login |

Impastor: kezdett a 2. évad

2016. 10. 18. 16:42 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: kritika,

Rémisztő belegondolni, hogy annak ellenére, hogy mennyire szerettem Michael Rosenbaum bűnügyi szállal megspékelt komédiájának első szezonját, a második csak most tudtam elkezdeni nézni, annyi minden felgyűlt az elmúlt hetekben. De most, hogy elkezdtem, mondhatom, hogy szintre hozás után marad fix heti programnak az Impastor.

impastor-2x01-01

A második szezon pont ott folytatódik, ahol az első abbamaradt, az Impastor pedig továbbra is olyan, mint egy hosszú krimikomédia, full átívelős, ahogy kell. Mindez annak (is) köszönhető, hogy a cliffhanger-t nem rendezték le azonnal, még a folytatásra is jut belőle.

Buddy jó nagy kulimászban van, de abszolút pozitív volt, hogy a többiek is kaptak képernyőidőt, ráadásul végre képesek voltak a pap nélkül is létezni, jó volt látni, ahogy hárman összedugták amijük van, hogy kiderítsék, mi is folyik a háttérben. (A tanulság: önmagukban is működnek a mellékszereplők.)

impastor-2x01-02

Egyébként továbbra is azt tudom mondani, hogy kicsit fura a sorozat, nem tökéletes, sokszor az az érzésem, hogy a készítők nem találják a megfelelő ritmust: vagy az a baj, hogy a jelenetek csak egymásra vannak téve, vagy pedig a nagyon sokszor, többkamerásra jellemző módon a beszélgetések, vagy egyéb snittek mindig egy nagy poénra vannak kihegyezve. Ezt lehetne kevésbé kiemelve is csinálni.

De mindez nem érdekes, hiszen a hangsúly a ‘poén’ szón van. Mert az Impastor-ban még mindig akadnak poénok. Bőven. És nagyok. Igaz, olykor ezek eléggé randomnak hatnak, de éppen ezért is szeretem a sorozatot, mert folyamatosan képes meghökkenteni egy-egy húzással.

impastor-2x01-03

A 2×01, ahogy már megszokhattuk, megint kapott egy kapitális cliffhanger-t (nem mintha nem tudnánk, hogy milyen előjelű lesz a folytatás), szóval a folytatás máris nézeti magát, így kell kezdeni egy évadot. Azt viszont sajnálnám, ha Alden romantikus szála csak ennyi lett volna.

A nagy kérdés, hogy ha lerendezik a fő konfliktust, akkor mivel folytatódik a sorozat?

10 hozzászólás Ne habozz!

heidfeld - 2016. 10. 18. 17:35

Nagyon tetszik a sorozat, rengeteg jó színésszel. A két, lökött nyomozó külön sorozatot érdemelne! Sejtettem, hogy Dórával hozzák össze a magas nyomozót, aki főhősünk csaját akarta felszedni, hihetetlen paraszt módon.. Feküdtem a nevetéstől!

DaMan - 2016. 10. 18. 18:41

Nekem bejött ami eddig kijött az évadból, minimálisan izgultam, hogy ne rontsák el, szerencsére nem tették. A Lucifer mellett talán az egyetlen olyan sorozat ez, amit még minél hamarabb nézek meg minden héten és kifejezetten zavar, ha akár csak egy napot is várnom kell vele. Meg merném kockáztatni, hogy ha valamelyik nagy csatornán lenne, simán jelölnék díjakra is. (Nem azért, mert vicces, csak mert simán jó.)

Kiss53 - 2016. 10. 18. 20:14

Simán heti nézős. Jók a mellékkarakterek, Buddy meg hatalmas. :D

Llew - 2016. 10. 18. 20:53

Sitcomot nehezen kezdek el é hamar ki szokta szállni belőlük, de ez nagyon jó és továbbra is tartja a szintet.

hamham - 2016. 10. 18. 22:41

Csatlakozom az előzőkhöz, ez egy jól sikerült darab, szerintem nagyon egyben van, nagyobb hibája nincs. A szereplőgárda tényleg hatalmasat alakít, mindenkinek megvan a helye és jól is csinálják. Kellemes kikapcsolódás, és mindig tudják szórni a poénokat :)

Eny - 2016. 10. 20. 00:03

ezen tényleg mindig kacagok :)

heidfeld - 2016. 10. 20. 15:02

2×3 Nagyon jó volt! Egyedül a Dóra Lovelo dolog nem tetszett.

ldavid - 2016. 11. 04. 21:48

2×06 mekkora jó volt már

heidfeld - 2016. 12. 04. 06:08

+Hetero halál osztagok!” Na, az ilyenekért is imádom az Impastor-t. Remek színészek, óriási dumák. Dóra- Lovelo dolog viszont hiba volt. Utóbbi a sorozat legnagyobb figurája, kollégájával együtt. Helyi rendőr nő teljesen súlytalan, csak az idő megy vele feleslegesen. Ha a két idióta saját sorozatot kapna, rám számíthatnak. Akár fizetnék is érte. Alden alakítója nagyon jó színész! Amikor a megkapta a prosti üzenetét milyen arcot vágott! Mondanám, hogy tanítani kéne,de erre születni kell.

ldavid - 2016. 12. 10. 20:35

de mocsok cliff lett a vége

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz