login |

Margot Robbie a Saturday Night Live-ban

2016. 10. 05. 16:03 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: fun, video,

A Saturday Night Live-nak szombaton a 42. szezonja kezdődött el, és az évadnyitóban Margot Robbie volt a műsorvezető. Ez ugye azt jelenti, hogy általában felvezeti viccesen a műsort, majd pár élő közönség előtt rögzített jelenetben is részt vesz.

Na, a tovább mögött ezeket a szkeccseket lehet megnézni: az elsőben szexis könyvtárosnőt alakít, a másodikban egy színésznői kerekasztal-beszélgetésen vesz részt (ebben ő Keira Knightley, nem is bírja röhögés nélkül Kate McKinnon miatt), a harmadikban egy híradós tudósítás szemtanúja (nem lövöm le a poént) és végül egy politikai vetélkedőben ő Ivanka Trump.

2 hozzászólás Ne habozz!

kiskiraly - 2016. 10. 05. 16:33

Egy híradós tudósítás szuper volt, bár ahogy olvasom a CollegeHumor is csinált egy hasonlót. A könyvtáros szkeccs kissé WTF volt nekem.

Kenan Thompson rulz! :)

Bullseye - 2016. 10. 05. 17:35

A könyvtáros tényleg fura volt, de onnantól beindult erősen. A kerekasztalt persze kikérem magamnak, mert elnyomó mansplaining rape culture derailing volt, meg ilyesmik – de általában azok a legjobbak, amikor a színészek is elröhögik.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz