login |

Pilot: American Housewife

2016. 10. 12. 14:56 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: 2016/17, kritika, pilot-mustra,

I’m going to be vice fattest.

(A másik pilotkritikánk itt olvasható.) Az odáig rendben van, hogy body positive sitcom kell a tévébe, méghozzá női főszereplős, főleg a Mike and Molly fináléja után, na de azért pár poén is elférne ebbe a 20 percbe.

americanhouse1

Az ABC-s sorozat alapfelállása a következő: egy családanyáról szól, aki a környék második legtúlsúlyosabb embere, és ez zavarja. Mármint nem a súlya, hanem a környék és az otthon marad anyák fitt teste, miközben ő megpróbálja magát jól érezni a bőrében.

Persze igazából családi komédia az American Housewife, és gondolom főleg a pilotot élezték ki az üzenetre, miközben azért nem csak a főszereplőt, de a gyerekeket és a férjet is bemutatták. Ebből a szempontból amúgy nem is rossz, mármint mindenki szimpatikus, még a gyerekek is, és többnyire eléggé különböző egyéniségek, ami miatt jó pár vicces konfliktus is lehet családon belül.

americanhouse2

Mondjuk a férj egyelőre el volt hanyagolva, de ott a szép lány, aki még a házon belül is hozza a diétás rémálmokat a főszereplőnek, a gazdag üzletemberré válni akaró fiú, és a “nem Esőember”, de hasonló viselkedésű lány. Utóbbi miatt költözött egyébként egy bérelt házba, a drága környékre az amúgy nem annyira pénzes család.

A probléma tényleg csak annyi, hogy nincs igazán poén a pilotban. És ami van, az is többnyire előre látható és silány. Ami akár működhet is, de idén például a Kevin Can Wait-ben sokkal nagyobb rutinnal és jobb időzítéssel sütik el a hasonlókat. Itt meg mindegyik elrontottnak érződik.

americanhouse3

Pontosítva 3/10, inkább nézek meg az említett Kevinből még egy részt, mint hogy ezt folytassam.

2 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2016. 10. 12. 15:08

meeh. ez nem volt vicces, és a kiscsávó rémesen játszik, már csak miatta is kaszálnám. volt benne pár jópofa gondolat vagy húzás, de egy percre sem sikerült elmosolyodnom. az odd mom out is eljátszotta kövérség nélkül ezt, de az legalább tényleg egyedi hangvételű és vicces. ez nem. 3/10, mondjuk.

winnie - 2016. 10. 28. 12:38

1×02-1×03: továbbra is vannak jobb pillanatai, de annyi benne a felesleges ellem, hogy néznem is felesleges.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz