login |

Délelőtti videó 1.: The Wrong Girl

2016. 10. 06. 10:22 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: Ausztrália megmutatja, video,

Na, szóval. Az a nagy helyzet, hogy még napi öt délelőtti videóval is simán lemaradtam jó pár premierről. Mármint úgy, hogy nem tudtam róluk legalább egy előzetest kirakni. A bemutató naptárban persze szerepelnek, hírekben is írtunk arról, hogy milyen sorozatokról van szó, de most délelőtt sorra veszek ötöt a kihagyottakból. Ha pedig valaki már be is próbálta őket, akkor nosza, lehet ajánlani.

the-wrong-girl-cast

Kezdjük a The Wrong Girl-lel, ami Ausztráliában indult el Jessica Marais főszereplésével és Zoe Foster Blake regénye alapján készült. Egy modern romantikus dráma egy modern nőről, aki két pasi között dönt – az egyik túl jó, hogy igaz legyen, a másik pedig már-már annyira “rossz”, hogy talán épp belőle lesz a Nagy Ő. Persze mindemellett még van munkahely, szülők, barátságok, stb.

the-wrong-girl-cast-2

Aranyos előzetes a tovább mögött – ennyiből nem drámának mondanám. További szereplők: Hayley Magnus, Rob Collins, Ian Meadows, Craig McLachlan, Kerry Armstrong, Madeleine West, Doris Younane, Steve Vizard, Kevin Harrington, Leah Vandenberg, Hugo Johnston-Burt, David Woods, Ryan Shelton, Christie Whelan Browne és Hamish Blake.

1 hozzászólás Ne habozz!

eszemix - 2016. 10. 06. 11:26

Már vártam, hogy legyen róla valami, mert már két rész is lement.
Abszolút ajánlható sorozat kis bemelegítő vagy levezető programként. A szereplők zöme rendben van, úgy látszik az ausztrálok alapvetően szimpatikus arcok. A séf faszitól nem vagyok elájulva, de ugye ízlések és pofonok.
A sztori is jó eddig. Leginkább az tetszik, ahogy reagálnak a szitukra, semmi eltúlzott drámaiság.
Maradok.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz