login |

Hírhétfő – Escape The Night 2. évad!

2016. 10. 24. 08:34 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Mai magyar premier: The Walking Dead 7. évad, Tömény történelem 1. évad, Anyák gyöngye 1. évad, Gyilkos ügyek 3. évad, Angelo rulez 3. évad
 • Premier: The Walking Dead S7, Midnight Sun S1, Dream Corp LLC S1, Valea Muta S1 (a román Eyewitness), Your Pretty Face Is Going To Hell S3, Talking Dead S6, Comic Book Men S6, Edge of Alaska S3, Hawaii Life S9, Keeping Up With The Kardashians S12 (őszi) + Finálé: Salvage Dawgs S6, Caribbean Life S6,
 • Anno terveztek egy Misfits-mozifilmet. Most kiderült, hogy ebből annak ellenére nem lett semmi, hogy elkészült a forgatókönyv. Talán, ha lesz valami az amerikai feldolgozásból és sikeres lesz, akkor lehet ebből a projektből is valami.
 • Amybeth McNulty lesz az új Anne Shirley a CBS és a Netflix készülő új Anne of Green Gables-adaptációjában, az Anne-ben. Az első kép róla. Két további állandó szereplő: Geraldine James és R.H. Thomson
 • Patrick Somerville lesz a készítője a Jonah Hill és Emma Stone főszereplésével berendelt Netflix-es Maniac-nek, amit Cary Fukunaga rendez – bővebben a sorozatról itt.
 • A YouTube Red berendelte az Escape The Night 2. évadját.
 • Új sorozat: The North Water – BBC, 6 rész, készítő és rendező: Andrew Haigh – Ian McGuire regénye alapján. Egy bukott katonai orvosról, aki egy északi sarki bálnász hajóra szegődik el orvosnak. ahol megismerkedik egy kemény világához erkölcstelenné válással alkalmazkodó szigonykezelővel. Az orvos, ahelyett, hogy elmenekülne az őt a múltban ért borzalmak elől, egy gyilkos pszichopatával kénytelen utazni.
 • A Fine Bros a tévébe tart a React-websorozatukkal. Vagyis stream-re. A Fullscreen berendelte a Celebs React-et, amiben hírességek fognak reagálni ilyen-olyan videókra. Többek között Kevin Hart, Christina Milian, James Van Der Beek, Hannibal Buress, Grace Helbig,The Miz, Mark Cuban, Jenn McAllister. Az első évad 8 részes lesz és 11.01-jén startol.
 • Jonathan Nolan és Lisa Joy, a Westworld készítői beszélnek az 1×04-ről. Jimmi Simpson (William) is mond ezt-azt. Itt is.
 • Charlie Brooker, a Black Mirror készítője itt beszél külön minden egyes epizódról.
 • Interjú: Charlie Brooker + még egy + még egy (a Black Mirror készítője), a Firefly szereplőgárdája, Sean Maguire (Timeless-vendég), Eric Christian Olsen (Deeks – NCIS: Los Angeles), Max Landis (a Dirky Gently Holistic Detective Agency készítője),
 • Pilotszerep: Daisy Head, Casey Deidrick – A Midsummer’s Nightmare (Lifetime)
 • Állandó szerep: Kerry Bishé, Arturo Castro – Narcos S3,
 • Vendégszerep: Chris Pratt – Mom, Casey Wilson – The Mindy Project, Wil Traval – Once Upon a Time, Adam Scott – The Good Place (több rész), Ellen Wong – G.L.O.W. (visszatérő),
 • Az ABC 11.15-én kedden 22:00-tól ismét lead egy David Blaine-különkiadást David Blaine: Beyond Magic címmel. Olyan celebszereplőkkel, mint David Beckham, Johnny Depp, Drake, Steph Curry, Dave Chappelle, John Travolta, Patrick Stewart, Emma Stone és Arnold Schwarzenegger,
 • America Divided címmel indított az EPIX dokusorozatot hírességek (Zach Galifianakis, Common, Rosaria Dawson, Norman Lear) műsorvezetésével. Ez leginkább az Amerikában tetten érhető egyenlőtlenségeket fogja feltérképezni. 5 rész, 8 történet.
 • A FOX elkezdett dolgozni az angol Bad Sugar című komédia feldolgozásán.
 • Az NBC a svéd Bonusfamiljen (Bonus Family) feldolgozásához rendelt be pilotszkriptet.
 • A CBS James Patterson megjelenés előtt álló könyve, a Stingray alapján kezdett neki egy sorozat fejlesztésének
 • És az ABC is megcsípett egy James Patterson-könyvet adaptálásra, az NYPD Red-et.
 • A The Young Pope az olasz Sky-on 953e nézővel nyitott, ami rekord egy új sorozat esetében, ez majdnem 45%-kal jobb, mint a Gomorrah startja, viszont utóbbi 2. évadja már 1,1M nézővel kezdett. A csatorna előfizetőinek száma 4,7M.
 • Új sorozat: Lifeline – YouTube Red, 8 rész, fél órás formátum, készítő: ??, executive producer: Dwayne “The Rock” Johnson, rendező: Sam Gorski és Niko Pueringer. Scifi-akció-thriller egy életbiztosítással foglalkozó cégről, amely az ügynökeit előre küldi a 33 nappal jövőbe, hogy megakadályozzák ügyfeleik halálát. A főhős a cég legjobb ügynöke, aki eddig még nem hibázott, azonban egy eset örökre megváltoztatja az életét.
 • Német/dán/amerikai-koprodukcióban tévésorozatot készítenek Anna Grue Dan Sommerdahl-regényeiből, a showrunner Nikolaj Scherfig lesz. Afféle családközpontú nordic noir-ról van szó, ami egy festői, tengerparti városban játszódik, ahol minden részben történik valami álnok gyilkosság, amit a címszereplő, és legjobb barátja, kollégája nyomoz ki. Öt 90 és tíz 45 perces epizód készül, csak az nem jön le a hírből, hogy “vagy” vagy “és”.

14 hozzászólás Ne habozz!

Balumedve - 2016. 10. 24. 09:09

Örülök a Fine Bros sikerének. Bár, én már egy ideje nem követem őket. Amióta ennyire kiszélesítették a kínálatukat, elveszett belőle a családias hangulat. Biztos, hogy többen rákapnának a formátumra, ha hírességek lennének a középpontban, de nekem az is elég volt, ha néhanapján ott volt Maisie Williams.

AJ - 2016. 10. 24. 10:34

A Válás (Divorce) magyar hangjai:
http://musorvizio.blog.hu/2016/10/23/ok_lesznek_a_valas_cimu_sorozat_magyar_hangjai

Újabb példája annak, hogy nem szabad hinni a magyar nyelvű előzeteseknek.

kiskiraly - 2016. 10. 24. 10:46
winnie - 2016. 10. 24. 10:46

aj: lehet hinni általában, de az hbo meg a narrált promókat készítők esetében mindig óvatosan kell bánni.

Sorozatgyilkos - 2016. 10. 24. 10:52

Kíváncsi leszek a TWD nézettségére, én majdnem élőben néztem meg a magyar FOX jóvoltából. Ez egyszeri alkalom volt csak? :(

winnie - 2016. 10. 24. 11:00

nem biztos.

Sorozatgyilkos - 2016. 10. 24. 11:05

Winnie, ha már te vagy a magyar szöveg (ami amúgy nagyon jó volt, thx), szólhatnál már pár jó szót a hajnali, reklámmentes feliratos verzióért. :)

Kati néni - 2016. 10. 24. 11:22

Geraldine ‘Mr Rabbit’ James mint Marilla, a Sullivan-univerzumból meg a gyagyás Jasper Dale mint Matthew bácsi, ezt meg kell néznem.

Érdekes lesz Anne Shirley kék szemmel, meg az is, hogy hirtelen 3-4 Anne-adaptáció érkezik egy éven belül (jövőre mutatják be a musicalen alapuló mozifilmet).

A Váratlan utazásból is megnéznék egy remake-et, de az sajna LMM-műveken alapuló, egyedi szellemi termék (pl. Hetty King a Sullivan-univerzum új karaktere), szóval abból nem sok semmi lesz.

bopeti02 - 2016. 10. 24. 12:21

Sorozatgyilkos:
Szerintem a 22 órás nézettség 18-49-ben olyan 20-30 max 40 ezer lesz. A 6.évad premierje is ekörül volt emlékeim szerint.

Sorozatgyilkos - 2016. 10. 24. 14:50

köszi, de az amerikai nézettség érdekel :)

kla - 2016. 10. 24. 15:08

” Két további állandó szereplő: Geraldine James és R.H. Thomson”

Huhh, ez az az R.H. Thomson aki Jasper Dale volt a Váratlan utazásban? Ő volt annak idején a kedvenc karakterem. :D Nem gondoltam volna, hogy még aktív. A sorozat teljesen hidegen hagy, de a Váratlan utazás-nosztalgiafaktor miatt a pilotot lehet meg kéne nézni.

kiskiraly - 2016. 10. 24. 15:09

HBO új sorozat formátum licencét vette meg itthonra (is):

http://kiskiraly.blog.hu/2016/10/24/uj_izlandi_sorozat_az_hbo_europe_csatornain

Silver-sama - 2016. 10. 24. 17:02

“Winnie, ha már te vagy a magyar szöveg” Ez mit jelent? :O

Flanker - 2016. 10. 24. 21:20

“szólhatnál már pár jó szót a hajnali, reklámmentes feliratos verzióért.”

Szerinted egy kereskedelmi csatorna pont az egész évben várhatóan legnézettebb műsorát adná reklám nélkül a premier alatt? :) ;)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz