login |

Délelőtti videók 5.: Saturday Night Live

2016. 09. 29. 12:31 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: video,

Az NBC szombat esti élő show-ja a 42. szezonját kezdi meg két nap múlva. A stábból távozott Jay Pharoah, Taran Killam és nem tér vissza Jon Rudnitsky sem. A helyükre érkeztek: Mikey Day, Alex Moffat és Melissa Villaseñor.

A tovább mögött az évadnyitó promói (Margot Robbie Kate McKinnon-nal viccelődik), és a nagy Clinton/Trump-vita beharangozója. Előbbit Alec Baldwin, utóbbit épp McKinnon fogja alakítani.

2 hozzászólás Ne habozz!

elliot - 2016. 09. 29. 14:57

Jayt és Tarant nagyon sajnálom. Korábbi HIMYM-néző korszakomban nem ismertem még Tarant (és vele együtt az SNL-t sem túlzottan) és Alexist sem (a Buffyból), így a poénos sorozatbeli párválasztást sem vettem le. Azóta végigdaráltuk a Buffyt meg az SNL-ből is tengernyi részt néztem meg egy munka miatt. Így most, ha egyszer újranézem a HIMYM-et, tök mást fogok látni. Jaj, egyszer végig kellene legalább az akkoriban csak végigpörgetett 9. évados részeket…:) Talán majd egyszer.

DAve - 2016. 09. 29. 15:29

elliot: milyen munka miatt kell SNL-t darálni? :)
Trumpot csak Darrel Hammond tudja jól visszaadni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz