login |

Hírszerda – American Crime Story 3. évad! BrainDead-kasza! American Gothic-kasza!

2016. 10. 19. 09:05 - Írta: winnie

26 hozzászólás | kategória: hírek, , ,

 • Mai magyar premier: Kolónia 1. évad, Carter ügynök 2. évad
 • Premier: Chance S1, Ordinary Lies S2, Mr. D. S6 + Finálé: Jill & Jessa. Counting On S3, The Profit S4, Swamp Murders S4, The Unexplained Files S5 + lement a Scream Halloween-különkiadása
 • Magyar premier – Humor+: 11.03 Atyám, Zorn! (Son of Zorn) 1. évad
 • Magyar premier – Humor+: 11.05 Tesóm nyakán (What I Like About You) 1. évad
 • Úgy tűnik, hírértéket képvisel, vagyis nem volt biztos, de a The Walking Dead a 8. évadban is a FOX csatornáin kerül bemutatásra a nemzetközi színtéren.
 • Új websorozatot kap a Fear The Walking Dead. Ez is 16 részes lesz, mint a Flight 462 és egy rész 1 perc alatti lesz – és a TWD reklámszünetében fog menni. A címe Fear The Walking Dead: Passage. A történet egy túlélőről fog szólni, aki segít egy sebesült nőnek némi menedékért cserébe. Író: Lauren Signorino és Mike Zunic, rendező: Andrew Bernstein, főszereplő: Kelsey Scott és Mishel Prada.
 • A Netflix 2017-ban 6 milliárd dollárt költ saját tartalomra? Oké. És a többiek? Az NBC 4,3 milliárdot, a CBS 4 milliárdot, az Amazon pedig 3,2 milliárdot. Az első? Az ESPN 7,3 milliárd dollárral.
 • A Legion februárban debütál az FX-en.
 • Malcolm Merlyn és Leonard Snart karaktere a Legends of Tomorrow fél évados fináléjában (2×08) fog először szerepelni.
 • És, ha már DC: a 100. Arrow-epizódban Damien Darhk és Malcolm Merlyn is benne lesz.
 • Az American Horror Story idei szezonjában benne lesz Taissa Farmiga és Finn Wittrock is. És Ryan Murphy elmondta, hogy valamikor a jövőben vissza fognak térni a Coven történetéhez.
 • Sőt, az American Horror Story 7. évadban szerepelni fognak 4. évados, Freak Show-s karakterek, és a mitológiát is tovább bővítik.
 • Az FX berendelte az American Crime Story 3. évadját. A szezon Gianni Versace 1997-es megölését fogja bemutatni, a divattervezővel egy sorozatgyilkos végzett Miami-ban. A 3. évad munkacíme Versace/Cunanan: American Crime Story, az alapját Maureen Orth könyve, a Vulgar Favors adja.
 • A CBS elkaszálta a BrainDead-et.
 • A CBS elkaszálta az American Gothic-ot. (Szóval mindenképp jó hír, hogy mindkét sorozat teljesen lezárt, eleve egy szezonos sztorival terveztek.)
 • A VIASAT3 eladta az Észbontók formátumát Csehországba. (Az efféle mindig kellemes meglepetés. Talán beindult valami azok után, hogy az MTVA a Virtuózokat tudta eladni.
 • Rég volt róla hír, szóval sejteni lehetett, de az HBO a jelek szerint passzolta a Darren Aronofsky-féle MaddAddam-adaptációt. Legalábbis a csatorna részéről azt mondták, hogy már nem fejlesztik (nem lesz belőle pilot), viszont Aronofsky azt nyilatkozta, hogy meg van írva (vagy a pilot, vagy a sorozat) és még nem mondtak le róla. Talán máshol életre kelhet?
 • A német RTL elkészíti az angol Suspects feldolgozását.
 • Andrew Kreisberg, a Supergirl egyik készítője beszél a legutóbbi részről.
 • James Marsden (Teddy) beszél a Westworld mostani részéről.
 • Jennie Urman, a Jane The Virgin készítője válaszolt kérdésekre az évadnyitó kapcsán.
 • Állandó szerep: Lyriq Bent – She’s Gotta Have It (Netflix)
 • Vendégszerep: Torrey DeVitto – Pretty Little Liars (pedig még a készítő sem bízott ebben), Scott Cohen, David Paymer – I’m Dying Up Here (előbbi visszatérő), Brett Tucker – The Americans (visszatérő), Marta Milans – No Tomorrow (visszatérő), Janel Moloney – American Crime (visszatérő),
 • InterjúTig Notaro (Tig – One Mississippi), James Paxton (Lukas – Eyewitness), Nagypál Gábor (sorozatos színész), Epres Attila (szinkronhang), Violett Beane (Jesse – The Flash), Juliette Lewis (Cornell – Secrets and Lies),
 • Új sorozat: Seven Seconds – Netflix, 10 rész, készítő: Veena Sud, rendező: Gavin O’Connor. A helyszín Jersey City, ahol kiéleződnek a fehér rendőrök és a fekete lakosok között ellentétek, miután egy tinisrácot előbbiek súlyosan megsebesítenek.
 • A CBS vetélkedőt rendelt be a Candy Crush Saga című videójáték alapján. A formátumot már két éve elkezdték fejleszteni, végül az lett belőle, hogy két 2 fős csapat küzd egymás ellen szellemi és fizikai feladatokat megoldva, egy hatalmas, interaktív, next gen technológiás játéktáblán.
 • Maksim Chmerkovskiy blogbejegyzése a legutóbbi Dancing With The Stars-epizódról.
 • Az ABC pilotszkriptet rendelt be a 2016-os, Equity című film alapján.
 • A FOX The Big Package címen az angol Benidorm című komédia feldolgozását tervezi nyárra.
 • Sorozatberendelés: The High Court – Comedy Central, 10 perces formátum, készítő és főszereplő: Doug Benson – némiképp Benson YouTube-os JASH-sorozata, a Getting Doug with High alapján. Egy bíróról, aki betépve ítélkezik kis horderejű ügyekben.
 • Új sorozat: Premonitions – csatorna nélkül, 10 rész, kanadai, készítő: Charles-Olivier Michaud, Patrick Lowe és Estelle Bouchard. Egy családról szóló természetfölötti thriller, a középpontban az anya, aki a legjobbat akarja a családjának, de ez nem egyszerű, mert a családtagok mindegyike rendelkezik valamilyen képességgel, és kénytelenek egy nagyvárosból egy kisvárosba költözni. Ahol visszatérésük események szörnyű és halálos láncolatát indítja el. Főszereplő: Pascale Bussieres
 • A Muse Entertainment megszerezte Ken Pisani könyvének, az Amp’d-nek az adaptációs jogait és kábeles komédiát terveznek készíteni belőle. A szkriptet a regényíró írja, a sztori egy férfiról szól, akinek az élete kisiklik egy autóbaleset után, ami következtében amputálják a bal karját. Pedig már korábban is a tönkrement házassága és a nem túl sok örömöt hozó melója gyötörte.

26 hozzászólás Ne habozz!

rapguruz - 2016. 10. 19. 09:16

A netflixnek A filmeket nem kellene erőltetni szerintem bár valószínűleg jövőre több filmjuk lesz mint idén… Jól gondolom??

winnie - 2016. 10. 19. 09:27

rapguruz: persze, a filmek még csak most indulnak be, de… miért nem? mármint elég széles spektrumot fednek le a filmek, nincs olyan, hogy “netflix-film”.

ugye elkapták adam sandler, az ő filmjei olyanok, amilyenek, de a másik első filmjük a Beasts of No Nation volt, ami azért elég jó.

és az idei választékuk elég eklektikus: az ARQ nyilván nekem gyenge pontom, mert napújraélős, a Mascots zseniális, mert christopher guest, a talulah korrekt értékeléseket kap, a The Fundamentals of Caring pedig talán a legjobbakat eddig. de a most kijött háborús The Siege of Jadotville is jókat kap, de azt még nem láttam.

azt sajnálom, hogy a komédiák közül a special correspondents eléggé le van húzva, így rá sem vettem magam, pedig gervais.

szóval összességében szerintem elég jó a kínálat.

jövőre pedig jönnek a még nagyobb projektek, brad pitt, meg king-adaptáció, és persze a Bright és a Mute, ami baromira várós.

botka5 - 2016. 10. 19. 09:33

Az American Crime Story 2. évadáról van/volt már valami hír, hogy mi lesz a témája és mikor jön?

winnie - 2016. 10. 19. 09:38

botka5: azt még nem tudni, hogy mikor jön, ld. itt: http://www.sorozatjunkie.hu/2016/01/11/2016-os-premiernaptar/ – még szereposztása sincs talán, az évad a katrina hurrikán idején fog játszódni, most hirtelen nem tudom, hogy említettek-e konkrét esetet.

Stewie - 2016. 10. 19. 10:19

ma lesz a Colony premierje dupla résszel,azt kifelejtettétek

winnie - 2016. 10. 19. 10:23

jé, tényleg. holnapra írtam be valamiért.

kiskiraly - 2016. 10. 19. 10:32

Dirk Gerkens – interjú
(inkább gazdasági kérdések vannak benne a kábelpotfolióról)

http://www.vg.hu/vallalatok/reklam-es-media/dirk-gerkens-quotnem-kapunk-feladatokat-megrendeleseket-megbizasokat-senkitolquot-476837

kiskiraly - 2016. 10. 19. 10:36

“Hétköznap este nehéz egy napi realityvel megszerezni a nézők lojalitását, és nem könnyű a képernyőhöz kötni őket. Azt látjuk, hogy csökken az érdeklődés a zenés tehetségkutatók iránt, kissé elfáradtak ezek a tartalmak.”

RTL-nél szerintem most nagyokat röhögnek ezen a megjegyzésen

winnie - 2016. 10. 19. 10:42

ha nem megy a tv2-nek, akkor az minden bizonnyal általánosítható tanulság:)

mindenesetre kábé az éneklős realityk számítanak a hét 3 legnézettebb műsorának itthon

winnie - 2016. 10. 19. 10:44

“A mögötte álló profi csapat idén már a negyedik évadot készíti, mindent tudnak a műsorról.”

nekem egyébként az ilyenek a viccesek. ha egy műsor sikeres, akkor hirtelen a készítők lesznek a zseniálisak (oké, nyilván nem fog mást mondani, de olykor a készítő sem tudja elrontani a formátumot). amikor kipukkad, akkor meg a néző a hibás, mert már nem érdeklődik.

Csigusz - 2016. 10. 19. 11:03

Az AHS-es híreknek mind örülök (Taissa Farmiga <3), továbbá a The Killing készítőjétől Netflix-es sorozat? Na erre is figyelni fogunk!

Kati néni - 2016. 10. 19. 11:56

Szerintem a TV2-nek kandallótüzet kellene adnia este hétkor, nyolckor meg akváriumot, lehet, hogy többen néznék, mint a mostani kínálatot. Alul meg futhatnának a reklámok, meg emelt díjas sms-üzenetek.

kiskiraly - 2016. 10. 19. 12:19

Áramprobléma volt a Late late showban, amit először poénnak hittek.

https://www.youtube.com/watch?v=6z03LiVuC2A

Maradjuk annyiban, hogy Craig Ferguson anno ezt jobban kezelte

Eni - 2016. 10. 19. 13:12

Lesz The Fall kibeszélő? Vagy csak évadzárós írás?

Silas - 2016. 10. 19. 14:06

Coven történetéhez? Kifogytak az ötletekből? 6. évad eddig baromi jó..

Edrick - 2016. 10. 19. 14:10

“És, ha már DC: a 100. Arrow-epizódban Damien Darhk és Malcolm Merlyn is benne lesz.”

Sejtettem, hogy nagy ünneplés meg crossover lesz, de ez egyre jobban halad a giga-mega szint felé..
És gondolom, nem véletlenül fognak utána átmászni a LoT félévados zárásába meg aztán a folytatásra.

kiskiraly - 2016. 10. 19. 14:28

Vajna (inkább filmes, mint TV-s interjú)

Ritkán olvasok ilyen interjúkat, eléggé meg az alákérdezés…

http://888.hu/article-andy-vajna-ebben-nem-vagyok-megelegedve-magammal

winnie - 2016. 10. 19. 14:29

Coven történetéhez? Kifogytak az ötletekből? 6. évad eddig baromi jó..

éppen az a lényeg, hogy még bőven van ötletük ahhoz a sztorihoz. újdonságokat kitalálni ezerfélét tudnának, de ők a mitológiát akarják bővíteni.

winnie - 2016. 10. 19. 14:30

Lesz The Fall kibeszélő? Vagy csak évadzárós írás?

valami biztos, hogy lesz.

Kati néni - 2016. 10. 19. 14:43

Mit gondoltok, egy olyan zenés showformátumnak lenne létjogosultsága, amely 60, maximum 90 perces, a stúdióba két, hasonló habitusú, ugyanazon stílusban dolgozó, egyező sztárstátuszú énekes érkezik, akiket egy appon keresztül lehet szétszivatni? Az énekeseknek először a riválisuk dalaiból kellene énekelni élőben, majd a nézők az appon át adnának a szájukba dalokat (pl. adjátok elő Madonnától a Like a Virgint jazz stílusban). Mindezt élőzenekarral. Zsűri nem lenne, csak a nézők szavazatai.

gromit - 2016. 10. 19. 15:08

The Fall mellett, ha már itt tartunk :)

The Missing-ről várható valami?

winnie - 2016. 10. 19. 15:22

gromit: tervbe van véve, de még mindig loholok magam után és túlságosan messze vagyok.

Ayrons - 2016. 10. 19. 15:35

Beasts of No Nation még oscarra is akarták vinni mi több sok ember kérvényezni is akarta de mivel tc film volt nem mehetett talán.

DC-nél örülök , hogy bejáratot gonoszokkal dolgoznak.

Silas - 2016. 10. 19. 15:43

Winnie: nekem nincs bajom vele, a harmadik évad tetszett

CyClotroniC - 2016. 10. 19. 17:23

A The Fall-lal én csúsztam eddig, sorry, a héten biztos írok róla és lesz majd a sorozatfinálé után is egy.

gromit - 2016. 10. 20. 00:45

“tervbe van véve, de még mindig loholok magam után és túlságosan messze vagyok”

ühüm, ez ismerős érzés… (gondoltam rá, hogy talán összedobnék egy elsőévados ajánlót, de nem jutottam el oda, h rendesen formába is öntsem, közben meg elkezdődött az új évad…)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz