login |

Superstore: kezdett a 2. évad

2016. 09. 29. 19:08 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: kritika,

Ha okosabbnak tűnne a Superstore, akkor azt is hihetném, hogy a rész végén elhangzó párbeszéd amolyan kikacsintás és kritika a sorozatfinálék cliffhangerjeinek kezelésére, na de valójában nem erről van szó.

superstore-leaders

Mindjárt kiderül kommentben, hogy ti miképp álltok hozzá, de nekem az ilyen mosolygós, épphogy nézős sorozatok mostanában csak egy évadra tűnnek elfogadhatónak. A bevált lemez helyett inkább elkezdek nézni valami hasonlót, de újat, mert ott még nem ismerek mindent előre. Ezt érzem a Superstore-nál is.

Ugye a fináléban sztrájkolni kezdtek a dolgozók, és most a folytatásban úgy tűnt egy ideig, hogy ebből kanyarítanak pár részt, de végül csak elestek és 20 perc alatt visszaállt a status quo. Jöhetnek a bevált poénok?

superstore-boobs

Persze ez egy komédia, mit is várnánk mást, mint az állandóságot, nem? Mondjuk legalább a premier tényleg szórakoztató volt, és ha kikacsintást nem is tartalmazott, azért a rosszul fizető, nem bonyolult munkát végzők kiszolgáltatottságáról megfogalmazott egy kis kritikát. Ez vajon hány nézőt mozgatott meg?

Na, meg ismét volt egy olyan zseniális vásárlói pillanat, amit le kellett fotóznom. Olyan jó lenne, ha az évadok végén valaki összevágná ezeket egy 20 perces videóba, mert azt tuti megnézném.

superstore-fun

Nem akartam annyira lehúzni az NBC komédiáját, szerintem nézhető, de mostantól inkább másra pazarolom ezt a 20 percet. Maga a nyitány 6/10, mondjuk.

5 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2016. 09. 29. 19:11

ehh, olyan jó kis poénok vannak benne, köszönhetően annak, hogy ezek a röpkék, mint az utolsó kép, olyan funkciót töltenek be, mintha viccet mesélnének, teljesen randomok.

meg egyébként is, tök jó a hangulata, nagyon ügyes, de nekem továbbra sem áll össze. pedig a két főszereplő nagyon jó együtt, a főnök is zseniális, eskü, hogy nem tudom, hogy hol van vele a gond, amiért nem átütő annyira, hogy nézzem. rosszat biztos, hogy nem tudnék róla mondani.

Deny - 2016. 09. 29. 19:47

Nekem most bejött a premier, pedig az évad végén már kezdtem kiábrándulni belőle egy kicsit. A vásárlós poénok a kedvenceim nekem is, de most a nénin is jókat nevettem nagyon.

Thorongil - 2016. 09. 29. 21:07

Tuti nem lesz az évszázad vígjátéka, de szerintem tökéletes kikapcsolódás. Általában nem szokott mély üzenetet tartalmazni, de azért ez a rész kicsit kivétel.

Az apró kis poénok tényleg nagyon találóak,teljesen egyetértek ezzel kapcsolatban az előttem szólókkal.

Számomra kissé meglepő,hogy a magyar tévé nem vette át a sorozatot. Sőt, amennyire tudom magyar felirat sincs hozzá. Pedig azért a helyzetek olyanok, amik akár egy Tesoban (vagy bármely hasonlóban) előfordulhatnak.

dragon1986 - 2016. 09. 30. 08:29

Itt kötött ki az AtoZ pali. :O

Tegnap megneztem az első évad pilotját ott a karaktere az említett szerepére emlékeztetett. :)

Vásárlói jelenefek tényleg jók tisztára mint Walmart képek amiket láttam érdekes tagok mennek odaát bevásárolni.

Ma úgyis hét órás vonatkozás vár rám így lesz mit darálni és csomó új évad részek pótlása is lesz időm. :D

VeroRosyth - 2017. 02. 24. 13:27

Az eheti rész 2×15 annyira jó volt, hogy konkrétan hangosan röhögtem, vissza fogom nézni :D :D D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz