login |

The Last Man on Earth: kezdett a 3. évad

2016. 10. 01. 20:23 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: kritika,

Ez egy alattomos sorozat, mert mindig behúz a posztapok helyzetével. Tavaly is ez volt, a premier után egészen a fillerig maradtam, de utána valahogy nem folytattam. Most is ez lesz, szerintem kitartok pár részre, mivel az alaphelyzettel és a változással kicsit elkaptak ismét.

lastman-s3-2

Amúgy nem tudom, miért hat így a The Last Man on Earth, mivel kicsit olyan, mint a The Good Place, avagy poénokból kevés van, de az alaphelyzet egész jó. Csak itt valahogy jobban működik ez a felállás. Mármint, ha lecsupaszítjuk a cselekményt, akkor egy egész jó posztapokaliptikus drámát kapunk. Ezzel az alappal íródik a sorozat.

Itt a premierben például újabb túlélők tűnnek fel, és ha azt nézzük, hogy mi történik konkrétan, akkor elég gyorsan eszkalálódik egy akciódús helyzet, amit csak az abszurd pillanatok tesznek humorossá. Igazából nagyon sötét viccek vannak benne. A végén pedig egy road movie-helyzetet dobnak be ismét.

lastman-s3-3

Pont miatt maradok amúgy végül, hiszen a posztapok szituációban vándorlás mindig tetszeni szokott. Tavaly is remek volt, ahogy pár részen át külön volt Will Forte és a csaja a többiektől, most pedig az egész csapat találja magát új helyzetekben talán.

lastman-s3-1

Ami nekem semmit nem jelentett, az a nagy cameo, viszont egy 7/10 simán elmegy a premierre. És akkor most pár részre maradok is.

5 hozzászólás Ne habozz!

PapiLaci - 2016. 10. 01. 21:11

már kérdeztem de nem kaptam rendes választ, várható hogy valamelyik magyar csatornán megjelenik ez a sorozat szinkronnal? 16/17ben??

winnie - 2016. 10. 01. 21:13

ha nem kaptal valaszt, akkor az azt jelenti, hogy nem tudjuk, sem mi, sem mas.

maga a resz: a cameo felfujasa rohejes volt, a pszichopata sztori so-so, nem rantott vissza. a sztori kompnens nem rossz, most megint orulkodhetnek, de nem erdekel.

a delorean mellett az az a team furgonja volt?

human - 2016. 10. 01. 21:25

a team, hiszen pity the fool.

heidfeld - 2016. 10. 01. 21:57

Top 5-ben van nálam. Imádom!

patocsviktor - 2016. 10. 06. 07:46

Kenneth Choi és MArk Boone Junior milyen fura így “együtt” a SoA után!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz