login |

Délelőtti videók 4.: The Walking Dead

2016. 10. 23. 12:45 - Írta: winnie

26 hozzászólás | kategória: video,

Na, íme a végső, szinkronos előzetes a tovább mögött. Kettő is, plusz egy 4 perces összefoglaló videó, majd egy zombikkal körülvett 360 fokos móka.

Holnap hajnalban elvileg feliratosan, este pedig szinkronnal támad a TWD szezonnyitója, ráadásul kétszer egymás után leadva. Vajon itt is, mint az 5. évadban, lesz egy szoftos sugárzás is?

26 hozzászólás Ne habozz!

dean0102 - 2016. 10. 23. 16:16

durva ez a 360fokos video :)

BotondB - 2016. 10. 23. 19:13

Lehet nem hiszitek el de totál elfelejtettem hogy mi lesz ps kb most érzem azt először hónapok óta hogy akkor lássuk mi lesz :D

Quantumleap - 2016. 10. 23. 20:13

Mi az a szoftos sugárzás? Cenzúrázott?

rapguruz - 2016. 10. 23. 20:15

Így van

winnie - 2016. 10. 23. 20:21

az 5×01 volt vagott, csak 11 utan ment le normalisan.

fireblade - 2016. 10. 24. 00:17

most néztem meg megint a záró részt, csak hogy friss legyen a dolog
de még mindig rengeteg bajom van vele:)
de hadd jöjjön a folyt. :)

Menorel - 2016. 10. 24. 05:36

Lement a rész… Mit illik erre mondani. Izé, jó volt? Az biztos, hogy ezzel most ezt a témát kimaxolták.

rapguruz - 2016. 10. 24. 10:59

Nagyon nagyon durva rész volt

Gábor - 2016. 10. 24. 13:27

Túlságosan is durva :/ Az én ízlésemnek :)

Zoeyshy - 2016. 10. 24. 13:34

Pontosan az történt amit vártam. Ami igazán meglepő lett volna azt nem merték meglépni. A halál utolsó mondatai pedig irtózatosan giccsesek voltak. Kár:(. Viszont Rick egyre nagyobb nyomorából még kihozható valami.

fireblade - 2016. 10. 24. 16:46

Szuper volt :)
Nézem nézem..de ez mia fa..??
most komolyan mi a baja Ricknek? mint valami p*sis kisgyerek..ok..megölték bandatagokat, de ez korábban is előfordult (börtön, kisváros stb) de most mitől volt ilyen nyamvadt? ez a Negan is pfff…egy mozdulattal kinyírhatta volna bármikor.. túl van misztifikálva a pasi holott csak egy debil elmebeteg..azt se értem mért követi száz meg száz ember? mit tud, mit ad nekik? semmit…csak terrorizál mindenkit..teljesen életszerütlen..Rick vagy 3x simán lenyomhatta volna..de ő mintha egy havi adagot elszívott volna egy slukkra..vajon mért is? mert megölte őket? és? korábban sok barátját előtte tépték szét..és kibírta…
de nem, megint ez az uncsi fogás, hogy ottan magába roskad, és mellé esik..a kocsi tetején mért nem csinált valamit? mit vergődött..,meee beszólt neki a nagy Negan? ugyan
az is fura hogy 1 fegyvert se rejtettek el se kint a kocsin se bent? csak vészhelyzetre?
és mért nyivákoltak? sírtak ríttak ott, keményebb balhék is voltak már..emberevők stb..mikor épp agyonverték őket se ríttak akkor..és Daryl is, ahelyett hogy a torkát tépte volna ki vagy a szemébe tolta volna két kis ujját, pofozgatja..ehh :)
nekem ez nem félelmetes volt, hanem nevetséges..
és mért nem válaszolt neki senki? hogy persze engedj el minket, neked dolgozunk, hogyne te vagy a bigboss..és az adandó alkalommal lenyomni a naagy Negant..ehh..
és csak nézik hogy agyonver embereket? mért nem ugrottak nekik? és ha meghalnak a csatában? legalább párat kinyírnak..és hátha meg tud lógni közölük egy pár és jöhet a vendetta :) de nem, csak rínak..
és milyen érdekes Negan simán egy fegyverrel kiiktatott vagy 10-20 zombit Rick körül..ez korábban sok esetben eszükbe se jutott :)
és úgy vonszolja mint egy kisgyereket? mért ne áll fel Rick? mitől fáradt? és mért nem tud beszélni? volt már cikis helyzetben milliméterekre meg másodpercekre a haláltól, hogy megegyék stb..most se más..mért nem reagál,alakoskodik?..ehelyett ez a vergődés..ott volt a kezében a balta csak egy mozdulat és Negan nincs többé, és Simon a főnök..még meg is köszönte volna :)
és milyen érdekes körülöttük mindenhol zombik, csak pont ide nem tévedett egy sem, pedig ott lármáztak fél éjjel..
ok, elmentek, mondjuk a koncepció is bugyutaság, simán összeszedek fegyvereket, bombát akármit..és Negan is mászkál ide oda..szépen kifigyelni, és kiiktatni nevetségesen könnyű lenne. de nem..nyivákolnak tovább..ehhh..és a vége..megint a sírás vergődés. túl sok, felesleges
Ez a rész nagyon nagyon közel vitt a kaszához…hiába zombis apokaliptikus meg minden..ez már a szánalmas szint..
és előre kösz az ötleteket mikor mit nézzek :) majd én eldöntöm, ok?:)

winnie - 2016. 10. 24. 17:08

megint egy csomó kérdés egy viszonylag egyszerű sorozatról, amire bárki könnyen válaszolna. ha ennyire nem érted, akkor tényleg nem neked való, ha nem ismered a karaktereket, akkor nem nagyon figyelhettél oda. csak egy példa:

“azt se értem mért követi száz meg száz ember? mit tud, mit ad nekik?”

szerinted miről fog szólni a szezon? a fazon eddig 10 percet meg ezt az egy részt szerepelt, de az is csak pár óra volt, te meg máris kisokost és full háttérsztorit akarsz? wtf. a sorozatok nem így működnek.

csak a miért? miért? miért? ez így nagyon pistikés. komolyan, 10 éve dolgozunk azon, hogy legyen egy kommentszínvonal, és nagyon jó eredményeket értünk el, és még mindig ledöbbent, hogy vannak ennyire ostoba hozzászólások, amikre tök alapválaszokat lehet adni, de totál felesleges, mert minek ölje az ember az idejét olyasmibe, amire a reakció csak újabb 100 kérdés lesz. szóval, és ezt viccen kívül mondom, sőt, kérem, erre ne válaszolj, nem azért írtam.

Sityu8411 - 2016. 10. 24. 17:21

Azért a pistikés rész fájt Winnie :D. remélem minél előbb lesz kritika a részhez mert már olvasnám :)

Enzo - 2016. 10. 24. 17:38

hát fireblade, én se értem, hogy minek nézed, ez a komment évek óta a legdebilebb volt, amit itt olvastam, az tuti.

Babette - 2016. 10. 24. 17:55

Ha szégyen, ha nem, felnőtt létemre én végigbőgtem ezt a részt. Felért egy lelki terrorral az egész epizód. Kicsit még mindig a hatása alatt vagyok.
Ricknek nem volt választása, mert őt Negan semmiképp nem ölte volna meg, ellenben mindenki mással, akit szeret.
Jeffrey Dean Morgant én nagyon szeretem, és zseniálisan alakítja Negant. Már most jobban utálom összvissz 50 perc szereplés után, mint a Kormányzót, Terminus összes lakóját és a kóborlókat együtt véve… Nagyon várom a folytatást! Remek évadnak nézünk elébe, bár félek, hogy el fog még törni a mécses párszor. (Pedig nem vagyok egy érzékeny lélek…)
Mindenütt vannak olyanok, akik “megszakértik” az epizódokat, miközben az embernek az az érzése, hogy azt sem tudják, mit néztek. Nem kell velük törődni. Ők egy másik világban élnek. Őszintén remélem viszont, hogy nem cenzúráz majd a FOX, mert azzal az epizód célját semmisítené meg. Aki este 10kor leül a The Walking Dead-et nézni, az szerintem mindenre fel van készülve. Nevetséges gondolat, hogy finomítani kell az epizódokat!

Stockes - 2016. 10. 24. 18:43

Ez a legkeményebb sorozatrész volt, amit valaha láttam, de mégse tetszett. Mondjuk az meglepő volt, hogy betalálták itt múltkor az évadzáró epizódnál, hogy ki lesz az, az első két legtöbbet kapott név bejött.

Nagen megtörte Ricket, de akkor most mi lesz? Nem látom, hogy ebből hogy keverednek ki, esélyük nincs sok. Valahogy az egész nagy keménykedés volt, de értelmetlenül.

Stockes - 2016. 10. 24. 18:46

Egy dolgot nem értettem: voltak a rész köben ilyen visszaemlékezések, mintha flashbackek lettek volna, ahogy szinte mindenkit fejbelőnek, de ez mégse történt meg. Vagy én értelmeztem rosszul? Ezeket Rick csak elképzelte, hogy meg fognak történni?

winnie - 2016. 10. 24. 19:01

Stockes: ha már leforgatták, nem akarták kidobni:) persze, rick fejében lezajlottak, rémisztően hatásvadász és felesleges húzás volt, talán sokkfaktornak szánték.

kirst - 2016. 10. 24. 19:09

Picit sok volt. Simán fejbe kólintani valakit, azt mondom oké. De hogy 20 percig ott szenvednek a földön, és szisztematikusan szétverik két ember fejét, ez nekem gusztustalan volt.

A. - 2016. 10. 24. 19:42

winnie, miért kell leostobázni az olvasódat?
ha már színvonalra hivatkozol, ebben is lehetne színvonalat tartani. egy olvasó kérdezhet hülyeséget, trollkodhat is, van ilyen, de a bloggazda felelőssége az ilyet helyén kezelni.
az ostobázás meg pistikézés elég sértő, más kommentelők is feljogosítva érezhetik magukat arra, hogy ilyen szellemben válaszoljanak minden olyan hozzászólásra, amit hülyeségnek találnak.
és akkor máris ugrik a színvonal…

rapguruz - 2016. 10. 24. 19:45

Ha meg lajtosabb lett volna akkor meg az lett volna a baj hogy nem volt elég durva

ixub - 2016. 10. 24. 20:51

Mert mögötte álltak vagy 20-n puskákkal pisztolyokkal talán? Kettőt nem tudott volna lépni.

vilmuska - 2016. 10. 24. 21:38

Nekem tetszett a rész, jobb lett volna, ha ez az évadzáró. Engem megvezettek a Carl-Rick jelenettel, nagyon drukkoltam, nehogy félszemű ÉS félkezű legyen a továbbiakban a karakter. Jeffrey Dean Morgan is nagyon jó volt, teljesen hihető alakítást nyújtott. Viszont az összes szereplő haluzós kamu halála szerintem sem kellett volna bele.

winnie - 2016. 10. 24. 21:51

a: “winnie, miért kell leostobázni az olvasódat?”

én őt ostobázom le, ő meg kvázi a többi kommentelőt, amikor azon röhög, hogy milyen a kommentszínvonal. no komment. számold meg, hány kérdőjelet írt. ha ezt teszi, akkor választ vár. hiszi, hogy mi tudunk válaszolni. okosabbnak vél minket. ergó lehet, hogy ostoba:9 egyébként jogosan teszem, hiszen elég komoly múlt áll mögötte, sokadjára is buta módon trollkodik és a megközelítése szerint, ha nem ért valamit, akkor a sorozat a hülye. én, ha nem értek valamit, először mindig magamra gyanakszom. de oké, ez benne van, hogy mások vagyunk.

az egész abból indult ki, hogy nem törlöm a kommentjét. megtehettem, hogy törlöm, mert folyamatosan és direkt értetlenkedik, kábé olyan szinten, hogy “sheldon miért szerelmes a barátnőjébe, amikor nem is szép?”

de nem szokásom, ezért próbáltam válaszolni, és elfojtani a dolgokat, hogy ne legyen belőle flame, mert pontosan tudom, hogy milyen reakciókat szülnek a kommentjei. ha nem a flame-et akarná, akkor nem így kommentelne. és így az egész társalgás kisiklik, mindenki vele foglalkozik, és ezt élvezi.

most csak annyit kértem tőle, hogy zárjuk le a dolgot. feltette a sok kérdését, amire szerintem az olvasók 90%-a tud válaszolni. ha nem, akkor tévedek, de abból indulok ki, hogy ha én tudok, akkor az olvasók legalább fele is tud, mert nem hiszem, hogy annyira okos lennék.

winnie - 2016. 10. 24. 21:52

“Ha meg lajtosabb lett volna akkor meg az lett volna a baj hogy nem volt elég durva”

az ilyen kommenteket nem igazán lehet értelmezni. nyilván van, akire az egyik igaz, van, akire a másik, de nem ugyanarra az emberre igaz ez is, meg az is.

szerintem a többségnek nem az kell, hogy lájtos vagy durva legyen. elég annyi, ha valami jó.

fireblade - 2016. 10. 24. 22:03

ez nem igaz.senkit nem ostobáztam le, és nem is gondoltam senkiről, senkin nem röhögtem..
nem vártam választ..kommenteltem mint bárki más..
ez egyszerűen nem igaz. Mért állítasz olyat ami nem igaz?
nem tetszik törlöd, ok..de beszólni, és valótlant állítani valakiről?
és hónapok, évek óta nem írtam semmi ilyet, régebben is csak 1x 1x..megint valótlant írsz..
ne haragudj,de nem írsz igazat.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz