login |

Survivor – 33×03: Generációs különbségek?

2016. 10. 06. 16:45 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: kritika, reality,

Szerencséje van a készítőknek, hogy akad olyan játékos, aki ugyancsak nyomja a millennials így, gen-x meg úgy mantrát, de már várom, hogy mikor lesz valami keveredés (no spoiler!), és akkor talán vége lesz ennek, a nagyon hamar unalmassá váló határvonal kihangsúlyozásának.

survivor-33x03-07

Arra is kíváncsi lennék, hogy a játékosok mennyire számítanak a mixelésre, mert egyesek nem feltétlenül úgy helyezkednek, hogy egy kevert szituációból jól jöjjenek ki, túlságosan a most meglévő törzsi határvonalakra támaszkodnak. A tovább mögött folytatom spoilerekkel.

Paul esett ki.

survivor-33x03-000

Megvallom, azt hittem, hogy elég erőltetetten próbálják a szerkesztők az egyértelmű szavazást kétesélyessé tenni, de el kell ismernem, tévedtem. Jó volt nézni a folyamatot, meg azt, hogy Paul látszólag egyetlen kijelentéssel kinyírta magát. Más kérdés, hogy a férfiak kontra nők parát nem értettem, mert ha Jessica attól félt, hogy a 3 férfi a 3 nő elé képzeli magát, akkor ő nem ugyanígy gondolkozott a 3 nőről?

Ettől még mindenképp pozitívum, hogy Dave és Ken ki tudott mászni a kulimászból, bár nyilván csak annyit értek el, hogy most alattuk is vannak talán ketten. Kérdés, hogy bárki is ki akarja-e szavazni az erős férfiakat a törzsből.

survivor-33x03-05

A summit csavar (ez csavar volt?) nekem nem sokat adott, bár nyilván Dave helyezkedése beszédes volt, ha nem vezetne sehova, akkor nem is mutatták volna, bár lehet, hogy csak a paranoiájának karakterizálása volt, mert azért nem semmi, hogy itt is azonnal kellett tennie valamit. Szurkolnék én neki, jó arc, a producerek is beszéltetik, mert jó hallgatni, de ettől még ősbéna a játéka. Olykor kivárhatna a stresszelés helyett. Persze lehet, hogy neki lesz igaza.

Összességében kellemes volt a rész, de annyira sokat nem tudnék írni róla, inkább csak a helyezkedések voltak érdekesek, meg Dave, illetve Hannah személyiségének további feltárása. És persze volt elég sok Ken is – abszolút szimpatikus, de nem tudom elképzelni, hogy a merge után őt sokáig bent tudnék tartani. Kivéve, ha alakul valami outsider-öket tömörítő szövetség Dave meg Hanna meg Cece részvételével.

ui: Ja, Cece legalább megcsinálta a feladatot. Paul meg nem. Oké, tudom, de akkor is.

survivor-33x03-01 survivor-33x03-02 survivor-33x03-03 survivor-33x03-04  survivor-33x03-06  survivor-33x03-08 survivor-33x03-09 survivor-33x03-10 survivor-33x03-11 survivor-33x03-12 survivor-33x03-13 survivor-33x03-14 survivor-33x03-15 survivor-33x03-16

 

5 hozzászólás Ne habozz!

Enzo - 2016. 10. 06. 18:48

33×03
(hah, végre sikerült megnéznem a poszt kilövése előtt :P)

Aha, szóval Hannah a számok miatt szavazta ki a barátnőjét, mert nem akart alul lenni, oké. Ettől függetlenül a post-tribal beszélgetéssel tovább esett a szememben, marha idegesítő volt, ahogy nem értette meg, hogy Zeke most nem akar vele beszélgetni.

A summit-recon dolgot vissza kellett néznem, mert félreértettem. Az előzetesből azt hittem swap lesz (jó is, hogy nem volt, messze túl korai), aztán meg úgy értettem, hogy akik nem mennek a találkozóra, azoknak is kell csinálniuk valamit. (Még a rész címe is erre a recon-ra utalt, gondoltam történik rajta valami érdekes…)

Az immunity viszonylag érdekes volt: ügyes stratégia a Millennialoktól, továbbá eddig még asszem nem nagyon volt olyan, hogy a ledobált puzzle darabokat utána össze is kellett rakni.

Paul egy mondattal hogy kinyírta magát, hát ez érdekes, igazából merge előtt eleve kicsit korai férfi-nő szövetségesdit meg áskálódást játszani, de örülök hogy így a David-Ken-Cece szövetség erősödött. A három másik nő meg legalább húzott valamit, mert eddig nem sok airtime-ot kaptak. Sőt, igazából csak a David-Paul-Ken hármas volt fókuszban a törzs tagjai közül. (Jessica szeme meg meggyógyult?)
Tetszett a 3-3-3 felállás, ritka, hogy nem 1 vagy 2 ember a mérleg nyelve, hanem 3 :D és hát Paul kiesésénél a szövetségeseinek a priceless arckifejezése… :DDD

A következő rész meg ígéretesnek tűnik :)

Risi92 - 2016. 10. 06. 19:05

nem sokat tudok írni, az első két rész után a kis kedvencem Michelle ebben a részben nem sokat szerepelt, így annyira nem is tetszett. örülök, hogy kiesett Paul, idegesített.

Riggins - 2016. 10. 06. 23:21

frusztrálóan semmilyen volt a summit.

El Diablo - 2016. 10. 06. 23:51

David-nek van valami betegsége, vagy csak alapból ilyen groteszkül satnya?

nadivereb - 2016. 10. 07. 23:00

Reménykedtem, hogy a summiten lesz valami clue vagy bármi esemény, de ez így leginkább filler volt – Dave ha eljut a mixig/merge-ig, úgyis dobbant.
Eddig amúgy Michelle játéka tetszik a legjobban. Mindenkit meghallgat, minden lehetőséget átgondol, de nem kezd pattogni, amíg nem muszáj.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz