login |

Délelőtti videó 4.: Humor+

2016. 10. 14. 11:55 - Írta: winnie

24 hozzászólás | kategória: video

Hááát, nem tudom. A TV2 a tovább mögötti promót dobta össze a hónap végén induló új kábelcsatornájának, a Humor+-nak, ami (remek hír!) sorozatos lesz és tele lesz komédiákkal. A kínálatáról már itt írtunk, de a promóban is látni sorozatrészleteket.

24 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2016. 10. 14. 12:15

Mégis mi ezen a remek hír de most komolyan? A TV2 lassan naponta ad ki új csatornát. Az lenne a jó hír ha ha ezeket az új sorozatokat a már meglevő adókon adnák. De hát mi lenne velük ha le kéne cserélni a hülye műsoraikat. Az eddigi adatok alapján ráadásul meg sem éri nekik mert a Gotham-en kívül mást nem is néznek náluk az új csatornáikon és azt se nézik valami sokan. SpílerTV-t se hiszem hogy sokan nézik főleg hogy a legtöbb sport rajongót felhúztak vele hogy a legnézettebb ligát elvették.

Arra a hírre várok amiben bejelentik hogy megszűnnek az új adók vagy ezek is beállnak a régi szarjaik ismétléseire mint a Fem3 meg Pro4. :D

DarkEagle - 2016. 10. 14. 12:16

Amúgy a legröhejesebb az egészben hogy 2-3 új sorozat miatt csinálnak új adót. XD

winnie - 2016. 10. 14. 12:30

vajon miért remek hír annak egy sorozatos csatorna indulása, aki maga is csinált és ír egy sorozatokkal foglalkozó blogot? én szeretem a sorozatokat és örülök, ha sorozatos csatornák indulnak, mert akkor lehet, hogy többen fognak sorozatot nézni, az meg biztos, hogy több sorozat kerül bemutatásra.

winnie - 2016. 10. 14. 12:31

darkeagle: nem hiszem, hogy most érdemes hisztizned. nem neked indul a csatorna. ergó nem kell megsértődnöd, hogy nem neked szólnak a műsorai. én még örülök is, hogy nem “kell” néznem egy új csatornát. ez a különbség: te magadra gondolsz, én meg másokra:)

“Amúgy a legröhejesebb az egészben hogy 2-3 új sorozat miatt csinálnak új adót. XD”

nem. az adót a sok régi sorozat miatt csinálják. azok lesznek az igazán nézettek, nem az újak. de attól, hogy most bemutatnak 2-3 újdonságot, az nem jelenti azt, hogy nem hoznak ezután más új sorozatot.

“SpílerTV-t se hiszem hogy sokan nézik főleg hogy a legtöbb sport rajongót felhúztak”

aki angol focit vagy amerikai jégkorongot akar nézni, az nézi. csak azért nem fogja nem nézni az ember azt, amit szeret, mert “mérges”.

Stewie - 2016. 10. 14. 12:35

én örülök a csatornának,ha elérhető lesz nálam,biztos belenézek

regava - 2016. 10. 14. 12:36

Hááát, elég gagyinak tűnik… Habár a tv2-től és a naponta megjelenő ismétlőcsatornáitól nagyobb kreativitás nem igazán várható el.

Rob - 2016. 10. 14. 13:03

Nem igazán értem, hogy miért kellene örülni, önmagában annak a ténynek, hogy egy új sorozatos csatorna indul. Attól, hogy valaki sorozatos blogot ír vagy kommentel oda, még illene előnyben részesítenie a minőséget a mennyiséggel szemben.

Azzal sem értek értek egyet, hogy ha több sorozatos adó van akkor többen fognak sorozatot nézni. Már így is nagyítóval kell keresgélni a minőségi tartalmakat…

Tibi - 2016. 10. 14. 13:10

A What I Like About You miatt nagyon örülök.

Évek óta meg akartam nézni, de nem volt hozzá magyar felirat, az angol tudásom pedig nem annyira erős, hogy megértsek minden csattanót, pedig a komédiáknál pont az a lényeg.

Bízom benne, hogy elhoznak majd pár régebbi darabot, és olyan sorozatokat is, amiknél leállt a magyar felirat készítés, és szívesen nézném, pl. The Fresh off the Boat.

Tehát igen, én örülök, hogy már két komédiacsatornára is várhatom a régóta várt komikus sorozataimat.

winnie - 2016. 10. 14. 13:28

“még illene előnyben részesítenie a minőséget a mennyiséggel szemben.”

sorozat – sorozat, nem én mondom meg, hogy mi minőség. én a sorozatokat szeretem népszerűsíteni. de ettől még szerintem eléggé el vagy tévedve. itt a minőség és a mennyiség nem úgy működik, mint máshol. az ismétlő csatornák a klasszikusokat és a kedvelteket adják. aki szereti a sorozatokat és sokat néz, az eleve vallani fogja, hogy rengeteg a jó sorozat. csak a most futók között több, mint száz remek van. és egy induló csatorna, ami ismétel, régieket is fog adni, így több száz jó sorozatból válogathatnak.

“Már így is nagyítóval kell keresgélni a minőségi tartalmakat…”

bocs, de ez ritka nagy marhaság:) vagy rossz a szemed. kvázi bármikor bekapcsolom a tévét és tele van minőséggel. ami törvényszerű, hiszen rengeteg a jó sorozat és a sok jó sorozat el is ér hozzánk.

random példa: ha most bekapcsolnám a tévét (PÉNTEKEN 13:25-KOR), akkor
– monk – viasat3 (utána két without a trace)
– how i met your mother – comedy central
– desperate housewives – story4
– stargate – viasat
– san francisco utcáin – galaxy
– the tudors – filmcafe
– magnum – sorozat+

és most csak alapsorozatokat és klasszikusokat említettem, mert megy még: charmed meg heartland is, de mindjárt kezd a house.

ugyanez van filmekkel a filmes csatornák miatt. ha végignézem, hogy este mi megy, mindig akad pár alapfilm.

Wraithbar - 2016. 10. 14. 13:29

Remélem leadják a Homok titkai 4. évadát és az Esmeralda 3. évadát is. :D XD

winnie - 2016. 10. 14. 13:30

Remélem leadják a Homok titkai 4. évadát és az Esmeralda 3. évadát is. :D XD

azok itt mennek (majd, ha mennek): http://www.sorozatjunkie.hu/2016/08/03/az-izaura-tv-musora/

DarkEagle - 2016. 10. 14. 13:45

“Már így is nagyítóval kell keresgélni a minőségi tartalmakat…”

“bocs, de ez ritka nagy marhaság:) vagy rossz a szemed. kvázi bármikor bekapcsolom a tévét és tele van minőséggel. ami törvényszerű, hiszen rengeteg a jó sorozat és a sok jó sorozat el is ér hozzánk.”

Akkor bizonyára velem van a baj @Winnie, hogy akármikor bekapcsolom a tévét 1 órára nem tudok az HBO-n kívül más adót találni ahol értelmes műsor megy. Ismétlésekre nem vagyok kíváncsi mert láttam őket, a szinkron pocsék, nincs ezen mit szépíteni és az az 1-2 sorozat vagy film amit néznék már láttam és a 90-uk REKLÁM. Szóval akkor hogy is van ez? Mindig panaszkodsz, hogy annyi ÚJ sorozat van és nem tudod mind nézni de ha bekapcsolod a tévét örülsz mert mennek az ismétlések? :D

winnie - 2016. 10. 14. 14:12

darkeagle: nekem mindegy, hogy mi megy a tévében, én nem nézek tévét, nem nekem készülnek a műsorok – én annak örülök nagyon, hogy egyre több a sorozatos csatorna. és a jelek szerint az emberek is szeretnek sorozatot nézni.

az, hogy neked premiertartalom kell, olyan, amit nem láttál, irreleváns azzal kapcsolatban, amit fentebb beszéltünk. érthető, de irreleváns. (nekem is az kéne, bár van sorozat, amit szívesen néznék sokadjára, ha lenne időm.) arról volt szó, hogy van-e jó vagy minőségi műsor. pont abban a pillanatban, amikor az egyik csatorna minden idők legjobb sorozatát adta, szóval a válaszom nem meglepő.

“a szinkron pocsék, nincs ezen mit szépíteni”

egy biztos, a feliratoknál még mindig minőségibb, ezen sincs mit szépíteni, de továbbra is áll, hogy fogalmad sincs róla, mert nem nézel szinkronnal sorozatokat, ergó hasból írsz, aminek nincs értelme. én legalább szoktam csekkolni a részeket a legtöbből, hogy összevessen az eredeti szöveggel (komolyan kérdezem, hogy van-e még ilyen rajtam kívül?). így van alapom azt mondani, hogy a legtöbb szinkron korrekt. közepes. semmi extra. vannak kiemelkedően jók (mind hang, mind fordítás szempontjából), és vannak nagyon gyatrák. (ja, és vannak olyan sorozatok, amiket képtelen vagyok nézni magyarul, de attól még a szinkronjuk lehet, hogy jó.)

“90-uk REKLÁM”

egy kis matek egyes a végére.

WillTraveler - 2016. 10. 14. 14:13

American Dad!! Már azért megérte volna az egész csatorna, ha ezt az egy sorozatot folytatják új részekkel. Zseniális a szinkronja! Lehet tudni, hogy a régi hangokkal folytatják?

winnie - 2016. 10. 14. 14:21

(egyébként továbbra is lenyűgöz, hogy vannak, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy egy random amerikai kábelcsatorna milyen műsorstuktúrával rendelkezik. itthon például egy sorozatos csatorna értelemszerűen sokkal több sorozatot képes adni, mint egy amerikai. csak valamiért az sokak szemében felértékelődik, ha egy amerikai adó szállít heti egy vagy két premiersorozatot, mert letöltésre csak az jut el, a többi tartalom nem.)

bopeti02 - 2016. 10. 14. 14:44

Érdekes, én ha bekapcsolom a TV-t, mindig találok valami érdekest akár sorozatot, filmet, show műsort, vagy ismeretterjesztő dolgot. Pl a Comedy Centralon is most pont olyan Agymenők rész megy, amit még sosem láttam, pedig nyilván ismétlés. Egyébként az utóbbi 2 hónapban baromi sok premier tartalom került itthon képernyőre, és a továbbiakban sem lesz hiány újdonságokból.

“90-uk REKLÁM”

Úgy érted 90%-uk reklám? Ha igen, akkor ez még túlzásnak is rossz. Egy 40 perces sorozatban általában 5-6, max 10 pernyi reklám van ( csatorna válogatja ).
Például a Cool-on általában 1 megszakítás van, és a reklámidő 5 perc körül van. A Viasat 3-on 2 megszakítás szokott lenni, és szintén 5 perc körül van egy reklámblokk. Ez szerintem egyáltalán nem vészes.

milesteg - 2016. 10. 14. 15:15

Lehet el kellene vonatkoztatni a tv2 jelenlegi ‘propaganda irányától’ az új szinkronok megjelenése miatt, de nekem ez most már nem megy. Elpattant egy húr. Akkor sem nézném, ha csak műsorok között lenne reklám, és nem a reklámok között egy kis műsor.
Értem én is: nem nekem szól. Pedig szólhatna.

Deny - 2016. 10. 14. 15:59

Dettó.
Most minden hétköznap este nézem a GA ismétléseit a FOX-on. Emellett ha éppen itthon vagyok, követem a Scrubs és a HIMYM ismétléseit, vagy a 2 Broke Girlsét, ha èpp ismétli az RTL 2.
Az AXN-en szoktam követni a CM: BB-t, a Quanticót, a HTGAWM-t, a Forevert, stb. Mindet láttam már eredetiben.
Sőt, a Prime-on belenèztem a Dadus ismétléseibe, mert eddig még nem láttam, és elvagyok vele.
Szóval, ja… rohadt nehéz minőséges/érdekes tartalmat találni a tévében. :)

DarkEagle - 2016. 10. 14. 16:15

Már ne is haragudj Winnie de az eddig megélt 29 évem alatt láttam több ezer szinkronos filmet, sorozatot. Szóval nagyon is van viszonyítási alapom. Azért mert te írsz egy blogot még nem leszel tőle hozzáértőbb nálam. Egyébként elég sok szinkronos pilotba belenéztem, igaz nem tévén de megnéztem és mind pocsék volt egytől egyig.

Nem t udom melyik feliratra célzol hogy rosszabb mint a szinkron de gondolom nem a fansubokra. Hivatalos felirat nem is nagyon van mondjuk tudtommal, talán csak a kábel adókon. Azok közül meg azért amit eddig láttam nem olyan rosszak, sőt.

“és a jelek szerint az emberek is szeretnek sorozatot nézni.”

Ja szeretnek, Barátok Köztöt meg ennek a másolatait. :D Más sorozat nem valami nézett, max ilyen CSI vagy hasonlók. A magyar nép Való Világot meg sztár csinló szarokat szeret nézni. Elvégre minden más 1 milla alatt van általában ahogy látom a nézettségeket. Abba most ne menjünk bele ki szerint mi a minőségi de egyértelműen ez a műfaj dominál a magyar nézőknél, különben nem lenne lassan mind 2. csatornán 2 valóság show vagy sztárcsináló.

Egyébként nekem nem feltétlen premier kell, rengeteg régi sorozat van amit nem láttam, azokat is nézném szívesen. Meg úgy alapjáraton nem is az ismétlés a gond, hanem az hogy 10x leadják ugyan azt. Amiket felsoroltál pl azok közül egyedül a Charmed ami érdekel és szeretem mai napig. A HIMYM meg inkább guilty mint igazi kedvencem. De érted minek nézzek tévét ha neten megnézhetem reklámok nélkül? Aki nem látja hogy a STREAM a nyerő manapság az vagy nem ért hozzá vagy vak. A tévének leáldozóban van még ha egyelőre ez nem is látható annyira. Főleg nálunk.

A 90% reklámmal meg ha nem esett le hogy túlozni akartam akkor sajnálni tudlak csak. De azért egy TV2 meg RTL Klub fajzatok adóin általában van vagy 5 megszakítás és már ne is haragudjon a világ de ki az az őrült aki tud úgy élvezni egy sorozatot vagy filmet ha tampon reklámokkal zargatják közben?

Ha én tévét nézek akkor az csak HBO, semmi más! Talán még AXN vagy AMC de semmi más. Sport adók most nem lényegesek mert sorozatokról beszélünk.

DarkEagle - 2016. 10. 14. 16:21

Egyébként a vita kedvéért hogy ne megint én legyek a hülye mert TE állítod, hogy a magyarok egyre többen néznek sorozatot. Ez tévére SEMMIKÉPP SEM igaz!

Nézze meg mindenki a TOP listát magáért beszél!

http://www.sorozatjunkie.hu/2016/10/08/magyar-nezettseg-2016-szeptember-26-oktober-2/#more-254151

DarkEagle - 2016. 10. 14. 16:23

Bocs a tripla kommenttért de még mindig nincs szerkesztés opció mert fölösleges. :D

Szóval a toplistában hány sorozatot is talál valaki mert én egyet sem! Se Premier se ezer éves sorozat. Erről ennyit szerintem!

Roxi - 2016. 10. 14. 18:42

Minden új csatornának örülök, minden csatorna egy újabb lehetőség,hogy nézhető tartalom legyen a tv-ben.Nem is értem miért kell ezt fikázni? Arra leszek kíváncsi,hogy ezeket az új adókat mikor veszi fel a kínálatba pl. a Telekom.

Flanker - 2016. 10. 14. 19:20

DarkEagle: Ha hozzáadod a közepes, és kisebb adók sorozatnézettségeit, bizony ki fog jönni hogy igenis sokan néznek sorozatot, csak elaprózódva.

– Reklám: Viasat 6, csütörtök este 22:00, Totalcar új évad. Egy gramm reklám nincs benne. Lemegy előtte egy régi X-akták rész, vége, és azonnal indul Totalcar, amit (a régi Tv2-/DoQ-ssal szemben) nem szakít meg reklámblokk.

– Minek az új adók. Magam is ezt gondoltam, amikor elindult a Mozi+: mi a fenének egy újabb filmcsatorna? Erre pár hét alatt Top10-s nézettségű adó lett belőle..

– Én aztán tényleg nem nézek szinkronosan sorozatokat (sajnos lassan angolul is alig). De mindig öröm számomra, ha pár héttel/nappal az USA premier után már jön valami szinkronosan, ráadásul egy olyan réteg valami mint a Son of Zorn. Az Archer, Family Guy, de még a HIMYM itthoni népszerűségén is óriásit dobott amikor amikor elindult itthon szinkronnal. Az első kettő kiváló minőségű (sok évadot újranéztem magyarul), és a HIMYM is tök vállalható.

Szóval a fanyalgást, fikázást én se értem. Nem neked szól, nem érdekel, oké. És se hőbörgök hogy miért van Survivor kibeszélő.. továbbgörgetem oszt kész ;)

winnie - 2016. 10. 14. 21:13

darkeagle: filmekről, meg arról, hogy mi volt 2-5-10-29 éve nem beszéltünk.

“Szóval nagyon is van viszonyítási alapom. ”

nem, nincs.

legalább magadnak ne hazudj. a ma sorozatos szinkronjának a minőségéről semmit nem tudsz. a többség semmit sem tud. nagyon kevesen tudnak. (ellenőrizd magad: http://www.sorozatjunkie.hu/2016/07/07/2016-os-hazai-sorozatos-premiernaptar/ – a vastagbetűsek a friss premierek. a legutóbbiak a rocksuli, nagy fogás, az alvilág királynője. gondold végig, melyiknek tudod, hogy milyen minőségű a fordítása, melyiket nézted össze az eredetivel.)

“Nem t udom melyik feliratra célzol hogy rosszabb mint a szinkron de gondolom nem a fansubokra.”

az “amatőr” rajongói feliratokra célzok. és a “profik” által írt szinkronfordításokra. mondjuk alapvető, hogy utóbbi átlagszínvonala sokkal jobb, annak ellenére, hogy előbbi csoportban több a kiemelkedő egyén.

(ha felsorolod az első 30 sorozatokat fordító dramaturg nevét, aki eszedbe jut, akkor elég vicces lesz a lista, mert jó eséllyel a fele pár éve még feliratokat csinált, szóval akár közös halmaznak is tekinthető a kettő, amit a rajongói halmaz olykor elismert kontárjai húznak le. a “profi” oldalon 3-4 fixen kontár jut eszembe, akik közül ketten idén nem is kaptak már sorozatot, csak narrációt.)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz