login |

Younger: kezdett a 3. évad

2016. 10. 19. 21:06 - Írta: DennyKeh

13 hozzászólás | kategória: kritika,

Visszatért a TvLand legsikeresebb sorozata, olyannyira, hogy még anno a 3. évados premier előtt megkapta a 4. évadot, méghozzá jogosan, ugyanis a Younger egy hétről-hétre szórakoztató, valamint a maga hangulatában kellemes epizódokat hoz a képernyőre. A sorozatról human 7/10-es pilotkritikája óta nem nagyon volt bejegyzés, de remélem, azért vagyunk páran nézők – kevés az ennyire szerethető sorozat így ősszel.

younger-1

A tovább mögött folytatom spoilerekkel.

A második évad utolsó két részében kaptunk egy igencsak nagy cliffhangert, ugyanis Kelsey (ex)vőlegénye kis kutakodás után rájött, hogy a 26 évesnek magát kiadó Lisa Miller már a 40-es éveit tapossa. Ekkor döntöttek úgy a készítők, hogy kiírják Thead karakterét méghozzá egy igazán lehetetlennek tűnő halállal, viszont kaptunk helyette egy ikertestvért. Ezenkívül a főszereplőnek még a szerelmi életében is gondok adódtak, hiszen már ketten is „csapják” neki a szelet.

younger-5

Az évad első részeiben (sajnos?) nagy hangsúlyt fektetnek a „most akkor odamegyek hozzá, és elmondom, hogy 40 vagyok”-témára, legalábbis addig, amíg a laptopos sztori le nem zárult. Hogy innentől is ennyi figyelmet kap-e Liza kora, nem tudni, de azért reménykedjünk, hogy nem.

Diana Trout karaktere egyszerűen fantasztikus! Egyszerűen üde színfoltja a sorozatnak, amit leművel a részekben, azt tanítani kéne, a szarkasztikus megjegyzéseivel olykor még mosolyt is képes csalni az arcomra. Kár, hogy Laurennel idén eddig nem nagyon tudtak mit kezdeni, jelenleg csak sodródik az árral, sok vizet nem zavar, de remélhetőleg azért megkapja a kellő figyelmet.

younger-2

Kelsey és Maggie (szerencsére?) nem változtak az első két évadhoz képest, míg az előbbi azzal van elfoglalva, hogy mi lehetett exvőlegénye laptopján, amihez minden eszközt bevet, hogy rájöjjön, addig utóbbi szorosan támogatja barátnőjét a háttérből, valamint leszbikus poéngyárként is folytatja tevékenykedését.

Ám az évad nagy kérdése nagy valószínűséggel az lesz, hogy: Josh vagy Charles? Charles vagy Josh? Szerelmi háromszögből sosem elég (ööö, vagy igen?), így a Youngerből sem maradhatott el. Az őrlődés a fiatal(abb), energikus, és kihívásokkal teli srác, aki kész felvállalni mindent szerelme érdekében, valamint a korban ugyanazon a szinten mozgó sikeres, jóképű üzletember között szerencsére érdekes szála lehet még a sorozatnak.

younger-4

Mint írtam, összességben még mindig nagyon szerethető sorozat a Younger, továbbra is ajánlom mindenkinek, aki esetleg még nem kezdte el, vagy kaszálta volna valamelyik évad végén

13 hozzászólás Ne habozz!

monti - 2016. 10. 19. 21:08

nekem kedvencem, valojában bizakodom hogy az uj gilmore epizodokban is felbukkan majd :-D

Mom - 2016. 10. 19. 22:32

@monti: van a kettő között valami kapcsolat, ami elkerülte a figyelmem?

Én mondjuk meglennék a szerelmi háromszög nélkül, de még ezzel együtt is nagyon szeretem ezt a sorozatot.
Amit kicsit hiányoltam az előző évad végéről és egyelőre ennek az elejéről is, hogy elmaradtak a nagy rácsodálkozások a “mai fiatalok” viselt dolgaira. Nyilván idővel egyre kevesebb ilyen lesz, de eddig nekem is bőven tudtak újat mondani, pedig pont annyi vagyok, amennyinek Lisa mondja magát :)

Eny - 2016. 10. 19. 22:46

@ Mom és @monti :
Amy Sherman-Palladinonak köszönhetjük (főként)a Gilmore girls-t és a Bunheads-t is (amiben Sutton Foster a főszereplő).
Sutton Foster az imdb szerint benne lesz a GG -Nyári részében.

amúgy ,én is bírom ezt a kis sorit s mindig nagyon várom az új részeket

jessm - 2016. 10. 19. 22:55

Én imádom ezt a sorozatot és rendkivül jól szórakozok rajta. vannak nagyon vicces pillanatai. ÉS persze az is érdekes téma , hogy ha egy nő jár sokkal fiatalabb pasival , akkor az érdekes kérdéseket vet fel.
Szerintem Josh vs Charles ? NEm igazán arról szól , hogy kit szeret jobban. Mer t szerintem Josht, hanem hogy mer-e eljutni oda 100% hisz a kapcsolatban , tehát eljut -e az All in-ig, amig Josh eljutott. MErt elég ijesztő azt mondani, hogy látok jövöt egy 14 évvel fiatalabb pasival.

Raisen - 2016. 10. 19. 23:10

Első évadot imádtam, másodikat is nagyon szerettem, fiú létemre nagyon tetszett az egész! Egy kellemes kis laza valami! :)
Simán el tudnám nézni jó sokáig.

winnie - 2016. 10. 20. 04:50

eny: az imdb-re nem érdemes hivatkozni, mert ott lehetnek fals infók, de ezúttal nem az, szerencsére: http://www.sorozatjunkie.hu/2016/02/11/hircsutortok-310/

Mom - 2016. 10. 20. 08:27

@eny @winnie: köszi, ez elkerülte figyelmem :)

monti - 2016. 10. 20. 09:34

köszi all, gondoltam is hogy szerepel, láttam hogy összespanoltak nagyon valami buliban is

pudli - 2016. 10. 20. 19:00

Én szeretem ez a sorozatot aranyos vicces nincs túlerőltetve semmi. Mindig visszatér az a szál, hogy le fog bukni de valahogy úgy oldják meg, hogy nem zavar. Ahogy Thead karakterét eltüntették de mégsem az tetszett, nem azért mert annyira jó volt, csak ide valahogy illett.

ravengirl - 2016. 10. 24. 09:16

Számomra teljesen új felfedezés volt ez a sorozat, mivel 20 percesek a részek, ezért gyorsan le is daráltam és teljesen be is szippantott. Annyira feelgood nálam, hogy egy-egy rész teljesen fel tud dobni. Remélem azért, hogy a 3. évadot nem fogja teljesen átszőni a #teamjosh-#teamcharles kérdése, furcsa módon, nekem sokkal jobban bejön a Liza-Josh páros, holott korban Charles jobb lenne, ennek ellenére… Azt sem bánnám, ha legalább Kelsey tudná az igazat, nem tudom, hogy ekkora kamuzásból nála ki tudna-e jönni jól valaha, minél több idő telik el, annál rosszabb. Szóval izgatottan várom a további részeket és nagyon örülök, hogy lesz negyedik évad.
Többek között ezért is szeretem ezt az oldalt, mert rengeteg olyan sorozat van, amiről csak innen értesülök, szóval köszi :)

hamupipacs - 2016. 10. 25. 00:41

Végre itt is írtatok róla!
Én nagyon kedvelem. Komoly kérdéseket is felvet, és vicces.
Ja és ha már itt tartunk, akkor érdekes egybeesés, hogy a főszereplő, Sutton Foster, játszott egy mellékszerepet az utolsó The Good Wife epizódban. Aki ott az ügyészt alakította, az pedig a második évadban a birkás pasi volt a Youngerben.

Réta - 2017. 03. 26. 15:05

Egyetlen hétvége alatt le lehet darálni az eddigi három évadot és érdemes is, hiszen igazi feelgood csajos sorozat. Szerintem az alapsztorin kívül az a titka, hogy a mellékszereplők is nagyon érdekesek és szerethetőek. A könyvkiadós munkahely nekem, mint könyvmolynak különösen érdekes, klassz volt felfedezni, hogy éppen melyik híres írót, vagy könyvet írják bele a sorozatba. A harmadik évad első részében szereplő japán hölgyet például egyértelműen Marie Kondoról mintázták, aki elindította a hazánkban is népszerű lomtalanítási divatot. Nekem az is tetszik, hogy két pasi is odavan a főszereplőért, túlságosan sok sorozatban küzdenek már a nők a férfiakért. Ha választani kellene én egyértelműen Josh mellett tenném le a voksomat. Nemcsak azért mert egy igazi eyecandy, hanem azért is, mert egy negyvenes nő és egy huszonéves pasi szerelmi élete sokkal érdekesebb és drámaibb lehet, mint egy negyvenes konvencionális páré.

dinnyemano - 2017. 06. 07. 14:57

most darálom, imádom!
és mivel 38 éves nő vagyok totál bele tudom magam élni, h rákattanok egy izmos 20-as tetkós srácra. :DDDD
vagy volt is már ilyen? izééé :P

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz