login |

Arrow: kezdett az 5. évad

2016. 10. 07. 20:32 - Írta: superpityu

603 hozzászólás | kategória: kritika,

Azt tartja a mondás, hogy egy fecske nem csinál nyarat, de mégis remélem, hogy ezzel a premierrel az Arrow visszatalál a régi ösvényre. Az 5×01 egy olyan epizód volt, mintha az első évad idején készült volna, ez pedig minden csak nem negatívum, tekintve, hogy milyen részeket kaptunk az előző két szezonban.

bscap0307

Tény, hogy elsőre nem tettem le a hajam a kezdéstől (sőt még mindig nem), de régen volt ennyire tartalmas és értelmes akármelyik epizódjuk. Fogták a régen használt receptet és működött. Oliver egyedül üldözte a rosszfiúkat. Felicity idejét sem tudom mikor volt ennyire normális. Ráadásul a többiek is értelmes funkcióval rendelkeztek, nem csak idétlenül tengődtek a háttérben.

Viszont volt pár akciójelenet, ami annyire gázul lett kivitlezve, hogy nem tudtam odáig lenni a nyitányért. Azért még a megkoreografált verekedéseknél is oda szoktak figyelni a dolgokra, de amikor az egyik jelenetben Olivernek kétszer behúztak, az egyszerűen csak gagyi volt. Ahogy a szoborátadásos akció kivitelezésén is ledöbbentem egy csöppet.

bscap0306

Egyelőre úgy tűnik, mintha az Arrow vissza akarna térni a gyökereihez. Az eddig szimpatikus irány próbája persze az új összetételű csapat lesz, akiken sok fog múlni a folytatásban. Bár velük promózták az új szezont, közülük mindössze egyedül Wild Dog tűnt fel egy röpke pillanatra, szóval tényleg ingoványos terepre merészkednék, ha előre megszavaznék bármit is az Arrownak.

Új csapat ide, vagy oda, azt mindenképp a mérleg pozitív oldalára kell írnom, hogy az új gonosz(ok) működnek. Church belépője, még ha nem is eredeti, de meglehetősen emlékeztetett az első szezonban látott China White-éra. Sőt, az epizód végére egészen meglepőt húztak a karakterrel, szóval ebben vannak lehetőségek. Ráadásul a cliffhangerrel egy új játékost is beengedtek a buliba.

bscap0308

Régen volt ilyen, de az Arrow kezdése több, mint biztatóra sikeredett. Korántsem volt még tökéletes, de már-már azt éreztem, mintha visszatért volna a lélek a sorozatba és nem csak a szerelmi vívódásokra mentek volna rá (ezekre most kábé fél perc jutott, ami még érdekes is volt). Bár nehezemre esik ezt bevallani, de a fanboyságom ellenére is el kell ismernem, hogy jobban odatették magukat, mint a The Flash írói. Igaz, ez a nézettségen egy cseppet sem látszik.

603 hozzászólás Ne habozz!

Wall-E - 2016. 10. 07. 21:11

Nagyon tetszett, azt a hibák ellenére is hozzá kell tenni, hogy az előző évadban is jópárszor próbálkoztak változatosságot hozni az akciójelenetekbe, ami nem mindig sikerült tökéletesre, de időnként kifejezetten pofás akciók voltak tavaly is, és ebben az epizódban is volt több alkalom, amikor nagyon odatették magukat. Igazad van, néhány alkalom van, amikor valamiért nem az igazi a harc, de értékelem, hogy rendre törekednek újdonságokra, meg hogy látványos legyen.

Szaby59 - 2016. 10. 07. 21:31

Szépen kihajítottak pár régi és megfáradt szereplőt és sokkal jobban bejött ez a rész.
Bár félek, hogy Diggle, Tia/Speedie vissza fog térni előbb utóbb.

dzsiaj - 2016. 10. 07. 21:33

Bizony, az akciókhoz én is hozzátenném, hogy azért bőven voltak tökjól összehozott jelenetek, pl. az elején, mikor Anarky-val beszakad alattuk az emelet.

Az egyik legjobb dolog volt a héten az Arrow-nyitás, míg a Flashpoint túlzottan is kapkodós lett, addig itt tökéletesen találták el az arányokat, kifejezetten filmes hangulatot árasztott.

Edrick - 2016. 10. 07. 21:39

Ezen a régi csapat-új csapat dolgok én is elgondolkoztam. Valamiért félek, hogy nem lesz hosszú életű, de ugyanakkor benne van a pakliban az is, hogy Diggle-ék úgy fognak majd csak visszatérni, ahogy Roy is 3. évados távozása után: baromi ritkán. Jó, Diggle más, őt közvetetten szerintem még látjuk párszor, aztán majd a 100. rész lesz az, ahol úgy is mindenki visszajön legalábbis egy kis időre. De ez a felállás most valahogy nagyon adja.

Marianna - 2016. 10. 07. 21:44

Nekem is nagyon tetszett az évadnyitó. Főként annak örülök, hogy a varázslós cuccot békén hagyták, és egy sokkal földhöz ragadtabb részt kaptunk. Remélem, hogy az egész évad ilyen lesz. Ezt az újfajta szerelmi háromszöget remélem, hogy hatalmas mértékben hanyagolják majd, fél percben elmegy.
A verekedések alá valami zenét benyomhattak volna, valami diszkót :D Amúgy amikor bemostak Olivernek, legalább egy kis vért kaphatott volna.

Uatu - 2016. 10. 07. 22:12

Csak nekem tűnt fel, hogy Emily Bett Rickards kezdi túlzásba vinne a csirkerizst?
Az első képen brutális karja van és visszenéztem, nem csak ez a kép torzít.

passauf - 2016. 10. 07. 22:20

Ez nagyon jó rész volt, még az első két évadban is a legjobbak között említhetnénk. 10/10 (megadom neki a maxot, mert azért az is benne van a pakliban, hogy ennél csak rosszabb lesz)

Két dolgot szeretnék kérni. Először, Thea és Felicity maradjanak csöndben és ne hozzák vissza Oliver jó énjét. Ez a kegyetlen Zöld Íjász most nagyon adta. Másodszor, a kaszkadőrök, koreográfusok, a vágó és a rendező maradjon az a többi részben is mint a mostaniba. Elképesztő akciók voltak.

Most még azért se vonok le pontot, hogy helyenként kilógott a CGI lóláb (nagy robbanás, Oliver zuhanása a helikopterből). A hangulat elvitte a hátán a részt.

m76 - 2016. 10. 07. 22:26

Uatu: Mi számít túlzásnak? Van valahol egy általánosságban elfogadott etalon? Netán ez pont egybe esik a te ízlésseddel? Nem érzed ezt egy kicsit önzőnek?

Én részemről örülök neki, hogy nem csak csont és bőr lányok vannak végre akciósorozatokban meg filmekben.

Megértem hogy valakinek ez nem tetszik, de gondolom van még 625 másik színésznő aki meg más miatt nem tetsztik mégsem kommenteled be mindegyikkel kapcsolatban, hogy miért nem tetszik.

Tusika - 2016. 10. 07. 22:28

Uatu – igen, egyből szemet szúrt, nem is tudtam elsőre végigolvasni a cikket, folyton visszatértem a képhez. Próbáltam magam a a torzít a képpel nyugtatni de ezek szerint nem…..

DarkEagle - 2016. 10. 07. 22:58

Hát igen, ha egy Arrow rész jobb mint egy Flash ott már gondok vannak. :D Már pedig ez a nyitány tényleg fényévekkel lekörözte a Flasht. Csatlakozom a többiekhez, Felishitty és Thea kussoljon és éljék az életüket. Megjegyzem Felicity csávója eléggé random szóval tuti hogy ő a fő gonosz. :D Oké eltelt pár hónap de azért na.

Mindenesetre ez az irány jó lesz csak ne rontsanak rajta. Nem attól volt jó egyébként hogy Oliver ölt hanem attól hogy nem mások irányították hanem csinálta amit kell. Most már tényleg csak a csapatnak kell jónak lennie aztán kaphatunk egy jó évadot mert ahogy 4 év alatt mindig az ellenség tökéletes csak hát ha nem használják ki megint akkor cseszhetjük. :D Mondjuk Prometheus szerkója lehetett volna képregény hűbb kicsit.

hbal - 2016. 10. 07. 23:17

Tényleg korrekt rész volt. A negyedik évad felénél kaszáltam a francba a sorozatot, mert egyszerűen hatalmas szenvedés volt az egész, de ezt most bepróbáltam, és kicsit visszatért a remény.
Persze azért van feljebb.
Remélem tartják a jó (jobb) színvonalat, és akkor én is maradok :D

milesteg - 2016. 10. 07. 23:52

Akció kategória arany málna. Nem úgy értem, hogy esélyes rá az Arrow, hanem úgy hogy életműdíjat érdemel a sorozat.
A Szomszédokban komolyabb ilyen témájú jelenetek voltak.

Bia - 2016. 10. 07. 23:53

Bizakodó a kezdés, habár ez az orosz flashbackek engem nem érdekeltek,de hátha kihoznak belőle valami értelmeset.

Emily Bett meg mostanság eléggé rajta van az edzésen!csak nem egy új Black Canary készül….?

DarkEagle - 2016. 10. 08. 02:21

Más sem hiányozna mint hogy ő legyen az új Kanári. Kanári helyét csak Sara veheti át.

Uatu - 2016. 10. 08. 12:43

m76, félreértés ne essék. Nekem semmi bajom az izmos nőkel, a teltkarcsú nőkkel és a porcelán baba alkatú nőkkel sem. Mindenkinek joga van úgy jól érezni magát ahogy van. Csak arra akartam felhívni a figyelmet, amit Bia is írt, hogy nem igazán illik a szerepéhez, és lehet, hogy radikálisabb átalakuláson fog keresztül menni a karakter.

Silver-sama - 2016. 10. 08. 13:14

De nem volt jobb a Flash-nél!!!! :'(

Úgy tűnik, én vagyok az egyetlen, aki hatalmasat csalódott benne. Az egyetlen pozitívum az volt, hogy Oliver ölt, és az a Zoom-hangú új íjjász a végén.
Nagyon gagyi volt az egész. Az (akció)jeletek még mindig rosszul vannak kivitelezve, emiatt pedig nagyon illúziórombolóak. Pl. az a helikopteres jelenet milyen epic lehetett volna, de NEM, MERT SZ*R*L CSINÁLTÁK MEG. Tisztára átlátható volt.
Azon amikor Oliver meg volt kötözve, a csávó meg a levegőt ütögette meg hangosan felnevettem :D. Ha lelassítjuk a jelenetet, tisztán látszik, hogy kb 10 centire van a keze az arcától.
Az, hogy szobrot emeltek Laurel-nek hihetetlenül dühítő számomra (utálom azt az karaktert -_-“), de legalább alig ment el valaki :) ^^. Most komolyan, nem tudtak volna legalább még vagy 5 statisztát szerezni? Nagyon hiteles volt azzal a maréknyi emberrel :D. (Ez igaz a rész vége felé lévő nyilatkozatra is.) És az az elrablás XD. Az volt már még csak komoly :’D…

További bizonyosságot nyert bennem, hogy
Felicity egy nagyon rossz, gonosz ember. Folyamatosan arra bíztatja Olivert, hogy még több embert sodorjon veszélybe és kockáztassa az életüket. Persze még mindig ő irányít, róla szól ez a sorozat, és Ollie azt teszi, amit mond. Fogadni mernék, hogy a következő részben már ölni sem fog.
Szépen hackerkedik a volt “szerelmének” továbbra is, akivel olyan nagy szerelemben voltak, közben meg már túl is lépett rajta és valami random fickóval bújik ágyba..

Laurel utolsó szavai is kiderültek, ami pedig azt erősíti bennem, hogy egy önző, r*h*dék fér*g. Még a halálos ágyán is egy nagy terhet nyom Ollie vállára, hogy nehogy már az általa létrehozott Black Canary-nak vége legyen, valaki vigye tovább a nevét…

Amúgy így utólag már úgy sajnálom Dhark-ot és Ra’s-t, meg kb az összes enemy-t.
Dhark csak egy jobb világot akart (igaz járulékos veszteségekkel, de az mindig van). Ra’s pedig.. tett szerencsétlen bármi rosszat?

A legtöbb “pozitív” szereplő gonoszságának kifejezésére még az “anti-hős” jelző is kevés… KOMOLYAN, EZEK SZÖRNYŰ EMBEREK :(.

Mostmár csak azért fogom nézni a sorozatot, mert Madison Mclaughlin, az egyik kedvenc színésznőm szerepelni fog benne + a Flash crossoverek miatt.
1/10

vérnarancs - 2016. 10. 08. 13:39

Nem tudom, én örülök, hogy megszabadultak a tavalyi dance fight dologtól, az nagyon zavaró volt, most viszont nagyon odatették magukat harc terén. Aztán lehet, hogy a nagy végletben, ezért nem vettem benne észre a hibákat. Minden esetre szerintem is jobb kezdés volt, mint a Flash.

Arrowman - 2016. 10. 08. 14:21

Nekem nagyon tetszett, hogy visszajött a sorozatba ez a sötétebb tónus, bár az első évadhoz képest annyival rosszabb, hogy abban a magánéleti jeleneteknek is több értelme volt, íve volt a dolognak, valamint Moira és Tommy is sokat tettek hozzá.
Az új évadban a harcok szerencsére megint nagyon látványosra sikerültek. Azt kifogásoltam az elmúlt két évadban, hogy túl sokan voltak már a csapatban, Oliver badassebb volt, amikor egyedül ontotta az ellenség vérét, most újra ezt láthattuk. Az volt a nevetséges, amikor négyen rontottak rá a gépfegyveres ellenségre, és azok egyiküket sem találták el. Egyedül meg azért tud úgy bujkálni, hogy ne vegyék észre, és közben mindenkit kilőjön egyenként, így kicsit hitelesebb talán. Ha ilyen lesz végig az évad, akkor nem lesz mindig könnyű kivárni a következő hetet az új rész érkezéséig. 10/8-at adok az első részre. Remélem, hasonlóan izgalmas marad a történet a folytatásban is. Kíváncsian várom az új főgonosszal való küzdelmet…

Chiplecsap - 2016. 10. 08. 14:23

Nem láttam, a részt, de fogadok hogy a maszkos csávo a képen, az Felicity uj pasija. csak még nem tudja

Szula 25 - 2016. 10. 08. 16:53

Chiplecsap bár úgy lenne, legalább az az okoskodó mindentudó nő kicsit visszavenne az arcából. Azt azért remélem hogy Oliverből nem csinálnak egy idiótát aki Felicity után fog nyavalyogni.

A kezdés viszont tényleg biztató jó volt egyedül akciózni látni az Íjászt és külön öröm hogy ölni is újra elkezdett!! Church is tetszik jó kis pszichopatának tűnik.

n5wrr7 - 2016. 10. 09. 09:34

Ha lenne “hét pozitív csalódása” topic, mindenképp ezt a részt jelölném! A 4. (és előtte a 3.) évad akkora csalódás volt, hogy komolyan fontolgattam a kaszát. Csak azért adtam esélyt az 5×01-nek, mert a többi DC-s sorozatot is nézem, akkor már ezt sem engedem el könnyen. Örülök, hogy így döntöttem, mert végre megint élvezetes volt, és csak úgy elröppent a rész. Ehhez persze hozzátartozik, hogy Chad Colemant nagyon bírom, minden esély megvan rá, hogy jó gonosz legyen. Az előző évadokban egyáltalán nem érték el a kívánt hatást a természetfeletti főgonoszok. Sem Ra’s al Ghul, sem Damien Darhk nem volt annnyira lehengerlő nekem, mint amennyire kellett volna. Itt az ideje egy humán ellenségnek!

Divexa - 2016. 10. 10. 21:33

Már kaszáltam a sorit, de annyian írtátok hogy jobb lett, megnéztem az első részt. Nem bántam meg. A gonosz is gonosz, szuper a karakter és a színész, és Oliver is megtalálta a tökeit, amit pár évaddal ezelőtt elhagyott. Ha ilyen marad, maradok. Hugica is kiszállhatna végleg, számomra sosem volt meggyőző sem a karakter, sem a színész játéka.

Kádi - 2016. 10. 11. 11:11

Szerintem amugy Deathstroke a maszkos gyerek a végén

LaCRossE - 2016. 10. 13. 13:13

Az ötödik évad eddig (5×02) kifejezetten pozitív csalódás. Tetszik, hogy hangulatban egy picit visszanyúltak a kezdetekhez. Ragmanről már el is feledkeztem, így kellemes meglepetés volt az ő csatlakozása a csapatba (meg egyáltalán a jelenléte), Prometheus pedig (ahogy eddig az összes Arrow-os gonosz a kezdetekben) kifejezetten jónak tűnik. Csak ne rontsák el őt úgy, mint Damien Darkhot vagy R’as Al Ghult.

Kérdés, hogy miért akarja kinyírni a Green Arrowt. Mert biztos vagyok benne, hogy nem szívjóságból ölte meg majdnem és fenyegette meg Church-öt.

De Prometheus egy kifejezetten jó karakter a képregényekben, aki csinált egy-két nagyon csúnya dolgot, szóval reménykedek.

VvD - 2016. 10. 13. 13:40

Hmm. Nem hittem volna, hogy ezt fogom írni, de eddig az Arrow magasan veri a Flash-t ebben az “évben”.

A második rész évek óta a legjobb Arrow-s rész volt amit láttam. Kurva jót tesz Olivernek az, hogy sokkal keményebb és kevésbé érzelgősebb mint annó. Az új team mondjuk nekem picit fura tagokból áll, reméljük fog működni. Azonban Ragman rohadt jó lesz :)

Már csak Diggle szálára leszek kíváncsi. Remélem nem nyírják ki, rohadt jó kis szereplő és vhogy vissza fog térni.

Captain Lance-t játszó szinész meg magasan kb a legjobb. Hihetetlen módon át tudja adni a fájdalmat, amit a karaktere él meg.

Edrick - 2016. 10. 13. 16:27

Nocsak, eddig 2/2? :)

A csapatösszerázós dolog működik, Oliver mint polgármester nagyon adja, Thea szálát érzem egy kicsit semmilyennek, bár ehhez köze lehet annak is, hogy neki nincs szála, ő csak úgy van egyelőre egy nagyon mellékkarakter pozícióban.
Quentin (már nincs is szívem Lance papának hívni) egész jó, nagyon azt akarnám rá is mondani, mint Theára, de nem megy; tényleg át tud adni valamit a fájdalmából.
Egyedül Diggle az, akit most közömbösnek érzek. Jelenleg ott tartok, hogy jobban járnánk, ha nem látnánk, és inkább Oliverékre koncentrálnánk. Több idő jutna nekik is. Jó, Diggle szála is valahogy össze lesz kötve velük, ebben biztos vagyok, de attól még erőltetettnek érzem a jelenlétét.

Felicity is meglepően jó, az egysorosok is visszatérni látszanak :)

Prometheus érdekes, csak ne, könyörgöm NE az orosz főgenya legyen az, aki azért jött (miután Oliver legyőzte?), hogy bosszút álljon. Van egy ilyen érzésem, de kérem, ne ez legyen.

Eddig megyünk előre, érdeklődve várom a folytatást.

DarkEagle - 2016. 10. 13. 18:29

Oké, ha átlag néző lennék azt mondanám 2 rész után, hogy Flash kuka, Arrow pedig KIRÁLY és marad. Azért durva, hogy az elmúlt 2 évnyi szenvedés után az Arrow felüdülés a Flash mellett. Flash konkrétan dügunalom és nem szól semmiről csak ugyan arról. Az Arrow meg visszatért a gyökerekhez és nincs egy karakter se akit utálnák. Felicity-t pedig próbáltam utálna idén is de nem megy. VÉGRE megint önmaga aki volt. Bár a rendőr csávóval nagyon nincs kémia de mit érdekel engem ha csak részenként kap 5 percet és ha kiderül hogy Tviszt Olivér a GA és vele dolgozik akkor úgyis bezavarnak az erőbe. :D

Az új csapat jónak tűnik és hál’ Isten Felicity vert egy kis értelmet Oliver fejébe. Ragman nagyon jó kis partner lesz, kíváncsi leszek mit szólnak hozzá a többiek, főleg Wild Dog. :D Prometheus mint idei ellenség érdekes lesz főleg mivel nem az lesz aki a képregényekben, szóval nekem is meglepetés lesz. Remélem jó. :D

Lance érdekes lesz majd helyettes szerepben. XD
Az orosz flashback-ek egyelőre jelentéktelenek úgymond de csak kisül belőle valami jó ha megjelenik Adolf Lungren. :D

Digg szála sem érdekel túlzottan de legalább értékelhető volt és tuti van kapcsolat a GA szálakkal.

Egyelőre, SZÁMOMRA (gyengébbek kedvéért) az év meglepetése az ARROW. Csak így tovább.

Silver-sama - 2016. 10. 13. 20:19

Halljátok, én voltam az egyetlen, aki szidta, mint a kutyát, erre jön a 2.rész, és besz*rás :O. VALAMI BRUTÁL JÓ VOLT! :O Ilyen jól nem emlékszem, hogy mikor szórakoztam az Arrow-on, mint ezen a részen XD.
– Oliver nagyon menő (batman, lol) volt
– Felicity-n észrevettem, hogy nem idegesít
– A Bratva-szál egyre jobb lesz
– Nem voltak (legalábbis nem fedeztem fel) gázul megcsinált jelenetek
– Prometeus zsírkirály
– Ragman jó húzásnak tűnik

De ami még nagyobb szó, most jobban várom, mint a Flash-t, ami eddig soha nem történt meg XD (Na nem mintha rossz részt hozott volna a Flash :P. Nem, nem fogok elpártolni tőle. Csupán most érdekesebb volt az Arrow).

Felicity pasiját megint alig mutatták, és a nevét továbbra sem tudjuk, ami tovább erősíti azt a megérzést, hogy ő lesz Promi (de nagyon remélem, hogy nem így lesz).
Tulajdonképpen a legjobban azt szeretném, ha nem is derülne ki a kiléte. Vagy ha muszáj, akkor is csak az utolsó részben. Nagyon sokat tesz a rejtélyesség.

Negatívumként: Laurel-t már kb szentté avatták, ami továbbra is bosszant, de ennyi még belefér. Valamint Diggle-re nem vagyok kíváncsi, de Még ez is belefér.

Szóval nagyon odatették magukat a készítők, és nagyon remélem, hogy ezt a tendenciát képesek lesznek folytatni. Szurkolok neked, Arrow!

Balumedve - 2016. 10. 13. 21:03

Jelen állás szerint nekem is jobban tetszik az Arrow, mint a Flash. Viszont, szkeptikus vagyok az Arrow idei évadjával kapcsolatban. Úgy gondolom, hogy most azért tetszik nekünk annyira, mert új csapat van, még kialakulóban vannak a dolgok, egy izgalmas évadot vetítenek előre, de ha már kellőképpen kiismertük az új karaktereket, akkor ők is unalomba fulladhatnak, ha rosszul használják őket az írók (úgy gondolom, jogos a félelmem). Na, de Ragman, ő nagyon érdekesnek tűnik, de úgy érzem, hogy egy picivel erősebb a többieknél, ezért félek, hogy veszélyezteti az erőegyensúlyt, és a végén megválnak tőle.

DarkEagle - 2016. 10. 13. 21:52

Szerintem pont hogy nem az új karakterek miatt jobb most az Arrow, hanem azért mert megint önmaga a sorozat, amiért anno az első 2 évadban megszerettük. Ennyi a titok semmi más. Ha nem lenne ez az új csapat akkor is jó lenne az évad első 2 része. Elvégre az újoncok sokat még nem tettek le az asztalra. A kiscsaj lényegében mindegy alapon van itt, Mr Terrific meg csak van de haszna nincs bár az tetszett ahogy kioktatta Olivert. :D Egyedül Wild Dog aki értékelhető igazából. De remélem visszavesz az arcából mert hosszútávon baromi idegesítő lesz egy ilyen csávó.

Edrick - 2016. 10. 13. 22:33

Silver-sama: “Felicity pasiját megint alig mutatták, és a nevét továbbra sem tudjuk, ami tovább erősíti azt a megérzést, hogy ő lesz Promi ”
A neve Billy Malone :) Bár komolyan nem tudom, miért így van benne Felicity telefonjában, ha egyszer együtt vannak, de ez a neve.

Szula 25 - 2016. 10. 14. 08:32

Ragman nagyon jó lett és eddig Church és Prometheus is jó gonosznak tűnik.
The és Lance szála is tetszik, viszont Diggle szála most még nagyon nem érdekel kicsit feleslegesnek is érzem.

Ami viszont nagyon irritál az Felicyti!!! Ő olyan okos lett megint mindent tud és neki csak igaza lehet. Tavaly azért szakított Oliverrel meg bevágta a durcit mert nem mondta el neki a gyerekét és hazudott neki. Ő most megint mit csinál titkolózik mindenki előtt az új pasijáról na meg a csávónak is titkolózik/hazudozik egyfolytában de mivel ő Felicyti ő csinálhatja. Nagyon remélem az okoskodásából visszavesznek kicsit mert a tavalyi év meg a mostani 2 rész után lassan oda jutok hogy szurkolni fogok hogy kinyírják végre.

superpityu - 2016. 10. 14. 12:47

“titkolózik mindenki előtt az új pasijáról”

azért amikor a rendőrségen lesmárolta a fickót, azt nem nevezném titkolózásnak. az meg, hogy nem akkor vette fel a telefont, amikor ott volt oliver az nem hiszem, hogy nagyon számonkérhető lenne rajta. elvégre oliver a vőlegénye volt és vannak még érzelmeik egymás iránt, és jelenleg jó a kapcsolatuk. nem hiszem, hogy rossz döntés tőle az, hogy nem cipeli magával a magánéleti beszélgetéseit a mostani fickóval.

Alexejevic - 2016. 10. 14. 22:42

Eddig nagyon tetszik az évad. Oliver tökösebb, keményebb, de végre megint van brutalitás, nincsenek eddig gagyi párbeszédek.
Ragman nagyon bejövős karakter. Elég faxán megcsinálták a kinézetét is. Remélem az “új” csapat teljes tagja lesz.
Wild Dog engem abszolút nem hoz lázba, valamint Curtis sem. Viszont a csajban van fantázia.

És amit nem értek, vagyis nem tudok hova rakni…
Milyen hatással volt Barry tette az Íjászra és csapatára? Mert eddig az Arrow-ban minden úgy van, ahogyan volt… Igen, a Flashben Dig-nek fia lett, de ebből az Arrowban semmit sem kapunk. Mindenki teszi a dolgát. Egyedül Oliver és Felicity viselkedése furcsa. Mintha sosem lettek volna együtt. Erről tud esetleg valaki valamit? Mert ez így elég gáz szerintem…

Szula 25 - 2016. 10. 15. 08:05

superpityu: Van benne valami amit mondasz de akkor mit okoskodik Olivernek az egyenességről meg a többiekhez való viszonyáról? Ha meg tudja hogy Oliver szereti még őt akkor nem az volna a a legjobb döntés hogy elmondja neki hogy már mással vagyok lépj tovább és ne reménykedj? Már most látom ahogy lebuknak Oliver előtt valahol aztán meg jön a hülye magyarázkodásával.

VvD - 2016. 10. 20. 14:06

Hmm. A 5×02 kurva jó volt. Imádom, hogy a nevetséges szerelmi drámázás helyett, most valóban érdekes és izgalmas sztori szálakat kapunk. Vannak azért hibák még, de perpill most az Arrow jobb mint a kisöccs Flash.

VvD - 2016. 10. 20. 14:14

Eltünt a kommentem :((

VvD - 2016. 10. 20. 14:19

Amúgy kurvára remélem, hogy Curtis ruhája nem végleges.

Marianna - 2016. 10. 20. 16:30

5×03 is szerintem teljesen rendben volt.
Amúgy egyetértek Curtis jelmezével kapcsolatban, röhögőgörcs kerülgetett, amikor megláttam.
Én kedvelem az új csapatot.
Talán végre ahhoz is visszatérnek, ami jól tudott menni nekik a 2. évadban, hogy a problémás drámát nem húzzák el, hanem gyorsan lezavarják. Alá Felicity vallomása most. Persze utózöngéje lesz, de nem ment el egy félévad a titkolózással.

Silver-sama - 2016. 10. 20. 18:20

Tapsoltam az 5×03 után. Meg közben is.
“you have failed this city”!!!! IGEEEEN!!!!!!!!!! XD
Ahogy Oliver bízni kezdett a csapatában, én úgy bízok az Arrow-ban :D

DarkEagle - 2016. 10. 21. 01:33

Hihetetlen hogy míg a Flash egyre rosszabb az Arrow egyre jobb részenként. Idejét se tudom mikor röhögtem ennyit Arrow részeken. Remélem Felishitty drámát lezárják gyorsan mert tavaly épp eleget szenvedett.

Mi a franc bajotok van amúgy Curtis ruhájával. 100%-ig leutánozták a képregényes verziót. Itt az eredeti Mr. Terrific. Ha valami akkor a rucija tökéletes.

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/34/1e/14/341e14aff0fdaa4c883756e394eb4bcd.jpg

Oké a fehér része hiányzik és sokat dobna rajta de szerintem így full feketén is jó, jobban el tud vegyülni. :D

Ayrons - 2016. 10. 21. 07:23

DarkEagle: Az emberek nem jön be a ruhája ennyi, lehet akármennyire képregényhű úgy látszik ez a stílus nem jön be.

Rész megint jó volt. Felike drámáját nem húzták el, el se hiszem. Régen ezt több részen át húzták volna és 10 percen át néztük volna a részekben a szenvedését.

Új csapat nagyon jó. Úgy látszik az írók hallgattak a rajongók kéréseire.

Am a heti gonosz Cody Rhodes volt aki egy pankrátor és vele küzdött Stephen Amell a WWE-ben.

És egy érdekes teória röppent fel Prometheus-sal kapcsolatban. Lehetséges ,hogy Tommy és a Flashpoint egy utóhatása lett ez az egész.

Szula 25 - 2016. 10. 21. 09:15

Most Digglenek fiú gyereke van itt vagy lány? Mert Barry mikor átugrott Felicytihez akkor Sara nevű lány gyereket emlegettek most meg Diggle azt mondta Lylanak hagyja őt és vigyázzon John Jr.-ra. Akkor most mivan? :)

Kádi - 2016. 10. 21. 10:53

Szula24
Fia van mostmár, ez a Flashpoint hatása

Edrick - 2016. 10. 21. 12:01

Amikor átugrott Felicityhez, akkor is azt mondták, hogy hopp, már nem lánya van, akit Sarának hívnak, hanem fia, John Diggle Jr..

Isaac - 2016. 10. 21. 14:23

Amikor Oliver a liftben benyögi,hogy a hokimaszkban igazságot osztani mennyire okés (TMNT-ben ő hordja azt)
komolyan felnevettem ;)

Edrick - 2016. 10. 21. 14:33

Well, well 3/3? :) Kimondani sem tudom, mennyire örülök ennek.

– A múltas szál most először érdekel igazán, és még jól is adják elő.
– Csapat és Oliver is jól működik, azért nyilván kötelező körként le kellett futni a “gyerek lázad” dolgot, de abszolút jól csinálták meg.
– Thea kicsit gyengébb. Oké, felnőtt, és messze sokkal jobb ő is ahhoz képest, ahol a sorozat elején volt, de az a baj, hogy ez most vajmi keveset számít. Mert most nem igazán bizonyította be, hogy ért ehhez. Kicsit lóg a levegőben a karakter.

– Diggle. Veled mihez kezdjek? Mondjuk most sokkal kevesebbet szerepelt, mint a múltkor, és a jövő hét gondolom döntően róla fog szólni, szóval még talán jó is kisülhet belőle.

Csak úgy, mint a Ragman drámából. Pedig kezdtem elhinni, hogy ezt hanyagolják, és maajd előveszik. Komolyan, még érdekelt is volna. Valamiért úgy gondolom, hogy ez a dráma nem lett volna fölösleges, és jól megcsinálhatták volna. Persze ez még lehet így, meg tényleg pozitívum, hogy nem húzták a végtelenségig a titkolózást, de így csak a rész végére odatoszva egy nagyon kicsit súlytalan volt.

Amúgy maga Ragman baromi jó. Meg Curtis is azzal a tucatnyi egysorossal, alig tudtam pislogni, úgy dobta őket egymás után.

A minimális kivetnivalóm Lawton – lett volna. Hogy az jó Warner kinyírtja évekkel ezelőtt a karaktereket, hogy azok benne lehessenek a filmben, majd visszahozza őket, miután az elbukik. Majd kiderült, hogy igazából nem halt meg. Nem lett volna értelmesebb akkor már a Flashpoint következményeként visszahozni, mint kijátszani a fake-death kártyát? Jó, kiderült, hogy csak Diggle fejében volt minden, de közben húzták az agyamat rendesen. Ilyet többet ne, ha lehet. (Vagy ha egyszer majd tényleg visszahozzák, akkor a Flashpointtal tegyék, mint a kamu halállal.)

A régi-régi mondatért piros pont és pacsi a készítőknek, igazán üdítő volt hallani újra, különösen így.

Prometheusról én is olvastam, hogy lehet Tommy. Simán benne van, bár nekem a tippem még mindig az (gondolom Lundgren játssza majd) orosz főgenya, legalábbis félek, hogy a készítők ebbe a klisébe még belelépnek, ismerjük azért őket, 3 király rész ide vagy oda, felejteni nehéz. A Flashpointtal kapcsolatban kíváncsi leszek, húznak-e még valamit, amit eddig nem tudtunk.

Erős 8/10 ez is, dübörögjünk csak tovább! :)

DarkEagle - 2016. 10. 21. 15:35

Őszintén szólva nekem az is okés ha Lundgren lesz Prometheus. De szerintem nem ő hiszen valószínűleg őt elteszi/tette láb alól Oliver orosz honban. A Tommy-s húzás azért durva lenne és meglepő is. Ennyire azért nem írta át a történelmet a Flashpoint hogy egy jó karakterből gonoszt csinál. :D De nem mondom hogy nem jönne ez a fordulat. Bár szerintem Tommy nem akkora batár állat mint ez a csóka.

Ayrons - 2016. 10. 21. 19:43

Zoomnál is ezt mondtuk ,hogy csak Barry apja lehet a magassága miatt erre Zolomon volt :D

Kádi - 2016. 10. 21. 23:55

Edrick
És ha Deathstroke az? :D vagyis én erre tippelek

Edrick - 2016. 10. 22. 07:43

Simán lehet Deathstroke is, de én valahogy mindenképpen belelátom Oliver karjának levágását. Jó, tudom, hogy elvileg az csak 2030-ban lenne, de valamiért nagyon adná, pláne, ha Prometheusnak kardja is van, sőt, ha nem is ő Deathstroke, de van hozzá köze, akkor még a fiát is el tudnám képzelni, és jól egybe is vágna a karlevágással. Tudom, ez az elmélet is több helyen hibás, de Flashpoint után bármi ilyet megléphetnének.

Szula 25 - 2016. 10. 22. 08:19

Tommyt én is kétlem hogy ő lenne Prometheus mert az hogy valaki mégsem hallt meg a Flashpoint miatt eléggé nagy változás lenne. A másik meg hogy a Tommyt játszó Colin Donnell a Chicago Med sorozatban főszereplő és nem hiszem hogy két sorozatot is tudna vinni még ha most Prometheus annyit nem is szerepelt.

Az az elmélet viszont nekem is tetszene ha Deathstroke fia lenne prometheus, aki nem más mint Felicity rendőr csávója lenne. Ugye Felicity is nagy szerepet játszott az elkapásában amit a csávó tud is és ezért is környékezte be őt. :)

DarkEagle - 2016. 10. 22. 13:52

Na jó de hogy a fenébe lehet ekkora fia DS-nak? A jövőben játszódó részben Oliver vagy 50 éves volt míg DS fia 20-25 kb. Akkor itt a jelenben kb 5-10 év közötti lehetne de ha a Flashpoint miatt változtak is a dolgok akkor sem lehet ilyen idős fia DS-nak.

Szula 25 - 2016. 10. 22. 15:46

Akkor legyen valami tanítványa vagy esetleg Darkhnak vagy Ras al Ghulnak. Inkább ezek a verziók mint hogy Tommy életben maradt és bosszút forral. Az meg hogy a jövőben nem lesz karja Olivernek most tényleg adva van Prometheus kardja miatt.

szelesmalom - 2016. 10. 22. 17:14

5×02
Én a 4. évadot nem bírtam már és elkaszáltam.
most ezt a részt megnéztem.

Felicity még mindig dögös.

Egy valamit nem értek, Oliver 5 évig volt távol, ha jól tévedek.
De a visszaemlékezések már megalább 20 évnyi
eseményt mutattak be, rohadtul unalmas már, hogy minden részben visszaemlékszik valami okosságra.
Már a 3 évadban is kezdett sok lenni, nem hogy itt. szerintem borzalmas!

Az új csapat szintén vérszegény.

Ebben a városban csak ijjászok vannak. ezmeg nevetséges.

úgyhogy maradok a kaszánál.

LaCRossE - 2016. 10. 27. 11:58

5×04

Eddig az évaddal nagyon elégedett vagyok. A Rory-Felicity drámát sem húzták a végtelenségig, pont annyi idő alatt rendezték le, amennyi idő alatt indokolt volt (mert azért ha a szőnyeg alá lett volna seperve, az a másik véglet lett volna).

Ayrons - 2016. 10. 27. 13:36

Nem lehetne a Flash helyett is Arrow ??? De komolyan nem hittem volna ,hogy ezt mondom de Arrowot akarok nézni és várom a következő részt. Pedig 3.évad után kaszáltam.

Drámát is nagyon jól oldották meg , régen egy ilyen félévadon át ment volna értelmetlenül. Az új csapat nagyon jó. Mindenkinek meg van a helye okkal vannak ott ahol a szereplők. És annyit szereplenek amennyit kell.Tesó is minimálisat van hála. Felike nem idegesít wáááá nem is hiszem el ami itt történik mi lett az írókkal.
Tetszett a két szálon futás is ügyesen oldották meg. Church meg messze a legjobb gonosz eddig.(elmúlt évadokat nézzük)
Bennem felmerült ,hogy mi van ha Felike és Olika között semmi nem volt a FP miatt ??? Meg ha volt az nem ment odáig ameddig mi láttuk.
Szerintem Prometheus Tommy lesz az túl elcsépelt lenne ha az orosz ürgéhez lenne köze.
Orosz is szál is jó lehet az orsozmaffia miatt.

Spoiler
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Jövőhéten pedig jön Starling Kinght alias Arkham Kinght. Lenne jövőhét.

Ayrons - 2016. 10. 27. 14:05

Knight*

LaCRossE - 2016. 10. 27. 20:25

Na meg Human Target is jön.

Kár, hogy nem ugyanaz játsza, mint a FOX-os sorozatban

Ayrons - 2016. 10. 27. 20:47

Tényleg :3 Egyre jobb az évad.

DarkEagle - 2016. 10. 28. 01:55

Hihetetlen de eddig 4/4 az Arrow idei évada. :D
nem is értem mi a francot csináltak de nem is érdekel amíg így marad. Most hogy Felishitty drámát lezártuk rátérhetünk a normálisabb dolgokra. Egyébként ezért nagy pacsi hogy nem szarakodtak vele. Ha így belegondolok a Flash 2 év múlva visszatér a jó ösvényre. :D

És igen kapni fogunk pár ígéretes új arcot hamarosan szóval régen vártam ennyi az Arrow részeket.

Silver-sama - 2016. 10. 28. 11:04

Nekem annyira nem tetszett a legutóbbi rész. Diggle sorsa abszolút nem érdekel. Laurelt persze megint emlegetik. Felishitty már megint idegesít -_-“. Húzzon már el a rákba. Mért nem irányít magára egy rakétát? XD Most itt sajnáltatja magát, hogy neki is élnie kell a döntésével, meg bekönnyezi a szemét… Te annyira egy Önző, Felelőtlen, Ostoba, NAGYON ROSSZ EMBER VAGY!
Fúúú… *köp egyet*

Edrick - 2016. 10. 28. 13:09

4/4; kegyetlenül élveztem.

Komolyan csak abba tudnék belekötni, hogy a legelején miért hagyta Olvier, hogy Curtis verekedjen a fazonnal, és miért nem ment oda rögtön. De ez gyakorlatilag semmi.

Ragman király, veszettül jó. A drámát nem húzták el, piros pont, a dupla cselekményszál remekül ment, az egy sorosak hangulatosak, és ütnek, Church meg tényleg baromi jó gonosz. Kár, hogy azt érzem, súlytalan halála lesz csak úgy úton-útfélen Prometheus miatt. De ne legyen igazam.
A Bratva meg hát.. rég érdekelt, és kötötte le a figyelmemet ennyire a múltbéli szál.

Még, még, jöhet! :)

Edrick - 2016. 10. 28. 14:47

@szelesmalom: “Egy valamit nem értek, Oliver 5 évig volt távol, ha jól tévedek. De a visszaemlékezések már megalább 20 évnyi eseményt mutattak be,”

20 év biztos nem volt :D Még azt se lehet biztosan kimondani, hogy eddig minden évad flashbackje kerek 1 év lett volna (nekem mindenképpen kevesebbnek érződik 1-1 év)), pedig alapból ez a helyzet, mármint hogy 1 évad – 1 évnyi flashback, szóval ahol/amikor most vagyunk, az az utolsó (5.) éve a visszatérés előtt.

Amúgy elgondolkoztam az oroszokon már megint; mert ha az elcsépelt is lenne, hogy a főgenya Prometheus, de valami közük lehet hozzá, mármint az oroszokhoz, mert a második évad vége felé a városban lévő orosz Bratva tag meghalt. Tudom, Slade ölte meg, de előtte a fazon még kvázi kiátkozta Olivert a Bratvából. Mondjuk lehet, ennek nem sok vagy egyáltalán semmi köze sincs a dologhoz, csak túl sokat látok már bele. De a mostani Bratva-szál szempontjából azért pici szomorú.

Theo - 2016. 10. 29. 01:13

Azt valaki érti, hogy miért volt az összes zsaru ázsiai?

bellarea - 2016. 10. 29. 15:56

Hihetetlenül magukra találtak, lehet, hogy kaszát lengettek föléjük, ha nem tesznek le valamit az asztalra? Csak azt remélem, hogy akik már elpártoltak, visszatévednek, mert nagyon jót tett a sorozatnak a vérfrissítés, meg hogy nem mindig a szerelmi szálakon lógnak. Felicityt igazán kiírhatnák, meg Theát, a többi maradhat, jöhetnének szimpatikusabb női szereplők.

Ela - 2016. 10. 31. 01:29

Nekem egyaltalan nem jon be ez az 5.evad.Unalmas.Nincs drama.A csapat tagok is gyengek.Szerintem Oliver tobbre menne egyedul.Az akcio jelenetek is gyengek.Spoiler!Ahogy megmentette Johnt a bortonbol az rohej volt.De remelem ez a szezon ennel mar csak jobb lesz!

Ela - 2016. 10. 31. 01:31

Nekem egyaltalan nem jon be ez az 5.evad.Unalmas.Nincs drama.A csapat tagok is gyengek.Szerintem Oliver tobbre menne egyedul.Az akcio jelenetek is gyengek.Spoiler!Ahogy megmentette Johnt a bortonbol az rohej volt.De remelem ez a szezon ennel mar csak jobb lesz!
Az egyik kedvenc sorozatom (volt).

Vekthor - 2016. 10. 31. 14:04

Kellemes meglepetés hogy újabban a sorozat már nem okoz rákot.

andus - 2016. 11. 01. 16:04

Örülök, hogy sok embernek tetszik, de számomra ugyanolyan unalmas, mint volt. Számomra teljesen sótlanok és idegesítőek ezek a tini szereplők, Curtis meg egyre bénább, pedig az előző évadban csíptem. Churchöt, mint gonoszt nem érzem át, túl egyszerűnek tűnik. Emellett még mindig sok a buta logikátlanság. A 4. részt is úgy néztem végig, hogy közben telefonáltam, és nem maradtam le semmiről a végére :D
Én ezt most egy időre felfüggesztem, mert csak időmet pazarlom rá, talán a nyáron ledarálom.
Nektek viszont jó szórakozást hozzá, ha már én nem, más élvezze a sorozatot :)

Arrowman - 2016. 11. 03. 11:20

Ez az 5. epizód is nagyon badassre sikeredett. Volt benne akció, dráma, minden. Nagyon várom a folytatást. Most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok, ki lehet ez a Prometheus…

spike0007 - 2016. 11. 03. 11:52

Az Arrow visszatalált a helyes útra!
Első két évad szintjén van! Szinte hihetetlen, örülök neki nagyon!

Silver-sama - 2016. 11. 03. 12:16

Bizony megint jó részt hozott. Ki gondolta volna, hogy Church nem tart ki végig? Örülök, hogy Promi badass volt és kinyírta, de viszont most félő, hogy rá fognak koncentrálni, és minden részben meg fognak küzdeni vele :(. Remélem, hoznak be inkább új gonoszokat.

Wall-E - 2016. 11. 03. 14:04

Silmer-sama:

Szerintem egyértelmű volt, hogy Church nem tart ki végig, mert nincs semmilyen ereje, se képessége, egy sima gengszter volt, csak jóval badassebb az átlagnál, de Oliver ellen semmi esélye nem volt. Ha nem akar Rory-val szervezkedni, már három résszel korábban leveri. Amikor láttuk Prometheus-t, akkor adta magát, hogy ő lesz majd a fenegyerek.

Egyébként is, és a The Flash is belebukott ebbe, meg az Arrow is, jobb lenne vagy kevesebbet szerepeltetni, adagolni a főgonoszokat, vagy többel is foglalkozni évadonként, és mondjuk akár 2-3 rövidebb etapban megoldani, mert szétesik az írás, mindenki folyton életben hagy mindenkit, ésatöbbi.

Az egyik oka, hogy ilyen jó volt ez az öt rész, az pont azért van, mert nem tököltek ezzel, hanem végigvitték, mégis belefért közben egy csomó más szál is, a börtönös, az új csapat, pár heti ellenfél. Remélhetőleg így folytatják.

Edrick - 2016. 11. 03. 14:16

Jaj, hát ez.. *szipp* hát ez olyan szép volt, hogy mindjárt sírok. :D

Két dolognak nem látok csak fényt a végén (az egyik a minőség, a másik történet szempontjából):
1. Az Olicity dráma. Oké, piros pont, hogy most ennyiben lerendezték, de azért elő fogják még ezt szedni érzésem szerint. És nekem ebben a sorozatban Felicity-vel kapcsolatos bármilyen szerelmi dráma a rigolyámmá vált, úgyhogy ettől egy kicsit tartok.
2. A politika. Igazából tök jó polgármesterkedik, meg még jól is csinálja, de a hátulütőkről kicsit tartok, pl. ha elkezd találkozgatni az újságíró csajjal, meg a rész végén is kezdtek már kavarogni a fellegek, szóval nem minden fog simán menni, kíváncsi leszek, hogy oldják ezt meg úgy, hogy ne tűnjön nagyon feleslegesnek vagy erőltetettnek.

Church-csel kapcsolatban sajnos félig igazam volt. Ugyan nem lett annyira súlytalan a halála, de tényleg ilyen úton-útfélen történt. Jó volt nagyon, így kicsit fáj a szívem, hogy már most meghalt, viszont nem volt esélye a karakternek arra, hogy elmenjen egy rossz irányba. Szóval kevés, de minőségi ideje volt.
Prométheusszal viszont most érdekes lehet a dolog, hogy tudja, ki ő.
Taliára kíváncsi leszek, hogy mikor jön, és mit kezdenek vele. Apu halála biztos előkerül, remélem, azért nem ilyen lerágott csont-szerű “megölted az apámat, ezért bosszút állok” dolog lesz. Ahogy most állunk, biztos ki tudnak találni valami jót.

Diggle meg remélem, megmarad ilyen mellékszereplőnek, most pont jó volt, nem sok, és nem is kevés, a háttérben elvan, csak úgy, mint Thea.

Tényleg nagyon jó úton haladnak most, alig hiszem el én is. Komolyan mondom, büszke vagyok. Csak így tovább!

Arrowman - 2016. 11. 03. 16:48

Szerintem az nagyon poénos és cuki volt, amikor Felicity felvette a maszkot, és bemondta a szokásos Green Arrow szöveget:”You have failed this city!” :)

Silver-sama - 2016. 11. 03. 18:48

Wall-E:

Semmi meglepő nem lett volna abban, ha végig kitart, mivel ez az évad -ahogy a készítők is mondták- földhöz ragadt lesz, mint az első kettő. Hiába nincs Churchnek szuperereje (Olivernek sincs am XD).

A többi mondandóddal egyetértünk.

Arrowman, én tuti a hét idézetének fogom jelölni :D

hiuz - 2016. 11. 03. 22:55

De ki volt az a karddal hadonászó maszkos, aki egy rövid sorozattól kifeküdt?

Edrick - 2016. 11. 04. 00:21

Elvileg Arkham Knight. De ha jól emlékszem, valaki itt már Starling Knight-nak nevezte. Az én utolsó emlékem Arkham Knightról az, hogy ő lett az új Red Hood, szóval hogy ő hogy meg miért volt most itt, arról majd a többiek meg a hozzáértők beavatnak :D

Ayrons - 2016. 11. 04. 08:20

Mint kiderült a figura Scimitar. . Wendy Mericle erősítette meg. Érdekes az ,hogy Scimitar nevű karakter a Marvelnél is van és ő is kardos fickó xd
Többet képzeltek bele a rajongók :D

Arkham Knight is azért ragadt rajta mert külföldön mindenki annak mondta be mivel nagyon hasonlít rá. Ezért is várták egyrészt sokan a részt és hát a nagy semmi lett vele.
Starling Knight-nak azért hívtam ,mert az Arrow sok esetbe érződik Batman-nek.

Nif - 2016. 11. 04. 13:39

Arkham Knight vagy nem, de nagyon sokat emlegetik Bludhaven-t…. Remélem Nightwing bekacsint majd egy easter eggre ^^

Ayrons - 2016. 11. 04. 15:57

Jordanre is sok utalás volt meg Batmanre és semmi nem történt. Am simán lehetett volna Arkham Knight nagyon lecopyzták meg elfért volna ,főképp ,hogy Talia is jön.

Stiel - 2016. 11. 05. 01:01

Szerintem jöhetne egy ‘Arrow – 5 rész után’ vagy valami ilyesmi összefoglaló poszt. Church halálával, úgy tűnik, lezárult egy fejezet. Meg ez az 5. évad eddig elég egységes is volt, nem tökéletes, de egész jó, mindenképpen jobb, mint a 4. évad.

Alexejevic - 2016. 11. 05. 23:22

Eddig nagyon jól produkál az évad. Minden része élvezhető. Újra van benne humor, minőségi akciók…Prometheus is nagyon jó gonosznak tűnik…
És aminek nagyon örülök, hogy jön Talia…Remélem nem valami gagyi epizódszerepben. És ha a CW megkapta Supermant, akkor megkaphatják Batman-t is…Főleg, hogy sajnos az Arrow nézettsége csökken. A croossoverek után remélem beindul valami új dolog, még nagyobb DC karakterekkel. Eddig nagyon jól használják a karaktereket ebben a szezonban a sorozatokban, remélem ez továbbra is így marad.

superpityu - 2016. 11. 09. 19:47

stiel: lesz, csak megcsúsztam egy kicsit, így csak a következő rész után.

Ayrons - 2016. 11. 10. 07:52

Na jó nagyon remélem ,hogy valami csavar lesz és nem azt lépik meg ,hogy Lance papa tudathasadásos lett és az egyik énje felcsapott gyilkosnak.

Ayrons - 2016. 11. 10. 07:56

Mondjuk Felike barátja se nagyon emelgette a karját a végén.
Am ismételten jó rész volt. A sötétebb tónus nagyon kellett már a sorozatnak és a vérfrissítés is. Remélem nem lesz Thea-Lance romance és csak apa-lánya kapcsolat alakul ki közöttük.

Kiss53 - 2016. 11. 10. 10:42

Lance tuti csak be van mártva. Diggle kajak új sisakot kapott? :D

Ayrons - 2016. 11. 10. 12:20

Aha :DDD Cisco tervezte neki ezt is.

Arrowman - 2016. 11. 10. 13:26

Ismét cool részt láthattunk! Remélem, a jövőben sem hagynak alább a jó részek írásával. Prometheus elég jó főgonosz, csak a Ras al ghul elleni összecsapást vártam ennyire… Szűkült a kör, hogy ki lehet Promi, de azért még mindig kérdéses, remélhetőleg valami váratlant húznak az írók.

hiuz - 2016. 11. 10. 15:01

Én meg remélem, hogy a “Cry for Justice” befejezése lesz az évad végén.

DarkEagle - 2016. 11. 10. 16:36

Eléggé adja magát hogy nem Lance Prometheus. Alapból nem is ilyen jó lövés se nem ilyen jó harcos. A valódi Prometheus nyilván ismeri őt és azt is tudja hogy részeges SŐT szerintem segített neki hogy az is maradjon.

De én is szinte rettegek hogy Felishitty fiúkája az annyira nyilvánvaló a dolog hogy remélem nem lesz egy újabb hülye CW lépés csak hogy megmaradhasson az Olicity. De sajnos az hogy a csávó így fellelkesedett azon hogy Felicity GA-nak melózik nagyon arra utal hogy ő lesz Promi. Máskülönben ki az az értelmes ember aki egy ilyen hír hallatán lelkes lenne? Azért mégsem arról van szó hogy Supermannek melózik. :D

Egyébként a rész megint jó volt. Hihetetlen de eddig 6/6 és ilyen évek óta nem volt már. VISZONT az kicsit zavart hogy a kis csaj ennyire felhúzta magát hogy Oliver sorozatgyilkos. Ami egyébként nem is igaz hiszen nem ölt meg mindenkit a listáról. :D De ami jobban zavart hogy Oliver meg sem próbálta magát védeni még annyival sem, hogy “De ők döntötték romba a várost.” Mondjuk az se volt szebb megoldás hogy Evelyn azért megbocsájtott mert megmentette a seggét Oliver.

Na mindegy, ezt leszámítva jó kis rész volt és nyilván azért volt lightosabb hogy a vége jobban üssön. De milliókat tennék rá hogy nem Lance Promi.

Arra meg pláne hogy Thea és Lance közt nem lesz semmi. :D

Ayrons - 2016. 11. 10. 17:48

Kitudja Dark kitudja :D bennem még ott van a félsz a CW-vel kapcsolatba, hogy kitalálnak valami szar szerelmi szálat.

Én Tommynak örülnék a legjobban , ha ő lenne az elég nagy dobás lenne , mintsem a Felike boy…

DarkEagle - 2016. 11. 10. 22:27

Jó de ha Tommy lenne semmi logika nem lenne benne. Miért akarná megölni Olivert? Nem ártott neki soha. Nem miatta halt meg. És bár Flashpoint volt de ennyi változás tuti nem történt. :D

Ráadásul így hogy könyv alapján gyilkolt Promi eléggé szűk a lista mert kb 2-3 ember tudott a könyvről plusz azok akiknek sajátja is volt. :D

Ayrons - 2016. 11. 11. 08:12

Tim Drake= Tommy :D

DarkEagle - 2016. 11. 11. 15:12

Na azért maradjunk meg a realitásnál. :D
Bár nem semmi fordulat lenne.

Silver-sama - 2016. 11. 11. 16:34

Na most NAGYON felhúztam magam!! -_-” ANNYIRA KORREKT RÉSZ VOLT. Nem is tudom, mikor láttam ennyire korrekt részt. Semmi bajom nem volt a karakterekkel. Thea-ra azt mondtam egy jelenetnél, hogy cuki O.o sose gondoltam volna. VÉgig teljesen rendben volt. Promi még vageszebb lett; ártatlan embereket ölt. Aztán az utolsó fél perc… É-Én… h-Hogy lehet így elrontani? HOGY???? Ha a következő (max 2) részben nem derül ki, hogy ez csak egy félrevezetés volt, akkor… Én megadtam a bizalmamat ennek a sorozatnak. Újra hittem benne. Soha nem bocsájtom meg, ha ekkora csalódást okoz.

Edrick - 2016. 11. 11. 16:51

Nyilván félrevezetés volt, szerintem megnyugodhatsz. :)
Még néztem is, hogy Prometheus-t csak nem tudná lenyomni a kis csaj, még annyira se, hogy megvágja a karját. Szerintem ha ott tényleg Prometheus harcol, akkor azért ő keményebben lép fel Eve ellen.

És már bocsánat, de a kommentek között akkor nevettem a legnagyobbat, mikor megláttam Lance (korábbi nevén csak Lance papa) és Thea szerelmi szálát. Ez most komoly? :D Azért ennyire még a CW se hülye. Bár… Nem, nem az, tartom magam ehhez :)

A kis könyvecske behozása egyszerűen zseniális húzás volt. Nagyon szépen megcsinálták.

És igen, az sajnos benne van, hogy Malone Prometheus. Bár szerintem ha normális lenne, nem lelkesedett volna fel úgy, mint egy 10 éves kisgyerek a hír hallatán. Ha ő Promi, akkor nekem tőle ez egy mondhatni karakteridegen lépés volt (már amennyire ismerjük a karaktert), még úgy is, hogy eléggé sajnos simán benne van, hogy ő az. Mert az viszont cw-s húzás lenne.

Ja, és Lundgren belépője tetszett, szintén végre egyszer (megint) leköti a figyelmemet a múlt béli szál.

6/6, jöhet a folytatás, én itt leszek

Silver-sama - 2016. 11. 11. 18:38

Flashpoint miatt nem tartom kizártnak, hogy gonoszt csináltak Lance-ből. Sőt, mivel bizonyos tekintetben mindkét lányát Oliver miatt veszítette el, ez elég indok arra, hogy ő maga akarjon végezni vele. Bár mondasz valamit azzal, hogy sikerült megvágni Evelinnek a karját. Tegyük fel azt a lehetőséget, hogy Promi direkt hagyta, hogy valamilyen sérülést okozzanak neki, hogy aztán azt ugyanúgy megcsinálja Lance-nek? Viszont ez nyerne értelmet? :S Amilyen okosnak bizonyult eddig, biztos, hogy egy Lance-hez hasonló alakot akarna bemártani?

A Thea-Lance szerelmi szálat am én is valósnak tartom xD. Kb 3 résszel ezelőtt ötlött fel bennem ez az érzés :D.

A könyv tényleg zseniális volt, a mindenségit :). A 3.évadban nagyon vártam, hogy hozzák már elő, erre most, amikor már el is felejtettem, itt van, és annyira jó nosztalgikus feelinget adott :)

Ayrons - 2016. 11. 11. 20:07

Tim Drake= Tommy dolgot párhuzamként értem. Simán csinálhatnának vele egy Red Hood szerű szálat.

Örömmel látom ,hogy másban is felötlött eme sötét jövőkép :D

Am ki lett a meleg karakter ?

Edrick - 2016. 11. 11. 20:17

Ayrons: “Am ki lett a meleg karakter ?”

Öö.. Curtis? :D De ő már elég régóta ott van

DarkEagle - 2016. 11. 11. 22:33

Ha jól értem ő arra céloz hogy anno volt egy bejelentés hogy egy képregény soriban valaki bejelenti hogy meleg, nos ez a Supergirlben történt. :D Elvégre az Arrow-ban már ezer éve nyilvánvaló a dolog.

Egyébként Promi tuti hogy direkt hagyta megvágni magát elvégre elterelést akar meg hogy kicsit szenvedjenek de szerintem senki se olyan hülye hogy elhiggye hogy Lance Promi.

Alapból ha ő lenne meg sem mutatták volna. Ráadásul hiába írta fentebb Silver egyszerűen semmi indoka utálni Olivert. Egyik lánya sem miatta halt meg. Mindkettő felnőtt nő és azt csinálnak amit akarnak. Ráadásul Sara még él még ha egyszer meg is halt. Illetve kétszer. :D

Ezért is örültem volna jobban ha a képregényes Promit veszik elő ahogy arra fentebb célzott @hiuz is.

Én két lehetőséget látok, vagy Merlyn vagy a zsaru gyerek. Az orosz szálhoz nem hiszem hogy lesz köze, Dolph amúgy is dupla akkora mint Promi szóval ő már ki is esett.

Edrick - 2016. 11. 11. 22:59

Egyrészt nyilván az ügyész is gyanús, másrészt pedig Malone elég könnyen hozzáférhetett az SCPD evidence lockup-hoz, szóval szerintem valamelyik lesz a kettő közül

DarkEagle - 2016. 11. 11. 23:42

Azért mert az ügyészről már tudjuk, hogy kit fog alakítani. :D Spoiler így nem írom le de ő nem Promi ez tuti. ^^

Edrick - 2016. 11. 12. 00:01

Ó, bakker, hogy nem tűnt fel, és tényleg :D És akkor ahogy veszem, nincs is messze

DarkEagle - 2016. 11. 12. 05:14

Hát nincs mivel jövőhéten fog érkezni. :D

Silver-sama - 2016. 11. 12. 10:53

“Alapból ha ő lenne meg sem mutatták volna.” Zoom-ot is megmutatták, hogy “Jay Garrick” :D (azért idézőjel, mert csak annak adta ki magát, de Zolomon)

“egyszerűen semmi indoka utálni Olivert. Egyik lánya sem miatta halt meg. Mindkettő felnőtt nő és azt csinálnak amit akarnak.” Az egy dolog. De egy, az érzelmeitől elvakult ember, egy apa, ezt nem látja. Ha Oliver nem lett volna, mindkét lánya élne (habár Sara gyakorlatilag él, de nincs vele). Így szegény egyes egyedül van. Nincs senkije, ezért teljesen reális lenne, ha Olivert venné felelősségre.

Amúgy én nem hiszem, hogy Felicity pasija lenne. Mondhatja akárki, hogy nem lepődött meg kellőképpen azon, hogy Fely GA-val dolgozik, de nekem az elejétől olyan benyomást tett rám, hogy ő ilyen ember. Megértő, higgadt, toleráns.

Egyelőre azt gondolom, hogy vagy Lance, vagy Tommy, vagy pedig Oliver apja.
Utóbbi megmagyarázza, miért tud a listáról, és hogy miért nem hagyta senkinek, hogy elintézze Olivert. Ráadásul volt az a pletyka (nem tudom, tud-e más is róla), hogy a Flashpoint következtében visszatér Oli apja. Ez így igazolódna is.

Alexejevic - 2016. 11. 12. 13:57

Most fognak jönni azok a részek, amikor részenként mindenkire rá fogják kenni a dolgot, adagolják a fals infókat, jeleket…Ugyanúgy, ahogyan Laurel halála előtt nem tudtuk ki van a koporsóban, és minden egyes részben másra terelték a gyanút, kivéve Laurel-re.
Lance egy báb lesz, ahogyan utána jön majd az ügyész, Felicity pasija, gyakorlatilag mindenki, akire gondolnak a nézők.
Ugye annyit tudunk, hogy egy olyan ember lesz Prometheus, aki Olivert oda-vissza ismeri, tud a listáról, tud a múltjáról, a kilétéről… És nem is igazán Oliver halála a fontos, hanem a gyötrése, kételybe lökése, hogy amikor teljesen kikészül, akkor végezzen vele. Tommy-t is kizárnám, hiszen semmi oka nem lenne ilyet tenni, valamint más sorozatban állandó szereplő. Valami sokkal sokkolóbbra gondolok…Akár lehet köze a LOT-hoz is, valamint a Flashpoint miatt olyan ember, aki a múltban meghalt vagy teljesen más utat jár be.
Lehetne akár Deathstroke is, hiszen ismerte Olivert. Vagy akár Walter… Biztosan fontosabb szereplő volt az előző évadokban, nagy csattanó lesz szerintem. De szerintem olyan alak lesz Promi, akinek az arcát ebben az évadban még nem láttuk:)
Én akár még egy nagyobb kaliberű ellenfelet és személyt is el tudok képzelni, hiszen tudjuk, jön Talia…És neki biztos oka lesz megérkezni Star Citybe:)

Yooha - 2016. 11. 13. 12:30

Szeretnék beírni egy nagy ötöst a Babylon 5 miatt. :)

Arrowman - 2016. 11. 15. 01:01

Olvastam olyan narratívát is, hogy esetleg Slade fia van a csuklya mögött. A Legends of tomorrowban miatta veszti el a fél karját Oliver, én simán el tudom képzelni, hogy meghúzzák azt, hogy Salde fia mint Prometheus levágja Oliver karját ebben az idősíkban is…

PuMa - 2016. 11. 15. 12:25

Már várom, hogy kiderüljön, hogy Lance csak az alkoholmámorban csap fel Prometheusnak, amolyan részeges karatemester módon… Vagy került egy kis Slade Wilson féle szérum (a neve nem rémlik) a whiskyjébe :D De komolyan, egyszer húzhatna végre egy vicceset a CW, ha már a Flash-t elvitték nyáladzásba poénok helyett, bár valószínűleg nem Lance lesz az

Edrick - 2016. 11. 15. 13:14

Arrowman: ezt már beszéltük, és bár a karlevágást nagyon adnám, Slade fia nemigen lehet, mert a gyerek jelenleg maximum 15 éves lehet, de még az alternatív (vagy már nem az? :)) idősíkban is csak azután született meg, hogy Slade megszökött a szigetről, úgy meg még 15 is nehezen lehetne most. Szóval jó lenne, de baromi nagy változtatást kellett volna hoznia a Flashpointnak ahhoz, hogy ez az elmélet megvalósuljon.

DarkEagle - 2016. 11. 17. 13:44

Újabb jó rész de a végével kicsit elcseszték. Ez a “fordulat” baromira nem hiányzott. Ha azt hiszik hogy ez jó fordulat mert nem gondoltam a kis csajra meg szerintem senki sem az még nem jelenti hogy jó is. De legalább az ő indokait meg lehet érteni.

Ezt leszámítva jó rész volt és az is tetszik hogy nem nyomták le 1 rész alatt V-man-t. :D Ja és most először teljesen átéreztem Dig szenvedését is.

Thea és Lance továbbra is jók együtt, mint apa-lánya még ha néha tényleg úgy veszi ki magát mintha más lenne köztük.

Szépen lassan de azért kibontakoznak a szálak és ugye most már 3 is van. Orosz múlt, V-man aztán Promi. Jövőhéten nincs Arrow utána meg crossover ráadásul a 100. rész ami ha nem lenne crossover akkor is érdekes lenne a leírás alapján. :D

korum - 2016. 11. 17. 14:31

Azért már a majdnem leveszem az álarcát, de pont történik valami, és ezért nem sikerül fordulatért minden forgatókönyvírónak, aki használja, verés járna.
Amúgy nem volt rossz.

Szula 25 - 2016. 11. 17. 16:16

Ez a kiscsajos fordulat engem is meglepett de nem jó értelemben. Nem tudom mit hoznak ki ebből de csak nem fog sokáig tartani és hamar lebukik Oliverék előtt. A riporter csaj meg nagy rafkós, vajon mikor kezdi el zsarolni Olivert az orosz képekkel? Már most sajnálom Olivert mikor rájön hogy csak kihasználta a csajszi, miközben ő egyre közelebb engedi magához.

Silver-sama - 2016. 11. 17. 16:29

Na ez… volt valami. Már a rész elején elhitetik, hogy Lance persze nem lehet Promi, aztán a végére az a fordulat XD. Tehát összedolgozik vele Madison, és azért tudta megvágni, mert úgy tervezték. Most meg abszolút nem fog gyanakodni senki Lance-re. Briliáns. De remélem a végén Mady a jó oldalon fog állni :S.
Mellesleg olyan szexi volt abban a piros ruhában *-*

Aki kételkedett a Lance-Thea dologban, az még mindig úgy gondolja? :D (Már azt vártam, mikor csókolóznak xd. Tisztán érezhetők voltak a romantikus érzelmek. De ezek szerint még húzzák egy kicsit. Jó is.)

Vigilante meg… volt. Nemt’om, annyira nem fogott meg. Talán még kell 1-2 rész neki.

wondorog - 2016. 11. 17. 17:28

Na már csak az a kérdés, hogy Felicity pasija most V vagy Prometheus.

DarkEagle - 2016. 11. 17. 18:03

Azt már közölték hogy ki V-man. Promi a rejtély egyelőre. De mivel nem mindenki olvas híreket így nem írom le hogy ki a símaszkos. :D

Ezt a románc dolgot Lance meg Thea közt felejtsük el szerintem. És ajánlom hogy ne lépjék meg a készítők mert NAGYON DE NAGYON BETEG lenne. Konkrétan Thea fiatalabb mindkét lányánál. Mennyi is volt az 1. évadban? 16? Akkor most durván számolva is 22 MAX. Szóval lényegében felnőtt de van köztük vagy 30 év legalább. :D Ne keverjük a bensőséges kapcsolatot a románcokkal. Szerintem ha pl Sara vagy Laruel lett volna a helyében senki sem látna bele ilyeneket.

Tomas - 2016. 11. 17. 23:56

Oliver miért is akarja ennyire kinyírni Dolph Lundgrent?

DarkEagle - 2016. 11. 18. 00:04

Mert megígérte hogy bosszút áll a csaj helyett akivel a szigeten volt. Akinek kinyírta a bátyját. :D

Thomas - 2016. 11. 18. 00:23

Van még olyan, aki nem jött rá h az új ügyész a Vigilante? :D Sztem tök egyérteomű a rész alapján.

Alexejevic - 2016. 11. 18. 07:20

Nagyon jó rész volt ez is. Remek harcjelenetek, folyik a történet is rendesen, kevesebb dráma…
Sajnos már halványan emlékszem, mert csak átfutottam rajta, de..

Szula 25 - 2016. 11. 18. 11:18

Amúgy Madison miért is akar Olivernek ártani mert nekem ez most nem rémlik?

Ayrons - 2016. 11. 18. 12:27

Nagy valószínűleg szerint akkor fordult szembe vele ,mikor kiderült ,hogy embereket ölt Oliver igazságosztás néven.( füzet mikor előkerül).
És itt jön be amit a múltba mond Kovar : az igazság nézőpont kérdése és a jelenben lévő szálat is ez lengi körbe.
Lehet régen is így volt a koncepció ,hogy a múltbeli mondanivaló a jelenre is igaz volt , de régen annyira unalmasak és semmilyenek voltak a múltas dolgok nem figyeltem ezekre. De most nagyon jól kijön a két dolog.

V barátunk elég kemény lett és hát igen eléggé előtérbe helyzeték az ügyészt most azzal a kis kihallgatással így leleplezték V-t is. De nem baj.

Egyedül rasztabarátunk lóg ki a sorból neki tényleg nem a terepen lenne a helye.
Madison milyen kis dögös volt *.*

Drámák is jók értem ez alatt Diggle drámáját.

Thea-Lance is nagyon jók. Dinamika és a kémia s jó közöttük ,ha összejönnek ha nem akkor is jók együtt. Ez nagyon hiányzott már a sorozatból ,hogy a karakterek más karakterekkel is interakcióba kerüljnek ne csak mindig ugyan azokkal.Kilépnek a komfortzónából.

Korkülönbségre meg: attól függ
milyen személyiségek
ha esetükben át tudják hidalni ezt 18 év különbséget, mert olyanok, amilyenek, akkor nem akadály
de ez azért nem mindig lehetséges
akár mennyire modják az emberek, hogy a kor nem számít. egy bizonyos szám fölött már igen. generációs különbségeknél meg főleg. De Thea elég érett lett.
Laurel és Sara-val más lenne mert ők a lányai de itt tudjuk hogy nem.

Edrick - 2016. 11. 18. 13:40

Lehet, hogy csak én voltam nagyon fáradt, de nekem ez unalmas volt. Mármint pörgött, dobálták egymás után a jobbnál jobbnak tűnő jeleneteket, de mégis 80%-ban unalmas volt.
A múlt béli szál üt, Lundgren jól hozza a karakterét. A Vigilante-rész a végén volt igazán jó, az ügyész szintén pofátlanul jól hozza, amit hoznia kell. A Lance-Thea szál meg apa-lánya szinten tökéletesen működik szerintem is.

A fellegek gyülekeznek, egyrészt az újságíró nő hátbatámadásától tartok, másrészt meg ugye a kis csajétól, mert bakker ez megint titkolózás. Az elsőt még megértem valamennyire, mert az nekünk ugye nyilvánvaló, hogy át fogja verni (sőt, szerintem benne van, hogy valójában az ügyésszel kavarnak), de Eve, hát..
Az oké, hogy Prometheus valószínűleg nem Chruch-től tudta meg, hogy ki Oliver, hanem vélhetően már előtte is tudta, ha végig kihasználta Quentint, de ez, hát, nem tudom, mit kezdenek vele. A drámát nyilván nem úszhatjuk meg, de amilyen módon kezelik azokat mostanában az évadban (gondolok itt például Diggle problémájára, ami most rohadtul működött, vagy éppen Ragmanére, sőt, még az Olicity-dráma is elég korrektül van kezelve) még jól is kijöhetnek belőle.
Csak Curtist nyugdíjazzák, kérem. Felicity már ismét jó, de most Curtis van túltolva. Minimum egy terepről való kivonást, ha kérhetem.

Picit gyengébb résznek éreztem, de még simán jó.

Edrick - 2016. 11. 18. 13:48

Ja, és csak engem zavart, hogy most mindenki maszk nélkül ment egy-egy jelenetben igazságot osztani? Egyszer a lőszerárusnál, ahol azért Diggle-ön volt maszk, de a többieken meg nem? Jó, őt körözik, de a többiek simán maszk nélkül? Nem félnek, hogy összefüggésbe hozzák őket esetleg? Eve meg jött a ruhával, de attól ő se félt, hogy utána feldobják az arcát, tehát hogy leírást adnak róla? Mondjuk? Esetleg? Vagy csak én látok sokat bele, hogy ez most mennyire nem stimmelt?

Silver-sama - 2016. 11. 18. 13:55

Edrick, mond ezt a szuper családnak XD

Edrick - 2016. 11. 18. 13:59

Jó, az igaz :D De az Arrow szintjén azért eddig nem (vagy legalábbis nem nagyon) volt ilyen, és ezért volt most nekem nagyon feltűnő

superpityu - 2016. 11. 18. 18:19

ez szerintem sem volt annyira jó. bár vigilante érdekes visszautalás az első évados oliverre, de valahogy mégsem működött annyira a fickó.
a kihallgatásos jelenet pedig meg volt vágva vagy mi. oké, rácsapott az asztalra, a csaj meg egyből elszontyolodott és kibökte hol van a társa. ennyitől?

a vége pedig nem jött be. de mivan akkor ha evelyn mégsincs promival, hanem oliverrel próbálják rászedni a fickót? nem hiszem, hogy ez lesz, de valami értelmes magyarázatot várok erre.

glaser - 2016. 11. 18. 20:46

hát, szerintem katasztrófa ez az új csipetcsapat. várom-várom mit adnak hozzá a történethez érzelmileg, szellemileg, de eddig semmit. többen vannak mint az oroszok, és még a színészi játékuk is rém gyenge. curtis is hatalmas csalódás.
viszont.
tényleg jobbak a gonosz karakterek. a bratva remek sztori. thea végre nem csak egy báb. lance-nél túlnyomják a függőséget, de ez még érthető. diggle keresi az útját, ez is érthető. olicity-vel nem volt semmi gond addig, míg nem kezdtek el feleslegesen drámázni és hisztizni. remélem, így marad.

Szula 25 - 2016. 11. 19. 07:16

Ayrons:
Nekem nem úgy tűnik hogy Evelyn a füzet miatt fordult ellenük. Felháborodott hogy Oliver embereket ölt az elején erre most átáll Prometheushoz aki egyfolytában gyilkolászik? Ez így elég ellentmondásos.
Amit superpityu írt abban van valami de én inkább kicsit csavarnék rajta hogy nem Oliverrel kitervelve hanem lehet Evelin egyedül próbálja leleplezni Promit? Oliver ahogy jó irányba változott biztos hogy nem engedné Evelinnek az egyedüli akciózást. Már csak a Laurellel történtek miatt sem kockáztatná egyik szerettének az életét ilyen merész lépéssel. Én most úgy gondolom Evelin egyedül próbál akciózni mert tényleg nem tudom miért is akarná Olivert megölni ő is, a füzet miatt nem hiszem. Elég komoly oka lehet vagy az amit írtam.

Silver-sama - 2016. 11. 19. 10:01

Szula, tényleg, ez még érthető is lenne, amilyen kemény csaj(nak próbál tűnni) :D. Remélem így lesz.

bobi64 - 2016. 11. 25. 22:52

Mint az előző évad, ez is több sebből vérzik, de a verekedések már nem olyan bénák legalább. Amúgy a készítőknek továbbra sincs fingjuk sem arról, hogy az egészet merre viszik tovább, a visszatekintésektől pedig herótom van…

Marcipánmacska - 2016. 11. 27. 23:05

Ilyenkor szoktak kiderülni az Evelyn-félékről hogy valami múltbeli gonosztevő titokzatos lánya, akinek apukáját persze Oliver tette el láb alól.

spike0007 - 2016. 12. 01. 10:53

Jó volt az Arrow-os rész!
Sok érzelmi töltettel, kevesebb de ütős akcióval.
Egyfajta remek összegzése az Arrow sorozatnak és Oliver útjának! Az akciók nagy része a Legends-re marad!

spike0007 - 2016. 12. 01. 10:55

A crossover eddig teljesen jó, sokkal jobb mint az előző években!

energy - 2016. 12. 01. 12:28

Nagyon ostoba rész volt, ahol főleg a régi szereplők villogtak, nem volt itt csapatmunka távolról sem.
Felicity megtudja, hogy az idegenek az űrben tartják fogva a csapatot, és meglepődik!
Valami érthetetlen magyarázattal megfejtik az idegenek nyelvét.
Épp sikerül érthetetlen módon megszöknie a csapatnak elkötve egy űrhajót, amit valahogy vezetnek is…
És mikor megtámadják őket nem Supergirl repül oda, hanem a soron következő epizódot vezetik fel nagyon kényelmesen:(
Mennyivel több értelme lett volna, ha az illúzióból Supergirl szedi ki őket a Legendás csapattal, de a vendégeknek csak valami felesleges feladat jutott:(

VvD - 2016. 12. 01. 13:45

Hmm.. Lehet buta rész volt, ostoba dolgokkal, de valahogy ezt nagyon élveztem :) Az akciók jók voltak, és az érzelmi töltet is megvolt, és (számomra) egyáltalán nem eröltetetten. Még én is éreztem Oliver és Thea fájdalmát, hogy ott kell hagyniuk a “tökéletetes” életet. Ami tele volt szeretettel és boldogsággal. Bár nem vagyok egy érzelmes típus, de ez most megérintett.

Mondjuk ez crossover-nek nem volt a legjobb, ám Arrow résznek .. “tökéletes” :)

LaCRossE - 2016. 12. 01. 15:03

Nekem valahogy csalódás a crossover eddig.

Sima résznek, vagy 100. epizódnak amúgy nagyon is jó volt, de valahogy a crossovertől mást vártam. Majd bővebben kifejtem a DC crossover 2. rész írásánál.

Connor MacLeod - 2016. 12. 01. 15:05

Mivel olvasom a sorozatjunkiet, csak azert ertettem egy utalást a mai reszben. Amikor Malcolm mondja Theanak, hogy Tommy nem tudott jonni, mert Chicagoban orvos… Ami azert vicces, mert Colin Donnel jelenleg tenyleg egy orvost alakít a jelenleg futo sorozatában.

LaCRossE - 2016. 12. 01. 15:06

“És mikor megtámadják őket nem Supergirl repül oda, hanem a soron következő epizódot vezetik fel nagyon kényelmesen:(”

Na most erre nem vennék mérget, lehet, keverem a dolgokat, de Kara nem tud lélegezni az űrben, az első évadban talán volt egy ilyen jelenet.

energy - 2016. 12. 01. 15:51

@LaCRossE

Meg sem fordult a fejemben, hogy nem tud. Mivel nem nézem a Supergirlt, fogalmam sincs mennyiben tér el, azon kívül, hogy nem pirosan izzik a szeme.

DarkEagle - 2016. 12. 01. 15:51

Pont ezt akartam írni és látjátok ezért pofáztam anno crossover elején, hogy akik nem nézik az egyik sorozatot rendszeresen azok most pislogni fognak csomó mindennél. :D Ha néznétek a Supergirlt tudnátok, hogy Kara nem tud repülni az űrben mivel az új képregényeket követi ebben a sorozat, ugyanis csak nem rég vezették be hogy már nem lehet csak úgy messzi távolból nekik nézegetni a Földet. :D

Egyébként a rész rohadt jó volt. Én eddig azt kaptam a crossovertől amit vártam és ami talán a LEGFONTOSABB, hogy azt amit ÍGÉRTEK! Oké, csomó ember van akik félreértelmezte a híreket, pl azt hitték, Supergirl rész crossover része. De eléggé jól szájba lett rágva, hogy nem az és hogy az Arrow a 100. rész miatt kap egy saját történetet is. És meg is érdemelte egy olyan jó évad után amit idén csinálnak. Pláne 2 szenvedő évad után. És szarok a crossover fanokra mert én is vártam de 2 ÉVADNYI SZÍVÁS UTÁN akik kitartottak a sorozat mellett igen is megérdemeltek egy ilyen részt.

Ráadásul ne mondhatja senki, hogy nem volt szoros kapcsolatban a crossoverrel hiszen az egész rész arról szólt csak megspékelték egy kis nosztalgiával. Eddig MESSZE az Arrow-s rész a legjobb. Flash közelében sincs.

Egyébként a kocka csapat tényleg baromi szánalmas volt. Alapból nem értem, hogy Cisco minek ide pl. Itt is csak nyomta a drámáját. Hozott egy idegen darabkát amit simogathattak meg hallhattuk a nyomi Wild Dogot ahogy siránkozik a meták meg az idegenek miatt. Ciscoval alapíthatnának egy emós bandát. :D

A vicc az egészben, hogy amint megjelent Barry és Supergirl egyből volt értelme is a csapatnak. Nem is értem miért erőltették bele a liliputi team Arrowt mert az új csapatból tényleg csak Rory az aki értelmes. És ahhoz képest hogy a képregényben Curtis mekkora király is mekkora zseni itt egy komplett idióta csak. Majd 15 perc szenvedést lenyomtak aztán jött Barry és Kara és ketten elintéztek mindenkit. :D

Egyébként röhej de megint az ő jelenetük volt a legjobb. Ahogy lenyomták a robot bigét NAGYON BADASS volt. :D

DarkEagle - 2016. 12. 01. 15:59

És akkor új kommentben kicsit bővebben a 100. részről.

Most, hogy láttam egyetértek azokkal a cikkekkel amiket neten olvastam, hogy Stephen Amell élete legjobb alakítását hozta. TELJES MÉRTÉKBEN EGYETÉRTEK! Az egész crossoverben ő, Melissa és Grant a legjobbak, a többiek teljesen feleslegesek. Talán csak Caity (Sara) az aki még maradhat meg Palmer mert kell egy tech srác is. Ja meg Mick.

No de, öröm volt látni újra a TELJES Queen családot. Minden jelenetük arany volt. Laurelnek kimondhatatlanul örültem és HATALMAS PACSI Katie Cassydie-nek hogy visszajött erre a részre mert azt tudni kell hogy ő épp filmet forgat! Szóval nem is értem hogy akik nem jöttek vissza hogy mondhattak nemet.

Thea-Oliver jelenet nagyon hatásos és szomorú volt.
Ahogy Laurel és Saráé is. Ennyire jó drámai részt még nem láttam Arrowban.

És a harc a 3 nagy ellenséggel is remek volt és MILYEN KIRÁLY koreográfia volt már, te jó Isten. :D

Ja és igen a legjobb, 5 évbe telt de Team Arrow űrhajót vezetett. Thea beszólásán hatalmasat röhögtem XD

Egyébként hadd pontosítsak mert láttam sokan kritizálták, hogy mégis hogy a francba tudták vezetni. Nem, gyakorlatilag nem vezették a hajót csak Thea gondolt egyet rácsapott a konzolra az meg elindult. Lényegében csak sodródtak az űrben.

Azt meg a másik kommentben kitárgyaltuk, hogy miért nem Supergirl ment értük.

Szóval ja összességében eddig nagyon jó a crossover csak kár, hogy a ténylegesen jó karakterek mint Caitlin vagy Stein alig kaptak eddig lehetőséget mert elment az idő emósok rinyálására meg Felishitty-re. :D

De ja most már egyre inkább látom, hogy ezt EGYBEN kell megnézni mert egyenként sokat ront az élményen.

És ahogy várható volt akik nem nézik valamelyik sorozatot fingjuk sem lesz a dolgokról és ezt persze a crossover kárára fogják írni. Erre meg inkább nem mondok semmit. :D

LaCRossE - 2016. 12. 01. 16:09

“Ha néznétek a Supergirlt tudnátok, hogy Kara nem tud repülni…”

Azért ez nem annyira hű-de-fontos részlet. Akik ezt furcsállták, most megtudták, hogy miért nem Supergirl ment értük. Ennyi.

Biztos vagyok benne, hogy nem minden Supergirlt nem néző… néző értetlekedett és vakarta a fejét, meg került exisztenciális krízisbe emiatt.

VvD - 2016. 12. 01. 16:26

Egy problémám van még: Manu Benett miért nem szerepelt? Ennyire foglalt mostanában? Ő volt a legjobb szereplő az egész Arrow sorozatban. Annyira szeretném megint hallani azon a mély, reszelős, fenyegető hangján: “Kid”

DarkEagle - 2016. 12. 01. 16:31

Hát azért elég fontos, hogy nem tud az űrben repülni főleg ha felmerülne olyan gond, lásd Legends előzetes pl, hogy valakinek fel kéne jutni a hajóra. Oké ott van a Legendák hajója de ha az nem lenne akkor ja elég csúnya szívás lenne. De egyébként ez csak egy apró dolog. Volt még bőven ilyen apróság ami lehet fel sem tűnt sokaknak mert nem néznek egy sorozatot és amúgy is annyi minden történik hogy fel sem tűnik egy átlag nézőnek akik nem kocka szemekkel nézik mint én. :D

heidfeld - 2016. 12. 01. 17:23

Kivételt tettem, mert nem szoktam nézni az Arrow-t. Legalább eszembe jutott, hogy miért nem…
Supergirl aktuális részének nem sok köze volt a “nagy találkozáshoz”. Jobb is volt, mint ezek. Látvány harc, pár elszólás csak elmenne még, de nagyon egyszerűen nem érdekes. Egyik sorozatban sincsenek nagy színészek, de ez az Arrow lefelé kilóg.
Katie még mindig dögös….
Amell-gyerek meg a föld egyik legnagyobb mázlistája, hogy Italia Ricci a felesége.

Iceman - 2016. 12. 01. 17:25

Nekem kicsit csalódás ez az egész. Önálló részként nem volt rossz bár én Sladet nagyon hiányoltam. Nála nem a jelmez tette jóvá a karaktert így nem is tudott lázba hozni Deathstroke 3 perces jelenete. Nem mondanám, hogy a tavalyi crossover jobb volt, de itt igazából Kara és Barry pár vicces jelenetén kívül semmi érdekes sincs. Sajnos nem hiszem, hogy ezen a holnapi zárórész bármit is változtatna.

DarkEagle - 2016. 12. 01. 17:41

“Amell-gyerek meg a föld egyik legnagyobb mázlistája, hogy Italia Ricci a felesége.”

Remélem nem Stephen Amellre gondolsz mert neki nem Italia Ricci a felesége. Italia a másik Amell, Robbie felesége. :D

heidfeld - 2016. 12. 01. 18:19

Igazad van DarkEagle. Jó a Supergirl, de Italia Ricci nagyon hiányzik nekem.
Ha jövőre is lesz crossover, lehetőleg olyan ember írja, akinek vannak ötletei is.

Wall-E - 2016. 12. 01. 19:21

Nem lenne rossz ötlet akár egy miniévad minden évben, mint crossover, 6 rész, vagy akármi… ami külön állna, és akkor esetleg pár epizóddal mindegyik külön sorozat rövidebb lehetne, mert a folytonosságból azért sokat elvesz ez a crossover mindig, prometheus, savitar, reverse flash, cadmus udvariasságból addig semmit nem csinál, amíg crossovereznek a hősök. :) Ez persze csak egy ötlet, de izgalmas lehetőségek lehetnének benne, mint ahogy képregényekből is szokott kijönni hosszabb Annual issue, akár itt is lehetne.

Wall-E - 2016. 12. 01. 19:23

(Mostanság mindig lefelejtek valamit), Oliver meg ugye polgármester, aki elvileg eltűnt egy napra, elvileg keresi őt az egész rendőrség, meg mindenki. :)

DarkEagle - 2016. 12. 01. 20:44

Italia nekem is hiányzik a Supergirlből de így hogy van másik sorozata amiben főszereplő nem hiszem, hogy sűrűn fogjuk látni. :D

@Wall-E: Milyen igaz. Kíváncsi lennék, hogy erre kitérnek-e Star Cityben, hogy se a polgármester se a húga nem található semerre. Lényegében senki nem vigyáz az irodára mert Lance meg ugye elvonón van. XD

DarkEagle - 2016. 12. 01. 20:48

Egyébként nekem jobb ötletem van crossover ügyileg. Csináljanak egy midseasonös új sorit Justice League névvel és akkor le van gond. :D Nem kell megszakítani a sorozatok évadát hanem minden tavasszal jönne egy 2-3 órás film lényegében. Nem kell ide sok rész elég lenne egy egész estés film. Úgy sokkal jobban összeállna a csapat mert így konkrétan mindenkit be kell venni a csapatba, meg kell felelni mindegyik sorozat rajongóinak, hozzá kell igazítani a történethez a crossovert is plusz néha még mellékszálakat is kell írni ami rengeteg plusz idő. Kellene egy olyan Igazság Liga sorozat az animációs sori mintájára. Elvégre nekem senki ne mondja, hogy ami egy animációs sorozatnál működik az egy élőszereplősnél nem, hiszen a főhősök itt is remekelnek csak a sok fölösleges rizsa elveszi az időt. :D

energy - 2016. 12. 01. 21:05

Vajon a Supergirlből lesz szerepe az idegenekre halálos vírusnak? Ha már arról szólt a rész.

Silver-sama - 2016. 12. 01. 21:07

Ez a crossover kajak kamu :D. Mint 100.rész pedig csalódás. Viszont ha egy normál Arrow-epizódként kezelem, akkor veszettül király. Szavakat sem találok arra, milyen jó volt látni a teljes Queen-családot, és az 1.évados jeleneteket flashback-elve. Elképesztő kellemes érzéseket hozott a felszínre, szinte kedvem támadt újranézni az első 2 évadot. Mennyire jó pontjai voltak ennek a sorozatnak :D. És mennyire kezd visszatérni ezzel az évaddal! :)
Ami lerontotta az élményt, az
– Tommy és Slade hiánya :'(. Igazán szomorú vagyok, hogy ők nem voltak jelen :'(.
– kevés volt. elnéztem volna másfél-két órán keresztül :D.
– a harcok most (szerintem) kifejezetten bénán néztek ki. a “Slade” vs Olie and Diggle-harcon konkrétan kínosan éreztem magam, olyan gáz volt :’D.
– az űrhajóról elszökés is mi volt?? Ha ilyen szerencsétlenek az idegenek, hogy jutottak el a Földig?
Mellesleg pluszban eszembe jutott, hogy a CGI elég igényes volt, (nem?) Bár fura, hogy az űrhajók jobban néztek ki, mint a csillagos ég (azt hogy lehet elszúrni? xd), de meg merem kockáztatni, hogy korrektebb volt, mint 1-2 sci-fi sorozatban.

(És én így 2 rész után is azt mondom, hogy a világon semmi szükség nincs mindegyik sori ismeretére. bocs, Eagle :P)

Kopasz - 2016. 12. 01. 21:42

Srácok, csak nekem volt Lost utánérzésem a résszel kapcsolatban? :)

DarkEagle - 2016. 12. 01. 23:04

A Dominátorok azért nem szartak be attól hogy leléptek Oliverék a hajóval mert az ő szemszögükből úgyis mindegy hogy a hajón halnak-e meg vagy a Földön. :D

Viszont én ezt a crossovert majd megnézem újra egyben mert így egyenként tényleg elég gyatra. Kéne egy összevágott verzió és kiadni filmként. Valószínűleg jobb lenne.

Viszont ha jövőre nem lesz igazi Igazság Liga team-up Supermannel, Supergirllel, J’onnal, Mon-Ellel, Oliverrel, Barryvel Kanárikkal meg még 1-2 másik jobb hőssel akkor morci leszek. Mert illeni összehozni a tényleges brigádot. Addig még behozhatják Batmant is hisz pl a Supergirlben már ki lett szó szerint jelentve hogy Supermannel dolgozik. Föld2-n tudjuk hogy van Aquaman szóval már csak Wonder Woman kéne. :D

Edrick - 2016. 12. 02. 15:00

Ez baromira bejött. Nagyon kíváncsi voltam, hogy fogják összerakni úgy, hogy meglegyen a 100-as What if rész, és még vigyék is tovább a crossovert. Meg kell mondjam, szerintem egész jól csinálták.

Jó, az mondjuk rossz volt, hogy Wild Dog gyűlöli a metákat, majd Barry megmenti, és jaj, hirtelen minden oké. Ez-ez így nem. Egyszerűen nem.

De minden más ment, a régi szereplőket jó volt látni, bár Manu nekem is hiányzott, viszonylag jól kötötték össze a crossoverrel úgy értve, hogy fokozatosan rájöttek, valami nem stimmel, és az ebből születő dráma komolyan a sorozat egyik legjobbja volt. Igen, a klisé megvolt, hogy jaj, nem akarok hazamenni, mert itt életben vannak, de rohadtul működött. Rég láttam már ennyire működő – és nem titkokra vagy hazugságokra épülő! – drámát az Arrowban, és most nagyon örültem neki.

A hajó miatt szerintem fölösleges panaszkodni, ők se tudták, mit csinálnak, csak megnyomtak egy gombot :D Ezt én hajlandó vagyok nekik elnézni, kis szépséghiba, na.

Meg a rész végi harc eleje volt még kicsit bután megoldva, Merlyn és Darhk egymondatos beszólásai miatt leginkább, valahogy nem ment az oda.

Viszont összességégben azt tudom mondani, hogy ez egy erős rész volt Arrow-szinten mindenképp, és szerintem még a crossovert se vette semmibe, és megpróbált hozzátenni valamit, megjegyzem sikerrel.
Kimondhatatlanul élveztem. :)

Arrowman - 2016. 12. 02. 23:36

Kopasz, nekem is egyből a Lost jutott eszembe. Tuti onnan vették az ötletet, hogy az alternatív valóságban rájönnek olyan dolgokra, amik megtörtént velük egy másik valóságban… :)

Szula 25 - 2016. 12. 03. 15:40

DarkEagle:

Addig még behozhatják Batmant is hisz pl a Supergirlben már ki lett szó szerint jelentve hogy Supermannel dolgozik. Föld2-n tudjuk hogy van Aquaman szóval már csak Wonder Woman kéne. :D

Gondolom akkor ez az utalás kimaradt a hologramos Flash részből?
-Barry: Hogy kapjuk el akkor a szörnyet?
-Cisco: Nem tudom nekünk nincsen mágikus szörny lasszónk!! :D

Vagy ez nem Wonder Womanos utalás? :D

DarkEagle - 2016. 12. 04. 22:33

NA az a rész pont kimaradt. Mármint láttam de az utalás fel se tűnt bakker pedig ja ez egyértelmű utalás WW-re. :D Jó mondjuk ez szimpla easter egg és nem konkrét említés.

Ayrons - 2016. 12. 06. 20:57

Fogadjuk hogy a lánya lesz :D

DarkEagle - 2016. 12. 07. 17:12

Kinek lesz lánya? Lemaradtam valamiről? :D

Edrick - 2016. 12. 07. 18:38

Eve Prometheusnak, és hogy ezért dolgoznak együtt, ha jól emlékszem az elméletre

Ayrons - 2016. 12. 07. 22:13

Pontosan. Elmélet szerint Eve apja Promi és ezért van vele.
Valami képregényes dologra is hivatkoznak de nem fedi a teóriát nagyon.

senki - 2016. 12. 08. 07:08

erre a részre csak egyetlen szó illik: WTF?
lett közben még egy flashpoint? vagy mi történhetett?

Jesustomer - 2016. 12. 08. 07:30

Ez most mi?
Remélem laurel akkor él.
És ki akkor Prometheus?
Én azt hittem Lance az de így kb kizárt.

spike0007 - 2016. 12. 08. 07:53

Laurel valószínűleg a Flashpoint hatása miatt él igen.
Hogy hogyan miképp, az a kövi részekben ki lesz fejtve!
Óriási WTF, de nagyon örülök neki, remélem rendesen vissza fogják hozni, nem csak pár rész erejéig! Akkorát néztem a rész végén hogy csak na!
Promi sztem meg Tommy aki lehet szintén a Flashpoint hatás miatt lett olyan amilyen!

spike0007 - 2016. 12. 08. 07:55

Illetve még az a teóriám van hogy a Legends miatt ill. Sara kavarása miatt Dhark nem ölte meg és emiatt van életben! Eszerint a 4 sori jobban kapcsolódik egymáshoz mint gondoltuk volna!
Tommy Merylin pedig Prometheus! Nem lehet más!

winnie - 2016. 12. 08. 07:58

továbbra is megmarad akkor a trend, miszerint, ha ki is írnak egy színészt, akkor nem merik kiírva tartani?:) persze így képregényes.

“Laurel valószínűleg a Flashpoint hatása miatt él igen.”

én nem erre tippelnék. bár, aki követte a híreket, az tudja, hogy cassidy állandó maradt, ami az egész univerzumra érvényes, persze lehet, hogy így akarták titkolni, hogy az arrow-ban tér vissza.

spike0007 - 2016. 12. 08. 08:00

Van egy harmadik teória:
Talia Al Ghul jön a következő részben!!!
Lehet neki van köze az egészhez!
Ami biztos az Arrow qrvajó ismét és örülök neki!

Ayrons - 2016. 12. 08. 08:03

Így kell cliffhangerrel zárni egy részt wááááááááá messze van az újév nagyon messze :(
Én keresem az államat , nagyon jó rész volt, örülök neki ,hogy Promit nem leplezték le így megmarad a varázsa és a rejtélye is.
Ez a félévadzáró megmutatta ,hogy ellenfél nem kispályás nagyon nem. Slade szintű ha nem jobb és erősebb. Úgy játszik Oliverrel ahogy a macska az egérrel. Kenterbe verte elmúlt 2 évet és a Flasht is idén az Arrow ,így kell ezt csinálni.

Am Prometheus elakar mindenki távolítani Oliver mellől, hogy egyedül maradjon mindent elveszítve és úgy végezni vele ,mert úgy gyengébb jóval.
Lance-t már ki is iktatta a képből ebben a részben pedig sorra amortizálta le a csapatot. Curtis megtámadása és az ebből adódó magánéleti válság, Felike barátjának feláldozása és így Overwatch instabillá tétele, Digglet elkapták, Eve felfedte ,hogy áruló. Ezek szépen szétforgácsolják a teamet.

Vége pedig: Vagy Barry baszakodott megint az idővel vagy Prometheus újabb trükkje.
De annyi került ,hogy valakinek a fia Prometheus ha tényleg így van mert nála semmit nem lehet tudni kb mindet manipulál.

spike0007 - 2016. 12. 08. 08:03

Ha se nem Flashpoint, se nem Sara beszélgetése Dharkkal akkor Tali AL-Ghul aki a köv. részben jön, akkor Ő az ok hogy Laurel életben van!
Több opció nincs!

spike0007 - 2016. 12. 08. 08:05

Viszont baromira örülök hogy a sorozat minőségileg vissza emelkedett az első 2 évad szintjére.
Az első évadéra mindenképp!

Ayrons - 2016. 12. 08. 08:05

Bent maradt a kommentem :/ am Laurel nem Flashpoint miatt él ,hisz emlékművet is építettek neki az évad elején plusz, Sara a crossoverben említi ,hogy Barry milyen önző volt , mert Sara is megtudná menteni a testvérét de nem teszi. Tehát valami más van a háttérbe.

Ayrons - 2016. 12. 08. 08:08

“aki követte a híreket, az tudja, hogy cassidy állandó maradt, ami az egész univerzumra érvényes, persze lehet, hogy így akarták titkolni, hogy az arrow-ban tér vissza.” Én mindig arra tippeltem ennél ,hogy BlackSireneként fog visszatérni a sorozatba a színésznő mivel a Föld2-es alteregója fogoly Barryéknél. Lehet Prometheus kiszabadította :D

spike0007 - 2016. 12. 08. 08:34

Sztem nem Black Siren-ről van szó, ez összetettebb ennél.
Ha eltűnt volna, azt Barryék azért észrevették volna!

spike0007 - 2016. 12. 08. 08:38

Szóval itt Sara kavarása Dharkkal az egyik ok lehet, a másik meg Talia-Al-Ghul! De hogy ezzel mi a célja nem tudni.
Talia most mutatkozik be az Arrow univerzumban, gondolom ez se véletlen! Lehet Ő képezte ki Promit is!

Ayrons - 2016. 12. 08. 09:12

Mondjuk a Sara beszélgetés tényleg lehetséges a dokinak is később is jöttek a látomások a lányról. De remélem nem így lesz és ez is csak egy trükk.

spike0007 - 2016. 12. 08. 09:27
spike0007 - 2016. 12. 08. 09:29

Ayrons:
Nem hiszem hogy trükk lenne!
Ez Laurel most már csak az a kérdés hogy hogyan?

spike0007 - 2016. 12. 08. 11:06

Az még nagy kérdés hogy mi történt Laurellel a kórházban miután otthagyták!!!(Talia?)
Óóó anyám messze van még jövő év eleje és a következő rész!!

Adam - 2016. 12. 08. 11:09

Hát sztem meg simán megrendezték anno Laurel halálát. Nekem már akkor is fura volt, hogy a korházban, mikor már látszólag jól volt, hirtelen titkos beszélgetést folytat Oliverrel, ha jól emlékszem meg is ígértet vele valamit (pontosan már nem tudom régen volt már a 4. évad), majd hirtelen meghal.
Én arra tippelnék, hogy megrendeztlk a halálát, de hogy hogyan, és legfőképpen egyáltalán minek, azt nem tudom.

Adam - 2016. 12. 08. 11:12

https://youtu.be/3rE5KMx3hCs

Itt nagyon érdekes, hogy megkéri Laurel Olivert, hogy ígérjen neki meg valamit (persze direkt nem mutatják meg mit), aztán a következő jelenetben már haldoklik.

Ayrons - 2016. 12. 08. 12:06

Azt ígértette meg vele ,hogy a halála után is legyen Kanári.

LaCRossE - 2016. 12. 08. 12:18

Így kell félévadfinálét csinálni! Jelenleg az Arrow kenterbe veri a Flasht, ami valahol szomorú (inkább lenne mindkettő ennyire jó), viszont örülök annak, hogy a sorozat újra lábra tudott állni. Prometheust nem leplezték le, ami jó pont, tényleg kíváncsi vagyok, ki lesz. Egyelőre Oliver itt csak egy szamár szerepében tiszteleg, szépen elhúzza előtte a répát Prometheus. Azzal én is egyetértek, hogy van annyira erős/félelmetes ellenfél, mint anno Slade Wilson volt.

Laurel visszatérése kurva nagy WTF volt nekem. Kíváncsi vagyok, hogy oldják meg. A Flashpointot én azért zárom ki, mert akkor nem emlékeznének arra, hogy meghalt. A megrendezés meg nekem kicsit bűzlik, még volt is ok rá a 4. évadban, Darkh halála után miért nem mondták el mindenkinek, hogy él? Egyelőre én is Talia szerepét tartom a valószínűnek a történtekben.

Messze van még a január, és az Arrow brutálisan jó minőséget hoz eddig ebben az évadban. :)

Adam - 2016. 12. 08. 12:33

Pontosan nem emlékeztem az ígéretre, sőt inkább úgy emlékeztem, hogy nem tudtuk meg, de akkor lehet, hogy tévedtem. Mindenesetre nekem még mindig máig furcsa Laurel halála.

Az 5. évad eddig meggyőzőtt, hogy nem kell kaszálnom a sorozatot, bár azért sztem, bőven nincs az első két évad szintjén, hiába hallom ezt több helyről. A mostani részben mondjuk legalább a verekedések, illetve az az egy verekedés jobb volt, bár nem tudom hogy ez az előreszaltó miért számít olyan speciális mozdulatnak, hogy csak egy orosz sensei taníthatja:).
Prometheus nálam nagyon működik bár remélem nem Tommy lesz az. Nálam ezekkel az igazából senki sem halott dolgokkal kicsit ássa el magát a sorozat. Malcolm nem halt meg, Sara “többször” nem halt meg, úgy néz ki, hogy Laurel sem halt meg, ha ezek után Tommy is életben van nyomok egy facepalmot.

energy - 2016. 12. 08. 12:44

Ez egy nagyon aljas húzás volt az utolsó másodpercekben! Most lehet találgatni: drog, plasztikai műtét, kanári a másik Földről, feltámadott, sose halt meg, kísértet…mivel van időutazás, mágia és multiverzum…bármi lehetséges.

LaCRossE - 2016. 12. 08. 12:45
LaCRossE - 2016. 12. 08. 12:49

Illetve már egy részletet is meg lehet találni az 5×10-ből (meg a Flash 3×10-ből is, de ez itt off).

DarkEagle - 2016. 12. 08. 15:01

Valamit elfelejtetek srácok. Nem csak Barry szarakodik az idővel hanem Eobard is ugye a LOT-ban. Elvégre Snartot is visszahozta. Részemről ő a befutó. Laurel halott de aki itt van egy korábbi énje a múltból. Egyszerűen megmentette őt még a halála előtt így megmentette vele együtt Darkhot is hogy megalapítsa a saját kis Ligáját. :D

Flashpoint alapból kizárva. Végig zongorázták már, hogy mik változtak. Talia al Ghul ki van zárva. Ő sem tud halottak feltámasztani. Ami még lehetséges lenne az az hogy megrendezték a halálát de akkor azt már RÉG el kellett volna mondani Lancenek hiszen pont Laurel halála miatt olyan amilyen. Még egyszer nem játszaná el Oliver hogy titkolja hogy Lance lánya él.

Szóval az én tippem Eobard pajti de legvégső esetben egy másik univerzum Laurelje. Bár ez is eléggé kizárva hiszen nem úgy köszönt neki mint egy ismeretlennek.
Ami Laurel visszatérésben a legjobban zavar az az hogy pont most hozták össze Olivert az újságíró csajjal erre megjelenik Laurel akit láthatóan még mindig szeret, ez kiderült a crossoverből. Szóval remélem nem csak szerelmi 3-szög miatt került be a képbe mert azt megcsinálhatnák Felicityvel is. Atya ég előre félek, hogy ebből nem is 3 hanem 4-szög lesz. :D

Egyébként remek kis rész volt és ja ÍGY kell cliffet csinálni és elmenni szünetre nem úgy ahogy a Flash csinálta. Az még egy átlag résznek is épp hogy elment.

Ja igen azt is kizárnám, hogy Evelyn Promi lánya mert azt már tisztáztuk hogy a szülei halottak ráadásul a mai részben az is kiderült hogy Promi csak a toborzása után szervezte be a kis csajt. És ha tippelnem kéne akkor már Promi kiléte is kiderült és tényleg az akinek mondták a mai részben. VISZONT ezt baromira randomnak érzem. Előkaptak egy random nevet a listából, és ja erre tippeltem rögtön én is anno mikor megjelent. Viszont akkor már csinálhatták volna olyan régi ellenfél fiát akit láttunk is. Na mindegy.

Ja még egy utolsó dolog. Tommy 10000%, hogy nem Promi alapból képtelenség hiszen a crossover részben sem tudott még 1 percet sem szerepelni. Akkor hogy jöhetne át egy főellenség szerepét csinálni? Még akkor is ha csak maszkban van.

Úgy, hogy most várunk több mint 1 hónapot de meg kell mondjam azzal hogy nincs több Olicity és Laurel visszatért, -ráadásul azt az idegesítő kis hülye Evelynt is kiszedik majd a képből remélem,- minden klappol a sorozattal, csak ne legyen szerelmi drámázás. :D

VvD - 2016. 12. 08. 15:18

Wow. Just Wow.

Előttem már leírták páran de én is: “így kell félévadzárót csinálni”. Ez kurva jó volt, egy nagyon nagy wtf-fel a végén. Ez az első évad minősége.

Bár nekem jobban bejön Slade stílusa (“kid” :)), de Prometheus tényleg vele említhető egy szinten. Egy érdekes, misztikus és brutális ellenség. Tetszik.

Laurel meg… hát nem tudom. Most őszinte leszek, engem picit zavar az, hogy senki nem tud meghalni rendesen. Az meg mégjobban nem tetszik, hogy

—-SPOILER A FENTEBB LINKELT INTERJÚBÓL—-

——————————————–

——————————————–

hogy úgy néz ki, hogy a flashpoint miatt lesz életben…

Silver-sama - 2016. 12. 08. 15:47

Be kell sz*rni, ez zseniális volt

DarkEagle - 2016. 12. 08. 18:04

Ha a Flashpoint miatt lesz életben az jó nagy baromság lesz akkor. Mert ugye eddig hol a francban volt akkor Laurel? Saját maguk alatt ássák a sírt a készítők ha ez így lesz.

Én továbbra is Eobardra tippelek. Persze nyilván nem Laurelt akarta megmenteni csak mivel összeállt Darkhal így Laurel életben maradt szóval lényegében Eboard is csinált egy Flashpointot, ha ez lesz és nem a Barry féle FP akkor minden oké.

wondorog - 2016. 12. 08. 21:18

Nekem most az jutott eszembe, hogy mi van, ha Sara valahogy figyelmeztette Laurelt (írt neki egy levelet mondjuk) és rávette, hogy játssza el a halálát (elég körülményes, de valahogy biztos megoldható), majd most térjen vissza a Sara jelenjébe (Dominatorok után), így nem változtat lényegében semmit meg.

Alexejevic - 2016. 12. 08. 21:39

Remek rész volt. A szokásos félévad zárás, hogy Oliver iszonyú mélyre kerül. Most van szerintem a legmélyebben morálisan (bár egyszer lerepült egy hegyről átszúrt mellkassal…:))
De most totálisan reménytelen. Amit nagy nehezen felépített (bizalom), teljesen széthullott. Dig családjának és helyének annyi, a nagy szerelmének kinyírta a pasiját, Evelyn elárulta, Curtis szakított…
Fogalmam sincs ki lehet Promi. Bár mivel nem mutatják az arcát, simán lehet Tommy is, hiszen beugrik az évad végén 3-4 részre, amikor felfedik…Tuti, hogy ismert karakter lesz.
Laurel visszatérésének pedig marhára nem örülök. Az ilyen készítői húzások miatt válik az egész univerzum/sorozat hiteltelenné.

Arrowman - 2016. 12. 08. 21:49

Ez a szöveg Prometheustól nagyon ütős, igazi badess főellenséggé teszi: “I am not going to kill him, I’m gonna make him whish he was dead…”
Laurel visszatérésének örülök is meg nem is. Egyre jobban kezdtem megkedvelni a karakterét, és merész húzás is volt, hogy kiírták. De az engem is zavar, hogy kb. mindenkit visszahoznak már a halálból, vagy csak kiderül róla, hogy fake death volt, így már nem lehet komolyan venni a halálokat. Saránál is már mondták, hogy tényleg meghalt, nem fogják visszahozni, Laurelnék meg tényleg kijelentették, hogy semmilyen mód nincs arra, hogy újra éljen, azt erre tessék. :)
A legjobb az lenne, mint már fenntebb is írták, ha visszatérne, és a LOT-ba menne át. Akkor láthatjuk is, de mégsem az Arrowban. Úgy is visszahozhatták volna Laurelt, hogy a 8. részben lévő idősávból Oliverékkel jött volna Laurel. Megmondta volna, hogy nem bír Oliver nélkül élni, és velük együtt átjön a “valós” idősávba.

Edrick - 2016. 12. 09. 00:40

Na, bakker, ez valami bitang jó volt. Áradozni most nem nagyon szeretnék, azt úgy is megtették már előttem (meg remélem, utánam is még egy páran:)), de azért meglátásaim vannak:

DarkEagle: “Nem csak Barry szarakodik az idővel hanem Eobard is ugye a LOT-ban. Elvégre Snartot is visszahozta.”

Azért ezzel még várnék hajnalig, majd utána beszéljünk róla. :)

Arrowman: “Úgy is visszahozhatták volna Laurelt, hogy a 8. részben lévő idősávból Oliverékkel jött volna Laurel. Megmondta volna, hogy nem bír Oliver nélkül élni, és velük együtt átjön a “valós” idősávba.”

Tekintve, hogy az idegenek hajóján az álom minden része csak kvázi egy szimuláció volt, én nem gondolnám, hogy Laurel mint program (vagy nem tudom, minek nevezzem) csak gondol egyet, és átjön velük.

A csapat orbitálisan és tökéletes szépen hullott szét, és én sem hiszem, hogy Felicity sokáig azon a véleményen maradna, hogy minden csak Prometheus műve, egyszer be fog kattanni olyan szinten, hogy Olivert fogja vádolni.

Eve árulásánál egyfelől örülök, hogy nem húzták nagyon, másfelől viszont a sorozat szempontjából valahogy logikusabbnak tűnt volna, ha nem fedi fel magát olyan hamar (a rész szempontjából értve), hanem még vadászgatnak, és majd a megfelelő pillanatban meglép, de azért több mint jó volt ez így is, nah :)

A múlt és a jelen összemosása nagyon hangulatos és hatásos volt (sőt a ‘mindent elveszek tőled’-nél éreztem egy nem túl enyhe Slade áthallást is, mert végül is az ő célja is az volt, hogy mindentől megfossza, és ugye a mama, a cég meg a családi vagyon bánta is), viszont a random pacák terén jobban örültem volna, ha nem egy kalapból előhúzott ember gyereke Prometheus. Bár még így is ismerhetjük, de ez picit jobban random volt a kelleténél.

És akkor az a nő… nem tudom, hogy tényleg ez lesz-e, és ha igen, akkor mit hoznak ki belőle, de túl gyanúsan mutatták ott azt az orosz piás üveget ahhoz, hogy összekössem a fejemben a dolgokat. Mert ugye vegyük még hozzá, hogy Prometheus is járt oroszban pont azért, hogy tanuljon. Szóval gyanús ez nekem, de remélem, azért nem ő lesz.

Taliára nagyon kíváncsi leszek. Úgy vélem, ez egy méltó félévadzárása volt egy váratlanul és veszettül jó, saját hamvaiból feltámadó Arrow évadnak.

DarkEagle - 2016. 12. 09. 01:43

@Arrowman: Mégis hogy a fenébe jött volna át Laurel a crossoverből? Ott csak egy képzelgés volt nem élő ember. Épp ezért sem értem a rimánkodást. Nem hoztak vissza senkit a halálból egyedül csak Sarát meg TALÁN most Laurelt. Mindenki más aki halott az is maradt egyelőre. :D

Ayrons - 2016. 12. 09. 08:09

Szerintem Promi nem az akinek hiszük , már leírtam fentebb nála nem lehet tudni mi az igazság annyira manipulálja a dolgokat.

Oliver nem tudom mit kezd ezek után de ennyire tényleg nem volt mélyponton. Veterán tagok mind kihullottak Diggle, Lance,Felike és az újakat is leépítették nagyon. Talán Flash kellene ide , bár Oliver csak 2x kérte a segítséget de szerintem a mostani helyzet elég kritikus.

RF meg a múltból szedegeti össze a csapatát meg azt se tudjuk hogy mely RF ez a múltbeli meg a FP utáni.

LaCRossE - 2016. 12. 09. 11:16

Prometheus nem annak az elso evados csavonak a fia, az egesz annyi volt, hogy az orranal fogva vezette Olivert, hogy kesobb megolhesse Felicity pasijat.

En azert remelem nem fogja kesobb sem Olivert hibaztatni, egesz orultem a reakciojanak. Ellenben, ha nem lenne egy kis vonakodas a szokeseg reszerol vele dolgozni egy kis ideig, azt tokeletesen megertenem, logikus reakcio lenne. De szerintem a semmibol elohuzni ezek utan, hogy “megis a te hibad, har-har”, kicsit eroltetett lenne.

En meg remelem, hogy itt nem er veget Prometheus “pusztitasa”. Bar amit veghezvitt, az eleg ahhoz, hogy a jo gonoszok koze emelje, de Slade megis csak kinyirta Moirat a gyerekei szeme lattara, orulnek, ha azert valakivel vegezne, meg ugy is, hogy a halal nem vegleges ebben a showban.

Szabi - 2016. 12. 09. 12:07

Én már akkor sem hinném el egy főbb szereplő halálát, ha a következő részben lefejezné őt Promi:D

DarkEagle - 2016. 12. 09. 13:58

Remélem megöli Felicityt mert ha valaki ő baromira nem hiányzik a csapatba. És hát legyünk őszinték. Curtis messze túlszárnyalná zseniségben ha kapna egy kis rivaldafényt és nem csak hülye majom szerepét kéne játszania. Képregényben az egyik legokosabb ember a DC világban. Itt meg olyan mint egy rinyáló tinipics@. Ráadásul ha ez nem elég még homit is csináltak belőle ezt sosem fogom megbocsájtani. Rohadtul elegem van már a PC-s baromságokból amit Amerika leművel. Képmutató bagázs. Azt hiszik attól lesz valami új mert egy hetero szerepére egy meleget írnak vagy egy fehér szerepére beválogatnak egy feketét. :D

No mindegy. Lényeg hogy öljék meg Felicityt épp eléget volt már képernyőn. Most majd hallgathatjuk a sírását az új kutyusáról. Most őszintén ki volt az akit meghatott hogy meghalt a pasija? Konkrétan semmit nem tudtunk róla totál random BS volt. Oliver érzelmei SOKKAL jobban átjöttek ami azért röhej hiszen nem az ő hibája a halála. De ha most megint elkezdik nyomatni a “Nem te a hibád.” “De az én hibám!” baromságot eret vágok. :D

Kopasz - 2016. 12. 09. 18:16

Elég komoly kis jelenet volt, amikor Oliver bevallotta, hogy ő ölte meg Felicity pasiját. Meglepett ez a pali, ilyet nem vártam tőle.

LaCRossE - 2016. 12. 09. 18:33

Hát azért nem nézném ki Oliverből, hogy elsunnyogná a csávó megölését. Szóval engem nem lepett meg.

Arrowman - 2016. 12. 09. 21:04

DarkEagle: Nem csak Sarát, hanem Thea-t is és Olivert is feltámasztották már, Laurel már a negyedik lenne. Nem beszélve a kamuhalálokról Merlyn és Roy esetében, illetve Ray Palmerről is elhitették a nézőkkel, hogy meghalt. Nem beszélve Diggle öccséről, őróla is kiderült, hogy nem halt meg.
Nem azt mondom, hogy legyen olyan, mint a Trónok harca, hogy mindenkit kinyírnak, de ha minden halott főszereplőt visszahoznak, akkor többé nem lehet komolyan venni a sorozatot. Már csak az “kellene”, hogy Tommy és Moira is valahogy visszajöjjön…

Arrowman - 2016. 12. 09. 21:28

De eddig nálam az évad 9/10, szinte tökéletes. Remélem, hogy a folytatásban is tudják hozni ezt a színvonalat.

DarkEagle - 2016. 12. 09. 22:34

Azért Ray meg Roy ja és Oliver nem ugyan az mint Thea, Sara meg Laurel. Kicsit sem. A három pacák nyilvánvaló volt mindig is hogy nem hal meg. Oliver mivel főszereplő. Ráadásul nem is halt meg épp ez volt az idegesítő valami főzettel mentették meg. Royt meg azért írták ki mert csak így tudta megmenteni Olivert a lebukástól. Ray meg ugye tiszta sor volt szerintem mindenkinek hiszen akkor már kikerült a Legends of Tomorrow előzetese is. :D

Dig öccse meg nem nagy kunszt nem főszereplő és nem is fontos. Most már tuti hogy halott. :D

Igazából engem sosem zavart ha visszahoznak valakit akár a halálból vagy máshonnan amíg a story jó. Laurelnek meg különösen örülök mert ő való Oliverhez és nem csak képregény miatt mondom de egy olyan ripacs nem való Kanárinak mint Evelynt alakító csaj. Meglátom a fejét és késztetést érzek arra hogy előkapjak egy baltát. :D

Arrowman - 2016. 12. 10. 00:38

Ebben egyetértek. Engem is idegesít a kis csaj. :) Szerintem a legjobb kémia Oliver és Sara között volt. De Laurel volt mindig is a nagy szerelme, úgyhogy inkább én is nála tenném le a voksomat, nem Felicitynél, akit csak a rajongók nyomattak.

Nero - 2016. 12. 10. 01:09

Nagyon jól fel volt építve az egész rész, egy üres járat nem volt benne, nekem működött az egész, még Curtis drámája is jól megcsinálva szerintem, egy pillanatot nem untam. Epic pillanatok tömkelege, jók voltak a bunyók, Prometheus nagyon király, Billy megöléséért jár a keksz, főleg hogy így halt meg, a cliff meg wgy nagy wtf :) Hogy hogyan tért vissza Laurel ez egy fekete lyuk, 100 féle teória lehet rá, de remélem valami értelmes magyarázat lesz és akkor nem bánom ha marad, nekem am sem volt bajom vele soha. 100%ig elégedett vagyok az idei évaddal, bár mindig ilyen jó lenne, elvégre a kedvencemként indult aztán 3.4. évad no comment..Hosszú lesz ez az 1 hónap így na..:D

Kopasz - 2016. 12. 10. 05:41

LaCRossE: Én se arra értettem, hogy elsunnyogja, hanem ahogy előadta. Nem rossz színész ez az Amell, nem dolgozik valami túl bő eszköztárral, de annál a jelenetnél nagyon jó volt :)

jessm - 2016. 12. 10. 11:36

Összeségében jó rész volt.
Prometheus terve Billyvel elég durva volt, és tényleg Malcolm és Slade mellett van, de ez hogy nem tudjuk kicsoda, elsülhet visszafele is,és béna lesz. Bár eddig nem bántam, hogy titkolják, mert Zoom-nál addig volt jó , amig nem tudtuk kicsoda.
Az újságíróra is kiváncsi leszek , hogy mit hoznak ki belőle.
Kiváncsi vagyok mi lesz Curtis-vel, mondjuk tényleg én is azt éreztem, hogy nem tudnak vele mit kezdeni. Még Rory és Rene is jobbak nála . Kiváncsi leszek mi lesz Evelyn sorsa, de azért jobb ha megszabadulunk tőle.

Laurel-t pedig amikor megláttam, kiszakadt belőlem egy NEEE. Nagyon remélem , hogy ez nem az igazi Laurel mert azzal szembe köpnék magukat a készítők, akik fogadkoztak, hogy Laurel tényleg meghalt stb. 8 részben jó v , hogy benne volt, de reméltem , hogy ideig nincs több KC, A szerződés miatt , tudom ,hogy valamilyen formában vissza fog térni, de remélem csak Laurel hasonmás.

DarkEagle - 2016. 12. 11. 20:02

Miért köpnék magukat szembe? Laurel tényleg meghalt(hatott) attól, hogy Barry a timeline fucker még Laurelt visszahozhatják. :D

Őszintén szólva nem értem mi bajotok Laurellel, annak idején is az ő karaktere fejlődött a legtöbbet. Arról nem beszélve, hogy nem ártana ha végre kicsit képregény hűbb lenne a sorozat és ehhez kell a Kanári. Főleg ha egyszer eljutnának oda hogy egy élőszereplős Ifjak Ligája vagy pl egy Birds of Prey spinoff. :D

Ayrons - 2016. 12. 12. 09:58

Azért köpik magukat szembe mert azt nyilatkozták ,hogy Laurelt sehogy sem fogják visszahozni , maga a karakter meghalt végleg se Pit, se Flash se Legendák nem fogják visszahozni. Erre most azt nyilatkozzák ,hogy FP miatt él wtf ?
Ezért gondolta mindenki azt ,hogy a színész a Föld2-es alteregójába tér vissza mi másért hagyták volna itt a készítők.

andus - 2016. 12. 12. 10:43

Én meg saját magam köptem szembe, mert azt mondtam abbahagyom, aztán annyira dicsértétek a következő részt, meg unatkoztam is, hogy végül folytattam :D Igaz, nem vagyok most sem teljesen elégedett, de azért már jobbnak tartom.

Laurelnek örülök, hogy újra lesz (?), mert így visszatérnek valamilyen szinten a képregényhez, és ehhez kell Laurel. Rájöttem, hogy az a bajom a sorozattal, hogy nem elég “képregényes”, és inkább csak egy sima akciósorozat lett belőle.

Feljött itt Curtis is, hogy nem tudnak vele mit kezdeni. Szerintem vele ott rontották el, hogy nem tartották meg az “új kockának”, és belőle is utcai hőst csináltak, ami valljuk be, igen gagyi. Imádom, hogy minden egyes küldetés előtt afroba fonja a haját :D Felicity mellett kellett volna maradnia, és amit eddig egyedül csinált, most két emberes feladat lenne. Humorforrásnak sem lett volna rossz.

Ez az Evelyn meg remélem hamar elhullik, hihetetlenül idegesít a színésznő, meg a szerepe, meg úgy minden :D

DarkEagle - 2016. 12. 12. 19:07

Föld2-es nem lehet hiszen az be van zárva elvileg Barryéknél. Ráadásul ő nem is ismerheti Olivert hiszen Föld2-n Oliver halott. :D Ez az itteni Laurel ez nem vitás. Az már más kérdés hogy miért meg hogyan van itt. Ha rendesen megmagyarázzák akkor részemről nem gond mert inkább őt nézem mint Evelynt vagy Felishittyt. :D

Ayrons - 2016. 12. 12. 21:21

Promi kiszabadítja amilyen debilek mostanába Barryék és depisek simán kinézném ,hogy nem veszik észre. Promi meg kioktatja Oliveről a drágát és meg van az újabb csapda.

zoo - 2016. 12. 14. 10:28

Újságíróval alapoznak valami WTF(nak szánt) momentumot. Ugye tudja, hogy Oliver oroszban volt, illetve a vodkásüveg címkéje sem véletlenül volt a kamerába fordítva, nem termékelhelyezés gyanánt.

ALDO - 2016. 12. 17. 00:13

Nem lehet, hogy Laurel visszatérésének köze van az időkavaráshoz. A LOT-ban Damien Darkh elvileg “kiszállt” az idővonalból 1987-ben és most a rossz fiúkkal utazgat a múltba?
Vagy majd visszatér csak komolyan vette Sara “jóslatát”, és megváltoztatta a végzetét, így zárójelbe tették a teljes negyedik évadot. A Flashpoint elvileg nem okozott drasztikus változásokat, miután Barry igyekezett visszacsinálni mindent, nem támasztott fel senkit.

Brigante - 2016. 12. 22. 16:48

A fene se tudja, én nekem nagyon hiányzik a fekete kanári…

Wall-E - 2016. 12. 24. 13:42

ALDO:

A negyedik évad eseményei érvényesek maradtak, Wild Dog is említette többek között, hogy Oliver elintézte Damien Darkh-ot, akkor ugye eleve nem emlékezne senki semmire, ellenségként sem lett volna ott a látomásban, ami a crossover során volt.

Ehhez hozzá kell tenni, hogy ha részletesen levezetnénk egy hatalmas falon a három sorozat (már négy) történetvezetését, kapcsolódásait, akkor teljesen biztos, hogy a világ legnagyobb katyvasza jönne ki, és belefájdulna a fejünk a szálak és események összekötésébe és ok-okozatiságának feltárásába. Egyszerűen van sok dolog, amit itt el kell engedni. Nekem a Flash második évada szerintem a mai napig nem teljesen tiszta ezzel az egész Zoom biznisszel.

Ott van az is, hogy mennyi epizóddal és milyen ütemezésben készülnek ezek az évadok, biztos, hogy kihat ezekre a dolgokra is, bár sok nyilvánvaló dolog, amit könnyű lenne javítani, mégis benne marad. (Itt lehet némiképp elkalandoztam az Arrow-tól, elnézést)

Ayrons - 2016. 12. 27. 21:21

Megmondtam :DDDD

Ayrons - 2016. 12. 27. 21:30

Spoiler :
Elméletileg Sirent átszállították a Blackgatebe de onnan megszöktette Promi. Elméletileg ez kering a neten.

Edrick - 2017. 01. 26. 15:01

No, nem volt ez rossz kezdés/folytatás szerintem. Kicsit lassabb rész volt, de nálam abszolút működött. A drámát nem éreztem fölöslegesnek, sőt úgy tűnik, mintha kezdené (végleg? mondjátok, hogy végleg, kérlek!) levetkőzni magáról a szappanos dolgokat, és kompetens, felnőtt drámát csinálna. Még egyáltalán nem az, de mintha már afelé lépegetne, és ennek csak örülni tudok. Talán ezért volt, hogy Felicity “lázadása” is érthető volt, bármennyire is idegesített az elején – de tényleg, kiborító volt, és megint a halálba kívántam a karaktert -, azért ahogy mentünk előre, picit elfogadhatóbbá vált, hogy a gyász és minden miatt veszi saját kézbe a dolgokat.

Hasonlóan Curtis problémája is átjött, azzal együtt meg különösen, hogy – hála az égnek – ő maga is rájött: nem feltétlenül terepre való, hanem jó ő Felicity mellett technikusnak is. És ez egy hatalmas piros pont, mert valljuk be, Curtis terepen eddig is kilógott a sorból, meg már a csapatból is kezdett nagyon, de ezzel most szerintem megoldották a dolgot.

Külön öröm, hogy nem az egész rész ment el azzal, hogy rájöjjenek Black Sirenre, hanem megvolt 10 perc alatt, és utána mehettünk tovább érdemi dolgok felé.

Chase és Diggle ügyre kíváncsi leszek, az ügyész jól nyomja, érdekes mellékszál lesz ez is. Az már kevésbé, hogy megint egy új Canaryt akarnak, de eh.. üsse kő, meglátjuk, mi lesz belőle. Ez legyen a legkisebb gond.

Ami feltette a koronát az egész tetejére, az Talia – és hogy nem a jelenben jelent meg. Ennek annyira örültem, hogy azt elmondani nem tudom. Jó, esélyes, hogy a jelenben is megjelenik valahogy, de ez most csavart egyet remélhetőleg a múltbéli szálon, ahol már eleve van egy Lundgrenünk. Ez is pipa.
Abszolút korrekt visszatérés volt, jöhet a többi.

LaCRossE - 2017. 01. 26. 15:14

5×10

Visszatért az Arrow, és egy abszolút jó, vállalható résszel.
– Egész hamar túlléptek Black Siren lebuktatásán
– Annak különösen örültem, hogy Felicity nem dőlt be a dolognak, nem hitte el rögtön a csodát, ugyanis Oliver viselkedése egy picit megkérdőjelezhető volt.
– Bár ebben tényleg ott van a Laurel iránt érzett bűntudata. Kíváncsi leszek, fognak-e még valamit kezdeni az E-2-es Laurellel, de az, hogy Oliver viszonylag közel tartja magához, ki lehet jelenteni, hogy igen.
– Rene és Curtis jelentei jók voltak együtt, Rene egyre jobban a szívemhez nő.
– Ellentétben Curtis számomra még mindig nagyon a levegőben lóg. Számomra még nincs meg a csávónak meg a helye a csapatban.
– Talia végre feltűnt a flashbackben!
– Ez a DA csávó (Adrian) is bejön egyébként nekem, ezt talán eddig nem említettem.
– Oliver újdonsült optimizmusa tök jó, meg minden, de fog még nagyot koppanni.
– Csak nekem tűnik úgy, hogy Prometheus egy picikét túl sokat tud? Azt még megértem, hogy Oliver múltjának sok-sok részletét ismeri, kitanulta, de számomra az, hogy a Legendákról, a Waveriderről és azokkal kapcsolatos kisebb részletekről is tud, nekem eléggé gyanús.

Chiplecsap - 2017. 01. 26. 15:45

Erre a részre visszatértem, és egy halom trágya volt.

DarkEagle - 2017. 01. 26. 16:00

Csatlakozom, az Arrow továbbra is remek idén. Néha mintha kezdene visszatérni a régi Felicity, az nekem is bejött hogy még a bulit is Siren lebuktatása kreálta. De hát ilyen ez, mikor Olivernek megy el az esze kell más aki gondolkodik is. :D Az meg külön öröm tényleg hogy nem húzták sokáig.

Curtis-szel talán kezdenek végre valamit és végre zseni lesz és nem harcos.

Kanári keresésről leszokhatnának már, most vagy legyen egy állandó vagy hagyják békében nyugodni mert kezd uncsi lenni. Ez az új csaj úgy fest mintha mindenféle kütyü nélkül tudna sikítani ráadásul cuki is szóval ha Kanári címert kap akkor ajánlom hogy maradjon is mert nem bírna ki több Kanárit a comic geek szívem. :D

Ha már cukiság. Talia is megjött és tényleg baromi jó hogy a múltban lépett be. Viszont nem értem, miért jött megmenteni Olivert mégis honnan ismeri? Elvileg R’as al Ghulról még nem halott Ollie szóval valószínűleg a Bratva pajtása küldte segítségül hogy a csapat érintetlen maradjon de azért az íjászunk is megmaradjon. Legalábbis ezt tartom legvalószínűbbnek. Remélem a jelenben is feltűnik majd, egyébként az se lepne meg ha pont miatta tudna ennyit Promi. Valahogy az az érzésem hogy hiába bosszú az egész de kapcsolódik az orosz szálhoz és az hogy behozták Taliát is ugye, nem lepne meg ha ő állna az egész mögött hiszen Promi nagyon Ligás képzés stílust nyomat. Plusz ugye R’as halálát is meg kell bosszulnia valakinek.

Egyébként az engem is érdekelne mégis honnan tud ennyit Promi, Legendák, Flash team. De remélhetőleg értelmes magyarázatot kapunk, mert nekem baromi fura hogy Flash teamnél senkinek nem tűnt fel pl hogy bemászott egy csuklyás fószer és elvitte Sirent? :D Igaz most állandóan drámáznak gondolom a rendszert nem is figyelik de azé na.

DarkEagle - 2017. 01. 26. 16:01

@Chiplecsap: Nyilván annak vélted ha a többi részt nem láttad ebből az évadból. :D

Chiplecsap - 2017. 01. 26. 17:27

DarkEagle
mary sue Felicity, enyi elég is votl belőle. Hanf nélkül Emily BUTT valoban csoda szép, kifejezetten dögös votl a részben, végre feszes nadrágban volt, de erre a kamera nem fokuszál a seggére, pff, De sebaj most hogy bokszzsákot ütöget, csak idő kérdése a feszes börnacis ruha, meg a kamu Ninja kungfuzás , majd ő lenyomaj prometeuszt is.

Amugy az első részt néztem meg az évadbol, az még ugy ahogy elment, a 2. már nem birtam végig énzni, szal csak promoképeket lesem. De az evelyn csaj árulása, elképesztően kiszámíthato volt, már az évad elejétöl az első promo után vártam hogy az lessz, hallotam be is következett.

Kiváncsi voltam menyire, tudnak, még rá szarni laurel, Katie cassidy-re, hát nem csalodtam. Black siren a flash után itt természetesen egy vicc lett. Egy épületet rombotl le a hangjával, Zoom is egyenlőként tekintette, és Cisco, Caitlin sem vette hülyére, it meg nagy kufferos, Felicity, okosabb nála, kibirja a sikitását, és még ki is üti egy ütéssel, aztán hip hop előrántanak, egy uj canaryt.

Talia minek ide? Csukja meg ij, akárcsak nyssa, ezt a sztorit akár vele is eladhatták volna, semmi eredetoség azon kivül hogy lopkodják a batman gonoszokat Xd. Nah ki akar fogadni hogy ez a prométeusz csávo majd Talia csikcsása leszs, mint a Batman Rise-ban, Bane?!

Szaby59 - 2017. 01. 26. 17:31

Így hogy a Legends epizód után néztem én majdnem elhittem, hogy tényleg visszahozták. Főleg, hogy a spear of destiny elméletileg képes lehet rá a hallottak alapján.
Mindenesetre örülök, hogy nem kelt életre megint valaki, pedig 100x inkább Laurel mint Thea.

DarkEagle - 2017. 01. 26. 19:30

“Nah ki akar fogadni hogy ez a prométeusz csávo majd Talia csikcsása leszs, mint a Batman Rise-ban, Bane?!”

Erre céloztam én is. :D
De egyébként ez nem gond hiszen a képregényben Olivernek ugyan úgy meg van a kapcsolata a Ghul családdal csak nem annyira mint Brucenak. De ez legyen a sorozat legnagyobb gondja.

A legnagyobb baj az ha véletlen a Gotham egyszer eljut oda hogy lehet belőle Batman sorozat akkor az Arrownak lőttek. Bár lehet meg sem él annyi évadot mire a Gothamben feltűnik Batman. :D

Chiplecsap - 2017. 01. 26. 19:57

DarkEagle
Hát a trágya részhez trágya nézetség is dukál. egy 0.6-os demo, és néző számban kevesebb mint a Legends of…
és kissé közel álnak a 0.5-ös demohoz lassan lol.

DarkEagle - 2017. 01. 26. 23:09

Halkan jegyzem meg, hogy a CW-n a 0.6-os demo nem akkora nagy cucc. Elég kevés sorozatuk van ami több mint 1.0. Ráadásul az Arrow az elmúlt 2 tré szezonja miatt elég sok nézőt elvesztett. :D

Csak úgy mondom, hogy a SupNat már a 12. évadát tapossa ugyan akkora demóval mint az Arrow és berendelték a 13. évadát is. Ha valamiben akkor abban biztos vagyok, hogy a CW még évekig nem fogja kaszálni a képregény sorozatait mert ahhoz nagyon durva csökkenések kellenek.

DarkEagle - 2017. 01. 26. 23:13

Csak, hogy lásd melyik sorozat hogy teljesít a CW-n itt egy fullos lista a 2016-17-es évről elég friss lista.

http://tvseriesfinale.com/tv-show/cw-2016-17-season-ratings

Konkrétan csak a Flash az ami 1.0 felett van és még a Supergirl az ami megközelíti aztán csókolom.

Chiplecsap - 2017. 01. 27. 05:13

DarkEagle
Nem kel magyarázni a bizonyítványt pajtás, megjegyzem it nem arrol van szo hogy jaj bajban at arrow, persze hogy nem fogják törölni, a CW egyedü la DC sorozatai miat létezik.

A lényeg az hogy ha az ebmerek beleunnak, akkor elpártolnak, és joggal. Megjegyzem a flash is bezuhant 1.0 alá, szal sorozat minimummal tértek vissza. De az Arrow akkor is a 2. DC sorozat volt, és most a 4. ez egyértelmü lefelé zuhanó, ingadozó trend, nem pedig stabilitás.

De nyugi nem mérgezem tovább itt a levegöt, csak elmondtam a véleményem, én ugy sem folytatom. további jo szorakozást :)

Alexejevic - 2017. 01. 27. 07:37

Szerintem is felesleges összehasonlítani a nézettségeket. A CW nem nagy csatorna és jelenleg a DC sorozatok miatt van csak felkapva.

Kicsit a részről… Nekem nagyon tetszett. Örülök, hogy a készítők okulnak a hibákból és végre Curtist visszarakják az “asztal mögé”. Nevetséges volt, ahogyan kinézett és amit művelt terepen. Továbbra is tetszik, hogy Prometheus-t rejtegetik. Black Siren nekem nem hiányzott, de ezt meg kellett húzni, hiszen a rajongók akartak egy kis Laurelt…
Talia feltűnése nagyon érdekes. Mármint, hogy a múltban történt. Elég vicces, hogy Nyssa és Oliver sem említette soha, hogy van egy tesó és egyáltalán létezik. Mindenesetre érdekes, hogy Oliver már a múltban is kapcsolatba lépett a Ligával. Érdekel, hogy Talia vajon mit akar tőle. És örülnék neki, ha feltűnne a jelenben is Star City-ben.

Az új leányzóról lehet tudni valamit? Kit fog játszani, ki ő, stb?:)

És DarkEagle! Szerintem a Gotham-ből sosem lesz Batman sorozat. Addig fog menni, amíg tudnak érdekesek lenni a gonoszok bemutatásával. De én 7-8 évadnál nem látok bele többet. Úgy gondolom, hogy egy Batman köpennyel vagy valamilyen utalással fogják lezárni a sorozatot:)

Arrowman - 2017. 01. 27. 11:46

Nekem is tetszett ez a rész is. Jó, hogy megint összecsaptak egy rövid időre Promival, de remélem, itt nem úgy lesz, mint a 4. évadban Darhk esetében, akivel kb minden 2. részben harcoltak.

Szerintem Taliát a flashbackben Sara küldte Oliver megmentésére, mert ő már akkor Liga tag volt.
Amúgy Talia nem lehet semmiképpen Prometheus?

LaCRossE - 2017. 01. 27. 11:54

“Az új leányzóról lehet tudni valamit? Kit fog játszani, ki ő, stb?:)”

Nézd meg a következő rész előzetesét.

Chiplecsap - 2017. 01. 27. 14:05

Alexejevic

A neve Tina ő az uj Black Canary mert hát ezt csak ugy random oda dobjuk mindennkinek akinek akarjuk. 2-öt is elbasztunk, ráadásul a hivatalos Karaktert porba aláztuk az évek folyamán aztán még halála után is meg szégyenítjük és felahsználjuk arra hogy pumpálja a kis elképzeléseinket , majd a bad ass earth 2-es változatát is megalázzuk, de végüls is miért ne? azt ha majd ő sem válik be akkor csak csak megkapja majd Felicity is.

DarkEagle - 2017. 01. 27. 14:39

@Chiplecsap: Nekem semmi bajom a véleményeddel én csak azt mondtam, hogy nincs pácban egyik képregény sori sem a CW-n. Elvégre a nézettségre apelláltál. Oké, hogy csökkent de szünet volt és alapból sem produkálnak acélos demókat.

Az meg végképp nem igaz, hogy ezek miatt felkapott a CW mert JÓVAL a comic sorik előtt is ismert csatorna volt. Ne magyar nézőkből indulj ki, nálunk igaz ez az állítás de Amerikában meg sem közelíti a valóságot. Elvégre az egyik legnagyobb csatornából lett a CW. Warner Brothers ugye, ez volt egykor a neve. Ami azért nem kis nevű szériákat gyártott le.

winnie - 2017. 01. 27. 20:02

“Elvégre az egyik legnagyobb csatornából lett a CW. ”

nem. a cw a két legkisebb országos csatornából lett – még kisebb, kvázi. attól, hogy a wb warner bros, maga a csatorna még kicsi volt, mindig sokkal alacsonyabb volt az ismertsége, mint a többinek. még akkor is, ha a nézettségei sokkal magasabbak voltak – persze az is csak az 5. helyhez volt elég a négy nagy mögött.

ALDO - 2017. 01. 29. 14:16

” Amúgy Talia nem lehet semmiképpen Prometheus?”

Elég csak a testalkatot megnézni.

hiuz - 2017. 01. 31. 23:48

Szerintem is Sara nyalta ki Nyssánál, hogy küldjön valakit a fiúja után.

DarkEagle - 2017. 02. 02. 15:26

Nos megtudtuk, mit is keres itt Talia. És meg kell mondjam mindenre számítottam csak erre nem. Ettől függetlenül jó húzás volt. Ja és igen a csaj telitalálat. Remélem még szerepelni fog mert nagyon jó volt.

Egyébként a rész valami hihetetlen jó volt, még az EPIC jelzőt se sajnálnám rá. Most tényleg mindenki helyén volt. Felicity se idegesített még fél percig sem. Sőt az új hacker csajszi talán felébresztette hogy mit is kell csinálnia. Kíváncsi vagyok mit kezd azzal a sok infóval. És hát elég rég voltam már kíváncsi arra, hogy ő mit csinál. :D

Most már hivatalosan kijelenthetjük, hogy kész a csapat! Curtis így tök jó a gép mögött főleg Kutyussal. Jó párosok. A hambis rész tök fun volt. :D És kaptunk egy kis Flash crossovert is. XD Plusz Diggle is végre kiszabadul. Remélem most elmegy szabira a családdal és nem áll rögtön vissza a bandába. Nem mintha zavarna de azé na.

És akkor a végére a rész meglepetése! Már előzetesek alapján is bejött a csaj mert cuki kis teremtés ráadásul badass, PLUSZ végre egy igazi Kanári aki nem kütyüvel sikít! A sztoriját is tök jól összefonták Oliverével meg a ruszkikkal.

És a rész végén az a KETTŐ meglepetés mert, hogy ugye először megtudtuk, hogy Oliver honnan vette a rész eleji monológját, Taliától, ráadásul még tanította is elvileg Olivert.

Aztán a legszebb és ez talán csak a képregényeseknek jelent valamit. Tina végül nem is Tina hanem DINAH DRAKE! Na, itt eldobtam az agyam rendesen. Akik nem ismerik a képregényeket és az ELSŐ Kanári eredetét tuti ráfogják majd hogy csak azért kapta ezt a nevet hogy még jobban Laurelizálják a csajt de NEM! Nagyon nem! Egyébként az Arrow-ban már volt Dinah Drake mégpedig Laurel anyja. :D

Minden más infó róla itt van.
http://comicbook.com/dc/2017/02/02/arrow-who-is-dinah-drake-/

Nálam 10/10 volt a rész, kész punktum! Még több ilyet! De most már aztán ne legyen több Kanári nekem. :D

DarkEagle - 2017. 02. 02. 15:31

Ja egyébként a hackerek csapat neve vagyis HELIX is képregényes dolog szóval remélem kezdenek velük még valamit. Mert érdekes sztorijaik vannak és ja nem a jók közé tartoznak. :D

VvD - 2017. 02. 02. 16:25

Talia telitalálat volt. Ő róla tényleg el tudom hinni, hogy badass :)

Edrick - 2017. 02. 02. 18:12

Talia tényleg telitalálat, de gondolom, oka volt annak, hogy anno nem láttuk a harmadik évadban, érdekel, mi lett vele, simán lehet, hogy nem éli meg az évad flashback végét.

Curtis nekem pont hogy nem működött. Egyszerűen nem. Volt pár poénja, de azok nem működtek, és feleslegesnek éreztem mind utóbbiakat, mint a poénjait. Ha tényleg gép mögött lenne végig, talán maradna, de most is volt, hogy kint volt terepen. Bár lehet, hogy csak erődemonstrációnak kellett Dinah ellen az elején, ki tudja? :D De inkább maradjon a gépeknél.

Ragman nagyon háttérben van, megkérdezném, hogy mondjuk most miért nem vitték magukkal Hub Citybe? Örülnék, ha több teret kapna. Felicitynél megleptek ezzel a hacker vonallal, nem jó dolgokat sejtek mögötte, de oké, felcsigáztak, jöjjön! :)
Dinah egész jó lett a végére, de ha valaki belátható időn belül még egy Kanárit kezd el keresni, tökön szúrom magam. Diggle szálát gyorsan lerendezték, nem vártam ilyen hirtelen, de feltételezem, azért koránt sincs még vége :) Valami lesz még ezzel, de addig is csapat.

És ha már csapat, akkor a jövő heti részben kíváncsi vagyok, hogy előkerül-e Alexi halála, meg hogy akkor ténylegesen mi a helyzet jelenleg Oliver Bratva tagságával. Utóbbi már eléggé foglalkoztat egy ideje

spike0007 - 2017. 02. 04. 16:38

Dinah Drake!!Nagyon jó rész volt!:)

Szula 25 - 2017. 02. 05. 12:54

Felicity mehetsz a levesbe megjött a Zöld Íjász asszonykája. :D

superpityu - 2017. 02. 05. 19:37

szula 25: szerintem felicity már abszolút esélytelen oliverrel, amióta tavaly szétmentek (hálistennek). gondolom nem véletlenül pakolják mindig roryval közös jelenetekbe. ott lesz majd valami.

Szula 25 - 2017. 02. 06. 08:11

superpityu:
Én is azt mondom hála istennek hogy szét mentek. Rorys dolog nekem is beugrott de a fene tudja. Valahogy most azt sem tartom kizártnak hogy Felicitytől évad végén búcsúzunk, vagy teljesen vagy csak visszatérő szereplő lesz jövőre. Ez a szál amit neki nyitottak most (újra hacktivista lesz) nem hiszem hogy jól fog végződni a számára. Már elkezdett titkolózni Oliver előtt és ki tudja milyen következményei lesznek a szivárogtatásainak. Ja és Mr. Terrificnek is egyre jobban megágyazzák azt hogy távolról segítse a csapatot mint Felicity .

Ami pedig a Zöld Íjász és Kanári kapcsolatát illeti nekik együtt kell lenniük, így még hitelesebb lenne a képregényre nézve. :)
Oliver mondata a végén: Te lehetsz számomra a második esély, szerintem mindent elmond. :)

Marianna - 2017. 02. 06. 14:38

Tina/Dinah Drake megjelenése meglepően tetszett. Egy igazi badass nő sérült múlttal. Az a furcsa, hogy szerintem is tökre összeillenének Oliver-rel. Bőven jobb a kémiájuk, mint Laurel-Oliver, ami nem volt anno. Kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki még a karakterekből.

Talia is ütött. Érdekes, hogy leginkább ő indítja el a csuklyás útján Olivert. Érdekelne még a különösebb motivációi.

Mellettük Felicity hackeres új útja izgat még leginkább.

Bence1997 - 2017. 02. 07. 17:40

Sziasztok!

Nekem is nagyon tetszett a 11. rész!
Minden megvolt benne szerintem ami miatt szeretjük a sorozatot.
És Dinah Drake… először nem tudtam hogy kiről van szó, de valahogy úgy gondoltam, hogy ő is egy kanári a képregényekben… és milyen igazam lett! :)
A múlt is nagyon jó, sokkal jobb mint a tavalyi vagy a 3. évados. Talia telitalálat.
Felicity szála is érdekel, abból még bármit kihozhatnak.
Amire nagyon kíváncsi vagyok, az Dig. Vele vajon most mit fognak csinálni? Gondolom visszatér Spartan -ként, de azon túl lesz-e valamilyen szerepe, vagy lesz-e következménye annak, amiben részt vett?

A Felicity-Oliver témára visszatérve: NE LEGYEN!!!
Igaz, a 4. évad elején még valahogy elfogadtam őket, de a 15. rész vége… AZ ANNYIRA DE NEM KELLETT VOLNA…
De én is szurkolok az Oliver-Dinah párosnak. Ha jól tudom, a színésznő még nem állandó, de lehet hogy a 6. évadra már állandó lesz, mert ha jól láttam sokaknak tetszett.

Arrowman - 2017. 02. 08. 23:26

Jó volt tényleg a rész. Az új kanári is jó lesz, csak még meg kell szokni, hogy többé nem Laurel tölti be ezt a szerepet. Azt azonban még mindig nem értem, hogy lazán mindenkit lelőnek íjjal meg pisztollyal, de akit valójában üldöznek azt pedig feltétlenül életben kell hagyni. Még jó, hogy végül lelőtte a gonosz csávót Dinah. Azon is kiakadtam a 4. évadban, amikor Oliver nem engedi meg Malcolmnak, hogy kinyírja azt az embert, aki a feleségével végzett, közben meg irtják sorra a civil embereket…

LaCRossE - 2017. 02. 09. 12:26

Eddig nem igazán lehet panaszom erre az évadra. :)

3×12
– Az nagyon király volt, ahogy Rory megállította a bomba robbanását a ruhájával, kár, hogy egyelőre kinyírta a ruhát az. Persze biztos vagyok benne, hogy ez csak ideiglenes.
– René továbbra is az egyik kedvenc karakterem. Kíváncsi vagyok a múltjára, remélem, még ebben az évadban felfedik, mert érzem, hogy neki is vannak sötét titkai.
– Jó volt látni Anatolyt a jelenben.
– Dark Felicity szála folytatódik, úgy tűnik, nekem nagyon bejött a jelenete az orosz étteremben.
– Diggle is egy kicsit elszállt ebben a részben.
– Egyedül Curtisszel van továbbra is bajom. Ő egy kicsit lóg a levegőben nálam, legtöbbször csak comedy reliefként használják, ez a szerepe nálam pedig kevés.
– Viszont Dinah-t bírom nagyon. Jó kis Kanári lesz ő. Nem csak Anatolynak a kedvenc amerikaija, hanem most nekem is.
– A riportercsaj továbbra is kavar a háttérben, és úgy tűnik, rájött, hogy Oliver = Green Arrow. Kíváncsi vagyok az indítékaira, és hogy mit is akar.

Összessségében kiváló rész volt ismét. Az Arrow nem tud egyelőre ebben az évben olyan durván mellényúlni.

tuning7 - 2017. 02. 09. 13:13

Eleinte volt egy olyan elméletem, hogy Prometheusz és a riporter csaj együtt dolgozik, de kiderült, hogy nem, mert akkor tudta volna, hogy oliver az íjász! Kár, hogy hanyagolják Promit, szerepelhetne legalább annyira, hogy per pillanat mit csinál! Kíváncsi leszek rá ki ő! Aki szerint, meg a riporter csaj az, vagy aki szerint nő lesz promi, nézzen a testére, ő csak férfi lehet! Promi férfi! Bocsi, de már sokszor fogom ezeknél a fejem, akik szerint promi nő! :D

winnie - 2017. 02. 09. 13:29

“nézzen a testére, ő csak férfi lehet! ”

nem nézem a sorozatot, szóval általánosságban mondom, csak a fenti gondolat miatt: ha még nem tudni, hogy ki ő és álarcos, akkor azért nem fognak fizetni egy színésznek, hanem dublőrrel veszik fel. és biztos, hogy férfival. akkor is, ha nő, mert fordítva árulkodóbb lenne.

tuning7 - 2017. 02. 09. 14:17

winnie
Igen, dublőrt, aki olyan szinten van testileg, mint a színész aki játssza! Rá kell nézni Promira, tuti nem nő, nem lehet, biztos, férfi dublőre van, és a végén kiderül, hogy csaj, ne vicceljünk már! Igen, egy nő aki akkora mint oliver, de szélesebb, vastagabb, simán eldobja őt, simán földhöz bassza tobiást. Promi semmiképpen nem nő!

winnie - 2017. 02. 09. 15:01

tuning7: értem, hogy mit mondasz, de ettől még nem fognak méretre dolgozni. többször is előfordult mostanság sorozatokban álarcos hős, vagy álarcos gyilkos, akit el kellett játszatni valakivel, és ez a valaki értelemszerűen férfi. hogy milyen testalkatú, az más kérdés, van, hogy különböző embereket használnak, egyrészt azért, mert előfordul, hogy az író sem tudja még, hogy ki van a maszk alatt, máskor azért, mert még nem castingolták az illetőt, harmadrészt pedig azért, mert nem akarják, hogy egyértelmű legyen. számítani úgyis mindig az számít, aki a leleplezés előtt van az álarc alatt. és ekkor csalhatnak nyugodtan, hiszen a néző nem fogja visszanézni, hogy vajon korábban mennyire volt hiteles a “jelmez”, hiszen tudja, hogy csak technikai dologról van szó.

igazából a mondandóm lényege, hogy a készítőknek általában az a célja, hogy bárki lehessen megoldás, nem céljuk hinteket adni egy napidíjat kapó dublőr kiválasztásával róla. (kivéve akkor, ha direkt ez a szándék, de akkor meg a színészre adják rá olykor a cuccot.)

tuning7 - 2017. 02. 09. 15:14

winnie
Megértem, de nő nem lehet, mert sehogy nem lehet! Egyszer széles, izmos férfi alakta van, aztán, leveszi a maszkját, és vékony derék, széles csipőjű kicsi nő lesz? Tuti nem! PRomi csak férfi lehet!

DarkEagle - 2017. 02. 09. 15:51

@LaCRossE mindent elírt amit én akartam szóval nem teszem meg újra. Remek kis rész volt. Még Dig hülyesége is átjött és érthető volt. Felicity végre normális és badass volt azt meg kell hagyni. Várom miket fog még csinálni azzal az infóval. Ilyen is jó pár éve volt már hogy rá voltam kíváncsi. :D

Dinah tökéletes és tényleg jók együtt Oliverrel. Viszont Tviszt Olivér lehetne kicsit okosabb ennyi év után. Befogadni egy riporter csajt az ágyába úgy hogy utána se néz? Nem tudom mi a csaj célja de az tuti hogy nem Promival van viszont az eléggé egyértelmű hogy nem jót akar. Remélem hamar kinyírják.

És a sorozat érvágása sajnos hogy Rory lelépett, ami érthető és badass volt az is amit tett de pont ő volt az aki a legjobb volt talán az újak közt. Egyébként a Lance-Rene páros is baromi jó volt. Szakadtam azon az interjún. :D A múltjáról lesz szó ha jól emlékszem olvastam valahol.

Curtis továbbra is fölösleges viszont ha Felicity átmegy sötétbe akkor kelleni fog majd egy másik kocka és abban biztos vagyok hogy hamarosan eljön ez az idő.

tuning7 - 2017. 02. 09. 15:56

DarkEagle
Lehet, az lesz, hogy promi megöli a riportercsajt, és az emberét, mert uyge bár ő nem akarja, hogy kiderüljön a személyazonossága Olivernek! :D

winnie - 2017. 02. 09. 16:14

tuning7: mondom, én értem mit mondasz, de akkor nem olvastad el a kommentemet, miszerint “úgyis mindig az számít, aki a leleplezés előtt van az álarc alatt. és ekkor csalhatnak nyugodtan, hiszen a néző nem fogja visszanézni, hogy vajon korábban mennyire volt hiteles a “jelmez””. én nem azt mondom, hogy nő lesz, hanem azt, hogy egy vagy több random emberrel szokták eljátszatni a maszkosokat, hogy ne legyen értelme kombinálni, illetve, hogy volt már máskor is, hogy nő volt a maszk alatt – egyszer pont két hete egy sorozatrészben. írtam, hogy ennek technikai és anyagi oka van.

de ez felesleges sallang, csakis az a mondandóm lényege, hogy abból, hogy néz ki, nem lehet következtetni – hacsak direkt nem akarják az írók. ha nőt akarnak, akkor nő lesz. előfordult már sokszor, és elő is fog fordulni. főleg azért, mert sokan hajlamosak azt hinni, hogy férfi lehet a jelmezben, és így nagyobb csavar a nő.

DarkEagle - 2017. 02. 09. 17:02

Mondjuk nem ez lenne az első hogy egy nő van a maszk mögött közben meg vagy kétszer akkora a kaszkadőr a jelmezben. Bár a hangja se túl nőies de ettől még bármi lehet. Valahogy nekem se kerek ez a “megölted az apámat ezért bosszút állok” dolog. Túl átlagos.

winnie - 2017. 02. 09. 17:55

DarkEagle: na, látod, a hangot nem tudtam – de ugye a maszkos horrorok klasszikus példák, tavaly a slasher, a scream és a scream queens is hozott maszkosat, és némelyik alatt nő volt

tuning7 - 2017. 02. 09. 19:42

winnie
Igen, de azokban, nem akkora állat a maszkos, mint promi, a sikolyban, olyan, hogy el lehet hinni, hogy alatta nő is lehet, de promi, az egy férfi, aki jár kondiba, sé gyur, mint én, az tudja, hogy promi csak pasi lehet! Széles a háta, vékony a dereka! A nőknek a csipőjük széles, meg nem ekkora állatok, és ne mondja már nekem senki, hogy egy nő csak úgy földhöz vágja olit, meg tobiást, simán arréb dobja őket!

Silver-sama - 2017. 02. 09. 19:42

Hetek óta nem tudok mit írni az Arrowról :s. Kielégíti a mércéimet, nem gerjeszt bennem indulatot hülyeségekkel. Nagyon nagyon remélem, hogy az évad végig tudja tartani legalább ezt a színvonalat.

superpityu - 2017. 02. 09. 20:10

mondjuk ránézésre billy sem volt nagyobb darab, mint a riportercsaj, vagy mondjuk, mint thalia. viszont amikor billyt beöltöztették a promi ruhába simán nem volt különbség közte és a tényleges promi között. szóval szerintem nem lehet még egyelőre kizárni semmit. plusz ott van a vodka is a riportercsajnál, ami még mindig gyanús. persze biztos bárki vehet olyat, de akkor is feltűnő volt.

a heti rész király volt megint.
felicity régen volt ennyire jó. kicsit úgy érzem, hogy a vesztébe rohan. közben pedig megint egyre kedvelhetőbbé kezd válni. simán el tudom képzelni, hogy évad végén kiírják. plusz elég nagy volt a fókusz a kezdő hármason, hogy mennyire fontosak egymásnak.
rory elég badass volt. kár, hogy most nem lesz egy darabig.
dinah pedig tök jó. tetszik a dinamikája oliverrel. meg úgy teljesen egyben van a karakter.

tuning7 - 2017. 02. 09. 20:35

Meg a 9.részben susan, oliverel volt az elején a rendezvényen, amikor Promethesuz megtámadta curtist a rendezvényen kívül!

Edrick - 2017. 02. 09. 21:45

Megy ez, megy ez, tovább is csak ilyet! :)

VvD - 2017. 02. 10. 10:45

Hasonlók a benyomásaim nekem is. Ez a sorozat most hozza a “tök jó” szintet következetesen. Nem tökéletes, de az alatt eggyel. Tökéletes sztem már nem is fog lenni, mert Slade Wilsont a 2. évadból lehetetlen űberelni :)

Össze sem hasonlítható a Flash című paródiával a “szomszédban”…

tuning7 - 2017. 02. 10. 11:04

VvD
Szerinrem promi, egyszinten van Sladdel, sőt talán nekem még jobban bejön promi a titokzatossága, miatt mint Slade! :D

Arrowman - 2017. 02. 12. 23:42

Még mindig lehet Tommy Prometheus, ha abból indulunk ki, hogy eddig úgyis a dublőr játszott helyette. Colin Donnell mivel nem nagyon ér rá manapság forgatni, csak az utolsó néhány részben fog szerepelni, amikor majd Promi felfedi magát…

Dodge77 - 2017. 02. 13. 00:25

Én még mindig azt mondom, hogy tommy lesz promi! Ütne is és mindig ő jutt eszembe róla! :D

szemir2 - 2017. 02. 13. 15:24

Nekem csak az nem tiszta, hogy a riporter csajék honnan találtak oroszországi képet Oliverről arrow ruhában? Ott nem csak abban “sima” fekete maszkban akcióztak? Vagy lemaradtam valamiről?

tuning7 - 2017. 02. 13. 16:32

szemir2
Az a kép a múltból van, tuod, most oroszországba van és tali oda adta zöld ruáht!

superpityu - 2017. 02. 13. 19:06

mondjuk tommyt úgy tudom elképzelni, ha talia és oliver között kialakulna valami konfliktus, ami miatt a csaj pipa lesz rá. majd tommy meghal, talia pedig feltámasztja, akkor még volt lazarus pit. ha ő is olyan fázisokon esik át, mint thea és sara, akkor simán tarthatja a gyilkosának olivert, ezért üldözi. plusz talia oldaláról az apagyilkosság is stimmel. de egyre biztosabb vagyok benne, hogy talia lesz a nagy kavaró a szezon végén, aki rendesen le fogja majd amortizálni a szereplőket.

tuning7 - 2017. 02. 13. 20:12

superpityu
Igen, ilyesmit el tudok képzelni, és tommy meg azért utálja olivert, mert a haláláig, bűnözönek tartotta, és mondta, is, hogy mindenkire rossz hatással van, mint amit promi is mond, de szeritnem nem talia lesz a főgonosz, hanem talia és promi, mert ha promi csak báb mint bane volt a TDKR-ban, akkor kiakadok, mert azzal tönkreteszika gonoszt!

LaCRossE - 2017. 02. 16. 12:12

5×13

– Kicsit talán másabb rész volt, mint az eddigiek, de ez is nagyon bejött.
– Megtudtuk René sztoriját, hogy miért lett belőle Wild Dog. Továbbra is az évad egyik legszimpatikusabb karaktere nálam, jó döntés volt behozni őt.
– Ellenben Curtist még mindig feleslegesnek ítélem, még az utolsó René-Curtis beszélgetés fényében is. És amúgy is, minek üti bele az orrát más dolgába?
– Bejött, hogy Oliver ezúttal nem Green Arrowként tevénykedett ebben a részben, hanem, mint polgármester. Azt hiszem, ennek ideje volt, hiszen hiába volt többször is hangsúly ezen a szálon, valahogy kicsinek, elhanyagoltnak, és talán kissé, helykitöltőnek is éreztem.
– Diggle és Dinah párosa is élvezhető volt.
– Kevés volt a Felicity ebben a részben, ezért mondom, hogy Curtist nyugodtan ki lehetne iktatni, hogy több idő jusson a sok év után ismét élvezhető karakterre.
– Nagyon zárójeles, mert ebben a részben nem szerepelt a riportercsaj (miért nem emlékszem a nevére): ő játssza Louis barátnőjét a Suitsban.
– Ha már René flashbackek voltak, kicsit több hangsúly is lehetett volna rajta a részben, de így sem panaszkodhatok.

Szolid epizód volt, mint mindig, de most már lassan elővehetnék Prometheus szálát is rendesebben, mert a részben lévő pici nyomozás nekem kevés volt. Ja, és várom, mikor láthatjuk a Helixet kicsivel többet, mert abban biztos vagyok, hogy fogjuk őket látni.

tuning7 - 2017. 02. 16. 12:18

Jók ezek a részek, de nem halad a sztori! Promi előkerülhetne már! lEHET, HOGY ADRIEN nem vigilante lesz, hanem promi, vagy mindkettő ő! :D

LaCRossE - 2017. 02. 16. 12:20

Áh, a legjobban kihagytam. Thea visszatért, és az első jelenete nálam aranyat ért.

” -Like you and Susan Williams? People talk, Ollie, and, uh, some people vomit a little.
-Thea, you’re kind of insulting someone that I’m getting pretty serious about.
– Did I mention people vomit a little?”

DarkEagle - 2017. 02. 16. 16:12

Mikor láttam, hogy miről lesz szó, őszintén szólva kicsit paráztam mert rühellem a politikát és bármennyire is folyik bele az ember abból úgyis nagy viták kerekednek, lásd rész közben Curtis vs René. Viszont meglepően jó rész volt, hihetetlen, hogy az Arrow idei évadában még nem volt rossz rész, közepesnél lejjebb nem is adták. Végre megtudtunk kicsit többet Renéről ami már nagyon hiányzott mert tényleg jó karakter.

Thea beszólásánál is majdnem kiköptem a kaját. :D
De jó lenne már ha kapna ő is valami komolyabb szerepet, bár olvastam, hogy mostantól többet látjuk majd. Alapból nem értem miért lett mellőzve. Van ennek valami magánéleti oka? No mindegy.

Curtis továbbra is idegesítő, idén ő az új Felicity. XD

Az, hogy Oliver most nem GA-ként kezelte az ügyet nagyon sokat dobott a részen. És Dinah továbbra is fain, imádom a csajt!

Viszont, ami meglepett, hogy nem volt a riporter bige, ami fura elvégre a pasiját levadászta valami őrült de még egy telefont se eresztett el és ez nem esett le a nagy íjásznak? Ráadásul riporter és még csak ott se volt az interjúknál. Ez nagyon fura. Egyébként nem lepne meg, ha ez az egész fegyver viselési engedély dolog Promi ötlete lenne.

Szóval ja fain kis epizód volt ez is és ez meglepő mert általában rühellem a politikai dolgokat sorozatokban de itt jól bántak vele és ez ritka. Főleg ha valóságos aktuális dolgokra akarnak célozgatni.

A következő rész viszont eléggé belecsap a lecsóba. :D

LaCRossE - 2017. 02. 16. 17:12

“Viszont, ami meglepett, hogy nem volt a riporter bige, ami fura elvégre a pasiját levadászta valami őrült de még egy telefont se eresztett el és ez nem esett le a nagy íjásznak? Ráadásul riporter és még csak ott se volt az interjúknál.”

Én ilyen esetekben mindig azt feltételezem, hogy a dolgok, amiket említesz off-screen történt meg. (hogy nem volt ott a sajtókonferencián, az persze nem, simán távol lehetett Susan valamilyen oknál fogva.

DarkEagle - 2017. 02. 16. 18:16

Végül is ja de az pont az ilyen apróságoktól szoktam jobbnak tartani egy adott részt vagy akár egy filmet. De ha ennek nem volt különösebb oka akkor nem gáz viszont ha a háttérben Oliver után nyomozgatott a csaj akkor tényleg nem ártott volna legalább egy telefon, hogy tudjuk mi van vele.

Wall-E - 2017. 02. 16. 18:34

Ez az 5×13 annyira jó volt, komolyan, minden stimmel, és nekem Stephen Amell továbbra is nagyon erős ebben a szerepben, szerintem ezt a karaktert remekül hozza az elejétől kezdve, annyira leköt és jó szórakozás ez az évad, nem számítottam rá, hogy ennyire visszatérhet jó irányba. (Bár én mindig tudtam élvezni, voltak jó dolgok, csak sajnos rengeteg érthetetlen és zavaró dolog is).

tuning7 - 2017. 02. 16. 19:39

LaCRossE
Lehet promi elkapta őt, miután megtudta, hogy oli az íjász, és elkapta, és valamelyik részben holtan megtalálják! Ő nem akarja, hogy más is tudja ki az íjász! :D

tuning7 - 2017. 02. 16. 19:41

Marc Guggenheim:
“For me, Episode 514 is this fulcrum where a lot of the little seeds that have been planted in the first half of the season start to come to fruition and you start to realize that Prometheus has been setting up a chess board. The episode ends with the next key move in Prometheus’ grand plan.”

Szóval most kezdődik a durvulás! :D

tuning7 - 2017. 02. 16. 19:44

nekem soha nem volt bajom Amell játékával, de egyre több érzelmet, mutat és egyre jobb! Szóval fejlődik, fejlődik! :D

Edrick - 2017. 02. 17. 22:59

Azért elég bátor döntés volt belehozni ebbe a sorozatba a fegyverviseléses dolgot, és szerintem egész jól jöttek ki belőle. Viszont azt hozzá kell tegyem, hogy a kintiektől meg mintha nem pozitív dolgokat olvastam volna, vagyis hogy náluk ez elég kemény téma, és azért megosztotta a nézőket. De mindenképpen bátor lépés.

René történetében és magában a részben is egyetlen dolog zavar. Egyetlen egy: az a lövés, ami végzett René feleségével annyira elütött minden mástól, amit előtte és utána láttunk, hogy az valami elképesztően kizökkentő volt. Értem, így sült el a fegyver, de ennél az is jobb lett volna, ha csak simán lelövi a csajt, de ne már egy ilyen lövést.. nekem nagyon nem működött.

Minden más viszont ment szépen; attól az egy dologtól eltekintve René története tényleg szép volt, kellett is neki. A csapat ugyan nagy számú, de valahogy most érezhetően jobban működik, mint az előző vagy a 3. évadban. Azt akarom mondani, hogy nem zavar a tumultus, mert azért ott van, de nem zavaróan észrevehető, és Curtisen kívül nincs is felesleges karakter. Mert ő azért egy kicsit az.

A Vigilante “összecsapás” jó volt, határozottan volt benne valami, amit miatt azt éreztem, hogy igen, ez így rohadt jó, és az is kifejezetten jó volt, hogy Olivernek előszedték jobban a polgármesteri oldalát.
Meg azért a végső beszédnél volt egy pillanat, amikor eléggé éreztem, hogy a kamera nem véletlenül mutatta Chase-t és az ő arcát :)
Prometheus tervére meg egyre kíváncsibb vagyok. Lesznek itt még dolgok

Silver-sama - 2017. 02. 18. 19:55

Szerintem különösen bénán volt megcsinálva a rész :S. A színészi játék hiteltelen, gyenge volt (kivéve a heti gonoszé. komolyan, 1 random egyszer szereplő ember jobb volt akárkinél). Sok volt a logikátlanság is.
Az viszont tetszett, hogy backstory-t kaptunk – kár, hogy az is vacakul lett tálalva, és mondanom sem kell, az, hogy Oliver polgármesteri oldala kapott szerepet nagyon jó húzás volt. Igazán lehetne több politizálás is, ha már fenn áll a lehetőség, aknázzák ki. Remélem, hogy az új törvénynek lesz is valami következménye (nem úgy mint annak az anti-elhárító valami rendőr osztagnak)
Az évad első 2 része óta(?) most csalódtam először az Arrow-ban. még bőven jó.

Szula 25 - 2017. 02. 21. 07:38

Engem nagyon érdekel hogy a riporter csajszi kinek is lesz a kije vagy mi motiválja, mert úgy tűnik nagyon le akarja leplezni(vagy tönkretenni) Olivert és ezért képes még lefeküdni is vele. Vagy simán csak egy hírhajhász lesz aki egy jó cikkért bármire képes? :)

DarkEagle - 2017. 02. 23. 18:18

Nem semmi felüdülés volt Flash után ez a heti rész.
Hihetetlen de még mindig tartja magát az Arrow. Szép lassan de azért felépítik, hogy a csapatban 1-2 egyén, hogy lépi át a határokat. Thea is kapott végre egy komoly szerepet és ahogy ott ült én is egyből az anyjára gondoltam. Jól mondta Oliver. :D De most őszintén mi mást tehetett volna, megvárja amíg a csaj leleplezi a bátyját? Mert nyilván nem szereti annyira Olivert, hogy miatta dobjon egy ilyen sztorit, ő azért nem egy Lois Lane. Ráadásul tényleg ez az egész nyomozós dolog körülötte nagyon fura és most, hogy Thea kiiktatta tuti, hogy átkerül a Team Promi-ba a csaj. Ha eddig ugye nem volt még ott.

A 3 csaj nem volt nagy kunszt igazából ők csak időkitöltések voltak csak de egynek elmentek. Arra meg végképp rávilágítottak hogy Curtis semmire se jó a terepen. Konkrétan két csaj agyonverte. Ami nem lenne ciki ha nem játszaná a menőt. De legalább VÉGRE képregényhű a ruhája. :D

És hát ja, úgy fest Oliver politikai karrierje eddig tartott, hiszen tudjuk, hogy ha egyszer besároznak azt többé nem mosod le. Pedig én bírtam őt mint polgármester. Viszont ez már egyértelműen arra utal, hogy a riporter bige volt hisz nincs mit vesztenie.

amit még várok, hogy Dinah kapjon egy szöszi parókát mert egy maszk miatt még simán felismerhetik de hát végül is ez csak egy képregény sori szóval ja. Ha elég egy szemüveg akkor elég egy maszk is. :D

Alexejevic - 2017. 02. 24. 08:33

Nagyon jó rész volt ez is. Azért az kemény az évadban, hogy már a kétharmada lement, de még semmilyen szál nincs elvarrva. Nem ismerjük Promit, nem tudjuk mi lesz az orosz vonallal, nem tudjuk Talia mit akar pontosan, Susan is rejtély… Szóval brutális utolsó részek lesznek remélem:)

nzoli17 - 2017. 02. 24. 10:57

És mennyivel jobb is így az egész :D Tavaly kb 2-3 részenként összecsaptak Darkhal azt mindig valamelyik elmenekült. Mennyire jobb ez így,hogy titokzatos marad. Pár résszel ezelőtt Oliver megölte a rendőrnyomozót ugye, és még mindig van hatása a sztorira. Végre értelmesen ki van dolgozva a történet, nem érzem azt hogy minden részt az előző rész után írtak,találtak ki. Nagyon jó ez az irány. Thea-nak is nagyon jó ez a új szerep. Felicity is csúcs. Az új kanári is nagyon szimpatikus. Oliver is megmutatja ,hogy tud ő színészkedni,ráadásul a polgármesteri részek is nagyon jók,remélem nem lesz még teljesen vége. René is nagyon jó lett, főleg hogy dolgoztak kicsit a karakterén. Egyedül aki kicsit idegesít az Curtis,főleg mikor terepen van. Tudom,hogy az egész egy képregény ,de őt még ebben a világban se tudom elképzelni ,hogy nem ölik meg az első ilyen kalandján. Akárhányszor kimegy csak agyonverik. Nagyon felesleges. Meg Diggle fáradt meg kicsit a számomra. Jobb volt az évad elején mikor börtönben ült. Maradhatott volna simán Oliver biztonsági őrének napközben ,éjszaka meg menjen haza a családjához. Ezzel a sisakkal nagyon elszabták szerintem a karakterét.

DarkEagle - 2017. 02. 24. 14:52

Diggle szerintem a Supergirl James-sze. Van de hogy minek azt nem tudni. :D

tuning7 - 2017. 02. 24. 16:48

Nekem nagyon sántít ez a claybourn fia dolog, szeritnem prominak semmi köze nincs hozzájuk, csak ez is a terve része! Vigilante hangja, pont oylan mint adian, ezért szeritnem ő lesz, de prominak is el tudom képzelni, őt, mert mi másért támadna adrian vigilanteként olira, amikor adrian tervelt eki,h ogy eltussolják malone halálát, és vigilante uygebár ezért támad rá olira! Ez logikátlan lenne ha adrian lenne vigilante!

tuning7 - 2017. 02. 24. 17:22

Szerintetek ki lehet prometheus? :D

Edrick - 2017. 02. 24. 21:56

Nekem ebben a részben volt az első flashem arról, hogy Thea az. Nem tudom, honnan jött, de határozottan volt valami, ami miatt ezt éreztem. Jelenleg nem sok esély látok, hogy ez tényleg így is legyen, de meg kell jegyeznem, mert ha lesz még egy ilyenem, az már gyanús.

Nagyobb rációja van azonban a “Vigilante nem egyenlő Chase” dolognak, mert zavaros ott a dolog, szóval egy csavarra minimum számítok abban a dologban

tuning7 - 2017. 02. 24. 22:11

Edrick
Thea nő, promi meg férfi! :D
Hát igen, ugyan annyi érv van adrian vigilante mellett mint ellene is! Nem véletlen nem mutatták meg még vigilante arcát, de a hangja az adrian. :/

Silver-sama - 2017. 02. 25. 11:21

Engem az zavar, hogy annyira erőltetik ezt a Claybourne fia dolgot :-/. Kissé röhejesnek tűnt, hogy azok után, ami történt, még mindig ezen a vonalon haladnak tovább. A hülyének is egyértelmű, hogy nem egy random felhozott noname senki karakternek a fia lesz… ha mégis így történne, akkor szó sincs rá, milyen csalódott leszek…

Silver-sama - 2017. 02. 25. 11:27

Na azt kifelejtettem, hogy ennek a faggassuk ki az anyát, hogy mi a neve dolognak az égvilágon semmi értelme sincsen. Elmegy a hivatalba, és megkérdezi, vagy Felicity 2 másodperc alatt feltör egy adatbázist és annyi. Még az is opció lehetne, hogy betörnek a nő házába és átkutatják. Családi fotókat biztos találnának.

tuning7 - 2017. 02. 25. 12:49

Szeritnem prometheusznak semmi köze nincs clayborunhöz, tudom elegetek van hogy feltámadnak az emberek, de tommy lenne a legjobb, és ott lehetne jó indok, de most gondoljatok bele, egy no ném karkater nem üt és semmi drámai dolog nem lenne vele, de ha tommy lenne, mert pl akkor még volt lazarus pit, és a halála elött, olit, gyilkosnak gondolta, és hogy mindnekit tönkre tesz aki a közelében van, nem imerős, promi is ilyesmiket mond!

Szaby59 - 2017. 02. 26. 12:00

Tommy szerintem kizárt, mert a színésznek annó a crossoveres epizódra sem volt ideje.

tuning7 - 2017. 02. 26. 13:05

Szaby59
Simán meg leeht csinálni, mert csak akkro kell ott lennie, amikor nem lenne rajta maszk, amikor meg rajta van akkor meg úgy is dublőr van a ruha alatt, és promi hangja úgy van megoldva mint zoomnak, hogy egy másik színész hangja a torzított hang. Szóval simán lehet tommy!

Morgana - 2017. 02. 26. 16:25

Bocsi, de, ha tippelgetek, akkor én is beszállok. Szerintem Prometeusz=Malcolm.
A) Nagyon nincs sehol,
B) megígérte Olivernek, hogy rosszabb vár rá a halálnál, ak Slade Wilson 2.0

Eddig ennyit tudunk, de azt nem, hogyan hatott a flashpoint azokra az Arrow szereplőkre, akiket eddig, az 5. évadban nem láttunk. Nincs semmi okunk feltételezni, hogy csak Diggle érintett.

A hölgyeket kizárom, mert
A) mindegyik alacsonyabb Olovernél.
B) a testalkata szerint inkább férfi, mint nő.

A Claybourne “fia” dolgot eleve elvetettem, mert annyira a “szánkba” akarják “rágni”. Még az sem biztos, hogy fiú (teszem fel esetleg Szuzan, ami indokolná az ilyen mélységű kutakodást), mert így kérdezett rá Oliver anyunál? Majd hülye lenne elmondania, hogy nem fia, hanem lánya van!?

Ha valaki fia, akkor meg miért ne lehetne akárki más, pl.: flashpoint miatt Ras , vagy Damian él….

ALDO - 2017. 02. 26. 16:26

tuning7
De akkor Tommynak miért 4-5 év távlatából jut eszébe bosszút állni? Hogyan tudták volna a Lazar veremmel feltámasztani, mert anno Saraval is elég sok gond volt, ott is Constantine segítsége kellett?
Kinek lenne érdeke ennyi időt és energiát áldozni a visszahozásába, amikor egyszerűbben is megkeseríthetnék Oliver életét?

Edrick - 2017. 02. 26. 17:38

Azért Sara már egy éve halott volt, amikor a nővére kitalálta, hogy akkor hozzuk vissza. Ha Tommy halála után jött mondjuk Talia, és elvitte a pithez, akkor szerintem még beleférhet. Pláne, ha közben kiderül, hogy még él a jelenben, és nem a mi oldalunkon van, mert mondjuk az oroszországi történések vége felé vagy valamikor történt valami Oliver és közte, ami miatt bosszút esküdött. És időközben még a papa halála is egy plusz indok lehetett, függetlenül az eredeti konfliktusuktól, már persze, ha volt.

tuning7 - 2017. 02. 26. 18:14

ALDO
Tommy 4 éve halt meg, és promi 4 éve készül a bosszúra, azaz, tommy feltámadt és a 4 évig képezte magát, taliának köszönhetően, mert uygebár nem tud harcolni!

tuning7 - 2017. 02. 26. 18:16

Morgana
Malcolm a LoTban az egyik gonosz! Malcolm minek öltözne be egy új karkaternek? Meg promi 4 éve tervezi a bosszút! Promi nem maacolm! Promi nem lehet nő, mert rá kell nézni neki férfi teste van, kb testépítős teste.

Szula 25 - 2017. 02. 27. 12:13

Jó rész volt ez is és Cupidot jó volt megint látni én bírom a csajszit. :)
Úgy felröhögtem a végén mikor Curtist a 2 csaj rugdosta a földön, komolyan kezdem sajnálni a faszit hogy pofozó zsáknak használja mindenki. :D

DarkEagle - 2017. 02. 27. 16:21

Tommynak az ég egy adta világon SEMMI indoka nem lehetne ennyire megszorongatni Olivert. Szerintem eléggé egyértelmű hogy vagy az orosz csóka vagy Talia áll az egész mögött mert rájött hogy apucit kinyírták. :D Vagy ugye ez a random Józsi ami egyébként pont hogy jó lenne mert nem a mögöttes dráma miatt jó Promi hanem azért mert JÓ ÉS KÉSZ! Nem az indok a lényeg szerintem hanem a tálalás.

jishwa - 2017. 02. 27. 19:39

Hát nekem Curtis se a számítógép mögött, se a terepen nem jön be.
Szegénynek azért ment tökre a házassága, hogy semmi hasznát ne vagye az ArrowTeam. :D
Curtist leszámítva el se hiszem, hogy ilyen jó ez az évad. Eleinte féltem, hogy pár rész után valahogy elb.sszák, de még mindig eszméletlen jó és pörgős.

Igazából Promi kilétére egy tippem sincs, Tommy hangzik elfogadhatónak, bár nagyon kétlem. Viszont remélem, hogy nem valami random karakter lesz, mint ez a Claybourne fia.
Lehet, hogy valamelyik orosz lesz :D

tuning7 - 2017. 02. 27. 19:41

DarkEagle
Promi 4 éve tervezi, ras meg 2 éve halt meg, szóval nem. Orosz csávó sem lehet promi. Nézd már meg az alkatát, se nem nő, se nem kovar. Egy no név karkater biztos nem lesz, olyan lesz akit láttunk már, nem nő, szóval vagy tommyt visszahozzák vagy, adrian lesz. Tommyt feltámasztják a LP-ben attól meghülyül, szóval, de leeht indoka neki, és az, hogy a halála elött utálta Olivert, és még laurellel is látta csókolózni, és a lazarus pit miatt, csak ezek maradtak meg benne, a gyűlölet, szóval, de LEHET INDOKA! ;)

tuning7 - 2017. 02. 27. 19:55

jishwa
4 éve tervezi, szóval, az 1.évad végétől. Orosz nem lehet. Ezért is lehet simán tommy.

andus - 2017. 02. 28. 00:17

Most néztem meg a 13 és a 14. részt egymásután, és nagyon érdekelt, hogy mások hogy vélekednek a 13. részről, és engem nagyon meglep, hogy csak nekem nem tetszett, de nagyon nem.
Egyszerűen semmilyen módon nem illett a történetbe, de az Arrow világába sem. Egy hatalmas ellentmondás volt az egész, és persze képmutatás. Diggle eddig is fegyverrel szaladgált mindenhová, de többen is rengeteg embert gyilkoltak le, némelyiket szó nélkül. Teljesen értetlenül állok az egész rész előtt, mintha valami kötelező polkorrekt részt kellett volna leadniuk. Félreértés ne essék, magával a mondanivalójával teljes mértékben egyetértek!
Rene sztorija volt érdekes egyedül, talán erre akartak kitalálni valami körítést. Itt meg feljön a másik dolog, ami idegesít, a Renét játszó színész, akit nagyon félrecastingoltak (nincs is ilyen szó :D). Azon felül, hogy nagyon rossz színész, tudja valaki, hogy hány éves lehet? :D Egy tinit látok, akinek volt már felesége, gyereke és egy tengerészgyalogos karrierje.
A 14. rész elment, viszont nem tudtam itt sem elmenni amellett, hogy amikor a csaj elmesélte Olivernek a fényképeket, meg hogy le akarja leplezni és meg sem hallotta, majd futott egy kötelező lehurrogó kört Theával.

Sajnos számomra ez az évad csalódás, amire a 13. rész rakta fel pontot, és inkább elrakom későbbre a részeket, és egyben ledarálom a nyáron. A Prometheus szál még érdekel, meg a Bratva/Thalia sztori, de sajnos rengeteg dolog nem tetszik ezek mellett.

DarkEagle - 2017. 02. 28. 16:53

Most komolyan? Ez az ellenérvetek, hogy azt mondta, hogy 4 éve tervezi? Ha minden igaz lenne amit mondtak a sorozatban már rég nem itt tartanának. :D

Amúgy nem akarok senkit elkeseríteni de a Lazarus Pit-et elpusztították. És annak sincs olyan hatása hogy annyira kifordítja az embert, hogy a barátját meg konkrétan az egész várost tűz alá veszi. Sara is csak meghülyült mert ölnie kellett de nem kezdett bosszúhadjáratot. Az amiket Promi csinál gondosan előre kitervelt dolgok. Márpedig a LP-től egy átlagos ember nem marad józan. Csak nagyon kevés ember tudott tőle épeszű maradni.

Egyébként az hogy ha egy totál új embert hoznak be az pont hogy jobb lenne mert akkor nem valami hülye klisés bosszú lenne ami miatt Oliver siránkozhat megint hanem valami random idióta elmebeteg mint pl egy Joker! Nem véletlen hogy Joker az egyik legjobb gonosz, mert ő csak csinálja a hülyeségeit de nem bosszúból. Ezért lenne jó itt is egy hasonló gonosz mert ha olyan akit már ismerünk akkor úgyis csak elveszik a hatása. Akárcsak a Flashben Zoomnál. :D

tuning7 - 2017. 02. 28. 17:35

DarkEagle
Majd kiderül, de úgy is oylan lesz akivel találkoztunk már. Annak nincs értelme, hogy az utolsó részekre, felvezetnek egy új karaktert akivel nem találkoztunk. Akkor is vagy tommy vagy Adrian lesz, igen a képregényben ő Vigilante, de itt szerintme nem így lesz. Mért támadna Vigilante olivere, ha adrian az, amikor adrian találta ki az eltussolást. Meg az írok nyilatkozták, hogy sokkoló lesz majd a leleplezés, tuti nem egy random csávó.

tuning7 - 2017. 02. 28. 17:38

DarkEagle
Szerintem én elég ellenérvet mondtam már, pl, hogy mért nem lehet nő. Én Leírtam már az érveimet, hogy mért lehet tommy és mért lehet Adrian az. Te vagy az aki kb semmilyen érvet nem mondott ;)

tuning7 - 2017. 02. 28. 17:56

DarkEagle
Az meg a másik, hogy nem kamuból mondta azt, hogy 4 éve vár erre, FŐLEG AKKORA haraggal. Szóval, ha megnézed promi soha nem hazudott. Azt se mondta, hogy ő claybourn fia, csak olivérék hiszik azt.

ecsillag - 2017. 03. 01. 10:30

andus: A Renét alakító színész (Rick Gonzalez) 37 éves.

DarkEagle - 2017. 03. 01. 16:14

Azért mert a készítők azt mondják “sokkoló” lesz nem jelenti hogy valóban az lesz. Ennyi erővel Felicity is lehetne. :D Adrian egyértelműen Vigilante. Az, hoyg megtámadja Olivert nem jelent semmit, szimplán máshogy képzelik el a harcokat, ennyi. De ezt el is mondta neki. Ő pont olyan mint amilyen Oliver volt az elején ezért is tusolta el Felicity hapijának halálát.

Nem igazán értem miből gondoljátok hogy Promi nem hazudott és hogy nem lenne jó felvezetni egy új karaktert. Miért ne lehetne? Ez nem a sorozat utolsó évada és lényegében az egész évad az újításokról szól csak mondom. Új csapat, új gonosz, új flashback, ráadásul az utolsó is. Ennél jobban nem igazolná semmi azt hogy egy új komolyabb gonoszt írjanak a készítők.

De egyelőre mind csak találgatunk. Promi lehet nő lehet férfi. Hangját el lehet változtatni a külseje meg, nos az baromira másodlagos. Nem ez lenne az első sorozat ahol egy kis termetű csaj lenne a bazi nagy maszk mögött. :D

tuning7 - 2017. 03. 01. 17:04

DarkEagle
nem, nem ez az utolsó flashback. A kövi évadban is lesznek, csak nem ennyi, mert az évad végén kerül vissza a lian yura. Adrian találta ki az eltussolást, viiglante ezért támad olivere, ha adrian lenne, akkor mért támadna rá? Ezt teljesen logikátlan. Olvasd is már el, amit írtam. Mondj már egy pl, ahol volt már oylan, hogy egy testépítős kinézetű maszkos ember alatt egy nő lapult. Tuti, hogy nem nő, és ehez csak ésszerű gondolkodás kell.

winnie - 2017. 03. 01. 17:37

ezt nyilatkozták évad elején a flashbackekről:

“The flashbacks will be done at the end of the season, yeah. We will always have it, I think, as a potential device. We’ve established this visual language for the show, so we can always do some from a different character’s point of view. But Oliver’s flashbacks, in terms of telling that particular story, this will be it.”

tuning7 - 2017. 03. 02. 06:45

DarkEagle
Nézd meg a mostani részt! :D IGAZAM VOLT. Az egyik a kettő szeméyl közül, akire gondoltam. :D

Ayrons - 2017. 03. 02. 08:23

Keresem az állam.

wondorog - 2017. 03. 02. 09:08

Na ne, és ráadásul ilyen teljes randomban a rész közepén, azt hiszem lassan tényleg visszatértünk a 2. évados színvonalhoz.
Tegye fel a kezét aki gondolt erre, és nem azt mondta, hogy ő Vigilante lesz? És akkor a nap kérdése, ki V?

tuning7 - 2017. 03. 02. 09:19

wondorog
Olvasd vissza. Én Folyton ezt mondtam, hogy vagy ő lesz vagy, valahogy tommy. Én leírtam, hogy érvem, hogy mért lehet ő! :D Szóval, fent van a kezem. :D

spike0007 - 2017. 03. 02. 10:15

Vazze!!!!!!!!Brutáljó ez az évad! 2.évados színvonal. Promi a kedvenc gonoszom, sztem olyan veszélyes mint Slade volt!
Belegondolva valóban rejtegette a polgármesteri iroda a gyilkost,csak nem tudták, de sose gondoltam hogy Ő lesz Promi!
Vigilante akkor ki?

wondorog - 2017. 03. 02. 10:39

Igen most már látom, még szerencse, hogy nem olvastam, így engem elég váratlanul ért. Lehetséges, hogy Paul lesz Vigilante?

tuning7 - 2017. 03. 02. 10:47

wondorog
Hát igen, nálam elmaradt meglepetés, mert kilogikáztam, hogy adrian lehet, ha már tommy nem. Szeritnem Vigilante egy új karakter lesz.

Marianna - 2017. 03. 02. 11:06

Néztem rész közepén, hogy full random módon levette Prometheus a maszkját. Szerintem jobb, hogy tovább nem rejtegetik a szemünk elöl, de azért néztem.

VvD - 2017. 03. 02. 11:11

Ez az évad kezd egyre érdekesebb lenni. És Felicity full sötétbe megy át a hacker csoporttal? Végre valami igazán izgalmas történik :D
Sajnálom, hogy Adrian Prometheus. Egy tök pozitív karakter volt egész végig, és vhogy megkedveltem. Na de kíváncsi vagyok mi lesz vége :)

tuning7 - 2017. 03. 02. 11:14

VvD
Na igen, én akartam, hogy ő legyen, de emellett nem is, mert én is megkedveltem, sőt a kedvenc karakterem lett, reménykedtem, hogy nem egy évados karakter lesz, de így….

spike0007 - 2017. 03. 02. 11:46

Vigilante lesz Clayborne! Figyeljétek meg! :)

tuning7 - 2017. 03. 02. 11:49

spike0007
Én is ezen agyalok, hogy ez a legvalószínűbb.

LaCRossE - 2017. 03. 02. 11:50

3×15
– Ez a totál random leleplezés annyira, de annyira bejött. :D Nem görcsöltek tovább a dolgon, nem is kaptunk olyan hű de nagyon dramatikus leleplezést, olyan “nesztek” hatása volt, és pont ezért jött be ennyire.
– Sejtettem, hogy Adrian valamit titkol, de azt hittem, ő lesz Vigilante. Ez így viszont egy hatalmas nagy plusz réteget adott a karakterének, lévén, eddig nagyon hihetően játszotta a jófiút és a barátot. Van egy olyan érzésem, hogy egy nagyon intelligens (ezt persze eddig is tudtuk) és egy nagyon pszichopata karaktert fogunk tőle innentől kapni. Ha jól csinálják, simán felül fogja múlni Slade-et.
– Mennyire jó lépés volt már Prometheustól minden ebben a részben. Még mindig úgy játszik Oliverrel, mint macska az egérrel, aki nem is sejtette, hogy az orránál fogva vezeti a másik, és végig az volt a terve, hogy a várost véglegesen a Green Arrow ellen fordítsa.
– Thea lelépése elszomorít, érdekes irányt vett a karaktere, bár azt sem bánom, hogy ő ezt felfogta és veszélyesnek ítélte. De talán csak az Oliver melletti pozíciójáról mondott le.
– És igen, Felicity csatlakozik a Helixhez! Fogunk itt még kapni szerintem sötét dolgokat, a csaj karakterét végre építik, nem pedig leépítik. Hiba volt őt összehozni Oliverrel, és ezt már a készítők is látják.
– Bár Curtis most egy kicsit többet tett a csapatért, de ez még mindig kevés, hogy számomra relevánssá és érdekessé váljon a karakter.
– Inkább hozzák vissza Ragmant.
– Úgy néz ki, hogy Susan karaktere végül egyáltalán nem negatív, inkább csak a tipikus újságírói kíváncsiság/sztori hajtotta. Kíváncsi vagyok, mint tervez vele Adrian.

Az Arrow ebben a szezonban tényleg nem tud hibázni!

tuning7 - 2017. 03. 02. 11:51

spike0007
Viszont, ha ő Claybourn fia, akkor eddig, mért nem ölte meg olit, mivel az apját megölte, szóval, van ellenérv si ez mellett!

tuning7 - 2017. 03. 02. 11:55

LaCRossE
Teljesen egyetértek. Bár nálam már most jobb gonosz mint Slade. Slade motivációja elég gyenge volt, hogy shado miatt csinál mindent, nem is voltak együtt. Adrian nagyon okos gonosz. Mondja is a promoba, hogy 10 lépéssel előrébb jár olinál. :D

VvD - 2017. 03. 02. 13:17

Hmm. Slade-t sztem nem lehet felülmúlni :) de igaz, hogy Prometheus a 2 a rangsorban. Főleg ezzel az Adrian-s csavarral.

tuning7 - 2017. 03. 02. 13:28

VvD
Slade-nek a motivációja rém egyszerű és gyerekes volt. Megöllek, mert az a lány akit szerettem, tény, hogy veled volt együtt, meghalt, egy olyan helyzetben ahol senki nem tudott volna dönteni. A vége felé meg kezdett bolond is lenni, szóval, inkább a színészi játéka volt jó, de a motivációja, és a végén a rinyálásai, már sok volt.

Edrick - 2017. 03. 02. 14:25

Wow. Just.. wow. Azért a motivációra kíváncsi leszek még, meg szerintem nem lőttek el még minden titkot (és itt most nem csak Vigilante-re gondolok), szóval, ja, jöjjön, még, még! :)

andus - 2017. 03. 02. 14:36

ecsillag: Azóta megnéztem én is, de engem szörnyen idegesít, hogy milyen fiatal feje van :D

Szaby59 - 2017. 03. 02. 14:50

Sejtettem, hogy ő lesz az, túl pozitív volt a karakter, hogy igaz legyen :D

Silver-sama - 2017. 03. 02. 15:59

Olyan kaszát kapott a sorozat, hogy megpukkadt…

tuning7 - 2017. 03. 02. 16:32

Silver-sama
Akkor kaszálod, amikor a legjobb az évad? Hát, van baj!

DarkEagle - 2017. 03. 02. 17:51

@tuning7: Te ha jól látom csak annyit írtál hogy Promi Tommy lesz valószínűleg és hogy Adrian nem lehet V. Ebben igazad is volt de én nem látom hogy írtad volna hogy ő lehet Promi. :D De igazából mindegy. A lényeg hogy rohadt jó rész volt megint!

Tényleg végig etettek hogy ő lesz V ezért rejtegeti a maszknak a darabját, erre azzal a vigyorral a végén, odarakja az asztalra hogy Dinah elvigye, hát meghaltam. Zseniális a fickó. Ráadásul tökre elhittem hogy beáldozná magát Oliverért hogy maradhasson polgármester. Közben meg várta hogy Oliver beáldozza a GA-t ami meg is történt. Nem is tudom mikor láttam ennyire jó ellenséget utoljára bármiben nem csak képregényben. És az ahogy megmutatták hogy ő Promi az mindent vitt tényleg. Semmi csicsa csak úgy random. Azt viszont már leszögezhetjük hogy a nyomozó csaj nincs vele. Viszont még lehet V-vel. :D Remélem kinyírják mert nem csípem a nőt.

Thea/Felicity darkos szála is érdekes, bár így hogy Thea lelép nem tudom mi lesz pedig olyan jó kis Queen anyu pótlék lett belőle. :D

Remélem hamar kiderül hogy ki V mert most nagyon b@ssza a csőröm hogy ő meg csak úgy lóg a levegőben.

És igen, megértük, Curtis végre badass volt. Végre megkapta Mr Terrific T-gömböket. :D Nagyon lassan de sikerül felépíteni a karakterét. És továbbra is zseniálisak Renével. :D Az egyedüli aki csak úgy lóg a levegőben az Diggle.

A következő rész előzetese meg, hát nem is tudom mit mondjak rá. Adrian már ha ez a neve ténylegesen mert ugye a “spoiler” karakter azt mondta, hogy most ezt a nevet használja, szóval bármi lehet kb az igazi neve. Megjegyzem már vártam hogy ő is megjelenjen a jelenben is. :D Szóval az előzetesben Adrian nagyon durván betegnek tűnt. Ahogy odamondta Olienak hogy 10 lépéssel előtte jár és még csak nem is tudja mi a játék az valami fenomenális volt. Az a vigyor tuti valami Arkhamos múltra tekint vissza. :D

LaCRossE - 2017. 03. 02. 18:10

” Azt viszont már leszögezhetjük hogy a nyomozó csaj nincs vele. Viszont még lehet V-vel. :D Remélem kinyírják mert nem csípem a nőt.”

Várj, ugye nem Dinahról beszélsz? Ugyanis nekem eddig nem úgy tűnt, hogy nem csípnéd őt.

Valószínű Susanról beszélsz. (riporter/újságíró, nem nyomozó :D) Én egyelőre kivárom, olyan semleges érzésem van vele kapcsolatban (ez nem negatív értelemben, hanem olyan kiegyensúlyozott a dolog nálam).

Srácok, írjatok neveket, amikor csak tudtok :D

“Szóval az előzetesben Adrian nagyon durván betegnek tűnt. Ahogy odamondta Olienak hogy 10 lépéssel előtte jár és még csak nem is tudja mi a játék az valami fenomenális volt. Az a vigyor tuti valami Arkhamos múltra tekint vissza. :D”

Az érdekes, hogy az Adriant játszó színészt én már ismertem korábbról (Chicago PD/Fire), de ott nem volt kiemelkedő (persze béna sem).

tuning7 - 2017. 03. 02. 18:16

DarkEagle
Azt írtam, hogy Adrian mért nem lehet, vigilante, azaz nem mondtma, ki, de ezzel utaltam, hogy más nem lehet promi csak ő. Meg a végén írtam, hogy vagy tommy vagy adrian lesz. :D

tuning7 - 2017. 03. 02. 18:19

DarkEagle
Oliver dícsérte ADRIAN játékát a kövi részben. Tényleg az a mosoly, ahogy mondja, hogy 10 lépéssel elött ejár, az tényleg fenomenális. Amúgy Szerintem nincs semmilyen arkhamos történet. Szerintem történt valami vele, amikor leromboltál Gladest amitől elege lett oliból, mert ott nem az embereket mentette, ahnem laurelt.

Silver-sama - 2017. 03. 02. 18:44

Szerintem borzalmas volt ez a rész. Hihetetlenül elrontották, amit eddig felépítettek. Ugyanúgy lesz ez, mint a Flash-el volt a 2.évadban… Csináltak 1 k*rva jó, zseniális főgonoszt, erre kicsivel az évad felén túl leleplezték, úgy, hogy teljesen indokolatlan, értelmetlen és random volt. Innentől pedig elkezdik kibontani, és úgy elrontják, leépítik, hogy nem fog érni egy darab sz….

tuning7 - 2017. 03. 02. 19:20

Silver-sama
Ezzel csak tudod mi a baj, hogy Zoom csak félelmetes volt és nem i tudtuk, hogy mit akar.Azaz egy nulla volt., csak félelmetes volt és kész, és nem is volt okos. Addig promi okos, és szépen épített mindent, tudtuk, hogy mit akar, msot kiderült ki, ő és ki fog a motivációja. Zoomot nem leeht egy szinten említeni Promival. Míg zoomot játszó színész gynege volt és jellegtelen, addig adrian, rohadt jó. Ne vár már el,h ogy kiderüljön az utolsó részben, hogy ki ő, de semmit nem tudunk róla. Ez hülyeség lenne. Tudod, ezen a véleméynen egyedük vgy, azaz ha 20ból 19 emebr azt mondja, hogy jó rész volt, akkor az úgy van. ;)

jesustomer - 2017. 03. 02. 20:46

ki kell várni a végét. Még semmit se magyaráztak el, kb ez olyan volt mint Zoom felfedése. K@rva jó rész volt, Adrien egy beteg állat, és én is azt hittem, hogy ő V.. Jó ez az évad nagyon. Kb mintha meg sem történt volna a 3-4. évad. :D

tuning7 - 2017. 03. 02. 20:52

jesustomer
Adrian zseni. Zoomal nem lehet egy szinten említeni.

tuning7 - 2017. 03. 02. 20:58

Silver-sama
Zoom egy hülye, egy síkú karakter volt, félelmetes volt , de ennyi. Itt azért már tudtunk róla dolgokat, meg adriant ismerjük, és Adrian intelligens. Zoom, nem volt zseniális karkater, csak a megjelenése volt jó. RF félelmetesebb volt.

DarkEagle - 2017. 03. 02. 21:33

@LaCRossE: Fogalmam sincs miért írtam nyomozó csajt, de amúgy ja Susanre gondoltam. Dinaht nagyon szeressem szóval ja. :D

@Silver: Azért ne túlozzunk. Zoom messze nem olyan jó ellenség mint Promi. Ráadásul ott túl volt spilázva az egész, még a felfedezés is. ugye ott alapból mindenki nagy megváltónak tekintette, mesternek (Barry), szeretőnek (Cait) stb. Aztán ahogy rájöttek hogy ki is ő, ugye Cisco a sisak miatt, hát na az röhej volt. Itt viszont az hogy csak simán felfedte a kilétét előttünk nézők előtt az már fényévekkel jobbá tette mint eddig bármelyik ellenséget a CW sorozatokban. Mármint a comic sorikban. Innen már nagyon el kéne cseszniük hogy ez rossz legyen. Zoom igazából azért volt epic mert brutális volt de nem okos. Promi viszont nem csak hogy brutális hanem zseni is. Legalábbis a Team Arrow mellett olyan mintha egy ovis versenyezne kb Einsteinnel. :D

@tuning: Az Arkhamos utalásommal arra gondoltam, hogy annyira elmebeteg mintha onnan szökött volna ki kb. :D Az engem már hidegen hagy igazából hogy mi az oka lecsépelni Olivert. Tőlem lehet az is hogy mert rálépett a hangyafarmjára vagy tudom is én. XD

Wall-E - 2017. 03. 02. 21:57

Azért annyi bajom mindenképp van ezzel a leleplezéssel, hogy már az egész Arrowverse-ben abba az irányba mentünk el, hogy ha bejön egy új visszatérő szereplő az évadra, akkor minden mindegy, mert tudjuk, hogy vele valami van, nem lehet csak szimplán egy új érdekes karakter, aki beépül a történetbe, vagy bármi. És érthető, ugye egy random ügyész nem biztos, hogy kapna ennyi játékidőt, ha az nem készítene elő valamit. Nagyon szépen elhúzták, szó se róla, de mivel mindig ez van, így nehéz azért meglepődni, vagy bármi. Vigilante meg eddig eléggé kilógott az évadból, nem volt sok részben, és ott is nagyrészt csak futólag, én nem is emlékszem igazán, hogy miként jött elő először, és hosszú időkre abszolút hanyagolva volt, nekem nem jutott eszembe, hogy ő lehetne az ügyész.

És valóban, azt is nehéz ilyen egész évados gonoszoknál elfogadni, hogy annyiszor megütköznek és mégis csak a fináléban történik valami, ezt már máshol is leírtam, nem realisztikus, akkor is ha oké, papíron van egy ilyen nagyon körmönfont, bonyolult terve Prometheus-nak Oliverrel, akkor sem. Az Arrowverse előzményeinek tekintetében nehéz elhinni, hogy lesz igazán kielégítő magyarázat arra, hogy miért nem gyilkolta meg már rég (ugye nem csak szemtől szembeni harcban lehet ezt megtenni), és ugye az lesz a magyarázat, hogy azt akarta, hogy szenvedjen és végül Oliver túljár az eszén… hát nem tudom, nem tűnik összetettebb motivációnak, mint bármelyik főgonoszé, annyi, hogy igen jól csinálja. De nem tudom, hogy egy teljes évadon át kellene e ezt levezetni. Simán lehetett volna fele évadban, aztán akár jöhetne egy új sztori.

LaCRossE - 2017. 03. 02. 22:36

A következő évad főgonosza lehetne egy limuzinsofőr.

Amúgy is, ki az a hülye, aki Oliverrel egy limóban akarna utazni? :D Ugyanis nem épp egy életbiztosítás.

Kobun - 2017. 03. 02. 22:59

Nekem az új résszel csak ennyi bajom volt:
http://www.imdb.com/name/nm2019219/mediaviewer/rm3106342400

Ez alapján az az érzésem, hogy nem ez volt eredetileg a forgatókönyv. Át akartak Vigilante karakterét venni a kepregenybol, csak változtattak rajta az évad közben…
Amúgy fasza az évad!!!

tuning7 - 2017. 03. 03. 08:31

Kobun
Nem, már az elejétől kezdve tudták,h ogy ADRIAN lesz. Olvastam interjút, ez volt a csavar, hogy mindneki arra számított,h ogy Vigilante lesz (Én tudtam,hogy nem ő lesz). Szóval, de így volt a forgatókönyvben. Meg sok utalás volt, már erre.

LaCRossE - 2017. 03. 03. 11:19

Kobun: az imdb-t ne kezeld hiteles forrásnak.

tuning7 - 2017. 03. 03. 12:56

Fogtok a részről írni?

Silver-sama - 2017. 03. 03. 15:22

@Eagle: Szerintem volt Zoom olyan jó, mint Promi. Nem észben, de karizmában. És Zoom is csak simán felfedte a kilétét előttünk, nézők előtt, nem emlékszel? Amikor átmentek a kapun, akkor visszanyúlt a másik verziójáért, majd miután megölte, csak úgy lehúzta a maszkját. Szóval teljesen ugyanúgy van Promi-val is, mint vele.
Ó, el fogják ezt cseszni, hogy nincs rá kifejezés.
És akkor majd “Én megmondtam” :P

tuning7 - 2017. 03. 03. 15:36

Silver-sama
Haha, Zoom egy nyafogós kis senki volt. Eobard wellsként is félelmetesebb volt. Nem lesz elbaszva, amúgy jövőbe látó vagy vagy mi?

LaCRossE - 2017. 03. 03. 18:08

“És akkor majd “Én megmondtam” :P”

Tekintve, hogy te alapból sokkal negatívabban állsz ehhez az évadhoz, mint itt a többség, eléggé durván el kéne cseszni Prometheus karakterét, hogy “az én megmondtam”-od többségi egyetértésben részesüljön.

tuning7 - 2017. 03. 03. 18:21

LaCRossE
Főleg, hogy neki már most el van cseszve, amikor majdnem mindenki szerint pont, hogy nem. Meg, zoomnál már a leleplezés elött is elkezdet a nézők többségének elege lenni, mert nála tényeg semmit nem tudtunk, bár a végére sem derült ki sokmindne. Addig itt elég sok mindent tudunk, meg adrian ismerjük. Szóval nem si lehet egyszinten említeni promival.

Silver-sama - 2017. 03. 03. 19:11

(tuning, úgy értettem, hogy addig a pontig volt jó, amíg fel nem fedte magát. azután tényleg csak egy senki volt. “Eobard wellsként is félelmetesebb volt” szerinted nem volt az? ez fura. Nem vagyok jövőbelátó, csak túl sokat csalódtam már.)

tuning7 - 2017. 03. 03. 19:15

Silver-sama
Az első megjelenése ijesztő volt zoomnak, de aztán nem. Nekem RF sokkal félelmeetsebb és jobb gonosz volt mint zoom.

Ayrons - 2017. 03. 03. 20:30

Ha nem haragszotok én is beleszólok. Ahogy én látom.
Zoom: Addig a pontig míg ki nem derült ,hogy ő volt a szerető és a mester is jó volt. Nagyot akartak csavarni ezzel de inkább nagyon bonyolult és nyakatekert lett. Egyszerűbb lett volna ,ha Zoom a Föld1-es vagy valami másik univerzum tagja és nem Föld2-es. Na de utána egyre jobban süllyedt a karaktert. Egy tudatilag meghasadt sorozatgyilkos lett akinek a tettei és motivációi mintha egy kalapból húzva kerültek volna elő. Teljesen szembe ment az a második feles Zoom az évad első felében lévővel.
Zoom csak mindig panaszkodott holott érdekes lehetett volna nekem külön tetszett az a megnyilvánul hogy ő és Barry alig különböznek származást tekintve stb. Karizma volt maszkba , de maszk nélkül nem. Kár érte jó ügynök lehetett volna.

Promi: Elég keveset tudunk róla, de sokkal összetettebbnek tűnik Zoomnál. És ahogy játssza a kettős ügynököt zseniális. (Mondjuk barátnőm most kezdte el az idei évadot és ő Adrienre tippel ,hogy ő lesz ,mert természetellenesen jó fiú) De elválik , de egyetértek a többiekkel nagyon nagyon el kellene rontani a motivációt ,hogy csalódjunk benne.

tuning7 - 2017. 03. 03. 20:33

Ayrons
nyilatkozták, hogy Adrian emberivé akarják tenni, és oylan motivációja lesz, ami hatására, lesz empátiája a nézőkszámára, és meg lehet érteni őt.

superpityu - 2017. 03. 03. 20:39

“Fogtok a részről írni?”

én nem férek bele az időbe, szóval ha lesz vendégírás akkor lesz.

Szula 25 - 2017. 03. 04. 11:28

Csak nekem tűnt úgy hogy Dinahnak gyanus lett Adrian azzal hogy elkérte tőle Vigilante sisak darabját és még a szöveg miatt is amit lenyomott utána a családról? :)

tuning7 - 2017. 03. 04. 12:04

Szula 25
Nem, csak nem akarta oda adni, mert kellett nekik. Nem volt gyanús neki.

benXL - 2017. 03. 14. 11:08

Sziasztok!
Kedvencem idén az Arrow, jól el van találva eddig. Nekem 2 dolog fura csak a sorozatban. Ugye a visszajátszások, amik a szigeten töltött idő közben történtek, nem lépték már át az 5 évet? Annyi dolog történt már vele, annyi helyen járt akkor, hogy fel se tudnám sorolni fejből. A másik, hogy ugye Oliver nagyon durván ki lett képezve ott, pl ra’s al ghul-t is leverte, mégis előfordul, hogy sokkal “gyengébb” gonoszok ellen marad alul egy-egy harcban. A mostani gonosz, Promi nagyon badass, de igazából ő se lehetne keményebb Olinál, jó mondjuk azt még nem tudjuk hogy őt tanította-e valaki. Meg persze hozzáteszem, ha mindenkit simán leverne Oli, annak se lenne értelme.
Amúgy azzal a mágus sráccal aki segített párszor Olinak mi lett? Ő nagy kedvencem volt, kár hogy csak párszor szerepelt :D

Edrick - 2017. 03. 14. 20:28

“Ugye a visszajátszások, amik a szigeten töltött idő közben történtek, nem lépték már át az 5 évet?”

Nem, hivatalosan 1évadnyi flachback = 1 év a múltban. Ez az utolsó év, szóval most majd még visszakerül a szigetre a végén gondolom, és annyi. Nyilatkozták is, hogy jövőre már nem lesznek flachbackek.

tuning7 - 2017. 03. 15. 08:20

benXL
Talia, tanította ki, mondta is oli, nem így de utalt rá!

tuning7 - 2017. 03. 16. 07:17

Hú, az eddigi legjobb rész volt!

jesustomer - 2017. 03. 16. 08:45

Mi ez az évas te jóisten, és az előzetes alapján a következő rész is über lesz.

tuning7 - 2017. 03. 16. 08:51

jesustomer
Adrian nem 3 dimenziós karakter, hanem 12 dimenziós kb! :D

tuning7 - 2017. 03. 16. 10:04

Soha nem volt ekkora feszültség vagy kilátástalanság. Adrian a legjobb gonosz lett nálam!

LaCRossE - 2017. 03. 16. 10:47

Ismét kiváló rész volt, és igen, Adrian egyrészt igen sokrétű karakter, másrészt tényleg a legjobb gonosza a sorozatnak.

Az meglepett, hogy Oliver nem tudtam, Ra’s Al Ghul Talia apja, az viszont annyira nem lepett meg, hogy Talia segít Prometheusnak. Bár azt hiszem, a csaj inkább a háttérben lesz, és a fő fókusz Promin marad.

Felicity egyre inkább belegabalyodik a Helixbe. Szerintem ő is érzi, hogy nem a legjobb társaságba keveredett, de eléggé kétségbeesett Oliver eltűnése miatt. Kíváncsi vagyok, mikor jön el az a pont, ahol majd nem tud kiszállni.

Eléggé buta döntés volt Chase feleségének a bevetése, mit gondoltak, hogy majd ez hatni fog rá? De ez is megerősíti azt, hogy a csapat konkrétan egyáltalán nem fogta még fel, kivel állnak szemben. Viszont az látszott, hogy Chase valahol szerette a feleségét, és ez egy újabb lökést ad a bosszújának.

Szerintem meg fogja tudni törni Olivert. Talán ez egy kicsit színészileg sokkal jobb alakításokat is kihozhat Amellből.

Mióta Curtis “megtalálta” a golyóit, azóta picivel jobb, elviselhetőbb.

MLMCS? :D

LaCRossE - 2017. 03. 16. 10:51

Kis ui.: nagyon tartok attól, hogy Prometheus a későbbiekben még inkább bedurvul, és megöli Oliver fiát. Tuti, hogy lesz itt még valami nagyobb halál.

tuning7 - 2017. 03. 16. 10:57

LaCRossE
Jaja, féltem, hogy oylan lesz, hogy talia áll minden mögött, de nem, ő csak segít prominak, és ez így tetszik. A kövi rész promoját nézd meg, eléggé komoly lesz, kár, hogy flashbackből több lesz.

Silver-sama - 2017. 03. 16. 13:47

Hát persze, hogy nem tudtam csak úgy kiszállni.. :S Két hét alatt sikerült megbékélnem.
Végülis ezután a rész után csak azt mondhatom, hogy a legjobb választás az volt, hogy Adrian lett Promi. Az a csávó olyan jó pszichopata, hogy öröm nézni :D. KIB*SZOTT JÓ KARAKTER! :D
Viszont azon, hogy a motivációja tényleg az, hogy Oliver megölte az apját nehezen tudok állást foglalni, hogy inkább csalódás-e vagy pozitívum. Ha azt nézzük, hogy az apja egy noname senki karakter volt, csalódás, viszont Promi karakterét tekintve ez lehetett a pszichopátiájának a kiváltó oka, ami meg tök jó, úgymond. Másképp fogalmazva: megölték az apámat, ezért elzarándokolok évekre harcművészeteket tanulni, hogy aztán a tettes közelébe férkőzzek és tönkretegyem az ő és szerettei életét, és ehhez még a saját feleségemet is képes vagyok meggyilkolni = elképesztően jó pszichopata főellenség :D.
De most még jobban félteni kezdtem az évad maradék részét. Ha már ilyen végjáték szagú, akkor mit fognak még 7 részben csinálni?
Az elég béna lenne, ha teszem azt kövi részben elfognák Promit, aztán az azutáni részekben fillerek lennének, míg az utolsó részben kiszabadulna és lejátszanák a végső összecsapást. Nem is tudom, mihez lehetne kezdeni innen :S. Esetleg ha elintéznék Promit, és a további részekben Talia-t kellene legyűrni (női főellenség úgysem volt még)

tuning7 - 2017. 03. 16. 13:50

Silver-sama
Talia maradjon csak mellék karkater. A18.részben oli a brtvát fogja segítségül kérni promi ellen. Szóval, nem lesz megállás :D

Alexejevic - 2017. 03. 16. 17:09

Nagyon nagyon nagyon Dark Knight Rises szaga van így ennek, de nem baj:) Nagyon érdekel, hogy ki valójában Chase, mert ez ugye álnév…

DarkEagle - 2017. 03. 16. 17:24

Amíg a másolt anyag jó tőlem az atya úr istent is másolhatják. :D Sose rejtették amúgy véka alá a készítők hogy direktbe tolják a Batman “copyt”.

Amúgy hihetetlen hogy az Arrow nem bír hibázni idén. Kicsit félek is mi lesz jövőre vagy azután hiszen akármi is lesz a végjáték még ha el is cseszik a végét, ami megjegyzem elég nehéz ezek után, nagyon feladták maguknak a leckét a készítők.

Ezt a “nézők majd szimpatizálnak Promival.” kijelentést nem igazán értem hiszen egy gyilkossal hogy lehetne szimpatizálni de ugye ha szigorúan vesszük Ollie is az. És szerény személyem eléggé megértem miért is csinálja ezt Adrian. Nyilván nekünk, ahogy @Silver is írta az ő apja csak egy senki de neki mint karakternek sokat jelentett és szerintem elég sokan bosszú felé vennék az irányt főleg ha olyan kapcsolatai vannak mint Prominak. Bár hogy őszinte legyek én megmaradtam volna annál hogy a gyilkost ölöm meg és nem az egész baráti-családi körét.

Annak viszont nagyon örülök hogy kaptunk jelenben is Taliát, persze az eléggé egyértelmű volt hogy segíti Promit de az hogy csak nézőként jött kb az nagyon jó döntés volt. Nagyon kíváncsi vagyok hogy tervezik lezárni az évadot meg úgy alapból mi lesz Promi sorsa. Mert látszólag nem érdekli kit kell megölni hogy az álcája fenn maradjon.

Adriant játszó színász valami eszméletlenül tolja amúgy a pszichopatát. Dobnám neki simán a díjat érte. Egyébként az a vicc hogy a mai rész totál komoly volt mégis volt pár jelenet amin konkrétan szakadtam. Főleg mikor Adrian mosolyog az valami nagyon beteg már már Jokeres. :D

tuning7 - 2017. 03. 16. 17:54

DarkEagle
“Bár hogy őszinte legyek én megmaradtam volna annál hogy a gyilkost ölöm meg és nem az egész baráti-családi körét.”
Nem akarja megölni Olivert, és a barátait se. ;) Amúgy miylen komoly volt, hogy a feleségét is meg kellett ölni, ez neki ilyen egyfajta “szükséges rossz” döntés. Nálam ez az évad kenterbe veri a 2.évadot. Ez sokkal kidolgozottabb, és Adrian sokkal több dimenziós, mint Slade volt, és komolyabb is. :D

Wall-E - 2017. 03. 16. 19:43

Az előző rész után lehetett szerintem picit aggódni, hogy a következő résztől picit elkezdik elrontani, de ez az 5×16 egyszerűen király volt, minden várakozásomat felülmúlta. És tényleg durva, hogy még csak az 5×16-nál járunk, remélem végig tudják vinni ezen a színvonalon.

(Azt jelezném, hogy szerintem információt leírni konkrétan a következő részek előzeteséből, vagy bármi hasonló, az egyértelműen spoiler kategória és jónéhány kibeszélőben megtörténik, erre érdemes lenne mindenkinek figyelnie, ez most nem feltétlenül egy konkrét friss példa okán írom le, csak az elmúlt hónapok tanulsága pl. az Arrowverse kapcsán).

Nero - 2017. 03. 17. 10:20

Hát durva ez az évad na. Nem számítottam ilyen színvonalra idén és arra sem, hogy Promi ennyire jó lesz.

@Wall-E Nem vitaképp, de igaza van. Én pl a kommentekből tudtam meg, hogy Adrian Promi és hiába benne volt a pakliban nekem is, direkt nem nézek előzeteseket a részekhez a minél nagyobb meglepetés miatt, erre belefutok egy ilyenbe -.- Hatásosabb lett volna ha nem tudom.

Taliara lehet számítani, hogy jön a jelenbe is. Kíváncsi leszek, hogy ha már a rész eleje egy az egyben nyúlta a Batman Beginst, Talia és Promi között mennyire lesz hasonló kapcsolat, mint Baneel a filmben. Amúgy mi van Artemissel? Ő hova lett? Jönni fog még? Él?

LaCRossE - 2017. 03. 17. 10:36

” Én pl a kommentekből tudtam meg, hogy Adrian Promi és hiába benne volt a pakliban nekem is, direkt nem nézek előzeteseket a részekhez a minél nagyobb meglepetés miatt, erre belefutok egy ilyenbe -.- ”

Mondjuk ne keverjük a szezont a fazonnal. Amikor belefutottál itt abba, hogy Adrian Prometheus, az már azután volt, hogy lement az a rész, amiben kiderült (ergó butaság belenézni a kibeszélőbe, ha még nem láttad a friss részt).

De abban tényleg igaza van, hogy itt egyesek az előzetesek (vagy későbbi részleírások) információit is megosszák, ami NEM SZÉP DOLOG.

tuning7 - 2017. 03. 17. 11:06

Nero
Prometheusz a főgonosz! Tali neki segít! Szóval, itt nem lesz olyan mint a banes, hogy bane csak báb volt.

Nero - 2017. 03. 17. 20:08

@tuning7
A Dark Knight Risesben is úgy tudtuk végig, hogy Bane a főgonosz, amíg a végén Talia le nem leplezte magát.

@LaCrosse
Jogos az érved, de mivel azt a részt is csak a hét végén sikerült megnézni, de a kíváncsiság meg furdalt, hogy vajon ki mit gondol az új részről, mondom lecsekkolom finoman, de hát nem lehet elég óvatos az ember :D

tuning7 - 2017. 03. 17. 20:41

Nero
ITT ADRIAN A FGONOSZ. Talia csak besegített neki. Itt nem lesz iylen!

LaCRossE - 2017. 03. 17. 22:18

“ITT ADRIAN A FGONOSZ. Talia csak besegített neki. Itt nem lesz iylen!”

A próféta szóljon belőled. :)

Brigante - 2017. 03. 18. 13:20

Hát én nem dicsérem ezt a részt! Engem egyszerűen bosszant, hogy Oliver mindig sanyarog, majd megmondják neki, hogy nem is vagy olyan sanyarú sorson, elmegy verekedni majd megszívja… basszus nekem hiányzik a katarzis meg egy kis pozitív érzés, legalább ritkán lehetne fény az alagút végén… és az a fény ha lehet ne a száguldó metró legyen…

tuning7 - 2017. 03. 18. 18:02

Ha megnézitek semmi nem utal erre, sőt minden arra utal, hogy talia csak segített, neki most beugrott.
Hol volt talia? Hegyekben, ott kb semmit nem tudott intézni. Adrian és tlaia közötti kicsi párbeszéd is arra utal, hogy talia csak segített Adriannak. Adrian a kitalálója az egésznek, és talia azt mondta, hogy “szenvedjen”, vagyis csak ennyit kér a segítségért. Talia szerintem a 6.évadban lesz gonosz, de ebben Adrian az! Nem lépik meg a TDKR-osat, mert ezzel tönkre tennék Adrian karakterét, és amit felépítették. :)

Brigante - 2017. 03. 19. 09:21

Egy biztos Adrian egy unszimpatikus ember a kezdet kezdetétől fogva…

tuning7 - 2017. 03. 19. 11:49

Brigante
Pedig nem, megnézed a véleményeket, mindenki bírta Adrian karakterét. Én nekem mg mindig ő a kedvencem.

Titan - 2017. 03. 20. 13:57

Kifjezetten pozitív karakter volt az elejétől kezdve, pedig a színész pszichopata fejét mikor először megláttam, biztos voltam benne, hogy negatív karakter lesz. Végül azért csak helyére kerültek a dolgok, tényleg egy pszicho.:D

spike007 - 2017. 03. 21. 20:53

Az Arrow olyan ligában játszik idén, amire régen volt példa!
Fasza lett a sorozat!

tuning7 - 2017. 03. 23. 09:03

Mekkorát játszott már Amell és Josh! :O Ezek után mondja még valaki, hogy Amell vacak színész! Amúgy meg Adrian minden idők legjobb gonosza kész, nem a sorozatban, hanem filmek között is! A rész nagyon durva volt! Na ennyi, még hogy Adriant gynege lesz miután kiderült hogy ő promi, még jobb lett a karkater!

LaCRossE - 2017. 03. 23. 11:18

Azt hiszem, ez az évad legjobb része volt.

Ez pedig önmagában is furcsa tény, mivel a flashbackekért sosem voltam különösen oda, és mégis a rész java az volt. Viszont Amell és Josh tényleg fergetegeset játszottak. Prometheus úgy tűnik, elérte a célját, és sikerült megtörnie Olivert. Kíváncsi vagyok, hogy ki vagy mi fogja őt visszahozni.

Anatolyt pedig még mindig nagyon imádom.

LaCRossE - 2017. 03. 23. 11:25

De tényleg, szerintem a sorozat egyik legfontosabb pillanata volt, hogy Oliver végre bevallotta magának, azért gyilkolt, mert szeretett gyilkolni.

LaCRossE - 2017. 03. 23. 11:28

Supergirl/Flash: “I’m your super friend…”
Arrow: “I wanted to (kill)! And I liked it!”

Nem kicsi kontraszt van a kettő között.

Shed - 2017. 03. 23. 12:40

Felemás érzések vannak bennem a rész miatt. Mert nagyon tetszett és nagyon jól összerakták a dolgokat.

De van bennem egy félelem is, mert csak egy sorozat. Nem engedhetik meg hogy Oliver részeken keresztül emoskodjon. Vélelmezem hogy a barom Promi folytatja a gyilkolást és egyszerűen rákényszeriti Olivert hogy talpra álljon. Akkor viszont csak azt tudom elfogadni, ha Oliver elfogadja hogy az ami és a gonosztevőket lelövi mint a kutyákat.

Ha megint bejön a “-Nem gyilkolok, még akkor sem, ha az öléssel ártatlanokat mentek, mert a saját lelkem megmentése fontosabb mint a mások élete. ” dolog, akkor a sorozat megint visszaesik ahonnan felhúzták.

Lassan egyébként elmennek addig a határig, hogy a 18 éves karikát rárakják. Lehet jobban is járnának.

Silver-sama - 2017. 03. 23. 14:20

Azta k*rva! Ez valami ESZMÉLETLEN volt! :O Szóhoz sem jutok! Azt is megkockáztatnám, hogy ez volt a sorozat legjobb része :O

LaCRossE - 2017. 03. 23. 14:57

Na ki merne fogadni arra, hogy a 6. évad gonosza Kovar lesz? (mekkora lenne KGBeastet csinálni belőle)

Edrick - 2017. 03. 23. 15:04

Hát ez az volt. Voltak korábban is erős részek, de ez mindent felülmúlt az elmúlt 5 évben. Legalábbis én megkockáztatom, hogy ez a valaha volt legjobb része.

Az egyetlen, ami picit rontott az összképen, azok a kamuhalálok a végén; hagyhatták volna úgy. Még akkor is, ha felmerült a kérdés, hogy “Akkor most mi lesz az orosz szállal?”, legalább egy rész alatt le lett volna rendezve kereken – ha már ezt rászánták. Mert bevallom, tetszik ez az orosz flashback idén, de eddig valami sokszor hiányzott belőle (meg az elmúlt időben elkezdtek visszatérni a 20 másodperces visszatekintések az érdemi rész bemutatása helyett, jó tudom, hogy a jelen üt, de ez meg néha látványosan csak lógott a levegőben). Most meg egy flashback rész kellett ahhoz, hogy ennyi kapjunk belőle, és ez el is érte a csúcsot, sőt kerek lett, majdnem befejezett is, de.. De. Nyilván nem lehet befejezni :D Szóval itt egy picit felemásak az érzéseim, leginkább a vége miatt.

Viszont az utolsó 10 percben a jelen és a múlt folyamatos váltogatása eszméletlenül jól sikerült. A vallomás meg tökéletes volt.

Még a kis szépséghibával együtt is adok neki 9/10-et. Megérdemli.

chester - 2017. 03. 23. 18:11

“- Malcolm Merlyn, CEO, Merlyn Global Group.
– Anatoly Knyazev, gangster.”

Zokogok, hét idézete gyanús! Jó, hogy visszatért a sorozat két évadnyi szenvedés után.

tuning7 - 2017. 03. 23. 19:03

Adrian megérdemelne egy flashbackat, hogy honnan tud ennyi mindent oliról, akkor hogy élte át az apja halálát,…stb

Ela - 2017. 03. 23. 19:27

Valaki megmondana nekem, hogy ki az anyja Oliver fianak?En kaszaltama sorozatot jo par resszel ezelott, de unalmamba megneztem az elozo reszt, es a mostanit.Szerintem megint addict lettem….

LaCRossE - 2017. 03. 23. 19:48

Ela:
http:// arrow.wikia.com/wiki/Samantha_Clayton

Edrick - 2017. 03. 23. 19:48

Ela:: Samantha Clayton. Flashbackben lehetett egyszer látni, hogy Moira lefizette, hogy vetesse el a gyereket, de inkább titokban megtartotta. Évekkel később meg (nyilván miután visszatért a szigetről, sőt még utána jóval) belefutottak Oliverbe. Aztán belekeveredtek Darhk meg Merlyn közös tervébe Oliver ellen, és ezután el lettek küldve jó messzire, hogy biztonságban legyenek. (Oliver még ekkor csinálta a felvételt a gyerek 18. születésnapjára :’))

Wall-E - 2017. 03. 23. 20:00

Edrick: Moira nem arra adta a pénzt, hogy vetesse el, hanem a gyereknek, hogy el legyen látva, akkor tarthatta meg a lány a csekket, ha többé nem keresi Oliver-t, tehát ha azt hazudja, hogy elvetélt.

Edrick - 2017. 03. 23. 20:35

Valóban, azt elírtam. (De azért azt ne felejtsük el, hogy azt a csekket sose váltotta be.)

VvD - 2017. 03. 23. 21:37

Többet írták előttem, és igen: ez a sorozat eddigi legjobb része. Ez valami félelmetesen jó volt. Sajnos azt kell mondjam Promi még Slade-nél is jobb gonosz. És ez, ahogyan bevallotta (magának) Oliver… ez valami fergeteges volt. Azt viszont most nem tudom elképzelni, hogy ezek után hogy lesz megint a Zöld Íjász.

LaCRossE - 2017. 03. 23. 21:45

Itt az ideje összeszedni a gondolataimat hosszabban (csapongó lesz!):
– Kétségkívül ez volt a legjobb és a legsötétebb része az Arrownak. Durva, milyen mélységekbe mennek le ebben a szezonban, de nagyon tetszik.
– Oliver egy ember megkínzását (élve megnyúzását) gyakorlásnak nevezi? Itt nyelnem kellett egyet, mert ez elég brutális volt. Kár, hogy később nem hallgatott Anatolira.
– Oliver = Dexter, csak nehogy favágót csináljanak belőle.
– Hét idézete: “I wanted to! And I liked it!”
– Meg egy másik: “Anatoli Knyazev, gangster.”
– Anatoli a kedvenc oroszom, imádom a karaktert.
– Szóval Kovar túlélte? Ahogy már fentebb is írtam, tök király lenne, ha KGBeastet csinálnának belőle, és ő lenne a következő évad (egyik?) gonosza.
– Stephen Amell brillírozott ebben a részben, ahogy Josh Segarra is. Nem hittem volna, hogy bármelyikükben is van ennyi (legalábbis Segarra a Chicago PD-ben elég… átlagos volt).
– Nagyon minimális Felicity/Curtis/Diggle volt a részben, ami nekem bejött.
– És ki hitte volna, hogy egy Oliver centrikus rész lesz a sorozat legjobbja? Ideje lenne máskor is egy teljesen köré épülő epizódot csinálni.
– Oké, én totálisan benyeltem, hogy Evelynt kinyírta Prometheus. Tudom, tudom, elég nagy jel volt, hogy nem mutatták, de őszintén, én befogtam annak, hogy szimplán nagyon rosszul volt megrendezve ez a része, még haragudtam is miatta akkor.
– Ha már Evelyn, remélem, hogy fájdalmas halált hal.
– Malcolm Merlyn!
– Ó, még egy idézet:
Oliver: Whatever pain I caused you… I’m sorry
Adrian: I believe you Oliver. I just don’t care.

LaCRossE - 2017. 03. 23. 21:53

Ja, Stephen Amell nemrég tweetelt egyet az 5×22 forgatókönyvéről.

Szó szerinti idézet: “Holy shit.”

Már alig várom :D

Alexejevic - 2017. 03. 23. 22:25

Ennyi. Így kell sorozatot csinálni. Brutális rész volt. Volt benne kegyetlenség (a vér sok helyen már a Netflixes Marvel sorozatokhoz közelített). Oliver megint marha mélyen van… És Prometheus…Nagyon kegyetlen. 10/10

DarkEagle - 2017. 03. 23. 22:38

Hát ő én most így nem igen találom a szavakat. :D
Konkrétan kirázott a hideg a rész közben. Igazából mindent leírtatok már nem igazán látom értelmét hogy ugyan azt az ömlengést én is leírjam. XD

Amúgy ja, KGBeastet én is szívesen látnám. Nem is olyan valószínűtlen hogy meglépik. Nyilván nem poénból hagyták életben Kovart. Az se lepne meg ha miatta tudna ennyi mindent Adrian. Elvégre nem is ez az igazi neve.

Mindig mondtam hogy Amell nem rossz színész csak jó szerep kell neki, itt most idén meg is kapta.

Arra leszek kíváncsi, hogy meddig marad fenn ez az állapot hogy Oliver kiszállt a banzájból. Mondjuk tuti hogy idővel visszatér a szerepbe de ilyen kijelentések után amit most lenyomott nem tudom milyen GA lesz belőle. Dig meg Felishitty nyomja majd neki az igét vajon, már ha megmondja nekik vagy megtudják hogy mit is vallott be? Remélem nem lesz ilyen mert agybajt kapok. Egyelőre szerintem most átvált könyörtelen gyilkológéppé amíg le nem nyomja Promit hogy aztán mi lesz nem tudom. Az utolsó rész címéből ítélve nem sok jóra számíthat a csapat. :D

LaCRossE - 2017. 03. 23. 22:51

Lehet, azért akarja feladni azt, hogy GA legyen, mert már nem akarja újra folytatni a hazudozást magának, hogy ő csak egy kegyetlen gyilkos. Lehet, GA azt szimbolizálja neki, hogy megint megpróbálná elválasztani magától a gyilkos énjét és Oliver Queent.

Remélem, érthető, mit akarok kinyögni. :D

Edrick - 2017. 03. 23. 23:39

DarkEagle: “Az utolsó rész címéből ítélve nem sok jóra számíthat a csapat. :D”

Honnan lehet tudni, mi lesz az utolsó rész címe? Én csak 21-ig találom, a 22-est már nem, az utolsó meg végképp.

LaCRossE - 2017. 03. 23. 23:53

22-es címe “Missing”

Viszont az 5×23-nak tényleg nem adták ki még a címét. Lehet, DarkEagle az 5×22-re hiszi, hogy évadzáró ^^

bellarea - 2017. 03. 24. 11:39

Én azt szeretném, hogy Oliver átmenjen abba a “szörnybe”, ami a flashbackben volt, és leckéztesse meg Adriant, de úgy, hogy ő is csak a száját tátsa. Gondolom, ő se tudhat mindent a múltjáról. Hiszen eddig egy elég tunya Olivert láttunk, “öljek, ne öljek, jaj, jaj”, lehetne sokkal badassebb. Nem azt mondom, hogy csináljanak gyilkológépet belőle, de hihetetlen, hogy a flashbackben gyakorlásképp embereket nyúz, a jelenben meg egy síró, béna kisfiú.

Batistuta - 2017. 03. 24. 12:41

Talio az édesanyja miatt segít Prometheousnak? Egyébként valamiért azt érzem, hogy Malcolm és Prometheous összejászik.

Elég rég volt már amikor olvastam, de a képregényben nem Anatoly Knyazev KGBeast?

LaCRossE - 2017. 03. 24. 13:05

Batistuta: igen, de például a képregényekben Adrian Chase a Vigilante, nem Prometheus, szóval ez aligha akadály.

Anatoliból itt nem hinném, hogy KGBeastet csinálnának, Kovar viszont sokkal inkább illene hozzá.

tuning7 - 2017. 03. 24. 16:35

Stephen írta ki a twittere:

“Two things: 1. I have not read our season finale.
2. I firmly believe that if properly executed, it will be the best ep in Arrow’s history.”

Edrick - 2017. 03. 24. 17:56

Batistuta: Talia nem az anyja, inkább az apja miatt segít Prometheusnak. Még beszélték is, hogy gyakorlatilag egyikük apja sem volt szent; de Robert Queent nem tudja überelni az előző kettő :)

Kobun - 2017. 03. 25. 23:27

Gyerekek. Idén tényleg beszaras jó az Arrow. Hogy őszinte legyek Daredevil idején nem gondoltam, hogy le fog nyomni egy Netflix-es Marvel sorozatot, de most ez a rész messze verte a teljes Iron Fist-et. Koreográfiaban, mindenben!

Szula 25 - 2017. 03. 26. 08:21

Az egyik legjobb ha nem a legjobb Arrow rész volt amit láttam. :)

Nem emlékszem hogy Nessaval mi is történt, ő vissza térhet még későb Talia kavarása miatt?

tuning7 - 2017. 03. 26. 09:50

Szula 25
“ő vissza térhet még későb Talia kavarása miatt?” Talia nem is kavar semmit. Semmit nem cisnált, csak besegített Adriannak elkapni olit és ennyi!

LaCRossE - 2017. 03. 26. 10:36

Nyssa él és virul, legutoljára Laurel temetésén láttuk.

benXL - 2017. 03. 26. 10:56

Most Nyssa vagy Malcolm a liga vezetője? És ha Nyssa, akkor mi van Malcolmmal?

LaCRossE - 2017. 03. 26. 11:00

Egyik sem. A Liga fel lett oszlatva.

LaCRossE - 2017. 03. 26. 11:02

Malcolm pedig Darkh halála után szomorkodott a levágott keze miatt, majd *hush* megjelent két valaki, és átkerült a Legends of Tomorrowba. :D

benXL - 2017. 03. 26. 11:11

Ú ezt nagyon elfelejtettem akkor, köszi! A Legends of tomorrowot meg nem nézem, első évadból láttam csak párat de nem jött be..

Szula 25 - 2017. 03. 26. 13:46

tuning7
“ő vissza térhet még későb Talia kavarása miatt?” Talia nem is kavar semmit. Semmit nem cisnált, csak besegített Adriannak elkapni olit és ennyi!

Persze nem kavar csak az ő bosszúja miatt is és hogy kiképezte Promit sok ártatlan ember is meghalt és még őt is megkínozták. Nem gondolom hogy Oliver ezt csak úgy eltűri/elfelejti majd neki. Simán benne van az hogy Oliver őt kezdi majd hibáztatni a történtek miatt. Ez miatt is várom Nyssa visszatérését és hogy megtudjuk a két lánynak milyen is lehet a viszonya.

tuning7 - 2017. 03. 26. 15:50

Szula 25
Szeritnm tali a 6.évadban tér vissza, de engem hidegen hagy. Az a lényeg, hoyg adriant ne öljék meg, ha Slade nem halt meg akkor ő se. túl jó karakter.

Szula 25 - 2017. 03. 27. 07:47

Ha úgy végzi mint Slade hogy bezárják és többet nem látjuk akkor tök mindegy hogy megölik e vagy nem. Viszont sokkal okosabb ravaszabb mint Slade volt és emiatt nagyobb fenyegetést is jelent nem csak Oliverre és a csapatra, de még a fiára is így ésszerű az lenne ha kinyírná a végén és ezzel lezárnák ezt a sztorit. Legyen kerek egész a Promi sztori és jöhetnek más ellenségek van kiből választani az univerzumból. Persze nehéz lesz őt felül múlni mert nagyon magasra tették a lécet, de az idei évben bebizonyították az írók hogy képesek újítani. Senki nem gondolta hogy Slade után lesz jobb gonosz de szerencsénkre ránk cáfoltak.

Nish - 2017. 03. 27. 13:26

sziasztok.. nem emlékszem vagy nem volt még nem tudom :D vagy nem fedték még fel a kilétét. de ki volt Vigilante vagy el lett felejtve? :D

LaCRossE - 2017. 03. 27. 14:56

Vigilante utoljára akkor volt a képernyőn, amikor Adrian lelökte a tetőről.

Ayrons - 2017. 03. 28. 07:35

Black Siren karakterét állandószereplővé léptették elő a 6.évadra.

winnie - 2017. 03. 28. 08:18

már csak az a kérdés, hogy 22/22-es lesz, vagy csak 13 részes.

tuning7 - 2017. 03. 28. 13:36

Lehet, hogy egy Arkham Knigtos sztorit akarnak a 6.vadban, és egyben lezáró évad, akkor leehtne 13 részes. Visszatérne Slade, boomerang, sirén, talia, Adrian, meg még páran. Ha ilyen lenne nem zavarn a aváros terroroizálás, mert jó lenne, és indokolt! :D Máshogy nem tudom elképzleni sirént állandó szereplőnek, tuti hogy nem lesz jó!

nzoli17 - 2017. 03. 28. 23:45

Lemaradtam valamirol? 13 reszes? Meg befejezo evad?

Chiplecsap - 2017. 03. 29. 00:14

Lehet hogy Winnie Katie szerepléséről beszélt, hogy az álando szereplés 22/22 lessz vagy csak 13 rész, mint Willa holland esetében

winnie - 2017. 03. 29. 04:56

igen. mondjuk 7/22 is lehet, hogy csak 7 részben is szerepel, de persze nem ismerem a sorozatot annyira, hogy tudjam, elfér-e benne 22 részből 22 részre egy black siren.

az utolsó évad pedig feltételes módban merült fel, nyilván nem lesz az.

LaCRossE - 2017. 03. 29. 10:32

A nézettség egyelőre nem indokolná, hogy a hatodik legyen a befejező évad.

tuning7 - 2017. 03. 29. 11:16

Félre értettéktek semmi oylat nem írtam, hogy a befejező lenne, hanem, ha netán úgy gondolnák, akkor 13 résezs lehetne és meeg lehetne oldani az Arkham Knigt történetett, és érthető lenne az állandó szereplése Fekete szirénnek!

tuning7 - 2017. 03. 30. 08:26

Komolyan nem tud hibázni sorozat! Brutális, a vége meg…. :O Adrian a legjobb gonosz, halál laza!

LaCRossE - 2017. 03. 30. 12:11

Adrian tényleg ritka nagy mocsadék, amilyen lazán beszambázott a városházára Oliverhez.

Jó rész volt ismét, látszik, hogy Olivert még azért egy jó ideig kísérteni fogja a vallomása.

Most jön egy nagyobb szünet, aztán a maradék epizódok. Már alig várom :)

tuning7 - 2017. 03. 30. 12:16

LaCRossE
Meg az hogy beleröhög mindenki arcába, az a legjobb! :D

DarkEagle - 2017. 03. 30. 14:17

Megmondom őszintén Black Siren hírnek nagyon nem örülök. Nem azért mert nem csípem Katie-t hanem mert így hogy állandó lesz, teljesen mindegy hogy 7, 13 vagy 22 részre jön be, jelenleg van egy új Kanárink és akárki akármit mond Katie jöhet itt Sirenkedni ő akkor is Kanári marad. Ráadásul tényleg nem vágom mi indokolná az ő hosszabb szereplését. Ha meg a csapatba akarják bedobni akkor rögtön agyhalált kapok. Na mindegy egyelőre ne szenvedjünk ezen ráérünk jövőre. :D

A mai rész szokás szerint nagyon jó volt. Bár kicsit visszafogottabb mint a többi ami nem is meglepő. Reméltem hogy Olivert nem fogják ilyen könnyen visszacsábítani de hát ahogy mondani szokták: “The show must go on.” :D Dig nagyon nem jött át ezzel az térítő beszéddel nálam, nagyon nem illett hozzá. Ráadásul tényleg nem is azt mondta amiket én jónak tartottam volna. Bár Oliver se mondta el neki hogy mi a baja.

Bratva dolog pöpec volt, azt hiszem kijelenthetjük hogy a KGBeast fel van vezetve. :D

És Promi szokás szerint menő volt. Így hogy kiderült az álca kíváncsi vagyok mit fog tenni mert nyilván most lelép egy kis időre míg rendbe jön de finálé körül tuti hogy visszatér rendet tenni. Az se lepne meg ha Taliával karöltve meg úgy az egész Ligával. A rész vége meg egyszerűen zseniális. És egyben röhejes is. Egy rendőr se vette észre hogy a kocsiban ki ül? Mert nem hiszem hogy a kocsi ablakai sötétítettek lettek volna. Na mindegy.

Előzetest elnézve jön a Helix szál aminek nem tudom hogy örüljek-e mert eddig Felicity elviselhető volt mert alig volt szerepe de így most megint túl sok lesz. Bár csak itt is meglépnék azt amit a LOT-ban. Olyan szépen roppant a nyaka. :D

Silver-sama - 2017. 03. 30. 16:09

(“Bár csak itt is meglépnék azt amit a LOT-ban. Olyan szépen roppant a nyaka.”
Na most akkor szépen behozom a LOT lemaradásomat :D..)

Sajnálom, hogy Anatoly és Oli kapcsolata megromlott :S.
Az a holdfényben való elkocsikázás mekkora volt már :D. Fix, hogy a hét jelenete lesz :D.

ALDO - 2017. 03. 30. 19:36

“Megmondom őszintén Black Siren hírnek nagyon nem örülök. Nem azért mert nem csípem Katie-t hanem mert így hogy állandó lesz, teljesen mindegy hogy 7, 13 vagy 22 részre jön be, jelenleg van egy új Kanárink és akárki akármit mond Katie jöhet itt Sirenkedni ő akkor is Kanári marad. Ráadásul tényleg nem vágom mi indokolná az ő hosszabb szereplését. Ha meg a csapatba akarják bedobni akkor rögtön agyhalált kapok.”

Mivel csökkent a nézettség, én attól félek, hogy a készítők azt gondolják, hogy a nézőknek nem jött be a váltás és a komorabb 5. évad után vissza kell térni a 3-4. szezon színvonalához.
Ha visszahozzák Laurelt, akkor megint lehet majd fél epizódokon keresztül drámázni, hogy tuti nem is gonosz, mert van benne jó meg hasonlók. Pont mint, amikor az évad elején visszatért egy epizódra. Évados fő gonosznak gyenge lenne.
Inkább az új szereplőket kéne berakni állandóra.

Shed - 2017. 03. 30. 20:30

Voltak benne jó részek,pl a vége, de nekem nem tetszett sok minden. Pl. Oliver kéri meg Anatolijt, hogy ugyan jöjjön már segíteni, azután hogy egyszer már elárulta a Bratvát. Ok, Anatolij segít, erre megint megszivatja és ráadásul még erkölcsi kioktatásba is kezd.

Az már csak hab a tortán, hogy a Bratva tagokat halomra ölik, az belefér, de az hogy Adriant csak simán lelövessék velük már nem. Értem én hogy mit akartak kihozni belőle, de sztem itt meg fogják érdemelni hogy a Bratva kinyirja valamelyiküket. Remélem Dig lesz az…

Llalayth - 2017. 03. 30. 20:39

Nálam ez a rész tuti esélyes a hét legnagyobb csalódása szavazatra, ennyi picsogást rég láttam képernyőn (bár ebben az évadban Oliver folyamatosan tolja, lassan kimeríti a büntetés kategóriát).

Alexejevic - 2017. 03. 31. 07:23

Hát… Kicsit csalódtam a részben. Mondjuk az előző hetekben nagyon magasra tették a lécet…Kicsit már unalmas, hogy részek mennek el arra, hogy Oliver magában keresi a hibát, majd a nagy lelkizések után visszatér. De most azzal dacol, hogy nem veszi fel a zöld ruhát:D Ez nagggyon gagyi és idegesítő…
Remélem a hosszú szünet után brutális 5 részt és lezárást kapunk:)

Tyberius06 - 2017. 03. 31. 12:04

A harmadik évad végén kasza szintre került nálam Arrow, majd a negyedik végén el is kaszáltam a Flash-sel és a Legends of Tomorrow-val együtt. A Gothamet csak szimplán abbahagytam (kaszáltam) még a második évad közben, de fenn tartom a lehetőségét a visszatérésnek. Maradt a DC felhozatalból a CW-re költöző Supergirl, amire kiváncsi voltam. Aztán jött a tripla cross, ami elbizonytalanított az Arrow kapcsán, plusz addigra olvastam a kommenteket, hogy bizony (az egyébként általam már a 4-dik évadra is várt) minőségi javulás történt. Nos, cross over rész nem győzött meg a Flashhez való visszatérésről, a Legends of Tomorrow meg sose érdekelt annyira (bár lehet annak is utána olvasok), az Arrows rész tetszett, és a Supergirlt az elmúlt hetekben kaszáltam, plusz épp most olvastam egy lelkendező írást a sorozatról, ami arra sarkalt, hogy visszatérjek. Gyorsban le is ment az évad fele (kb 11 rész) és nem bántam meg. Nem mindig volt egyenletes a minőség, de összességében elég erős évadot kaptam eddig, az új karakterek kb bejönnek, Felicity végre nem idegesítő, hanem mintha kicsit a régi megszokott/szeretett önmaga lenne (11 rész alapján), Laurel/Black Siren-t jó volt látni a főgonosz meg… Nos vele vannak gondjaim. A készítők jól érzékelték, hogy nem kell évad feléig húzni bandafőnökös szálat, így annak 6 rész alatt való lezavarása tetszett, még úgy is, hogy közbe már megkaptuk az évad monsterjét. Viszont, hogy onnantól az évad hátralevő részében ugyanazzal a gonosszal foglalkozzanak már nem lelkesít annyira. Ez nem működött nálam a harmadik és negyedik évadban. Az évad egyértelműen eddig a második évad mintáját követi, ami jó és rossz is egyben, mert megint egy bosszútörténetet kaptunk, csak most nem kardos ember áll bosszút Oliveren, hanem ismét egy íjász. Viszont ez legalább működik, sokkal ember közelibb, mint a titkos szervezett el akarja pusztítani/meg akarja tisztítani a világot, de legalább is Star City-t.
Jah az új Kanári egyelőre szimpatikus, viszont Evelyn baromira eltűnt, mondjuk előtte se volt sok szerepe, szóval nem sajnálom.
Szóval eddig elégedett vagyok az évaddal, persze sok múlik a maradék 12 részen…

Tyberius06 - 2017. 03. 31. 23:43

Bocsi a dupláért, de sikerült a felzárkózás és a korábbi lelkesedésem egy picit alább hagyott. Nem annyira a történettel magával vagy az alakításokkal van a bajom, mint inkább egyes kiszámítható fordulatokkal (Prometheus kiléte…), vagy totál balfasz fordulatokkal (Talia Ra’s lánya), és az se tetszett, ahogy nekünk nézőknek felfedték Prometheust. Ledobja a faszit a tetőről majd leveszi a maszkot stb, az szerintem ritka gáz volt. Sokkal jobb lett volna a felfedés, amikor elrabolja Oliver nőjét, persze az utóbbi rész fényében kellett az a jelenet, de azt is megtudták volna oldani, hogy nem mutatják akkor az arcát csak a hangját halljuk név nélkül, és még úgy is használható lett volna…
5×18 önmarcangolós balfaszkodása, azzal hogy lezárja a Team Arrowt stb kicsit bosszantó volt. Lehet, hogy a csapat róla kapja a nevét és ő a vezér alak, de már rég túlnőtt rajta…
Ettől függetlenül még mindig jobban tetszik, mint a legutóbbi két évad, és ami kifejezetten jót tesz neki hogy ezúttal több értelem van a flashback-szálban is. Plusz pont, hogy nem mindig erőltetik a karaktereket. Thea-ra nincs szükség, Rongyosra sincs szükség épp, és simán elpakolták őket, a következő lehetne Curtis, mert baromira nem látom a funkcióját szegény “vicces” srácnak, legtöbbször kifejezetten idegesít, pedig egyébként nem lenne rossz. Aztán Evelyn színjátszása a kínzás során, izé…
Ez az évad nálam így eddig a második után jön a rangsorban, csak ne basszák el nagyon a végét.

tuning7 - 2017. 04. 01. 10:21

A szírénes akkor lenne értelme, ha gonosz lesz, és mint az Arkham Knigtban több gonosz elfoglalja a várost, és olit akarja, mert pl ez évad végén felfedi magát midnenki elött. És akkor visszatérne Slade(netán bejött neki ez az évad és rájött, hogy tán vissza tudják hozni a réig sladet), tlaia, adrian ha nem hal meg, boomerng,…stb. Tudom megint várostámdós, de itt lenne értelme, és ezt kb 13 részben, végig átívelős, mint az AK játékban.

Adrian ahogy az arcukba röhög még midngi vicces! :D
Amúgy a végén este, volt, és nem hiszem, hogy fiygelték ki ül benne, meg nem is biztos hogy látták volna az arcát!

tuning7 - 2017. 04. 01. 10:23

Tyberius06
Pedig azért volt jó az a maszk levétel, mert tök random és egyszerű volt, nem volt csillivillis. Az klisés lett volna, ha akkor tudja meg, oli és akkor vezsi le. Így volt jó!

Alexejevic - 2017. 04. 03. 11:42

Nagyon nem örülök Cassidy visszahozatalának… Nyúlhatnának valami újhoz. Nincs szükség rá szerintem…

Ayrons - 2017. 04. 11. 11:09

Mannu barátunk visszatér az évadzáróba :D Wááááááá
Slade-Oliver-Promi egy részben. Istenkirály lesz.

Ayrons - 2017. 04. 11. 20:23

Közben Manu cáfolta ,hogy szerepelni fog az évadzáróba. Ettől a karakter szerepelni fog csak más alakítja.

lotta - 2017. 04. 11. 21:04

Olvasd el újra azt, amit írt. “back FOR Arrow”, nem pedig bakc TO Arrow. Szerintem csak trollkodik. Egyébként kizárt, hogy Stephen és Guggenheim ilyesmiben hazudtak volna, márpedig mindketten konkrétan Manu visszatéréséről írtak, nem a karakterről.

Ayrons - 2017. 04. 11. 21:54

Hmm hát tény ,hogy elég ironikusan írt.

lotta - 2017. 04. 11. 22:04

Gondolj bele… Guggenheim (konkrétan leírta, hogy “BTW, the return of @manubennett is only the first of a few exciting announcements”) és Stephen az életben nem mosnák ki magukat egy ilyen hazugságból. Meg mi értelme lenne? Tovább idegesíteni a rajongókat? Szerintem már így is épp elég sokan be vannak rágva a sorozatra, minden tábornak adtak már rá ilyen-olyan okokat. Oké, a finálé nézettségének biztos jót tenne, de ha utána kiderülne, hogy megint csak a göncöt láthatjuk, amiben valaki más van… + Azt már korábban megszellőztették, hogy a végjátékban Olivernek lesz egy váratlan szövetségese Prométheusz ellen. Ki lehetne váratlanabb, mint az ürge, aki kinyírta az anyját?
Barrowman most is forgat, de Merlyn… abban nem lenne semmi meglepő, ha a legendses gonoszkodása után most megint oldalt váltana. Főleg, ha Prométheusz kipécézi a lánykáját. Az is várható volt, hogy Nyssa is visszatér és lebokszolja a dolgot a nővérkéjével.
Az meg, amit Manu tweetelt többféleképp is éretlmezhető. Az a for nagyon gyanús nekem.

lotta - 2017. 04. 12. 00:30

Nna, új fejlemények: https://twitter.com/manubennett/status/851921911189618688
Bár ez még mindig lehet simán trollkodás. Az oké, hogy aki ott van most a forgatáson nem ő (mert csak ezt mondja, hogy aki most forgat, az nem ő), ez nekem eddig is egyértelmű volt, de a rész forgatásának jó része még hátravan. 5-6 nap minimum. Simán repülhet oda csak a legvégére 1-2 maszk nélküli jelenethez, vagy bármi.

VISZONT:
ha én tévedek, nagyon érdekel, hogy ezt hogyan magyarázza majd Guggenheim és Stephen. xDD Mármint… egy-két félrevezető info itt-ott oké, de mióta szokás nyíltan kijelenteni, hogy valaki szerepel valamiben, amikor nem is? Nagyon le lehetek maradva. :””D

Edrick - 2017. 04. 12. 15:29

Közben az utolsó rész címe is kijött. Kitalálható, de inkább nem rakom ki, cserébe viszont akit érdekel, utánanézhet :)

tuning7 - 2017. 04. 12. 15:35

Edrick
Kiszámítható volt ez a cím, avgyis én gondoltam, hogy ez lesz, és hogy ….. nem foyltatom, nem spoilerezek! :D

lotta - 2017. 04. 13. 10:36

eldőlt a dolog :D
Manu megérkezett Vancuverbe :D Tényleg csak trollkodott xDD
https://twitter.com/pursuit23/status/852293090421350400

VvD - 2017. 04. 21. 09:48

Van pár új jelenet a legutóbbi trailerben:
https://www.youtube.com/watch?v=y7puZ5-Hdx4

[SPOILER]

“Hey Kid, I’m glad you came back.”
Ettől a hangtól még mindig libabőrödzik a hátam. De a jó értelemben. Alig várom már!!! :)

tuning7 - 2017. 04. 24. 10:30

VvD
Pár új jelenet? Az összes új ami benne van! :D

Adrian még mindig a legjobb gonosz!

LaCRossE - 2017. 04. 26. 23:14
tuning7 - 2017. 04. 27. 09:30

Az eleje tiszta Jokeres volt!

lotta - 2017. 04. 27. 12:42

Az eleje jó volt, de ami utána jött… enyhén bepöccentem. Sőt, nem is csak enyhén.
Lyla jó úton halad, hogy Amanda legyen belőle, de azért még nem igazi az alakítása. Waller minimum beültette volna a Slade-ével szomszédos cellába a szöszit ezek után, aztán ott próbáljon ugrálni. Eegyébként kezd hiányozni. Imádtam utálni.

És mi a pokol volt a végén Diggle kiakadása arról, hogy a neje ügyvéd, tárgyalás és igazság nélkül tart fogva embereket? Mi az isten? Nem nézte eddig a sorozatot? Se a Flasht? o.O Slade Wilson és Digger Harkness talán tárgyalás után kerültek a szigetre? A STAR labsban talán jogosan tartották ott korábban a metákat? Értem én, hogy össze akarják ugrasztani Diget a nejével (remélem nem azért, hogy összejöhessen Dinahval -.-), de legalább ne adjanak már ilyen marhaságokat a szájába. Ha jól emlékszem, talán a Flash első évadában konrkétan, szó szerint illegális börtönnek titulálták mind a labort, mind a szigetet, akkor ne csináljunk már úgy, mintha ez valami új fejlemény lenne. -.-

Wall-E - 2017. 04. 27. 18:33

Gyerekek, megint spoiler, szerintem nem látogatom inkább a topicot, lehet lehetne akkor egy olyan topic, ahol csak és kizárólag az eddig kijött epizódokat lehetne tárgyalni, minden más infó, infómorzsa pedig kizárva. Nem kell kritikaként felfogni, de nekem ez a személyes preferenciám a kérdésben, az adott részt jó érzés kibeszélni és latolgatni, de én szeretnék a lehető legkevesebbet tudni és a lehető legtöbbet meglepődni, emeli az élményt.

lotta - 2017. 04. 27. 18:40

Öhm… ez a rész már kijött. Nem tudtam, hogy a feliratot is muszáj megvárni.
Korábban viszont tényleg elszaladt picit a paci a visszatérők tárgyalása kapcsán, azért elnézést kérek.

Silver-sama - 2017. 04. 27. 20:10

De gyenge folytatást kaptunk :/. Legalább a kövi rész megint egy 1-2 szereplős “odd” lesz, mint az Oliver-vallatós :3 A trailer nagyon felcsigázott :3 lehet h arról a részről is fogok írni

Wall-E, a spoileres linkekre gondolsz? Akkor jogos

lotta - 2017. 04. 27. 20:53

Én azon gondolkodom, hogy passzolom a jövőheti részt.

Wall-E - 2017. 04. 28. 00:02

(Silver-mama: igen, illetve amit lotta említ, hogy visszatérők, sajnos többször volt már ilyen-olyan dolog az évad során, és én ezt megértem, hogy sok néző szereti nézni mielőbb az infókat és erről is latolgat, hogy azok alapján mit hoznak a következő részek, valaki meg épp ellenkezőleg, ezért jegyeztem meg, hogy kár, hogy ezek így néha keresztezik egymást.)

A mostani részről természetesen rendben van az értekezés, én is láttam az újat, nekem tetszett mondjuk, bár az pl. érdekes volt, hogy mikor Oliver mondja Felicity-nek, hogy meg fogja állítani, mi lett volna, ha úgy állítja meg, hogy nem hagyja szimplán lelépni otthonról? :D A hangulatot számomra hozta, amit eddig kaptunk az évadban, így én élveztem a részt.

Silver-sama - 2017. 04. 28. 06:06

Ja, de ezt kb csak úgy lehetne megoldani, ha betiltanák az ilyen fajta spoilereket. Még ott lenne a külön topic létrehozása, de annak nem sok értelme lenne. Akkora mennyiségű spoiler úgysincs, nameg akkor követelőzhetnének, hogy egyéb sorozatnak is legyen.
(Amúgy “sama” vagyok, már megbocsáss :D Gondolom nem vagy ott a Japán kultúrában, és ezért nézted mamának, de ez Japánban a legtiszteletteljesebb megszólítás :D)

winnie - 2017. 04. 28. 06:17

próbálom szűrni a spoilereket, törlök is általában, de a link még korrekt, ha nem árul el semmit, csak ne legyen róla kibeszélés. de persze az lenne a legjobb, ha az sem lenne.

Edrick - 2017. 04. 28. 14:26

Nekem ezt a részt René szála vitte el, az nagyon bejött. Viszont ez a mini-polgárháború, hát nem is tudom. Érdekes helyzet, azt meg kell hagyni, sőt még az Oliver-Felicity párbeszéd is tetszett a közepénél, tök jó volt ez az őszinte rövid beszélgetés, de az Diggle-Lyla vonalnál néha fogtam a fejem. És ezt néha még nyakon öntötték Curtisszel. Leírhatatlan, mennyire nem működik ez a karakter. Mármint működhetne, a cuccaival még valamennyire hatásos, de ha elkezd beszélni, katasztrófává válik. Nekem egyszerűen nem.

De úgy az egész részre elmondható, hogy abszolút töltelék, vagy legalábbis időhúzás. Abból a Felicity-Oliver párbeszédből úgy is kapunk még, megkockáztatom, hogy nem is lesz rossz, ahogyan itt is működött. Csak most majd hosszabban.
Ha pontozni kellene, akkor 7/10, de Renéék nekem erősen felhúzták. ‘Hoss’ :)

DarkEagle - 2017. 04. 28. 16:38

@winnie: Anno ezért volt említve hogy kell COMIC-os spoiler téma. Abban lehetne ilyeneket is tárgyalni. De azóta se íródott meg. :D Mondjuk nagy írás nem kéne hozzá, kitenni egy Kérpegényes plakátot minden képregény sorozathoz odaírni hogy ezen poszt alatt lehet spoileresen beszélgetni, híreket megsoztani etc és kész. És akkor nincs rinya nektek is kevesebb a meló mert nem kell szűrni a dolgokat. Egyébként anno ezért mondtam, hogy egy Fórum sokkal jobb lenne mert ott lehet spoiler gombot használni. :D Na mindegy.

DarkEagle - 2017. 04. 28. 16:46

Akkor a heti részről. Nem tudom de valamiért éreztem, hogy a héten nem szabad azonnal megnéznem a részt éreztem hogy szar lesz és igazam lett. Az 1. perctől az utolsóig ratyi volt hála Felishittynek. És sajnos a következő részben is övé lesz a főszerep ráadásul alakíthatják az Olishitty baromságot is.

Az egyetlen jó momentum a részben René és a lánya volt Lance-szel. Ők legalább valami értékelhetőt alkottak. Mikor a kis lány Főnöknek hívta az öreget ott nagyon felröhögtem. Nagyon cuki volt. :D

És akkor így kb ennyi. Minden más értékelhetetlen. Helix egyszerűen röhejes, meg sem közelítik a képregényes szintet. Talán majd a főnökkel. Tudnék örülni hogy ha elővenni Mister Bones-t.

Dig meg a nője nyáladzásnál kapartam a képemről a bőrt kb annyira szánalmas volt, bár Johnnak teljesen igaza volt. Viszont ahogy fentebb is írták én sem értem miért lepődött meg, nem a hacker csávó az első és egyetlen akit a neje mindenféle eljárás nélkül záratott be. Nem beszélve a Team Flashről az 1. évadban.

A rész végén meg már abban reménykedtem hátha megbotlik az a hülye szőke és beleesik a lézerbe de csak nem sikerült neki. :D A következő részben meg nyáladzhatnak Oliverrel remélem Promi kinyírja.

lotta - 2017. 04. 28. 17:35

DarkEagle

Az a leggyönyörűbb, hogy már most biztosra vehető, hogy a hülye szőke már megint nem lesz felelősségre vonva semmiért. Bárki más megjátszotta volna ugyanezt már ARGUS őrizetben üldögélne valahol + egy életre kiátkoznák a csapatból, de persze rá nem vonatkoznak a normális szabályok, minden megy majd tovább, mintha mi sem történt volna.

Odin - 2017. 04. 29. 07:19

“És mi a pokol volt a végén Diggle kiakadása arról, hogy a neje ügyvéd, tárgyalás és igazság nélkül tart fogva embereket? Mi az isten? Nem nézte eddig a sorozatot?”

Egyetértek, ez vmi kibaszottul álszent, WTF volt. Ők számtalanszor csinálják ezt, akkor vhogy nem zavarja a hülye fejét ez. Áá mennyi ilyen logikátlan, áldráma van ezekben a cw-s képregény sorikban -.-

Odin - 2017. 04. 29. 09:57

“Az Arrow – 5×20-ban az Olicity-rajongók végre válaszokat kaphatnak arra, hogy miért szakított Oliver és Felicity. Flashback-jelenetekkel ennek a kapcsolatnak a mélyére fognak ásni.”

Minek??? Milyen válaszokat? Van, aki nem tufda miért szakítottak? Jézusom…na majd szóljatok ha visszajött Promi…

tuning7 - 2017. 04. 29. 13:27

Odin
Hát igen olicitys visszaemlékezést kapunk, de Adrianast nem! Miért is! Minek az! Miért kéne olyan rész ahol megismerjük a normális adrian, megmutatni, hogy az apjával milyen kapcsolatban voltak, hogy jobban átérezzük őt! Vagy, arról, ahogy Olivert fiygeli, tanulmányozza, de nem, minek is!

Szula 25 - 2017. 04. 29. 17:58

Abban egyetérthetünk hogy ez a rész az évad gyengéi közé tartozik.

lotta
“Értem én, hogy össze akarják ugrasztani Diget a nejével (remélem nem azért, hogy összejöhessen Dinahval -.-)”

Komolyan ez jutott nekem is eszembe a rész végén hogy ezeknek készítik elő a terepet jövőre, rögtön beugrott hogy Diggle és Dinah milyen jól megértették egymást az egyik részben.

Ami Felicytit illeti én reménykedem benne hogy jövőre lefokozzák csak visszatérő szereplőnek. Nekem mondjuk az első évadtól nem tartozik a kedvenceim közé aztán jött az Olicity kavarás amivel nálam végleg elásták. Számomra idegesítőbb mint Terrific. Úgyhogy bízom az írókban hogy ezeket nem hozzák össze megint.

Végére pedig a jót. René és Lance papa vitte a részt a hátán, ütős kis páros lett az övék. René pedig az egyik legkellemesebb meglepetés az évad során az már biztos. :)

lotta - 2017. 04. 29. 18:25

Szula 25
“rögtön beugrott hogy Diggle és Dinah milyen jól megértették egymást az egyik részben.”
Igen, én nagyjából azóta félek tőle, hogy képesek lesznek valami ilyesmit megjátszani. Most meg ez a kényszerveszekedés… egyszerűen annyira erőltetett, hogy nyilván azért volt rá szükség, hogy Dig mehessen Dinah-hoz vigasztalódni. -.-

“Ami Felicytit illeti én reménykedem benne hogy jövőre lefokozzák csak visszatérő szereplőnek.”
Ezt nem bánnám én se (arról már lemondtam, hogy kinyírják, pedig az lenne a legjobb.) Kettő, esetleg három mostani állandónak úgyis mennie kell (vagy minimum lefokozást kapni), mert ugye hárman már kaptak előléptetést és néha én már a mostani számukat is soknak érzem.
Egyébként én szerettem Felicityt az elején. Az első évadban végig és még a másodikban sem volt komolyabb bajom vele. Vagyis, ott már voltak dolgok, amik nem tetszettek, de úgy igazán az Olicity-korszak utáltatta meg velem a karaktert, de az irritáló vonásait utána sem vetkőzte le. -.- Egy patchwork Mary Sue, tökéletes kis creator pet és komolyan nem rühelltem még ennyire karaktert, mint őt.

Tyberius06 - 2017. 04. 29. 22:34

Nekem ebben az évadban nincs különösebb bajom Felicityvel és ebben a részben sem volt. Igazából az lett volna álszentség, ha bezáratták volna ezután, tekintve, hogy altogether a régi csapat összes tagja csinált már nem kevés vitatható a “nagyobb jót” szolgáló faszságot az élen Oliverrel, szóval csak azért mert az Olicitys balfaszkodás miatt “utáljuk” Felicityt ne legyünk csőben látók… :D Nem volt ezzel semmi baj, plusz Felicity múltja ismert valamelyest, nem idegen tőle a “másik oldal” és szerintem Oliver átfordulása az előző évadban sokkal gázabb volt.
A rész egyébként egynek elment, de semmi maradandó… Amiket fentebb megfogalmaztatok azok állnak is kb. Dig és neje kapcsolata nálam a totál felesleges kategória… amíg a csaj csak side volt, addig okés, de felesleges ennyire erőltetni Dig szerelmi életét és azon belüli konfliktusait. René jó volt, Curtis nekem sose jött be, az alteregója a kütyükkel még elviselhető, de amikor megszólal és próbál jópofizni, az siralmassá teszi a jelenetet.

Szula 25 - 2017. 04. 30. 08:14

lotta
Nem tudom mennyire vagy képben a képregénnyel vagy esetleg a mesékkel, de ugye ott is úgy van hogy Olivernek Kanári a nagy szerelem. Ugye itt volt már egy Kanári akivel nem lett meg ez a nagy szerelem, amit sok rajongó várt volna. Felicity miatt ugye ez nem jöhetett részre. Viszont most hogy visszahozták a karaktert aki ugye jobban hasonlít a képregényes és a mesében lévő karakterhez (pl. a sikolya vagy a neve Dinah) de még így sem fogják őket össze boronálni hanem esetleg Diggel, szerintem egy nagy szembeköpés azoknak a nézőknek akik ismerik Arrow világát. Ugye Flash csak összejött a nagy képregényes szerelmével aminek a legtöbb rajongó örült, más kérdés hogy a két színész mennyire nem illik össze. A lényeg az hogy nekem pl. aki mondhatja hogy képregény fan valamilyen szinten egyértelműen csalódás lenne ha az Íjász nem jönne össze végül a Kanárival ha adtak ennek a szálnak még egy esélyt Dinah behozatalával. Viszont várjuk ki a végét mi lesz Diggel és Lylaval mert lehet hogy tényleg csak egy felesleges hercehurcát kreáltak körülöttük és végül megoldják a gondjaikat.

lotta - 2017. 04. 30. 11:27

Szula 25
Ismerem a képregényeket, elég jól. Ráadásul Black Canary elég régóta az egyik kedvenc karakterem. Soha nem utáltam a sorozatos Laurelt, de nem is szerettem, mert nagyon elbaltázták a karakterfelépítését, egy idő után meg már az lett volna hiteltelen, ha megpróbáltak volna rendes kanárit csinálni belőle. Dinah felbukkanásának örültem, mert ő végre tényleg olyan, amilyennek lennie kell. Aztán láttam, milyen jól elvannak Diggel és rögtön elkezdtem aggódni. Azt még el tudnám fogadni, ha őt sem hoznák össze Oliverrel (komolyan, inkább legyen Oliver örökre egyedül, mint megint Felishittyvel), de azt nagyon nem, ha csak úgy összehoznák a Magneto imitátorral. Ez már olyan mértékű hülyeség lenne, amit semmivel sem tudnának menteni. Ezt a hülye vitájukat sem lehet reálisnak beállítani, akárhogy is akarják.
Mondjuk rendre fáj a fejem a képregényes kedvenceim miatt ebben a sorozatban. A sorozatos Deathstroke simán fekete listára (vagy minimum a semlegesre) került volna, ha nem Manu kapja anno a szerepet. Manu viszont rohadt jól hozta, amit kellett, amit kapott és így egyszerűen lehetetlen volt nem megkedvelni.
Az még oké, hogy nem akarnak mindent szó szerint átvenni a képregényekből, ezt soha nem is vártam, de azt nem bánnám, hogy ha már változtatnak, akkor valami értelmes dolgot hozzanak ki a dologból, ne pedig olyasmit, amitől legszívesebben szétverném a fejem a legközelebbi falon.

Szula 25 - 2017. 05. 01. 06:48

Reménykedjünk hogy ez nem fog bekövetkezni. Ugye Lylaval és Diggel ezt már egyszer eljátszották a sorozatban hogy a munka miatt különmentek. Én most inkább attól tartok hogy Lylat ki fogják nyírni az évad végén, főleg a beharangozott visszatérő szereplők miatt is és akkor jöhet a kövi évadban Dig szenvedése és Dinahval való nagy egymásra találás.

Szula 25 - 2017. 05. 01. 06:50

Ja amúgy Olivernek és Dinahnak sok közös jelenete nem is volt mióta csatlakozott a csapathoz nem?

lotta - 2017. 05. 01. 11:03

Ja, nem volt túl sok. Nem is hiszem, hogy elmennének ilyen irányba, de ez még mindig a jobb lehetőség. (Pedig amikor Oroszországban voltak olyan szépen elbeszélgettek a kocsiban.)
Egyébként Diggel nincs különösebb bajom, nem utálom, mint Felicityt, de ha nem lenne ott, gyakorlatilag fel se tűnne. Már megint nem tudnak vele mit kezdeni. Mármint semmi értelmeset.
Tényleg csökkenteni kellene a csapat létszámát. Nekem valahogy jobban működött, mikor kevesebben voltak.

Szula 25 - 2017. 05. 01. 11:37

Nekem a nagy létszámmal nincs nagy bajom, viszont Digglenél nálam is az a helyzet mint mondjuk Theanál hogy egyáltalán nem tűnik fel a hiánya, valahogy az ő ideje is lejárt már. Nem mondom hogy nyírják ki hanem nyugodtan lehet ő is csak visszatérő szereplő jövőre. Jöjjön vissza Rory a csapatba (ami valószinű megvalósul nemsokára), ott van René és Dinah akiket szívesen látnék többet, na meg Curtis is akit inkább hagyjunk. A lényeg hogy inkább az új szereplőket favorizálom mint a régieket. (Felicyti,Diggle)

lotta - 2017. 05. 01. 11:49

Igen, lefokozhatnák Diget, most már tényleg itt lenne az ideje. Eleve nem értem, miért kellett visszahozni a csapatba. Megvolt a tökéletes lehetőség, hogy megszabaduljanak tőle, de persze nem… -.- Felicity meg… na, hát akkor lennék a legboldogabb, ha többet nem kéne látnom. A szöszi régóta idegesítő az Olicitytől függetlenül is.
René és Dinah nagyon jók. Mikor elkezdődött az évad, nem hittem, hogy bármelyik újoncot megkedvelem majd, de Renét szépen felépítették. Ellentétben pl. Curtissel, aki már tavaly is itt volt, de egyáltalán nem hiányozna. Dinah pedig elsőre kedvenc lett. Nem értem, mit fake canaryzzák szegényt, sokkal inkább az, mint Laurel volt. Oké, én örülök, hogy Katie visszajön, de csakis azért örülök, mert Szirénként hozzák.
Tényleg kíváncsi leszek, jövőre hogy épül majd fel a csapat / kik lesznek a főszereplők.

Shed - 2017. 05. 01. 19:39

A legjobban annak örültem volna, ha azok az aktivált robotágyúk hátba lövik Diget és meghal. Akkor nem tudom mit mondott volna Felicity. Meg ez a ” gumilövedékkel lőttek a Helixesek, senki nem halt meg”
is vicces.

lotta - 2017. 05. 01. 19:52

Akkor sem lett volna semmi. Felicityre más szabályok vonatkoznak, mint a többiekre. Neki mindent szabad, neki mindent elnéznek. Felicity egy két lábon járó szent, Felicity a fény az éjszakában…

… ilyen tempóval eljutunk majd oda is, hogy hivatalosan is ő lesz a csapat vezetője. -.-

LaCRossE - 2017. 05. 04. 10:18

Ó-ó, ennek úgy érzem, nem lesz jó vége :(

A rész pedig szerintem jó volt, kellett ez a rész a két karakternek.

lotta - 2017. 05. 04. 10:38

Szerintem borzalmas volt. T_T Ennél még a múltheti rész is ezerszer jobb volt.

Silver-sama - 2017. 05. 04. 11:45

Hála az égnek, hogy nem jöttek újra össze! Bár nagyon kevés kellett volna.
Összességében sajnos gyenge rész volt, SOKKAL többre számítottam egy ilyen körítésnél. De sebaj, kövi részben végre Promi ^^ És kap Oliver tőle egy durva ajit :3

Edrick - 2017. 05. 04. 14:29

Hát őszinte leszek: ez a rész szerintem is jó volt; nem egyszer éreztem benne azt a fajta erősséget, amit az évad eleje óta látunk. Az egyetlen, ami böki a csőrömet, az ordas nagy szálka, ami ezt a részt lehúzta, az a flashback volt. (Meg Curtis, de ő még a kisebbik baj, és nagyon már nem is érdemel említést.)

Értem, miért volt benne, de ha totálisan kihagyják, még jobb rész lehetett volna. Az, ami most a jelenben ment köztük, működött, és amikor még az “enjoy killing” résszel is összekapcsolták, akkor voltam úgy, hogy igen, ez így rohadt jó. Ha kihagyták volna a múltat, örültem volna. Mert megint elmondani, hogy miért szakítottak, nekem ez egyszerűen fölösleges volt. Ne-ne bökdössük az alvó medvét.
A vége, amikor a betegágynál beszéltek, és hogy Felicity elmondta, már érti, miért hazudott neki Williamről anno, azt éreztem, hogy “végre, végre érti, basszus, ez jó, ez működik!”. Csak bármennyire értek is egyet azzal, hogy kellett ez a rész nekik, szerintem ez működött volna a flashback nélkül is.

De alapvetően nem ezt vártam, többnyire kellemes csalódás.

DarkEagle - 2017. 05. 04. 15:17

Jobb mint vártam de így is gázos volt. Az hagyján, hogy a készítők totál hülyének nézik a nézőiket, lásd Olishitty belemagyarázás. Mintha nem lett volna eddig is egyértelmű miért szakítottak. Nyilván nem azért mert egyik a vörösbort a másik meg a fehéret szereti. :D Ebből a részből nagyon jól meglátszódott, hogy a CW nézőinek többsége agyhalott zombi. Vagy csak szimplán eszébe se jut a készítőknek, hogy: “Hé hát ez egyértelmű nem kell ezt szájba rágni.” De csak megtették, hogy az Olishitty fangirlök nyáladzhassanak megint ráadásul innentől már egyértelmű hogy megint összehozzák őket és hát nem igazán rajongok az ötletért. Akkor már inkább Rene meg Curtis ahogy Dinah mondta. :D

Digék vitája már tényleg több a sokknál de talán lerendezték azt is. Hihetetlen mennyire szűk látókörű Diggle. Nagyon örültem mikor anyuci beolvasott neki. Talán az volt a rész legjobb és egyetlen jó pillanata is. De nem tudok haragudni rájuk mert lényegében ezidáig nem is volt egy rossz rész sem. Most nyilvánvalóan fog javulni a nézettség hiszen szerintem pont a komoly stílus miatt pártolt el annyi Olishitty fangirl így kíváncsi leszek most mennyi lesz majd hogy tudták előre mi lesz.

De legalább az utolsó pár részre visszatérünk a lényegre.

lotta - 2017. 05. 04. 15:36

… ha Ollie elengedte volna, nem lenne több probléma.

És igen, bebetonozták, hogy jön az Olishitty újra. Gondolom ezúttal még Williamet is megkapják majd a végére nevelgetni. (Azt valahogy nem nézem ki a sorozatból, hogy kinyírnák a srácot… inkább az anyját, hogy szülősködhessen a tv történelem legborzasztóbb párosa -.-)

Silver-sama - 2017. 05. 04. 19:19

(Eagle, az a baj, eleve az emberiség többsége agyhalott, klón zombi :’D)

Wall-E - 2017. 05. 04. 21:13

Nekem nagyon tetszett, arra jó volt a flashback, hogy láttuk, téma továbbra is a karakterek életében a dolog (érthető módon), mivel az évad során néhány apró pillanaton kívül gyakorlatilag semmi nem jött elő a kapcsolatukból, abszolút parkolópályán volt, sőt, hát feltűnően, így számomra organikusan illeszkedett a történetbe, és nem csak a szakításuk okáról szólt, hanem sima karakterpillanatokat is láthattunk, hogy mit csinálnának csak úgy mókából, amiből azért túl sokat nem láttunk ámblokk sem, meg továbbvitte kicsit, hogy oké, a William-téma miatt szakítottak, de hogy ugye ez csak a legfőbb példája annak, ami bántja Felicity-t, és hogy azért voltak dolgok, csak épp eddig nem láttuk, ami hihető, ennyi múlttal rendelkező párosnál azért számítanánk arra, hogy ehhez hasonló események előjöhetnek. Ezen felül pedig remekül működött a két karakter, megvolt az, amiért szeretjük őket, lehet hibákat felhozni a részre vonatkozóan, de engem nem igazán zavart most semmi, jó volt együtt látni Oliver-t és Felicity-t és tényleg sok minden felmerült köztük, tehát a karakterek szempontjából számomra remekül volt megoldva a rész. Emellett szerintem tök jól működött ez a klasszikus be vannak zárva és próbálnak kijutni, miközben a társak kívülről próbálják kihozni őket, szerintem hozott ez egy kis frissességet, hogy nem volt most kézzel fogható ellenség a helyszínen, hanem egyéb problémát kellett közösen megoldaniuk.

Tyberius06 - 2017. 05. 04. 21:40

Nekem is nagyon pozitívan csapódott le a rész, szerintem kifejezetten jó volt, Oliver és Felicity működtek, nem volt túltolva, okés volt szájbarágás, de én pl. már nem is emlékeztem, hogy mi volt a konkrét ok, szóval annyira nem is zavart. A flashback érdekes volt, nem tartottam zavarónak, ahogy fentebb írták, annyira parkoló pályán volt a kapcsolatuk, hogy ez a kis flashback pont beleillett abba a vonalba, hogy egyébként meglennének, ha nem lenne az a kis “bizalmi” nézeteltérés köztük.
Egyébként van egy olyan érzésem, hogy évad végén Felicitytől elbúcsúzunk (most nem vágom, hogy be van e már rendelve a köv évad, vagy mi lesz, annyira nem tűnik erősnek a sorozat nézetsége) – erre majd jól magához nyúlhat, akinek kielégülést okozna a karakter eltávolítása -, valahogy kevésbé lenne értelme ismét összehozni őket, hogy aztán végig fussák ugyanazokat a köröket.
Az egyetlen ami nem tetszett, hogy végül csak belekeverték Oliver gyerekét, persze annyira téma volt, hogy várható volt, de pont ezért is bosszant… Megletten volna enélkül a szál nélkül…

lotta - 2017. 05. 04. 22:01

“van egy olyan érzésem, hogy évad végén Felicitytől elbúcsúzunk”

Ahhoz előbb Guggenheimet és Mericlet kellene kirúgni, mert mindketten a legnagyobb rajongói. Amíg ők a sorozatnál vannak, meglesz az Olishitty endgame.

Alexejevic - 2017. 05. 05. 10:25

Nincs ezzel gond. Legyenek együtt… Csak ne erről szóljon minden rész…Ha mindenki tudja, hogy együtt vannak, de a sorzat megy a maga útján, hajrá…

lotta - 2017. 05. 05. 11:13

Ne szóljön erről minden rész? Dehogynem, ha jön az újabb évadnyi Felicity and Friends.

https://www.youtube.com/watch?v=MR5tJyIPuL0

Marianna - 2017. 05. 05. 13:28

Ahogy elnézem, azért a felénél kicsit többnek tetszett a rész. Igazából nekem is működött. Jó, én bírom Felicityt és Olivert együtt, ha normálisan írják meg őket, ami ebbeb a részben tökre működött. Szerintem ennyit az ellenzőknek is ki lehet bírni. Például én őket most éretten kezeltebbnek éreztem, mint a Diggle-Lyla szálát, inkább zavart Curtis mellett, de végén hál’ Isten lerendezték.

Amúgy ennyiben tökre elviselhető, kedvelhető a párosuk, csak az arányokat kell eltalálni közöttük, és akkor nincsen probléma. Nekem még működnek, de kis dózisban. Meg azt mondom, hogy ez az 1 rész járt nekik. Most legalább normálisabban, tisztább lett az egész. Jó ez a bizalmi téma szerintem is baromság, de a végére teljesen oké volt, ahogy Oliver bevallotta neki a titkát. Szóval a készítőknek azt üzeném, hogy arányok és no műdráma. Jók voltak abszolút a bunkeres részek meg badass Oliver. Azért az utolsó jelenetükben Stephen kicsit meglepett pozitívan.

A flashback nekem sem kellett annyira, talán csak abból az utolsó jelenet. Nekem kicsit hangulatgyilkos volt, bár értettem a kontrasztot.

Curtis-szel vagyok úgy, hogy szívesen mondanék goodbyet neki.

William mikor nőtt meg ennyire? Várom vissza Prometheust, de tényleg lőhetnének neki is egy flashback részt. Rohadt jó gonosz és jól ábrázolt, csak szívesen látnék többet belőle.

Ayrons - 2017. 05. 05. 16:06

Nincs benne spoiler !!!
Szerintem ez alapján a 6.évad az utolsó lesz.

Wendy Mericle pedig elárulta nagyvonalakban, mire is számítsunk idén ősszel:
“Oliver továbblép, egy új örökség megmunkálásán dolgozik.” – mondta Mericle. “Maga mögött hagyja a múltat, a családi problémákat, új dologba kezd, melyhez hozzácsapódik az évek során szerzett sok tapasztalat. Lehetséges, hogy új csapat áll majd össze.”
Az idei szezonnal véget érnek a visszaemlékezéssel járó jelenetek, amiről pedig ezeket tudtuk ma meg: “A hatodik évadot nem nevezzük a sorozat újraélesztésének, mert nem fogjuk alapjaiban megváltoztatni, de sokkal rugalmasabbá válik majd a felszabadult idő miatt, más karakterekre is több időt tudunk szánni. Wild Dog történetéből se láttunk sokat, Dinahéból sem, de lehetőségünk mindig lesz arra, hogy a múltjukba kissé jobban beleássuk magunkat.”

lotta - 2017. 05. 05. 18:30

Amellnek 2019-ig érvényes szerződése van. Persze ez nem jelent semmi biztosat, de én nem hiszem, hogy terveznék a befejezést, ha nem lenne muszáj nekik. Sokat kéne még zuhannia a nézettségnek, hogy kaszálják. Mégiscsak a CW-n fut, ahol most a Jane, the Virgin is 0.35-tel kapta meg a következő évadját. Mondjuk amilyen lejtmenetben van most a nézőszám simán összejöhet a hatodik évadra egy olyan, ami még a CW-n sem él meg.

Mimi - 2017. 05. 08. 13:14

Nekem ez a rész nem volt más mint felesleges időhúzás és dühöngtem közben, hogy pár résszel a vége előtt miért kell ilyen. Nagyon nem vagyok kibékülve vele és ott tartok, Felicity a legellenszenvesebb karakter. A tipikus hülye nő aki ágybabújik a pasival majd közli vele hogy amúgy semmi nem változott. Akkor meg minek?
Lyla viszont jól beolvasott Dignek, pont erre volt szüksége.

mucus@freemail.hu - 2017. 05. 08. 15:02

5×20 mennyire aljadék rész volt.Felicsitah must die…

jessm - 2017. 05. 08. 19:24

Végre bepótoltam a részeket és 5×17 , az egyik legjobb volt az évadban. 5×18 is nagyon tetszett, hogy megcímezték a Bratva szálat, és lezárták. gondolom jővőre ennek még lesz böjtje.
Láttom a Felicity gyülölet nem csitul, tehet ő már akármit. Szerintem idén és ebben a részben is teljesen jól írták az írók. Én például örülök , hogy arrow esetében elismerik, ha nem müködik a kémia Oliverrel és tövábblépnek, és nem ragaszkodnak csak azért hozzá mert úgy kell lennie. Laurel és Susan nagyon nem müködött, hanyagolták is… Felicityvel legalább müködik és karakterrel is probálnak valamit kezdeni, ami néha rosszul sül el. Nem úgy mint Flashnél , ahol nulla kémia Barry és Iris között, és kb. semmi értelme, hogy legtöbb jelenetnek , hogy Iris benne van ,mert ül és néz. Mondjuk így legalább elfelejtem, hogy ott van , szóval ez is jó valamire.
Amugy Thea alakító színésznőnek más elfoglaltságai vannak, vagy egyszerűen megunták írni a karkaktert 22 részre.

jessm - 2017. 05. 08. 19:25

A kérdőjel lemaradt a az utolsó mondatról

lotta - 2017. 05. 11. 11:41

Persze, hogy Fefe miatt öltözött be újra Oliver. -.- Olyan boldog voltam Olishitty nélkül, most meg kb. már tényleg biztos, hogy visszahozzák. De miért? Ennyire toxikus, irreális, elbaltázott kapcsolatot én még nem láttam. -.-
René és Quentin viszont nagyon jók voltak. Lehetne több közös jelenetük is. A flashback is tetszett. Kicsit szomorú volt, látni Anatolyt meg Olivert, úgy, hogy ugye mi már tudjuk, hová jutottak a jelenben. Úgy látszik, Oliver egyik flashback broját sem tarthatja meg. xD
Chase meg… még mindig rohadt jó és Segarra elképesztőt alakít. Nagyon várom már a finálét és nagyon remélem, hogy nem cseszik el.

Silver-sama - 2017. 05. 11. 15:54

Ez még gyengébb rész volt. Trailer alapján arra számítottam, hogy egy Chase-központú sztorit kapunk, ehelyett szerepelt 1 percet. Pedig nagyon ki kéne már használni. Reméljük a következő részben most, hogy bezárták (ami egyébként megint nem tetszett, nem ezt várnánk a karakterétől – bár jó ürügy, hogy behozzák Slade-t), rá fognak koncentrálni.

lotta - 2017. 05. 11. 16:11

“nem tetszett, nem ezt várnánk a karakterétől”

Engem nem zavart a dolog. Csak Oliverék hiszik, hogy már lefutott az ügy, de neki bőven van még kijátszható lap a kezében. Gondolom azért kellett így csinálni, hogy majd a következő részben jól pofára eshessen a csapat, hogy hoppácska, már megint le vannak maradva.

Dodge77 - 2017. 05. 11. 16:42

Azért lett így, mert kitudja suabadítani szirént, okkal tette ezt! Meg ad egykis reményt nrku! Ki van használva adrian!

Skirm - 2017. 05. 11. 20:19

Na igen mikor elfogták, nézem, mi ez a fos ? Ennyi? Aztán eszembe jutott hogy nem véletlenül mutatták korábban Oliver fiát, a rész végén a mosoly igazolta is, hogy valami terve volt ezzel.

Ayrons - 2017. 05. 12. 11:11

Silver: Adrien pont ezt akarta :) Szépen egy börtön lázadást szít stb. Még mindig előttük jár jóval. Ha Olivernek lett volna esze megöli azonnal ,de tudta Adrien ez úgyse fog bekövetkezni. Williem meg gondolom a biztosíték lesz , ha valami nem úgy sikerül ahogy tervezte.

De úgy látszik csak összehozzák őket újra…
Amúgy annyira vicces a Flash készítő brigádja, azt nyilatkozták ,hogy a Flash és az Arrow most nagyon hasonlít egymásra. Mivel a főszereplőknek saját magukkal kell megküzdeni és döntéseik következményével szembenézni. Mondjuk ez tényleg igaz így elméleti szinten de a gyakorlatban ég és föld a kettő. Promi reggeli megeszi Savitart és hát a két sorozat történet vezetése is más szinteken van.

Amúgy Curtist és Digglet ki kellene írni. Feleslegesek. Diggle elmehetne Argusba, Curtike meg meghalhatna.
Oliver, Lance, Rene akik idén kiemelkedőek. Új Kanári semmilyen, Thea van de ennyi. Felike meg felemás.

DarkEagle - 2017. 05. 12. 20:31

Hát nem tudom, szerintem ez megint eléggé kimagasló rész lett. Flash tanulhatna az Arrow idei íróitól hogyan is kell drámát írni. René és Lance jelenetei tényleg aranyat érnek. Azért én vártam hogy betoppan a bíróságra de hát végül is érthető a dolog. Főleg így hogy Oliver mellett tevékenykedik. Miért rángatná ebbe is bele a lányát. Theának örültem hogy visszajött, sokat változott az évek alatt talán ő nőtte ki magát a legjobban nem is értem miért hanyagolják idén, remélem jövőre megint állandó lesz. Curtis tényleg csak van de most már legalább olyan mint a képregényben, csak ne lenen Cisco 2.0 aki mindig elszór valami hülye és totál értelmetlen egysorost ami nem igazán poénos. Dinahval nincs gond átlagos de nem is nagyon kapott teret eddig. Felishitty meg ja, kösz nem. :D

Chase elfogása meg olyan egyértelmű volt mint a levegővétel. A rész végi vigyorgás nagyon ott volt a szeren, igazi szociopata. :D Tényleg jól írta Ayrons, hozzá képest Savitar gyerekmese. Sőt még azok a gonoszok is komolyabbak.

lotta - 2017. 05. 12. 20:46

“Azért én vártam hogy betoppan a bíróságra de hát végül is érthető a dolog. Főleg így hogy Oliver mellett tevékenykedik. Miért rángatná ebbe is bele a lányát. ”

Hát szerintem egyértelmű, hogy azért nem jelent meg, mert nem tudott, nem pedig azért, mert nem akart.

Titan - 2017. 05. 12. 23:05

Szerintem se önszántából nem ment el, ezt is meglepinek szánják majd a következő részre, bár sztem tök egyértelmű a szitu.

hiuz - 2017. 05. 13. 02:36

Szerintem a képregény(Cry for Justice) szerkezetét követik. Ott is elfogták Promit, de volt valami, amivel zsarolni tudott, így kénytelenek voltak kiengedni. De a sok általa elkövetett szarság miatt(ami durvább volt, mint a sorozatban) Oli utána ment és pontot(nyilat) tett a történetük végére.

DarkEagle - 2017. 05. 13. 16:50

Na ezt tuti nem lépik meg szerintem Promival mint amit a képregényben pedig nagyon jó lenne. :D Mondjuk már a gárda se az mint a képregényben szóval ja.

carlos - 2017. 05. 16. 19:32

Ket reszt probaltam osszel evadbol,de az agyamra ment minden szereplo,az ujoncok nevetsegesek voltak,vartam a vegeig,aztan inkabb egy utolso eselyt adva ledaraltam. Az ujoncok mar nem annyira bosszantoak,de nyilvan Prometheus viszi a hatan az evadot. Remek pszichopata, nagyszeru alakitas. A masik ami miatt nem untam halalba magam ezen az allando moralis szenvedesen az a flashback. Hihetetlen,h Oliver mennyivel jobb ott es az oroszok is nyero huzasnak bizonyultak. Igy meg mindenkepp maradok.

lotta - 2017. 05. 18. 03:28

Ha nem épp hajnal fél négy lenne, most sikongatva ugrálnám körbe a lakást.
A legutolsó jelenet… :D

Marianna - 2017. 05. 18. 06:00

Eddig is erős volt az évad, de ez a rész WoW. Hihetetlen, amit készítők ebben az etapban alkotnak. Izgalmas, feszült, falat kaparós rész, főként az utolsó jelenet. Én már nagyon várom a finálét.

Köszi, hogy Curtist rabolták el elsőként. Amúgy vele próbálták kifigurázni a shippereket? Imádom, hogy az Arrow tud önkritikát gyakorolni.

spike0007 - 2017. 05. 18. 09:23

A legjobb eddigi szezon finálé várható! :D
Ezt az évadot szerintem nem lehet felűlmúlni, pláne így, de nem is kell!

Adam - 2017. 05. 18. 09:34

Amikor Curtist elrabolták, már náluk volt Rene és Dinah is. Úgyhogy Curtist harmadiknak rabolták el.

Amúgy ilyenkor bánom, hogy ebbe a sorozatban nincsen több pénz, bár lehet az csak részben felelős a gagyiságért.. Mert Promi remek gonosz, és a történet is leköt végre, de miért kell ez mellé gagyiságokkal teleszórni.
Pl.: Az állig felfegyverezett argus kommandósoknak parancsuk van arra, hogy azonnal lőjenek, erre Oliver és Mlacolm simán leveri őket, úgy, hogy egyetlen egy lövés nem dördül el. Inkább nekiállnak gumibotokkal verekedni. A másik meg, hogy egy képzett mesterlövlsz nem tudja eltalálni a földön fekvő!! Adriant. De azt sem értem, hogy attól, hogy egy karddal megkarcolják egy autó oldalát, miért kell belerohanni egy ott álló teherautóba.

Tulajdonképen élvezem így is a szezont sokkal jobb mint az előzőek, de az ilyenek (annak ellenére, hogy más sorozat is tele van logikátlanságokkal) rohadtul ki tudnak zökkenteni. Meg azt sem értem hogy hol vannak a jobb verekedések. Nemrég néztem bele a 2. évadban és a harcok ott nem voltak ilyen gagyik. A mirakurus Cyrus Goldos harcok sztem kimondottan jól sikerültek. Most meg ott tartunk, hogy ha mellbevágunk (pláne golyóálló mellényen keresztül) egy kommadndóst az összeesik.

chester - 2017. 05. 18. 10:54

Úúúú Slade *-* Bár már nem tudja magát megmenteni az Arrow (meg a többi DC-s sorozat a CW-ről) a kaszámtól, de így legalább szép búcsú lehet.

Colos - 2017. 05. 18. 11:52

“Hey Kid!”

spike0007 - 2017. 05. 18. 13:11

Miért nincs már jövő hét!!!! :D

DarkEagle - 2017. 05. 18. 15:43

Azt hiszem a “Hey Kid” ezen a héten bekerül a hét idézete rovatba. :D

Baromi jó rész volt megint, és jövőhéten kapunk egy epic finálét és végre elbúcsúzunk a flashbackektől is. Nem mondom hogy hiányozni fognak. :D

Curtis amúgy szerintem a gagyi Olishittyre affektált. De teljesen mindegy mennyire önkritikusak a készítők ha közben mégis összehozzák őket. Mert eléggé egyértelmű hogy ez lesz.

Ezt az évadot szerintem nem fogják tudni felülmúlni de ha hasonlóan jót tudnak alkotni akkor már ki vagyok velük békülve. Bár nem tudom mi lesz jövőre így hogy ennyire megváltoztatták a napirendet a CW-n. Főleg a crossoverektől félek mert most se voltak valami acélosan összepakolva. Tényleg jobban járnánk ha lenne egy külön sorozat a crossovereknek. :D

Egyébként ahogy fentebb írták voltak és lesznek is baromságok a sorozatban de most őszintén. Kit érdekel ha ilyen jó az évad?

Azért meg hatalmas pacsi, hogy betették Lord Mesa tortáját aki rajongója a sorozatnak ill többnek is. Nagyon megleptek vele el nem tudom képzelni milyen érzés lehetett a srácnak aki heti szinten mindig affektál a képregény sorozatokra valami aranyos vagy menő rajzzal. :D

LaCRossE - 2017. 05. 18. 15:56

Én nem könyvelném el azonnal tragédiának, ha újra összehoznák őket. Persze, az elmúlt évek intő jelek lehetnének, de akkor sem garantált, hogy megint elkúrják a készítők a dolgot. Felicity az elmúlt évadokban elviselhetetlen volt, de nekem ebben az évadban egyáltalán nincs vele bajom. Így, bár félek a dologtól, nem fogom emiatt azonnal lehordani a készítőket vagy a sorozatot.

(zárójelben, ha a Flash halál tényleg úgy lenne, és végleges lenne, Oliver is elveszíthetne egy fontos embert – a fiát, szerintem érdekes lenne mindkét hős meggyötört pozíciója)

A rész viszont, a néhány fejfogós jeleneten kívül nagyon jó volt, imádom Merlynt, visszatért Nyssa, itt van Slade, hát most őszintén, mi kell még? Tiszta fanservice lesz ez a finálé, de a jobb fajtából.

Reméljük, a finálé epic lesz.

DarkEagle - 2017. 05. 18. 16:02

Igen, ebben igazad van lehet belőle jó dolog is de én egyelőre nem reménykedek. Pláne ha lecserélik a mostani írókat. :D

Egyébként én nem tartom jó ötletnek hogy Oliver fia meghaljon már így is épp eléggé kontrasztban van a két sorozat és sajnos a Flash minden téren alul maradt nem kéne még jobban porba döngölni a Flasht. :D

LaCRossE - 2017. 05. 18. 16:07

Én csak azt remélem, hogy Prometheus meghal, és ebben az esetben az írók fejet hajtanak a “Cry for Justice” képregénysorozat előtt.

Elvégre a levágott kéz (oké, ott kar volt) már megvan ;)

tuning7 - 2017. 05. 18. 16:17

LaCRossE
Én meg rmeélem, hogy enm hal meg, meg ezzel, ha oli öli meg akkor Adiran ynerne, meg túl jó gonosz, tudom, meg kell halnia, de annyira roahdt jó lett, hogy sjaát soroaztott kéne adni neki, simán elvinné Josh a hátán :D

lotta - 2017. 05. 18. 16:17

“nekem ebben az évadban egyáltalán nincs vele bajom.”

Jó neked. Én egyre nehezebben tolerálom és ez az évad nem hogy nem segített a dolgokon, de még rontott is. Tovább folytatják a szenté avatását az írók. Nem egyszer felülbírálta Olivert/a háta mögött ugrált… szép kis csapatmunka. Aztán a Helixes ürge kiszabadítása… Bármelyik. Másik. Karakter. ha nem is egy életre, de jó darabig ki lett volna penderítve a csapatból. Még Oliverre is tovább néztek csúnyán a Ligás kitérője után, mint Fefére most. És itt most nem arról van szó, hogy törvénytelen dolgot csinált, nem lényeg, a csapat mindig megszegi a törvényt, a puszta létük is törvénytelen. VISZONT ő a kis cimborái ellen dolgozott, aminek semmilyen következménye nem lett. Hol marad a felelősségre vonás? Következmények?
Ja, és gyönyörű, hogy még olyan szituációban is képes “én megmondtam”ozni, mikor valakinek kardot tartanak a nyakához. Ahelyett, hogy mondjuk befogná… de nem, persze övé kell hogy legyen az utolsó szó.
Nem oké, ha hazudnak neki, de bezzeg ő hazudhat mindenkinek…

Adam - 2017. 05. 18. 20:09

Ha valaki egyáltalán meghal a fináléban, és tippelnem kéne, akkor Theát mondanám. Az évad 2. felében láthatóan nem tudtak vele mit kezdeni, és magam sem látom merre vezethetne az útja a sorozaton belül. Plusz a halála Olivert is rendesen hazavágná mert elveszítené szinte az utolsó családtagját is. Mindemellett ha Thea meghal Merlynnél is elővehetnék a besértődős “Oliver miatt halt meg a lányom” dumát, így ellenségként is elő-elő lehetne kapni őt.

wondorog - 2017. 05. 18. 20:10

Szerintem meg Merlyn fog meghalni (elvileg jövőre nem lesz benne egyik DC sorozatban sem), mellé még Curtis is mehetne a levesbe.

lotta - 2017. 05. 18. 20:22

Csak Slade-et ki ne nyírják…

Alexejevic - 2017. 05. 18. 20:25

Újabb brutális rész. És azért ha belegondolunk, talán semmilyen képregény adaptációban nem volt még képernyőn ilyen kaliberű “összeverbuválódás”, mint ami az utolsó részben lesz. Na jó, a Bosszúállókban igen… De Zöld Íjász, Deathstroke, Malcolm Merlyn, Árnyak Ligája, Arrow Team vs. Prometheus, Black Siren, Artemis, Talia…
Nem gyenge:) Nagyon várós:)

Tyberius06 - 2017. 05. 18. 21:00

Felicity-vel idén nekem sincs bajom. A többség egyébként totál túlreagálja a csajt, meg a Helixes cuccot is. Jönnek ezek a baromságok, a csapatból való kipenderítésről stb…, csakhogy eléggé álszentség lenne. Kicsit sok mindenen mentek át a karakterek, hogy úgy igazán kiakadjanak, vagy fennakadjanak ilyen húzásokon. Senki sincs igazán felelősségre vonva, azért mert egyeseknek bassza a csőrét Felicity karaktere, mert az írók elbaszták a karaktert az elmúlt két évadban, nem kell belelátni minden hülyeséget, meg keménykedni.
A “Hey Kid” baromi jó volt, a rész se lett volna rossz, de voltak azért bántó dolgok, amiket fentebb már ki fejtettek mások. A karddal megszántjuk a kocsit és az neki megy egy másiknak jelenetet visszapörgettem és újranéztem mert nem akartam elhinni. Ahhoz, hogy ilyen hatása legyen az eseménynek, Diget ketté kellett volna hogy vágja… Plusz ilyen sebességnél egy ilyen ütközést egyébként nem biztos, hogy nagyon túléltek volna, legalábbis Felicity biztosan nem a valóságban légzsák ide vagy oda…

Kiváncsian várom az utolsó részt, ez az évad valóban jobb volt, bár a második fele nekem picit lejtmenet lett. Magával a szerkezettel van a problémám, ez jobban működött volna nálam 16 részben, mit a Legends of Tomorrow.

lotta - 2017. 05. 18. 21:11

“totál túlreagálja a csajt”

én simán csak utálom. gyűlölöm. akkor is, ha csak úgy képernyőn van és épp semmit sem csinál. kevés karakter van, aki már a puszta létével ennyire fel tud húzni, de őt sikerült ilyenre megírni.
és kiakaszt a tény, hogy ebből mégegy évadnyi Felicity & Friends lesz, jó eséllyel esküvővel, közös gyerekkel, öt percnyi szuperhősködéssel, papucs Oliverrel. Újra és újra bizonyítják az írók, hogy képtelenek normális párkapcsolatot írni, láttunk rá elég példát. Kicsit nehéz lenne pozitívan állni a dologhoz.

hiuz - 2017. 05. 18. 21:41

Zsarolás és szabadon engedés megvolt, jövőhéten jöhet a nyíl a fejbe.

Crixus behozása azért váratlan húzás volt.

Ha már a párocskákról megy a vita: sztem Oli fogja a nejét és hagyja a fenébe a többi libát. Na jó, Sarah beszállhat harmadiknak, és akkor mindenki boldog lesz. :D

DarkEagle - 2017. 05. 19. 01:05

@LaCRossE: Elvégre a levágott kéz (oké, ott kar volt) már megvan ;)

WUT? Lemaradtam valamiről, kinek van levágva a keze? :D Képregény oké de a sorozatban nem tudok ilyenről. xD

lotta - 2017. 05. 19. 01:19

Malcolmnak. :”D

yooha - 2017. 05. 19. 07:03

Hét idézete:
Human connections are what keep us human! And it’s sad that it’s a sociopath who’s gonna have to point this out to you.

Shed - 2017. 05. 19. 07:31

Bírom, mikor már a saját haverjainak az élete a tét, de még akkor is kíméli Adriant Oliver, nehogy már ő győzzön azzal hogy fejbelövi. A történteket bármikor meg lehetett volna akasztani egy fejlövéssel az évad bármelyik részében.

Egy baromság hogy Adrian Oliver előtt jár bármiben. Ha normálisan írták volna meg a forgatókönyvet, ugyanúgy 1, max 2 részes gonosz lett volna. Ha nem ő lenne a hűha de nagy főellenfél, már az évad közepén kapott volna egy nyilat a mellkasába és a nevére sem emlékeznénk. Adrient csak az teszi főellenféllé hogy Oliver logikátlanul viselkedik és hagyja hogy szórakozzon vele.

Ebben a részben csak az utolsó 5 másodperc ért valamit. Crixust mindig jó látni :)

Marianna - 2017. 05. 21. 23:06

Amúgy szeretném megjegyezni, hogy Stephen Amell a helikopteres jelenetnél elég jól játszott. Teljesen átjött az aggodalma a fia iránt. Többször is visszanéztem azt a jelenetet.

lotta - 2017. 05. 21. 23:11

Nem rossz szinész, csak a sorozatban meglepően ritkán kap értelmes jeleneteket/írnak neki normális szöveget.

jesustomer - 2017. 05. 25. 08:22

Úristen mi volt ez. Alig volt párbeszéd, de annál több félelmetesen jó akció volt.
Gondoltátok volna az évad elején, hogy jobb lesz mint a Flash? Mondjukaz igaz, hogy simán ki lehetett volna nyírni már rég Adrien-t de ez a finálé..
Úristen.

chester - 2017. 05. 25. 09:19

Úgy se merik meghúzni, szóval nem aggódom. De legalább a finálé jó volt, jöhet a kasza.

Marianna - 2017. 05. 25. 09:42

WoW. Első gondolat a finálé kapcsán. Azonkívül szuperek voltak az akciók, lényegében csak az volt a részben. A párbeszédeket minimalizálták, ami volt az pont elég volt. Tetszett. Mondjuk le sem tagadható, hogy fanservice finálé volt, de annyira jól működött nekem. Amúgy az évadra sem tud egy rossz szavam lenni. Igazából nekem nem volt olyan rész, ami ne tetszett volna, feleslegesen nem bosszantottak, úgyhogy nálam simán top kedvenc etapom tőlük. Ezek után a 6. évadban mit lehet majd?

Nagyon bejött a rész végén a flashbackben a keret, hogy úgy végződött, ahogy a pilot kezdődött. Aztán a telefonbeszélgetés Moira-val is szívfacsaró volt. Ahogy Oliver elszántsága is a fia megmentéséért szuper volt. Prometheus pedig jó volt elég ennyi.

A cliffhanger annak ellenére, hogy meglepő, úgy is tudjuk, hogy az lesz a vége, amit el akarnak velünk hitetni. Azért ezért nem rágom tövig a körmöm októberig, de jól nézett ki.

A finálé azért jó volt.

lotta - 2017. 05. 25. 10:31

Na, a végén A Mágus csak kifogyott a trükkjeiből. Azért van abban valami sorsszerű, hogy pont ott, ahova annak idején Oliver lényegében miatta került.
Manu nagyon hiányzott már ebbe a sorozatba. Nagyon remélem, hogy látjuk még a hatodik évadban is és nem ő meg Nyssa lesznek az egyetlenek, akiket ki mernek nyírni a nagy bummal.
Egyébként meg félek attól, hogy valami baromsággal oldják meg a cliffhangert. Pl.: A csapat azért ússza meg, mert levonulnak az Argus börtönbe -> és szépen elvárják majd, hogy a nézők elfelejtsék, hogy Chase tudott ám arról a helyről.
És az a telefonhívás a flashback végén… szépen körbeértek a dolgok. :D Jobban tetszett, mint a Flash és a Supergirlt… sőt, jobban tetszett, mint az a kettő együtt.

jesustomer - 2017. 05. 25. 10:42

Tényleg érzelmes volt amikor Moira-val beszélt. Annyira piszok jó volt ez a finálé. Remélem a 6. évad is ilyen lesz.

katyvaszlipp - 2017. 05. 25. 10:49

Az nem lett volna járható út a szigeten levőknek, hogy fognak pár ládát ami ott körülöttük volt, vagy a repülőről valamit, és kiúsznak a vízre?
Lehet én vagyok túl egyszerű ehhez a sorozathoz de nekem kézenfekvő megoldás lett volna.
Ehhez ennyi kellett volna:
Oliver: Felicity, egy hajón vagyok.
Felicity: oké, akkor beúszunk a vízbe.

vagy hülyeség lett volna?:D

amúgy rendben volt, Sladet imádom, és Chase is jó gonosz volt végre. Második évad szint volt ez.

tuning7 - 2017. 05. 25. 10:59

Adrian beírta magát a legjobb gonoszok kézikönyvébe!

Colos - 2017. 05. 25. 11:42

Aztapic$a.

piszkosfred - 2017. 05. 25. 12:47

A cliffhangertol eltekintve (ami rem olcso es kiszamithato, tulsagosan nem ragom a kormom miatta) nem volt rossz evadzaro.

Mate815 - 2017. 05. 25. 13:25

Wow! Ez nagyon adta! Ki gondolta volna a gyenge harmadik és negyedik évad után, hogy ekkora come backre képesek? Kiváncsian várom, hogy oldják fel a cliffhangert! Nyssába még mindig szerelmes vagyok :D

LaCRossE - 2017. 05. 25. 14:20

Nekem rohadtul bejött a cliffhanger, még úgy is, hogy valószínűleg senkinek nem lesz különösebb baja. Aztán ki tudja.

Fantasztikus évad fantasztikus zárása volt. Adrian Chase egy állat, nem is tudom, van-e olyan tévés képregényes gonosz, akit még nála is jobbnak tartok. Igen, nálam még Slade-en is túltesz.

Mikor lesz már október?

LaCRossE - 2017. 05. 25. 14:39

Egyébként nagyon szimbolikus volt az egész évadzáró.

Oliver utolsó tíz évét zártuk le, most már tényleg jöhet a Green Arrow.

Edrick - 2017. 05. 25. 15:25

“Na, a végén A Mágus csak kifogyott a trükkjeiből.”

Az oké, hogy jövőre nem lesz DC sorozatban, de nekem valamiért az adná, ha pont azért nem halt volna meg mégse, mert tényleg ő A Mágus. El is hangzott még valamikor régen, hogy “The League didn’t call me ‘The Magician’ for nothing.”. Szerintem esélyes, hogy nem halt meg. De naggyon messze van még, hogy ez kiderüljön. Meglátjuk.

És függetlenül attól, hogy mennyire b*szott jó lett szerintem is az évad, meg a zárása, azért az öt évvel ezelőtti paróka böki a csőrömet. Mármint otthon, amikor levágták a haját, senkinek se tűnt fel, hogy az paróka? :D Meg persze, szép volt, hogy bevágták a pilot legelejét, de valahogy nekem nem vágott egybe az, amit 5 perccel azelőtt felrakott magára, meg a legelső részes. De lehet, ez már csak nagyon az én bajom :D Viszont ha a szándékot nézem, tényleg szép volt.

Meg úgy egyébként is, ugyanazt csinálták, mint az ominózus vallatós részben, hogy vágással nagyon szépen mintha egybemosták volna a jelent és a múltat. Ez akkor is bejött, és most is nagyon :) A moirás telefonbeszélgetés meg pláne.

Viszont ha már tényleg lezártuk a múltat, úgy mindenhogyan egy ilyen évad után, akkor én nem hagytam volna ennyire nyitva a befejezést. Nem volt rossz, de vártam volna, hogy hasonlóan fejezik be, mint a második évadot, hogy ekkora cliffet azért nem kaptunk.

Ha őszinte akarok lenni, akkor 10-est nem tudok neki adni, de 9/10-et könnyű szívvel. Már hogy az évadzáróra, de az évad is valahol e körül mozog.
Basszus, azért látjátok, minimum így kell évadzárót csinálni!

lotta - 2017. 05. 25. 15:31

Egyébként biztos, hogy a cliffhanger kamu és valami idióta módon oldják majd fel, de azt sem tudom elhinni, hogy a következő évadra lesz elég pénzük KILENC series regulart fizetni.
Szóval valakinek mindenképp muszáj lesz elhullania.

“Szerintem esélyes, hogy nem halt meg. ”

Vannak azért kétségeim nekem is, mert… lényegében Malcolm indította be ezt az egészet annak idején. Ha végül tényleg utolérte a vég, akkor… nem tudom, de valahogy nehéz elhinni, hogy simán csak offscreen történt. Esetleg elkapta Harknesst, helyet cserélt vele ő meg szépen odébbállt…

Silver-sama - 2017. 05. 25. 16:22

Háát… nem volt rosszabb a Flashnél, de sokkal jobb sem.
Vicces, hogy mindenki azt mondja, hogy minimalizálták a párbeszédeket, és növelték az akciót, miközben én teljesen úgy látom, hogy szinte csak beszélgetésből állt az egész. Csak tolták és tolták a rizsát, a lelkizést, a szappant, én meg bosszankodtam, hogy mikor lesz már akció.
A CGI nevetségesen rossz volt – a helikopter felrobbanásán szétröhögtem magam (másik nagyon röhögős pillanat az volt egyébként, amikor Adrian azt mondta, hogy megölte Oli fiát :DD de kár, hogy nem tette meg).
Nagy csalódás lett végül az orosz szál vége, illetve a “múlt lezárása, keretbe foglalása” nem így képzeltem el, sokkal jobban is lehetett volna.

Úgy karaktert, mint Adriant nem tudom mikor sajnáltam :'( (ha sajnáltam valaha). Ez nem igazság, hogy meghalt :'(. Megnyomhatott volna simán csak valamit, és kész :S. És azt is sajnálom, hogy nem ölte meg gyorsan Oliver fiát.
Ha a többiek nem élnék túl, akkor rettentő elégedett lennék.
Nem is tudom, hogyan értékelhetném ezt a finálét. Adrian szerepléséig nagyon gagyi és rossz volt, onnantól nagyban javult. Legyen jó szívvel 5/10 (Flash 3-at kapna)

DarkEagle - 2017. 05. 25. 17:07

Silver szerintem nagyon szőrösszívű vagy mert ez az évad egyértelműen kenterbe verte az összes CW-s pajtását. Személy szerint a 8/10-et is kevesellném rá. Szinte tökéletes évad volt. ÉS most ne ragadjunk le olyan szokásos bakiknál hogy lehettek volna egyszerűbb megoldások vagy milyen a CGI. Ebben az Arrow sosem jeleskedett és ne feledjük ez még mindig egy olcsó CW sorozat. :D

Részemről a finálé tökéletes volt. És lehet itt mondani, hogy a cliff miatt senki se rágja le a körmét na de kérem, tegye már fel a kezét aki figyelt végig és rájött, hogy itt nem az a lényeg, hogy meghaltak-e a többiek vagy sem mert ahogy LaCRossE is írta ez az egész finálé csak szimbolikus dolgokból állt, egy utalás az 1. évadra. Körbe értek és lezárták a történetet, ennyi. A sziget elpusztításával a sorozat is kap most jövőre egy szép kis Rebootot. Vagy mondom inkább azt hogy “Rebirth”-öt. Ahogy a Flash is.

Most már tényleg jönni fog az igazi GA szerintem is. Tényleg minden szálat lezártak ami maradt. De a LEGJOBB az egészben, hogy Oliver nem győzte le Promit hiszen végig a tervet követte és az öngyilkossága is a terv része volt. Ezért is lett a legjobb gonosz! Ami Merlynt illeti tuti hogy nem halt meg elvégre ő a Mágus viszont valami lesz majd vele hiszen jövőre nem lesz egyik sorozatban sem.

A többiek meg szerintem beúsztak a Dunába, már ha tényleg annyi az IQ-juk ahogy Felshitty mondta akkor remélem volt ennyi eszük mert tényleg ez lenne a leglogikusabb mivel az ARGUS börtön baromira nem védte volna meg őket a robbanástól szerintem. Aztán majd kiderül ősszel.

Részemről 9/10 az évad, de hogy ezt hogyan fogják jövőre felülmúlni azt nem tudom de ha tartják a szintet már az is jó lenne. :D

Silver-sama - 2017. 05. 25. 17:59

Az nem is kérdés, hogy az Arrow megfogta a társait, láncra verte, megkínozta, egy aszott hullát lökött az asztalukra, majd a végén felrobbantotta a szeretteiket. (mit hagytam ki? :D) Az 5/10-et a fináléra adtam, maga az évad megérdemel egy 7-et, nyolcat azért nem kap, mert kevés volt a psycho-promi :D

DarkEagle - 2017. 05. 25. 18:15

Szerintem te betegebb vagy mint Promi ez már tuti. :D

LaCRossE - 2017. 05. 25. 18:20

Imádtam, hogy egyszerre párhuzam és teljes kontraszt volt a két harcjelenet között:

Oliver megölte Kovart, hogy lejusson a szigetről, de hiába, mert a bűntudata az apja miatt tovább kísérte őt (és a sziget szerintem főképp ezt a bűntudatot szimbolizálta Oliver számára).
Eközben nem ölte meg Prometheust, mire a csávó elpusztította a szigetet. És nem sokkal előtte sikerült elengednie a bűntudatát.
Oliver számára így ezzel egy teljes fejezet zárult le.

Viszont Merlyn még ha túl is élte az aknát, a sziget felrobbanását már neccesebb. Ugye ő nem tudta, hogy az egész sziget alá van párnázva bombával, és nincs az az Isten, hogy ha túléli, akkor ott hagyja a lányát és egyszerűen eltűnik. De mivel nem tért vissza a lányához… (legalábbis nem láttuk)
Szóval Merlyn túlélési esélye jelenleg nagyon vékony hajszálon lóg.

Mindjárt megyek és átnyálazom a színészek szerződéseit :D

Tyberius06 - 2017. 05. 25. 19:18

Történetem az Arrow-val: Az első évad végén majdnem kaszáltam, mert sok volt a szerelmi háromszögezés, plusz Laurel, meg úgy egyáltalán. A második évad baromi nagy javulást hozott, szóval bizakodtam a sorozat jövőjében. Aztán jött a 3-dik évad, amit mindenki agyon hypolt a Liga miatt, és egy kalap szar lett az egész, már akkor megrezgett a léc. Aztán jött a 4-dik, ami valahova az értékelhetetlen kategóriába süllyesztette az egészet és az évad végén el is kaszáltam.
Tök nyugiban el voltam a Supergirllel (a történethez hozzá tartozik, hogy a Flash kaszáltam a 2-dik évad végén, hasonló hülyeségek miatt, mint amik az Arrow 3-4-ben is idegesítettek, a Legends of Tomorrow meg nem volt eléggé szórakoztató az első évadjában, szóval az is kasza lett), de azért olvasgattam a híreket véleményeket a többi DC sorozatról is. Flash egyértelműen kuka lett (még a crossover is sok volt belőle), a crossovernél megnéztem az Arrows és Legendses részt is és mindkettő bejövős volt. Supergirl időközben elfajult valami értékelhetetlen szarrá, szóval a hype-ra hallgatva belekezdtem az Arrow s05-be…
És meglepődtem, mert baromira bejött. Az egyetlen, ami nem tetszett, hogy Adrian lebukása a nézők felé baromi random történt és szerintem hamar, az azt követő macska-egér időhúzás tekintetében.
És emellett ledaráltam a Legends-et is, ami szintén meglepően szórakoztató lett.
Noh, szóval 5-dik évad. 7-8-ast adnék rá, mert azért voltak hibái. A Mágus szerintem se halt meg, azok se szoktak végleg meghalni, akik onscreen dobják fel a pacskert, azok meg pláne nem, akik offscreen.
Igazából baromi sok volt a kerekter, így meg pláne, hogy még pluszakat is behoztak nosztalgia miatt, azért remélem a legtöbbje túléli a bulit (Dig meg Curtis mehetnek a levesbe, Talia-ért se kár, és Siren se annyira adja).
Tűkön nem fogok ülni a köv évadig, de bele nézek, amikor elindul…

energy - 2017. 05. 25. 19:27

Meglepően jó volt, bér nem hiszem, hogy meghaltak!

Edrick - 2017. 05. 25. 19:43

Black Sirenről pl tudjuk, hogy marad, de Ragman-t szeretettel várom vissza, ha valaki (mondjuk Curtis) meghalna.

carlos - 2017. 05. 25. 20:02

“Viszont Merlyn még ha túl is élte az aknát, a sziget felrobbanását már neccesebb. Ugye ő nem tudta, hogy az egész sziget alá van párnázva bombával”

Ez nem az a sorozat,ahol a keszitok tul sokat gondolkodnanak barkinek a logikus feltamasztasan,nem is ertem ilyen reszletekkel miert foglalkozol. :D

Amugy mar maga az,h ilyen kepzett harcosok taposoaknara lepnek nevetseges,de ebben az evadban az egesz csapat olyan szinten lelett butitva,h egy melto foellenseg legyen veluk szemben az rohej. Nagyon jo fogonosz volt igy Chase,de azert tul lett misztifkalva kicsit, azert Oliver mogott 10 ev kikepzes van. Slade es Oliver helyzeti elonyere a szigeten jobban ramehettek volna.
Tetszett az evadzaro Slade es a keretbe zaras miatt. A cliff meg kiszamithato,de nagyon hasznos lehet,ha legalabb a brigad fele meghal es tenyleg lesz egy reboot.

kpeter - 2017. 05. 25. 21:57

Csak én gondolom úgy, hogy Malcolmot alakító színész a sorozat egyik legjobbja? Kár lenne, ha meghalna és szerepelhetne többet, ha túléli. Többiek közül nem igazán érdekel ki éli túl. De van egy gyanúm, hogy a készítők nem merik meglépni úgyse, hogy fontos szereplő haljon meg. Meg igazából nem is lenne jó, ha Felicity vagy Thea meghalna és Oli lelkizését kellene néznünk még évekig.

Silver-samával pedig én se értek egyet. A flash egy nyálas picsogós szappanopera lett, persze valamilyen szinten mindig is az volt. Az Arrow még a legrosszabb évadáben sem volt olyan rossz, mint a mostani Flash. A mostani Arrow évad meg kb. fényévekkel jobb a Flashtől, ami persze inkább a Flash kritikája.

lotta - 2017. 05. 25. 22:40

Nem csak te. Barrowman szerintem is rohadt jó színész. Mondjuk nálam Manut nem veri, de ott van a sorozat legjobbjai között.

Egyébként most, hogy szóba került Slade fia, Joe én örülnék, ha tiszteletét tenné majd ő is. Slade élje csak szépen túl és menjen el megkeresni.

Dav3883 - 2017. 05. 25. 23:37

Jó volt az egész évad, szép ívet zárt le. Nekem csak 1 kérdésem lenne:

Most akkor kicsoda Vigilante? Mert erről nagyon elfeledkeztek a készítők úgy tűnik..

lotta - 2017. 05. 25. 23:38

Guggenheimék azt már korábban lenyilatkozták, hogy Vigilante személyazonossága majd csak a hatodik évadban derül ki.

steelwolf - 2017. 05. 26. 00:24

Ha Frank Castle nem ér rá, sztem Chase beugorhat Punisher szerepébe!

Kobun - 2017. 05. 26. 10:13

Nekem bevallom a finálé nem tetszett…összecsapottnak éreztem.
Nekem a végére elfogyott Chase. Csak a saját igaza miatt akart meghalni, megölni mindenkit a szigeten?!
Teljesen hihető..
Ha Oliver nem éri el a haját akkor mi lett volna? Meg persze felrobbantani a teljes szigetet. Biztos hozzáfért annyi robbanószerhez (most nem emlékszem, hogy C4, vagy mi volt). Meg Thalia, Bumerang szökése is pocsék volt.
Lehet túl kritikus vagyok, de a harcokkal kapcsolatban is úgy voltam, hogy Nyssa, Thalia “párbajban” is hiteltelen volt, hogy Nyssa győzhet.
Bevallom az évad eleje azért tetszett, mert keményebbek voltak a jelenetek is: Oliver sem kímélt senkit, Prometheus is hiteles volt, de a végére visszaesett ez a szint.
Mintha egy 16-os karikás sorozatról vissza kellett volna fogni magukat egy Mindenkinek ajánlott szintre.
Ettől függetlenül nekem a teljes évad nagyon bejött, de lehetett volna egy merészebb befejezés (nem a cliffhangerre értem).

Ayrons - 2017. 05. 26. 10:43

Bekapta, megrágta és kiköpte a Flasht ez az évadzáró. Nélam még a Shieldét is kenterbe verte. Zseniális volt.
Nagyon szép lezárása volt az 5 évnek. Ugyan az a véleményem mint a többieknek 10/9 a rész az évad 10/10.
Amit sajnálok, hogy Boomit is kinyírták. Flashba átlehetett volna emelni. Merlyn meg száz ,hogy meghalt neki is így volt kerek az élete. Lányért meghalt.
Remélem Slade nem azért tért vissza, mert kinyírják és Manu csak ezért vállalta el.
6. évad egy fajta reboot lesz ahogy olvastam és Oliver az örökségét akarja felépíteni.

De annyira jó kis rész volt Slade-Oliver. Adrien maga, Lance mikor leüti Sirent. Minden perce aranyat ért. idén élveztem legjobban a múltban játszódó jeleneteket.
Végét nem értettem olyan volt mintha a felénél elvágták volna a részt.
Akik visszatértnek : René, Új Kanári, Siren.

spike0007 - 2017. 05. 26. 10:58

Az idén az Arrow mindent vitt!
Ezt lehetetlen lesz jövőre überelni, de nem is kell!
Alig várom a folytatást!
Remélem a testvérsorozatok is felnőnek mellé jövőre!

jessm - 2017. 05. 26. 12:30

WOW! Nagyon ott volt ez a finálé.

Rengeteg akció volt. Külön tetszett, hogy feloldották az évad témáját a bűntudat elengedését. Nagyon tetszett, hogy lényegében Dig, Felicity, Thea, Oliver mind ezt járták körbe az évadban, az utolsó részre már csak Thea és Oliver maradt , akik még nem tudták 100%-ig elengedni a búneiket. Oliver bűntudatát a sziget jelképezte, ami az utolsó percben felrobbant, Thea-ét pedig Malcolm, aki pedig feláldozta magát.
Ezért gondolom,hogy Malcolm meghalt mert az ő történetét lezárták, megbünhődőtt a búneiért, és ott hal meg ahova Olivert küldte 10 évvel ezelőtt, és Thea is megszabadult.

Tényleg, jó volt, hogy Prometheust nem tudta legyőzni ebben az eszement játékből, ő volt alegjobb gonosz eddig. Viszont elég volt belőle ennyi.

Az Oliver és Moira beszélgetés nagyon érzelmeesre sikerült. Pacsi a készítőknek.

Slade és Olver jelentek nagy jól sikerültek. Talia Nyssa jelenetek szintén.

Amúgy az előző részhez visszaszólva, az mekkora poén, hogy a készítők belengették, hogy az öt év alatt tanult meg valahol Oliver repülőt vezetni, erre kiderül , hogy mindig is tudott :D

Cliff-ről : nyilvánvalóan nem haltak meg mindannyian. Legésszerübb, hogy valahogy elérték az Argus hajót vagy beúsztak vizbe. Felicity, Dig, Tina, Rene, Black Siren tuti túlélték.
NEm biztos :
-THea : túl keveset szerepelt idén, de most engedte el a büntudatát ,szóval nála is jöhet egy reboot
-Curtis: nem tudtak mit kezdeni vele idén
– Lance az ő története is kifutott, bár a Siren miatt lehet marad
– Samantha: szerintem meghal
– Slade: tippre meghalt
– Nyssa: szerintem ő él
Evelyn, Talia: (?) , Bomerang meghalt.

lotta - 2017. 05. 26. 12:44

Felicitynek, Dignek, Curtisnek kéne menni, ők a leghaszontalanabbak. (Mondjuk úgyse ők hárman fognak, de októberig azért álmodozhatok.) Viszont remélem, ha anyu meg is hal és Oliver nevelgetheti majd a fiát Fefével édeskettesben, akkor sem lesz belőle valami elcseszett Robin utánzat. -.- Slade túlélésében én nagyon bízom. Ha már Manu is visszajött (csak nem jött volna vissza, bólintott volna rá arra, hogy szerepelni fog, ha ki akarnák nyírni a karaktert, szereti játszani), meg belengették Joe-t, csak nem nyírják ki rögtön. Főleg, hogy végre megint normális. Annyi mindent lehetne még kezdeni vele. Thea… vele kapcsolatban korábban Guggenheim nyilatkozott valami olyat, hogy ő sosem ölné meg Theát, mert Oliver már elég családtagot elvesztett, márpedig ezt a részt Guggenheim és a W betűs ördög írták.

Szaby59 - 2017. 05. 26. 14:08

Jó volt az évad, még a zárás is elment, de már előjöttek a szokásos “logikátlan” dolgok is.

Ha már elrabolták a csapatot és segítség kell Nissa meg Merlin el is ment volna, de Salde meg Bomerang aztán tényleg logikus választás volt.
Minimum átugrik Central Citybe ahonnan ha Barryt nem is, de Cisco-t viszi magával – persze ezzel megoldódik a “nagy akadálynak” beállított hogyan hagyják el a szigetet dolog, mert Cisco nyit egy breachet és annyi.
Arról nem is beszélve, hogy Supergirlt is elhívhatták volna, úgyis a végére összebarátkoztak Oliverrel.
Tudom így túl könnyű lett volna és a 40+ perces epizód meglett volna 10 percben…

elektro - 2017. 05. 26. 18:53

Az évadzáró rész, akkor tetszett volna, ha a sorozat zárása lett volna. Mert akkor lett volna értelme ezt a sok karaktert felvonultatni, így csak töltelékként hatottak Oliveren és Chasen kívül. A többiek halála is remek zárást adott volna, ha még nem is egy szép happyend-es végszó lett volna.
Nekem egyik karakter se hiányozna, legalábbis, ahogy eladták őket. Igaz ebben az évadban megfeleltek, mert súlytalan karakterek kellettek, ahhoz hogy Oliver és Chase dinamikája ilyen jól kiemelkedjen. De ezt is elnyújtottnak éreztem egész évadra, simán fellehetett volna dobni, akár 4-5 rész erejéig a HELIX az ellenfél (nem csak Felicity vívódására használják) vagy valaki mást dobtak volna be.
Összegezve nekem az évad 7/10 az utolsó rész 6/10 (kivéve, ha kiderül, hogy tényleg mindenki meghalt, akkor egy 10/10 :D)

Arrowman - 2017. 05. 30. 23:51

Szerintem is tökéletes lenne az évadzáró, ha ez lenne a sorozat utolsó epizódja (esetleg utolsó előtti). Így viszont biztos, hogy a karakterek fele túléli a robbanást, ezért veszít az értékéből Prometheus tökéletes terve. Az évad nálam 10/9 és finálé 10/9,5, azért egy Promi-Deathstroke párbajt megnéztem volna. :)

Speedo - 2017. 06. 03. 10:23

Érdekes lehet megnézni az eddigi évadok hozzászólásainak számát:

5.évad: 599
4.évad: 572
3.évad: 620
2.évad: 568
1.évad: 563

A 3.évadnak még a “vége” posztja is 114 kommentet kapott, ami azért figyelemre méltó.
Ebből persze minőségbeli következtetést elhamarkodott lenne hozni, de én úgy látom, hogy a sorozat a 3.évadra érte el a legnagyobb népszerűségét (attól függetlenül, hogy inkább jó vagy rosszabb volt az évad), a 4. megtartott valamennyit, és most látszik meg csak igazán, hogy milyen is az évad.
Személy szerint én is ahhoz a túlnyomó többséghez tartozom, akik szerint a 3-4 évad meg sem közelíti az első 2 minőségét. Az 5. pedig túllépte azt.

ALDO - 2017. 06. 04. 16:46

“Így viszont biztos, hogy a karakterek fele túléli a robbanást, ezért veszít az értékéből Prometheus tökéletes terve.”

Szerintem az állandó szereplők közül mindenki megússza. Kizárt, hogy Felicityt vagy Diget kiírják.

SPOILER

Rene-t, Dinah-t és Fekete Szirént előléptették állandóra

SPOILER vége

Maximum a visszatérők lesznek kérdésesek, bár érdekes lesz megmagyarázni, hogy az egyik meghalt a másik meg nem, holott egymás mellett álltak.

Tóthné Ildikó - 2019. 10. 03. 20:22

Hogy függ össze az 5.évad 8-dik illetve 9.része? :/ csapongás vagy spoiler részek?
Valaki adjon már valami értelmes választ mert elég kiábrándító és bosszantó hogy nem tudom melyik részt is nézem vagy hol maradtam el mert nem követi egyik rész a másikat ( a 7-dik rész folytatása a 9.rész) elvileg

Necridus - 2019. 10. 04. 10:12

Tóthné Ildikó:

Egy crossoverepizódba futottál. A 7. rész után érdemes nézni a Supergirl 2×08-at, majd a The Flash 3×08-at, utána jöhet az Arrow 5×08 és a Legends Of Tomorrow 2×07-tel kell zárni. Ez a 4 rész a 4 különböző sorozattól egy történetet mond el, ha csak az Arrow részt nézed, lemaradsz előtte 2×40 percről és a történet maradék 40 percéről. Ha az véget ér, utána lehet folytatni a 9. részt.

Egyébként az 5×08 az Arrownál a 100. rész. (csak egy kis fun fact)

Tóthné Ildikó - 2019. 10. 10. 18:10

Csak így a végére nem értem miért kell ilyen fantasy elemeket belerakni az amúgy érdekes sorozatba ( szerintem ezek a részek feleslegesek bele, nem itt a helyük .Másrészt a Marvel is tele van hős elemekkel miért nem oda reklámozzák?
Nem mintha nagy fáradtság lenne megnézni külön a flash-t stb-t!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz