login |

No Tomorrow: 3 rész után

2016. 10. 24. 15:55 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: 2016/17, kritika,

Nem gondoltam volna, hogy országos tévére, ráadásul a CW-ra érkezik az egyik legjobb idei feelgood sorozat. Bár most nincs egyedül, de arról majd másik posztban valamikor, inkább lássuk, hogy milyen az élet az apokalipszis előtt. (Alapozásnak pilotkritika.)

notomorrownezemmeg1

A történet ugye röviden annyi, hogy egy nő összejön egy olyan pasival, aki szerint 8 hónapja van hátra az emberiségnek, mert jön egy aszteroida. Mivel ezt nem mindenki gondolja így, ezért nincs világméretű felfordulás, szóval a pár nyugodtan elkezdheti megvalósítani azokat az apróságokat, amiket mindig is akart.

Többnyire olyasmikkel van tele a bakancslista, hogy megkóstolni minden fagyi ízt egy márkából, terepautózni, kocsiban szexelni, leugrani egy magas szikláról a vízbe, és hasonlók. Csupán egy-két mélyebb, drámaibb dolog szerepel rajta.

A részek sokkal inkább csak a ma szeretetéről szólnak, a szereplők a felesleges halogatás ellen harcolnak (valamennyire). A No Tomorrow nem rágja a szánkba a tanulságát, inkább csak megmosolyogtat minket néhol, miközben a pár egyre jobban összemelegszik és elfogadja egymást. És persze mindeközben kicsit befolyásolják azok életét is, akik közel állnak hozzájuk.

notomorrownezemmeg2

Remélem, tartják a szintet, mert eddig az is nagyon tetszett benne, hogy néha egy látszólag kínos humoros jelenetet vezetnek fel, de amikor kibontják ezeket, akkor szinte mindig valami emberi, és jól feloldott konfliktushoz jutnak. Pontozni nem akarnám most, csak nézem tovább nyugiban.

1 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2016. 10. 24. 16:30

nem mintha a kritikáim nem mondták volna el, de igen. az egyik legkellemesebb meglepetés. sokáig azt hittem, hogy csak egy nézős országos sorozatom marad, de a kevinnek való megkegyelmezésem után jött az október, ez, a frequency, a timeless, és még a conviction is maradhatna, ha nyomozásra szorulnék.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz