login |

The Real O’Neals: kezdett a 2. évad

2016. 10. 13. 18:52 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: kritika,

A sorozat gyorsan megnyugtatott arról, hogy nem kell idén besuvasztanom a nézőseim közé. Nem pont olyan volt, amire emlékeztem, viszont nem is jobb annál. Pedig ebben lehetne több. Talán.

realoneals-s2-1

Ahhoz képest, hogy milyen üzenete van a melegségről, teljesen semmitmondó az egész. Az már nem rémlett, hogy ilyen Scrubs-szerű álmodozásos jelenetek is vannak benne, így meglepő volt, és igazából szórakoztató is a feltűnésük, viszont még azokon is látszott, hogy milyen bénák a Real O’Neils készítői.

Egyszerűen nem tudják, mikor kell abbahagyni egy-egy jelenetet. Vagy csak nincs ötletük több poénra a részekben? Például amikor a meleg srác álmodozott a táncosokról, az tipikusan túl lett húzva, így hiába volt poén a feltűnésük, gyorsan el is laposították a túlhúzással.

Szinte az összes apróságról ez mondható el a részben. Egész jó ötletek, mint a válófélben levő anyuka nyári kalandja, vagy az üzenetét öntelten terjeszteni akaró meleg srác, vagy… hmm, el is fogytak. Egyszerűen nem áll jól össze az egész, közepes a végeredmény. És erről tényleg nem a színészek tehetnek.

realoneals-s2-2

Pontszámot így hasraütésszerűen, legyen mondjuk 4/10, de nem érdemes visszanéznetek. Mindjárt meglátjuk a kommenteken, hogy ki az, aki rendesen is nézi.

3 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2016. 10. 13. 18:56

én nem nézem rendesen, de már tavaly is írtam, hogy a random fantáziajelenetek jópofák a hírességekkel, sőt, itt még a tartalma is jó volt, de egyébként teljesen homály a sorozat. ott van benne a potenciál, tipikusan olyan, ami szerintem papíron jobban átjön, egyébként felejtős.

és ebben is erős fitbit jelenlét volt, mint az american housewife-ban. fura, hogy a másik két abc-s szitkomban meg nem, mert én úgy csináltam volna.

sherlock20 - 2016. 10. 14. 00:28

nem tudom miért, nálam nézős a dolog. pedig tényleg nem nagy eresztés.

FrankLuck - 2016. 10. 15. 22:31

Szintén, nálam még a bőven nézős kategória. Tény, hogy az írásba bele lehetne húzni, de az összes szereplőben van potenciál, mindnek tökjó sztorikat lehetne írni. Hátha.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz