egyik legszebb mosolya a földön.

Ancsa - 2016. 09. 28. 09:50

Winnie! Nem írtad bele a magyar premierek közé a Berlin Stationt, amiről a twittereden írtál. Mégsem lesz, vagy más az oka a kimaradásnak?

winnie - 2016. 09. 28. 09:53

heidfeld: az efféle perek általában nem járnak sikerrel.

bár ennek lehet esélye, hiszen itt egyértelműnek tűnik az ihlet, főleg az eric kripke-szál hozhat eredményt, de végeredményben úgyis csak alapkoncepció átvételről van szó (ami ugye annyira nem eredeti, miszerint a főszereplők időt utaznak és rendbe hoznak dolgokat), a pilot története már más, a részek is teljesen másról fognak szólni.

egy biztos, a nézők azzal csak nyernek, hogy nem egy, hanem két ilyen sorozat van. sőt, ott a többi induló időutazós széria.

winnie - 2016. 09. 28. 09:54

Ancsa: el szoktam szórni a magyar premiereket a további napokra, nem akarom “túlterhelni” vele a híreket, mindenféle típusú hírből akarok. ilyen szempontból jól jár, aki nézi a twittert meg a facebookoot.

Sorozatgyilkos - 2016. 09. 28. 09:59

Walton Goggins pilotban a Vice Principals mellett? Winnie valahol írtad, hogy a VP-nek berendelték a második évadját, ez biztos?

csb - 2016. 09. 28. 10:05

Sorozatgyilkos: a Vice Principals csak 2 évados lesz, a készítők így tervezték. Úgy tudom, le is forgatták egyben a két évadot.

winnie: beragadt a kommentem az Atlanta-kibeszélőben.

winnie - 2016. 09. 28. 10:05

Sorozatgyilkos: egyrészt ez még ne pilot, csak most írják a szkriptet, ami alapján berendelhetik a pilotot, másrészt a VP eleve két évados, tehát goggins tud tervezni a jövőre, mert pontosan tudja, hogy a VP forgatása mikor ér véget, így utána már vállalhat munkát. ha ez sorozatberendelést kap, akkor szerintem csak valamikor nyáron kezdenek forgatni, addig pedig rég letudja a VP-t.

winnie - 2016. 09. 28. 10:06

csb: visszatettem.

Sorozatgyilkos - 2016. 09. 28. 12:02

köszi csb, köszi winnie, tudom, hogy a készítők 2 évadról beszélnek, de tényleg berendelték a második évadot?

winnie - 2016. 09. 28. 12:27

persze, alaból két évados volt a berendelés, 2*9 rész.

http://www.sorozatjunkie.hu/2014/05/29/hircsutortok-275/

Deny - 2016. 09. 28. 12:35

winnie, Grey’s-re jelentkezett valaki kritikára? Esetleg Kriszta? Ha nem vállalja senki, akkor összedobok valamit.

winnie - 2016. 09. 28. 12:47

Deny: nem, sajnos senki nem jelzett,

Deny - 2016. 09. 28. 13:01

Oké, akkor majd írok.

winnie - 2016. 09. 28. 13:05

ó, nagy köszi érte.

energy - 2016. 09. 28. 13:43

“A hírekből egyébként kiderül, hogy az El Ministerio Del Tiempo feldolgozásának jogait megvette Kína, Olaszország, Franciaország, Portugália és pár latin-amerikai ország.”

Jól hangzik!

Nem hiszem, hogy lesz bármi eredménye a pernek, biztos csináltak annyi változtatást a sorozaton, hogy megússzák.

kiskiraly - 2016. 09. 28. 21:19

Osvárt Andi – van említve az amerikai kiruccanás is

http://index.hu/kultur/cinematrix/2016/09/28/alkut_kotottem_volna_az_ordoggel/

Geza Kovacs - 2016. 10. 31. 20:25

Minden tisztelettel, a The Magiciansból ezekkel a női szereplőkkel nekem a f*** kifejezéssel kapcsolatban nekem nem a verbális használat hiányzott.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz