login |

Emlékeztető: Backstrom nyomozó 1. évad + Kapcsolat 1. évad

2016. 10. 20. 19:40 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: ajánló, ,

Ma. 22:00. TV2. Backstrom – 1×01 (pilotkritika + szinkronos előzetes + szinkronhangok)
Ma. 22:10. COOL. Frequency – 1×01 (pilotkritika: winnie 8,5/10human 8/10 + szinkronos előzetes + szinkronhangok)

Nem sokat tököltek a Frequency premierjével, hiszen kinn a héten lesz a harmadik rész, és már a jön is a COOL-ra szinkronosan. A premiert amúgy érdemes megnézni, olyan hangulatú mint a film, ami azt is jelenti, hogy jó.

A Backstrom pedig egy House-szerű főszereplővel bíró nyomozós sorozat. Nem mondom, hogy zseniális, de anno lecsúszott az évad, mert nézhető határon volt.

BACKSTROM – Season 1 – Pictured: Rainn Wilson as Detective Everett Backstrom – Photo Credit: © 2014 Frank Ockenfels/Fox Broadcasting Co. The series premieres Thursday, January 22, 2015 (9:00-10:00 PM ET/PT) on FOX.

1 hozzászólás Ne habozz!

Lalolib - 2016. 10. 21. 15:46

A Frequency nekem új volt, véletlenül kapcsoltam a Cool-ra. Megérte. Az elmúlt évek egyik legjobb első részét láttam.
Mivel nem olvastam előtte sem róla, így csodálkoztam is az “egyezőségen” a filmmel (mely a mai napig kedvenc), de ezen elég hamar tovább is léptem, hiszen a “körítés” azért más.
Egyetlen hibát találtam csak benne, talán túl gyorsan halad a történet, talán sokkal több időt lehetett volna szánni az első rádiós találkozásig.
Így félő, hogy a következő részek inkább nyomozós sorozattá teszik a Kapcsolatot és a apa-anya-lány hármas csak átívelős rész lesz.
Ettől még az első rész 10/10, remek élmény volt!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz