login |

Így készült a Gotham szinkronja

2016. 10. 22. 16:11 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: szinkron, video,

Az Egyesület a Magyar Szinkronért nagyon lelkesen gyártja a szinkronizálási folyamatokat bemutatói videóikat (csekk a YouTube-oldalukat). Nemrég a Prime-on futó Gotham szinkronjának készítéséről is forgattak több, mint 30 percnyi anyagot a Masterfilm Digital Kft. szinkronstúdióban. (A sorozat szinkronos promó és szinkronhangjai).

A tovább mögött megnézhető 6 videó, amin megszólal a rendező, a TV2 szinkronfelelőse, és persze láthatjuk majdnem az összes színészt nyilatkozva és munka közben is.

Pál Dániel Máté és Kőszegi Ákos (Bruce Wayne és Alfred) – valamint a TV2 szinkroncsoport-vezetője, Malik Andrea is látható

Karácsonyi Zoltán

Karácsonyi Zoltán és Farkasinszky Edit (Pingvin és Gertrude)

Háda János, Incze József, Ujlaki Dénes (Maroni, Carbone, Falcone), valamint Karácsonyi Zoltán (Pingvin), Malik Andrea (szinkroncsoport-vezető, TV2) és Kertész Andrea (szinkronrendező) is látható

Radó Denise és Laudon Andrea (F)

Besenczi Árpád, Zámbori Soma és Balsai Mónika (Bullock, Gordon, Barbara), valamint Seder Gábor (Seven), Malik Andrea (szinkroncsoport-vezető, TV2) és Kertész Andrea (szinkronrendező) is látható

5 hozzászólás Ne habozz!

LasDen - 2016. 10. 22. 20:21

Érdekes látni, hogy mit gondolnak a színészek a karaktereiről a rövid jeleneteik alapján…

Pipacs - 2016. 10. 22. 23:51

Pingvin “lihegéseit”, vihogásait egész jól hozza a csávó.
Bruce magyar hangja nagyon kisfiús.
Falcone és Bullock telitalálat.
Radó Denise feljavítja az eredetit. :)
A 6-osban Steven hangja jó Nygma lett volna.
A Barbarát játszó színésznő remélhetőleg meg fogja ugrani a 3. évados őrületet is…

Vicces, hogy itt mindenki maffiasztorit emleget, már el is felejtettem, az első évad tényleg erre volt kihegyezve.

serra - 2016. 10. 23. 00:05

Egyik szemem örül, hogy jók a magyar szinkronok, a másik viszont sír, mert többek között nekik is köszönhető, hogy a magyarok többsége a büdös életben nem fog megtanulni egy idegen nyelvet sem.

Flanker - 2016. 10. 23. 13:39

serra: nem nekik köszönhető, hanem:
1. az előző 80 évnek
2. Aki 2016-ban nem akar/tud megtanulni angolul ,az csakis magának köszönheti. Duolingo, kisezer netes segédanyag/oldal, sok adón ott az eredeti hang/felirat.. aki ezek után nem tanul meg, magára vessen, kortól és helyzettől függetlenül.

+1, aki pedig nem tud angolul, az nem a tévés nemszinkron tartalmakból tanul meg. Különben az RTL/TV2 nézők egy jó része már perfekt török/német lenne.

CsuDa - 2016. 10. 24. 11:08

Köszi, hogy belinkeltétek ezeket a videókat!!! Ritkán adódik alkalom, hogy lássuk, a szinkronszínészek miként viszonyulnak az adott sorozathoz, karakterükhöz. Egy igazi unikum volt, szóval nagyon köszi!!!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz