login |

Pilot-mustra: Travelers – 1×01

2016. 10. 20. 20:40 - Írta: winnie

40 hozzászólás | kategória: Kanada odavág, kritika, pilot-mustra,

Ez kezd unalmas lenni, hogy megint jön egy időutazós sorozat, amit megint csak istenítek. Oké, ez túlzás, de nekem a Timeless is nagyon bejött (bár annál tudtam, hogy bőven lesz negatív vélemény), a Frequency meg főleg (annak a fogadtatása viszont kellemes meglepetés volt a junkie-k részéről). A Travelers-nek nem tudom, milyen lesz a fogadtatása, de majdnem annyira tetszett, mint a Frequency.

TRAVELERS – 1×01 – 7,5/10

 travelers-1x01-01

Pedig a sorozat, mint a Frequency, úgy időutazós, hogy nem is annyira időutazós – ha párhuzamot kellene vonnom, akkor persze rögtön a Continuum jutna eszembe (jé, kiszámítható módon annak a pilotjára is 8/10-et adtam – hogy aztán 2-3 résszel később kaszáljam is), de talán ez nem megy át valami epizodikus nyomozós hülyeségbe, mint az az első szezonja során.

A Travelers pilotja fura szerzet, mert korábban az előzeteseknél leírtakat látjuk 45 percre széthúzva, semmi többet, ergó legjobban az fogja élvezni, aki semmit sem tud róla. Az első pár percet azért elárulhatom: látunk egy értelmileg enyhén sérült lányt, akit megölnek. Majd némi rángatózás után hirtelen újult erőre kapva pár ügyes mozdulattal elintézi a támadóit. És teljesen normális emberként “éli” tovább életét.

travelers-1x01-05

Ezt a meghalás/más tudattal való feltámadás kombót még párszor látjuk, így kerülnek bemutatásra a főszereplők, akik látszólag “jók”, de valójában gőzünk sincs róluk, csak annyi, hogy van valami céljuk, és olyan szempontból fura érzés nézni őket, hogy tudjuk, hogy nem azok, akik voltak, hogy valójában meghalnak és csak az “avatarjuk” marad meg.

Az ilyen pilotokat szoktam legjobban szeretni, ahol fokozatosan bontják ki a dolgokat, ahol szép lassan nyílik a világ, világosodnak meg a dolgok, de mindig vannak olyan tényezők, amik kérdőjelesek, szóval azokat, ahol izgalommal teli a felfedezés folyamata.

travelers-1x01-04

Szinte minden porcikája bejött a Travelers-nek, a képek és a zene is. Oké, az elsőként bemutatott lány sorsa eléggé érzelmi sokként ért, és a sztorija abszolút megfogott (pedig…, szóval a lány meghalt, inkább csak a szoc. munkása révén élhetjük meg a karakterét), de később is végig megtartott a történet, mert okosan felvezették, mire megy ki a játék, közölték velünk, hogy mikor és hol fog történni valami – amire nyilván az epizód végén sor is kerül.

Szóval adott volt a nézés közben egy feszült várakozás, ami mindig nagyon jó érzés. Más kérdés, hogy aki a pilot végére valami nagy durranást várt, csalódni fog, az 1×01 inkább csak afféle nulladik rész, amiben a karaktereket ismerjük meg, és nagyon homályosan az is kiderül, hogy mi történik (simán közlik velünk, expozíció 101), de arról semmit sem tudunk, hogy mi lesz a sorozat főcsapása, vagy hogy fog kinézni egy epizód, miképpen akarják véghez vinni a szereplők a küldetésüket.

travelers-1x01-03

Éppen ezért a Travelers is a kvázi filmként funkcionáló pilotok sorába tartozik, amik esetében a világon semmit nem jelent a róla alkotott véleményem a folytatásra nézve. Tetszhetett bármennyire a kezdés, simán lehet, hogy a sorozatos szerkezet (legyen az átívelő vagy epizodikus) már közel sem lesz kedvemre való. De persze még mindig nagyobb az esély, hogy be fog jönni, mintha nem tetszett volna a pilot.

travelers-1x01-02

Szóval, ujjak keresztbe, remélem, a folytatás is hozni fogja magát. Annyi biztos, hogy a karakterekre való koncentrálás miatt olyan kevés infót kaptunk a technológiáról, a módszerekről, a jövőről, illetve magáról a mitológiáról, hogy bőven lesz mit feltérképezni a folytatásban.

40 hozzászólás Ne habozz!

Pocok - 2016. 10. 20. 21:53

Már az első részben egy ekkora időparadoxonba belefutni… komolyan hatással volt az élményre. Ráadásul kétszer is olyat csináltak, amiért nem tudom őket szerezni.

3/10 és még egy részt kap.

winnie - 2016. 10. 20. 21:58

az időutazásokban a paradoxonok a legjobbak, nem? épp ezért nincs időutazás. ha nem lenne paradoxon, akkor akár lehetne is. de milyen paradoxon nem tetszett?

Pocok - 2016. 10. 20. 22:02

Ja ok. semmi :)

Lemoni - 2016. 10. 20. 22:06

Nálam némileg alacsonyabb pontszámot (7/10) ért, és nagyon tetszett. Megint egy pilot, amit csak na, nézzünk bele kicsit alapon kezdtem el, de lekötött végig, meg is lepődtem, mert mostanában nem nagyon sikerült kanadai sorozatot megszeretnem. Nem tudom, talán kicsit a Sense8-re emlékeztetett, persze visszafogottabb módon. Egy valami volt fura, nekem a legismertebb szereplő (Eric McCormack) volt színészileg a leggyengébb, de lehet, még nem tudott az ő karaktere annyira kibontakozni. Az akciók nem túlpörgetettek, szerintem pont jól eltalálták a dinamikát. Kíváncsi vagyok a folytatásra.

winnie - 2016. 10. 20. 22:29

de akkor már nem is tud kibontakozni, ha lecserélték a tudatát, nem? de pont az jutott eszembe, hogy mccormack az egyetlen, aki tényleg karakterben lehetett volna (elég fura figura volt, mondjuk), erre a végén ő is jövőember lesz.

viszont akkor a jövőembereknek elég az is, ha valaki meghalt volna, de túléli? akkor már lelkiismeretfurdalás nélkül beleköltöznek? vagy én maradtam le valamiről?

Pocok - 2016. 10. 20. 22:51

Nope winnie. Ezért írtam, hogy unszimpatikusak lettek. Ráadásul a másikat sem mentették meg.

Lemoni - 2016. 10. 20. 22:59

Nekem úgy tűnt, hogy a jövőemberek pont a halál pillanatában tudják átvenni a tudatot, amikor az éppen elhagyná a testet, bár tévedhetek. Mi szükségük lehetett pont a nyomozóra, illetve miért pont ezek az emberek lettek kiválasztva? Érdekes, na :)

winnie - 2016. 10. 20. 23:26

pocok: igen. mondjuk egyiküket megmentették, de persze elfoglalták.

lemoni: igen, én is a halál pillanatára gondoltam, de a végén eric mccormack nem halt meg, viszont a tudat megérkezett belé, legalábbis a reakciója alapján, hogy összegyűlt mindenki és kezdhetik. először technikai akadálynak véltem, hogy kell a halál, de ez alapján csak afféle erkölcsi gát lehet, a lényeg számukra az, hogy legyen túl a halál aktusán, a kiváltó okon (ami nyilván szinte mindig megegyezik a halállal), és akkor szabad préda?

Lemoni - 2016. 10. 20. 23:47

winnie: nem tudom; az tuti, McCormack nyomozója kellett nekik, de a másik nyomozót hagyták meghalni, tehát nem mindegy nekik, kit választanak és ha kell nekik valaki, nyilván megteremtik az elfoglalás lehetőségét. A miként lehetségesről biztos jön majd a magyarázat valamelyik későbbi részben. Még azt is el tudom képzelni, hogy megjelennek olyan jövőemberkék is, akik megakadályozni szeretnék ezeket a tudatelfoglalásokat.

energy - 2016. 10. 21. 00:07

Na végre egy jó időutazós sorozat! Akik végre nem visszaállítani akarják elcseszett életüket! (The Flash, Timeless, Frequency)
Tiszta Odüsszeia (Odyssey 5) volt!

Delilah - 2016. 10. 21. 00:09

Én biztosra mentem, h McCormack eredetije maradni fog, különben miért vették a fáradtságot, h bemutassák? kicsit érthetetlen húzás az írók részéről, csalódott is voltam, h végül “elfoglalják”, viszont összességében nekem nagyon bejött, ez a lassú felvezetés, végig olyan feszült érzést adott át:) Talán pont azért mert a Timelesst a 3. résszel kaszáltam…
Sztm szimplán morális akadálya lehet, h haldoklókba kölötznek, mert igazából senki nem hal meg és talán így nem tudnak akkora kárt okozni az időben, hisz olyan személyekként tevékenykednek, akiknek nincs jövőjük

bvr - 2016. 10. 21. 00:20

“az időutazásokban a paradoxonok a legjobbak, nem?”

ezt nem értem miért lenne így, illetve akkor a “paradoxonok” bemutatásának vannak minőségi szintjei, és a legtöbb időutazásos ezen csúnyán elhasal.

Mondok hármat ahol a történet saját univerzumán belül ezek komolyan végig vannak gondolva és ezért tényleg nagyon jók és élvezetesek: Időbűnök, Primer, Predestination (a Looperben bizonytalan vagyok hogy ennyire pozitív példának hoznám-e mint ezt a hármat de miközben néztem az biztos hogy inkább jól szórakoztam mint a homlokomat csapkodtam volna, szóval végüls azért ez már pozitív :) A 12 majom (természetesen a film) az egyértelműen pozitív)

Belenézek azért ebbe is, bár kicsit esély mert időutazásosból 100ból 1 ha átugorja a lécet (ami persze nyilván több mert szerintem 100 félét még nem láttam és az előbb azért csak felsoroltam 4et is ami tényleg nagyon tetszett :))) – aztán ha nem, legfeljebb gyorsan elkaszálom.

A Frequencyt (film) amúgy régóta terveztem, meg is nézem majd, meg persze a sorozatba is belekezdek.

A Timeless-t viszont, bár van vele sok bajom, viszont popcorn-szinten valahogy mégis szórakoztatnak a karakterek meg ezek a múltbeli híres események hogy egyelőre szinte még magam számára is meglepően egyelőre nem akartam kilőni :)

winnie - 2016. 10. 21. 06:48

bvr: oké, a minőség igaz lehet, de a paradoxonokba érdekes belegondolni, jó, ha mindfuck a végeredmény, hatásos.

Benzin - 2016. 10. 21. 08:38

Az Időutazó Központban gyenge lehet a HR-osztály, hogy ezt a csámpás junkie gyereket küldték az emberiség megmentésére, facepalm.

Pedig a nyitókép fölött megdobbant a szívem, hogy valami highend/hightech sci-fibe csapunk itt bele (nem), a cold open is jó volt, valójában a kevés számú csálé jelenetet és debil dialógot (“mondd el a titkot, nem mondom”) leszámítva az egész pilot tartotta magát, kb. a kritikában olvasható szinten.

Amíg nem jött a zárójelenet. Hőseink körbe álltak és felmondták nekem, hogy mit is néztem előtte 40 percig.
Ez a gyengém. Epizód végén lenullázódni.

Köszönjük, majd értesítjük.

(egyéves, nincs még priusza? , az mekkora tahó duma volt, anyám borogass, lol)

winnie - 2016. 10. 21. 09:22

Benzin: mármint a junkie gyerekbe küldték, de az, hogy junkie, nincs rajta a facebookon, szóval nem feltétlenül tudhatták, ha nem kapták el a rendőrök.

z - 2016. 10. 21. 09:52

winnie, de azt tudták, hogy túladagolásban halt meg… csak gondolom nem tartották tényezőnek mert pár dolgot felülírhatnak az új személyiséggel csak nem mindent lásd a rohamot a sérült csaj esetén…

winnie - 2016. 10. 21. 12:27

jogos, a halál körülményeit tényleg tudják.

wellwellwell - 2016. 10. 21. 15:31

jó kis pilot volt, de…
felesleges volt megmenteni az ügynököt, és elmagyarázni élő verziójának, mi történt volna vele. hisz a végeredmény így is ugyanaz lett, azt meg mindenki értette, mi történik a “testrablással”. ez viszont így kifejezetten kegyetlen húzás volt. sokkal ütősebb lett volna, ha a liftakna alján tér “magához”.
azért jöhet a folytatás, amiről a pilot tényleg nem sok infót adott, szóval kíváncsi vagyok, milyen lesz a formátum.

re timeless: kaszáltam. már az elején is rezgett a léc, de annyira repetitív, felszínes, érzelemmentes, béna az egész, hogy én nem vesztegetek rá több időt.

winnie - 2016. 10. 21. 15:46

wellwellwell: én is erre gondoltam, de megmenteni meg lehet, hogy ne legyen széttörve a teste:)

jaja, a közlést én is írom kritikában, hogy nagyon esetlen expozíció volt.

majsz - 2016. 10. 25. 19:59

A második rész után olyan érzésem van, hogy epizodikus jelleg lesz dolog. Részenként akadályoznak meg egy egy dolgot amivel megmentik a világot. A karakterek magánéletéből viszont többet kapunk mint a Timelessben, egyenlőre ezen keresztül bontogatják a jellemüket, mert akció közben igazából elég sablonosak voltak. Plusz akadálynak a hostok betegségei is ott vannak, erre mondjuk nem tudom, hogy nem gondolnak a jövőben. Aki OD-ben hal meg sejthetően függő, illetve egy szellemileg sérült agya biztos nem 100%os..

Kicsit SPOLIEResen, a részben megtudjuk, hogy üzenetet is tudnak visszaküldeni, tehát “ideiglenesen” foglalják el valakinek a tudatát. Ezzel viszont mintha maguk alatt vágnák a fát, mert ezt fel használhatnák akármilyen helyzet megoldására, pl az adott személy aki a problémát okozza úgy irányítják ahogy akarják. Persze ezt lehet, hogy később megmagyarázzák miért nem lehetséges.

1-2 rész múlva talán körvonalazódik érdemes e maradni.

energy - 2016. 10. 26. 13:18

Ez a második rész nem volt olyan jó. A doktornő miért nem segít leszokni neki, ha látja mi a baj + a kapcsolata is fura a szociális munkással.

hummel - 2016. 10. 27. 15:49

Kifejezetten jó volt szerintem. Pluszpont, hogy az utazóknak a küldetés mellett az elfoglalt testek külön mikrovilágával is foglalkozniuk kell.

Ami kérdés számomra, hogy az ügynök visszanyerheti-e a saját személyiségét, hiszen őt nem haldoklás közben kapták el, illetve láttuk a süti árus kislánynál, hogy az ő testét is csak ideiglenesen vették át.

Szintén kérdés, hogyha több ezren mászkálnak és változtatnak meg dolgokat a világban az miért nem hat vissza valamilyen szinten a kiindulási pontra. Ez főleg azért kérdéses, mivel legalább egy éve, de lehet, hogy régebb óta folyamatosan érkeznek.

fairi - 2016. 10. 29. 20:43

“Szintén kérdés, hogyha több ezren mászkálnak és változtatnak meg dolgokat a világban az miért nem hat vissza valamilyen szinten a kiindulási pontra.”

erre van egy magyarázat, nem tudom fogja-e használni a történet.
Időutazáskor valójában nem a múltba utazol hanem egy párhuzamos univerzumot hozol létre.
Időutazó nem időben utazik hanem idősíkok közt. Continuumban is valami ilyesmi volta magyarázat. A idősík, B idősík etc.

Sztem valami ilyesmi a magyarázat.
nagypapa paradoxon ilyen szemszögből: feltalálom az időgépet,múltba utazok ésd megölöm nagypapám. Mi történik? Velem semmi! Mikor előreutazok a jövőbe azt látom én nem létező egyén vagyok senki nem ismer meg.
Azért élek, mert az A idősík létezik.
B idősíkben sose születtem meg is senki nem tudja ki vagyok. valszeg ha B-ből visszamegyek az A-ba,akkor nem juthatok az A múltjába. és azt látom ténykedésem semmit nem okozott.

Sztem alapvetően minden időutazós film ezzel operál valami formában.

hummel - 2016. 10. 31. 20:11

„Sztem alapvetően minden időutazós film ezzel operál valami formában”

Mármint, hogy időutazáskor nem a saját idővonalában mozog az utazó, hanem egy párhuzamosban, így a múltba érkezéskor a tettei nincsenek hatással a saját idővonalára? Nekem csak a Time Trax jut eszembe még 1993-ból, ami ezzel operált, annál is eredetileg ugyanazon az idővonalon mozogtak volna, később változtattak.
A példaként felhozott Continuum is egy adott idővonalban gondolkodott, az más kérdés, hogy beavatkozástól függően a jövő különböző verzióiba kaptunk betekintést – azt is láthattuk, hogy változáskor a megváltoztatott idővonal megsemmisül.

A párhuzamos idővonalas (univerzumos) teóriával alapvetően az a problémám, hogy egy másik, egy idegen idővonalat miért akarnék megváltoztatni?

energy - 2016. 11. 01. 18:20

Ez a rész nagyon durva volt. A drogfüggőség meg a sok üzenet a jövőből…
Úgy tűnik mégis feltűnnek az embereknek a dolgok! Átvenni valaki helyét csak így…, és milyen rosszul választják meg a testeket!

hummel - 2016. 11. 10. 21:12

Az utazók közötti konfliktust simán megelőzhették volna, ha az elhullott tagokat időben pótolják a jövőből. Így csak a csapatok lehetőségeit szűkítették be. Az oroszok elvesztették a történészüket, ami a pénzhiányhoz, majd a rajtaütéshez vezetett, amiben mind meghaltak. Hall pedig elvesztette az orvosát, ami egy másik csapat bevonásához, majd a kenyértöréshez és a lekapcsolásukhoz vezetett. Tényleg érdekelne mit gondoltak a jövőben, amikor hagyták idáig fajulni a dolgokat.

Tyberius06 - 2016. 11. 15. 00:40

Idei időutazósok közül ez adja leginkább nekem. A Timeless nagyon repetitív, ahogy többen is írták és ahhoz képest, hogy mennyi változást csinálnak a múltban elenyészően kevés a változás a jövőben. Sokkal izgalmasabb is lehetne az a világ, nagyobb volumenü változásokkal. De az egy másik sztori.

Elég szépen építkezik a sorozat, egy csomó technikai részletet kaptunk, miért gyerekek a messengerek, miért a felnőtteket hostolják. Tetszik ez a csapat struktúra is, hogy kb az összes team ugyanúgy épül fel. Megmagyarázták a narkós srác esetét is, ami vicces abból a szempontból, hogy fentebb páran felvetették mint problémát.
Amivel szerintem mellé mentek az a kieső csapattagok pótlásának kérdése. Valószínűleg kell lennie valamilyen szelektálásnak, ami alkalmassá teszi a múltbélit egy jövő ember befogadására, de az is lehet, hogy a jövőbeni emberforrások végesek, így hiába vannak hostok a múltban, ha nem tudják őket átvenni.

energy - 2016. 11. 15. 13:44

5. rész nagyon durva volt. Elrabolják őket, majd jön a vallatás…egész részen át. Jó megtudni dolgokat a jövőről, de nem így. Lehet, hogy rossz döntés volt a másik csapatot börtönbe küldeni, de akkor miért nem küldtek egy gyereket? Az a halálra harapás, már horrorfilmbe illő volt, én nem hiszem, hogy képes lennék ilyesmire.

energy - 2016. 11. 22. 15:06

6. Ahogy pazarolták az utazókat, rossz volt nézni. Már tudjuk miért vannak itt! Még van másfél évük kitalálni, mi legyen.

hummel - 2016. 11. 23. 10:04

Azért ez vicces volt. Carly rákérdezett, ki a legjobb lövész a nyugdíjasok között és a cél az volt, hogy ne találjanak el senkit. Ha Carly-n múlt volna, ő bizony élesben csinálja, de legalábbis remélte, hogy később megkapja az engedélyt … hát nem kapta meg.

Vajon az utazók háttértörténetét mennyire fogják kibontani? Ugye MacLaren és Carly egy pár, Marcy a testvérét keresi …. Plusz van egy csomó függőben lévő szál is: Marcy állapota, a lány Trevor sulijában, aki szerepelt Philip halállistáján, na meg az összes családi meg egyéb kapcsolati rendszer, amibe az utazók belecsöppentek.

energy - 2016. 11. 29. 13:01

Ilyen változó minőségű sorozattal még nem volt dolgom, vagy csak nekem nem jön be kb. minden második rész.
Egy teljes részt a szérum mellékhatásaira pazarolni…, vagy csak nem szeretem a drogos részeket.

hummel - 2016. 12. 06. 22:12

Eddig azt hittem, hogy a Philip által megjósolt halál Trevor környezetében, az az étkezőben látott depressziós lány lesz, de a rész után úgy vélem Grace, a tanácsadó lesz a befutó.

Más. Philip szerencsejáték tippjei kezdenek romlani. Valami változást az utazók mégis okoztak. Nem ártana készülni rá, hogy előbb-utóbb a könnyű pénzszerzés nem lesz lehetséges.

hummel - 2016. 12. 24. 14:36

Az rendben, hogy Marcy zaklatott volt, de ez itt nem a kőkorszak. Ha nem tud kapcsolatba lépni David-el, azért egy üzenetet hagyhatott volna a telefonon. Így a kapcsolatuk erősen vissza lett vetve.

Jókora káosz volt az évadzáróban. MacLaren el is vesztette a fonalat. Jó párszor elhangzott, hogy az AI a jövőben jelenleg nem működik, a másik csoport pedig utazókat küld a múltba, ennek ellenére a legújabb utazó parancsára nekiesett volna fejszével a fészerben megépített szerkezetnek.

A Director szabályrendszerét elég jól átláttuk. Lehetőség szerint minél kisebb beavatkozás, a küldetés végrehajtásán túl. A frakció ilyesmivel nem törődik. A kislány hidegvérrel megölte a nagyszüleit, pedig ők nem jelentettek akadályt.

Tyberius06 - 2016. 12. 27. 20:54

Jah, picit összevissza lett az évadzáró. De a végén az üzenet nem egy új utazótól jött, hanem mint a gyerekeknél átvette csak az öreg felett az irányítást, hogy kiadja az utasítást. Ami mondjuk azért gáz, mert ezzel ki is nyírta az öreget.

Mondjuk ez után a zárás után kedvem lenne kaszálni a sorozatot. Ez egy gyökér zárás volt, eléggé átlátszó cliffel.

Egyébként összességében a sorozat jó volt, megérte követni heti szinten. Nekem bejöttek a karakterek, legalábbis a legtöbb, Carly meg a rendőr exe-szál totál szar volt, az nagyon nem hiányzott, nekem vhogy se a színésznő se a karakter nem volt szimpatikus, de a többiekkel nem volt bajom.

Snoopyzit30 - 2017. 02. 11. 11:30

Most hogy berendelték a 2.évadot, én is gyorsan ledaráltam ezt a sorozatot és végig nagyon tetszett, de az évadzáró szerintem is kicsit összecsapott lett. Ránk zúdítottak egy csomó infót (én értem, hogy cliffnek szánták), de most egy baromi nagy kavarc az egész. Egyébként biztos, hogy odaülök a 2.évad elé is, egyértelmű. Nagyon kreatív a sorozat, örülök hogy vannak még ilyen jó ötletek.

Egy ilyen pasi, mint ez a David nekem is bejönne. 2 féle vacsorával várja haza a párját, hát nagyon cuki volt. A priceless jelenet viszont az öngyilkos öregek csoportja, hát az kész volt.

8-9/10 (az évadzáró max. 7)

Zora - 2017. 03. 26. 17:17

1×01

Most néztem csak meg, tetszett.

Szerintem, hogy kit választanak ki, az az illető egészségi állapotától függ. Az idős nyomozó szívbeteg volt, ezért nem akadályozták meg a halálát. A lány meg csupán értelmi fogyatékos – ami talán a jövőben nem is számít, hiszen eleve, a tudattal tudnak utazni -, ezért is maradhatott életben.

Amúgy egyelőre úgy vagyok vele, hogy bárcsak az FBI-os megmaradt volna normál embernek, de lehet, a “hatalma” miatt is választották őt.

Érdekes sorozat, a Timeless és Frequency pótlásaként pont jól jön a köztes időbe.

Zora - 2017. 03. 26. 18:41

1×01

Ja, az előbb nem jól írtam. Az értelmi fogyatékos lányról nem tudták, hogy az – ezért lehetett gazdatest.

Most nézem a 2. részt.

Zora - 2017. 03. 27. 10:06

A 4. résznél tartok.

A gazdatest kiválasztása továbbra is a problémám. Pont az, amit Hall is mondott.
Oké, Marcy-t nem tudták. Philip-ről azt hitték, kezdő kokós.
Csakhogy Carly gyereke gondolom fent volt neten. Az, hogy Trevor 17 éves – emiatt korlátozott az önállósága -, szintén. (Vagy, 12 évesen 13 évesnek adta ki magát fb-n, így lehetett profilja?) Ha tényleg ő a legidősebb közülük, nagy hiba volt a legfiatalabb testbe jönnie.
Grant-nak meg van egy házassága – viszont Carlyval is kavarni akar. Nem lett volna egyszerűbb egy szingli testbe tenni a tudatát?

Hát, csak ennyi a problémám.

Juni - 2019. 03. 31. 20:02

Én még csak a pilot-on vagyok túl, de nekem a Timeless sokkal jobban tetszett. Annak megvan a varázsa, nem is veszi túl komolyan magát, lehet tudni egyből mi a pálya. Kicsit a Sliders-re hasonlít a feeling-je.
Ez nekem túl komor, túl sötét, túl borús. És a szereplők tök unszimpatikusak.
De hát én egy nő vagyok. Biztosan azért. :)

winnie - 2019. 03. 31. 20:29

másfajta a stílus. a timeless epizodikus, minden év egy történelmi esemény és egy megoldandó feladat, és ugrálnak az időben, itt azonban más a koncepció.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz