login |

Második blikk: Kevin Can Wait + Speechless

2016. 09. 29. 17:45 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: 2016/17, kritika, ,

kevin-can-wait-ban

Kevin Can Wait – 1×02: 4/10. (Pilotkritika itt.) Az első rész kifejezetten kellemes meglepetés volt, a folytatás viszont felejtős. Pedig voltak jó pillanatai, Kevin James és Erinn Hayes együtt teljesen rendben van, mindketten szerethetőek, a nagylány és a pasija továbbra is viccesek (nyilván inkább az utóbbi), de a többiek B- vagy éppen C-sztorijai rémisztően ballasztok.

Verdikt: ahogy a pilotkritikában is írtam, sejtem előre, hogy kaszálni fogom, mert annak nincs értelme, hogy a részeknek az 50%-a érdekeljen. Jó eséllyel nem ez lesz az idei többkamerás újoncom, ami mellett lehorgonyzok. Persze az 1×03 után még hirtelen megtérhetek, de minimális rá az esély.

speechless-ban

Speechless – 1×02: 3/10. (Pilotkritika itt.) Én inkább komédiát akarnék nézni, ez viszont csak családi. Azt viszont el kell ismernem, hogy Scott Silveri (Go On) továbbra is hoz egyfajta egyéni hangnemet a sorozataiban, mert ilyen hangulatú “komédia” nem nagyon van mostanság. Nem is nagyon tudom körülírni, hogy milyen a Speechless.

Ettől még szeretni nem fogom. Nemcsak azért, mert nem vicces, hanem mert a karakterek zöme hidegen hagy. Minnie Driver nagyon jó a sorozatban, bár a karaktere irritáló, az apát pedig nem is tudom hova tenni ezzel a “mutassuk meg, hogy idióták vagyunk”-attitűddel, nem értem, hogy erre miért van szükség, elég paraszt dolog. Verdikt: az 1×03 után el fogom felejteni, max a fináléra nézek vissza.

1 hozzászólás Ne habozz!

Narxis - 2016. 09. 29. 21:38

Kevin Can Wait nekem pont fordítva sült el. Az első részt rémesen untam de a 2. résznél többször hangosan felröhögtem ami nálam azért ritka. Ha ilyen lesz továbbiakban mint a 2. rész akkor tuti nem kaszálom.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz