login |

Pilot: No Tomorrow

2016. 10. 11. 18:50 - Írta: human

9 hozzászólás | kategória: 2016/17, kritika, pilot-mustra,

(A másik pilotkritikánk itt olvasható.) A No Tomorrow tipikusan olyan sorozat, aminek úgy a felénél kezdtem azt érezni, hogy mennyire hiányzott már valami feelgood is a tévébe.

notomorrow-h1

Szerencsére a történet már kiment a fejemből, csak az “apokalipszis előtti bakancslista”-szál maradt meg bennem. Ezen annyit finomítottak, hogy csak az egyik karakter hisz a világvégében igazán. Ez azt jelenti, hogy a Földön nincs káosz, nem olyan, mint mondjuk a remek Seeking a Friend volt.

Ez egy teljesen élj a mának-sorozat. Azt üzeni, hogy igyekezz olyan dolgokat megcsinálni, amiket halasztgattál. Emellé még egy romantikus történetet is csomagoltak, bár remélem, a szerelmi háromszöges dolog sem kerül elő többet, mivel tetszett, hogy pont ennek rendezése, a biztonságos és az élt élet közötti választás volt a bakancslista egyik lépcsőfoka. Sokkal érdekesebb konfliktus a rész végi cliffhanger például.

notomorrow-h2

A feelgood ugye nem csak történetet jelent, hanem kidolgozást is, és itt sorban lehet pipálni mindent. Legfőképp a zenét, mivel sokszor a Gilmore Girls-t idézte. Mellé ott van a rengeteg napfény, az elsőre teljesen szimpatikus szereplőgárda, és a nem annyira röhögős, sokkal inkább mosolygós poénok sora.

Nyilván sok sorozatot láttam már, így a karakteres mellékszereplők alapján valamennyire belőhető a fő irány, gondolom nem véletlenül voltak ennyire hangsúlyosak, mégis van valami kiszámíthatatlan a No Tomorrow-ban. Mi lesz a jövő héten? Persze nem Lost-szintre célzok, csak úgy kíváncsi lettem, na meg mosolyogni is szeretek (még ha nem is úgy tűnik néha).

notomorrow-h3

Simán 8/10-es volt a kezdés. Ebből bármi lehet, de egyelőre nem hogy esélyt kap még a sorozat, hanem kifejezetten várom is a folytatást. Remélem hasonló hangulatot hoz majd, mint a pilot tette.

9 hozzászólás Ne habozz!

milesteg - 2016. 10. 11. 19:06

Pont ugyanezt írtam volna, ha tudnék vagy akarnék írni. És az újak közül ez az egy, ahol nem bánom hogy nem darára kaptam el.
Nálam is 0,8.

naughtyl - 2016. 10. 11. 20:09

nagyon aranyos. olyan fényes, napos, színes. simán néztem volna tovább. az idejét sem tudom, mikor néztem ennyire könnyed sorozatot. és jobban kellett a lelkemnek, mint gondoltam.

azt én is remélem, hogy nem lesz háromszögelés.

jessm - 2016. 10. 11. 20:20

Ennek a humora legalább annyira bejön mint a Jane the virginnek.
Jó kezdés votl kikváncsi leszek a folytatásra.

naughtyl - 2016. 10. 11. 20:24

ja, amúgy a feka munkatárson kívűl, másnak még nem mondta el ezt a világvége dolgot, ugye? az exének sem?
remélem azt is inkább viccesen közelítik meg. eddig szórakoztatóan furának tűnik a családja.

AlrightSir - 2016. 10. 11. 22:36

Nálam a feelgood a hívószó, meg is néztem, tetszett, már a 2. percnél mosolyra nyílt a szám, ami jó jel.

A Hart Of Dixie óta nem volt feelgood, amit nézhettem volna, remélem ez tartja a színvonalat. Amúgy is bejön a spontán, bakancslistás téma.

harmundo - 2016. 10. 12. 12:26

Azonnal elkapott, a szereplőket rögtön megkedveltem, akárkit hoztak be, úgy éreztem, mintha már régóta látnám a sorozatban, és ismerném, nem hatott senki idegennek.

Részemről 9/10 volt kezdés. Rég szórakoztam ilyen jól, mint a No Tomorrow-t nézve.

Lui - 2016. 10. 12. 22:01

Pontosan. Véget nem érő mosolyparádé az egész pilot. Elröppen az a 40 perc és ott állsz a végén, h miért van máris vége, mikor néznéd tovább?

ravengirl - 2016. 10. 13. 10:58

Ez szuperjó!! Örülök, hogy elintézték a régi barát témáját, remélem, ezt nem feszegetik tovább. A mellékszereplők is nagyon tetszenek, nagyon reménykedem, hogy feljebb megy a nézettség, mert a legutolsó adatok szerint nem túl fényes :(

winnie - 2016. 10. 13. 11:05

1×02: ez talán még az első résznél is jobban bejött, a butuska mellékszálak is abszolút betalálnak, egyedül a börtönből szökött szál nem érdekelt, de idővel az is rendbe jött és le is zárták, szóval nem panaszkodom.

rém aranyos, nagyon feelgood. 7,5/10

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz