login |

Fresh Off The Boat: kezdett a 3. évad

2016. 10. 14. 19:20 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: kritika,

Wishing you a lifetime of only misery, you ass pimple.

Bár értem, hogy nem filler a rész, hiszen haladt előre a történet, de nagyon kilógott a sorozat medréből ez a premier. Valamennyire jó értelemben. Akinek valamennyire tetszett a Fresh egyszer, de lelőtte, az mindenképp nézzen vissza.

fresh-1

A történet ugye onnan folytatódott, hogy a család Tajvanba utazik egy esküvőre. Ez a gyerekek számára érdekesség, hiszen megtudhatják honnan származnak, míg a felnőttek az eddigi honvágyukat vizsgálhatják felül. Egész finoman nyúlnak ehhez a témához.

Az kicsit rossz, hogy amit ebbe látna az ember poénlehetőséget, pont azokat el is sütik. Nagyon tipikus sitcomrész lett a kezdés, hiába a szép helyszín és Ken Jeong vendégszereplése.

Ami viszont tényleg nem működött a részben, az tipikusan Eddie. Ahogy a finálénál mondtam, hiába az ő visszaemlékezései alapján készül a sorozat, sokkal érdekesebb, amikor a figura nincs előtérbe tolva. Erre itt volt egy idegesítő történetszála –bár a csaj reagálása a nulla kommunkációra üdítő volt így 2016-ban -, plusz még egy álmodozásos jelenete is.

fresh-2

A végső értékelés olyan 6/10, hiszen Eddie és pár tipikus poén lehúzta az egész jó kérdéséket és jobb komédiát. Mondjuk az, hogy itteni jellemfejlődésnek milyen hatása lesz, amikor visszatérnek Amerikába, az még kérdéses.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz