login |

Hírkedd – Young & Hungry 5. évad! Penn & Teller: Fool Us 4. évad!

2016. 10. 25. 10:05 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: hírek, , , ,

 • Premier: Man With a Plan S1, Rank The Prank S1, Food: Fact or Fiction? S2, Hotel Impossible: Five Star Secrets S1, Justice By Any Means S1, Hotel Impossible S8,
 • A Divorce szinkronhangjai.
 • Az Aggódó Szülőknek nem tetszett a The Walking Dead 7. évados premierje, és elkezdtek filózni azon, hogy kell-e a TV-MA-nál magasabb tévés korhatár. A képviselőjük itt mondja el a gondolatait.
 • A Freeform berendelte a Young & Hungry 5. évadját, amit a főszereplő, Emily Osment írt ki Twitter-re, mondván, hogy eddig senki sem említette, de a forgatás jövő héten kezd.
 • A CW berendelte a nyári kontingensének a folytatását, így lesz Penn & Teller: Fool Us 4. évad, Masters of Illusion 5. évad és Whose Line Is It Anyway? 13. évad.
 • A CW ismét pilotszkriptet rendelt be Clive Barker Weaveworld című regényéből (itthon: Korbács – a hivatalos története itt), hátha most összejön a dolog. A készítő most Josh Stolberg.
 • Új sorozat: cím nélküli komédia – YouTube Red, készítő: ??, executive producer: Dan Harmon, az igencsak kompetitív világban dolgozó e-sportolókról. Főszereplő: Dan Avidan és Arin Hanson.
 • Emmy Rossum, a legutóbbi Shameless-epizód rendezője beszél a részről. Itt is. Meg itt is.
 • Josh Safran, a Quantico készítője beszél a mostani részről. Itt is.
 • Távozik a Jimmy Fallon-féle The Tonight Show showrunnerje, Josh Lieb, hogy a Universal stúdiónak készítsen sorozatokat. Az utódai némi munkamegosztással, de konkrét pozícióváltás nélkül: Katie Hockmeyer, Gerard Bradford és Mike DiCenzo
 • Pilotszerep: Kwame Patterson – Monsters of God (TNT)
 • Interjú: Lesley Ann-Brandt (Maze – Lucifer), Matt LeBlanc (Matt és Adam – Episodes és Man with a Plan), Ryan Seacrest (tévés producer),
 • Vendégszerep: Patricia Clarkson, Campbell Scott – House of Cards (visszatérők), Sydney Morton – She’s Gotta Have It (visszatérő), Sharlene Taule, Caroline Vreeland – Star (visszatérők), Themo Melikidze – 24: Legacy (visszatérő), Valarie Pettiford, Ashton Holmes, Chiké Okonkwo – Bein Mary Jane (visszatérők)
 • Állandó szerep: Charles Edwards, Annette Crosbie, Sally Phillips Pippa Haywood, Kara Tointon, Colin Salmon, Don Warrington, Gina Bellman, Robert Portal – Henry IX (UKTV),
 • A Late Late Show kedden fog jelentkezni a Lada Gaga-s Carpool Karaoke-val. Teaservideó.
 • Úgy volt, hogy Antoine Fuqua komolyabban részt fog venni a DirecTv-s ICE munkálataiban, de félúton, az 5. rész forgatása táján inkább visszább vette a jelenlétét.
 • A CBS pilotszkriptet rendelt be Mary Higgins Clark Under Suspicion-regényei alapján (itthon az első rész: Téged nem lehet elfelejteni – A gyanú árnyékában 1.a sztorija itt)
 • Az ABC egy többkamerás komédia pilotszkriptjét rendelte be, aminek a főszereplője Joseph “Rev Run” Simmons és Justine Simmons lenne.
 • A Syfy maszkmesteres reality-je, a Face Off 11. évadja 01.24-én kezd és all star szezon lesz, ebben a cikkben leírják, hogy kik térnek vissza játékosnak. Pár vendégzsűritag: John Landis, Paul W.S. Anderson, Suzanne Todd, Marcus Nispel és Jeff Wolfe.
 • A Showtime streaming szolgáltatása Kanadába terjeszkedik. Az orosz Tvzavr streaming szolgáltatás pedig elindul Amerikában.
 • Új sorozat: Crawford – CBC/Comedy Central, kanadai, komédia, 13 rész, készítő: Mike Clattenburg és Mike O’Neill. Egy harmincas férfiról, aki kénytelen visszaköltözni szüleihez, és mosómedvékkel kapcsolatos vállalkozásba kezd.
 • Pilotszkript: Meaty – FX, komédia, készítő: Samantha Irby és Jessi Klein – előbbi emlékiratai (You’ll Grow Out of It) és blogja, a B**ches Gotta Eat alapján. Egy nő sikertelen kapcsolatairól, tacolakomáiról, küszködésével a Crohn-betegséggel, szegénységgel, feketeséggel és a testképével.
 • Az MGM Television megvásárolta Margaret Atwood regényének, a The Heart Goes Last-nak a tévés adaptációs jogait, ami elvileg még nem jelent meg itthon. A könyv egy fiatal városi házaspár története, akiket a gazdasági válság erősen sújt, elvesztik munkájukat és legatyásodnak, s így az autójukban kényszerülnek élni. Azonban kötnek egy lakóközösséggel egy életre szóló szerződést, miszerint egy évben hat hónapra állást kapnak és házat – a másik hat hónapban pedig egy börtönben kell élniük. Azonban az ajánlat, mint kiderül, mégsem annyira csábító, mint amilyennek elsőre tűnt.

12 hozzászólás Ne habozz!

Nif - 2016. 10. 25. 10:21

Supernatural kibeszélő lesz majd?

winnie - 2016. 10. 25. 10:24

igen, ma jön.

GodBadka - 2016. 10. 25. 10:35

Ej, ezek az Aggódó Szülők.

Egy Korbácsot szívesen megnéznék sorozatként, de nem feltétlenül a CW előadásában, hanem valamelyik komolyabb kábeltévétől.

Lucky!? - 2016. 10. 25. 11:17

winnie

Nem támadásnak írom, inkább “építő” jellegű a hozzászólásom. Lesznek akik nem értenek velem egyet, de szerintem sokan lesznek akik igen.
A The Walking Dead kritikákról van szó, de ez igaz lehet más olyan sorozatra is amiből egy jelentéktelen kép is spoileres lehet. Az ilyen sorozatokat nem lehetne egy bekezdés + kép után tovább mögé rakni?
Nem mindenki tudja egyből megnézni, vagy sokan egybe akarják darálni. Tudom a legtöbben azonnal megnézik. De szerintem ennyit meg lehetne tenni a többiekért, pláne hogy más sorozatoknál egy bekezdés után tovább mögé rakjátok a kritikát. Rengeteg oldalt, hírfolyamot letiltottam spoiler miatt. Most csak azért ne jöjjek fel hétfőként junkiera, hogy nehogy belefussak spoilerbe?
Ezt a kommentet azért ide írtam, hogy a kritika alatt nehogy spoilerbe fussak.
Köszönöm ha végig olvasod eme kommentet, tényleg csak jelzésként, kérésként szánom.

Szula 25 - 2016. 10. 25. 13:39

Winnie: A Mom-Anyák gyöngye sorozat napiban fog menni?

winnie - 2016. 10. 25. 13:42

igen.

Szula 25 - 2016. 10. 25. 13:58

Köszi.

Danee - 2016. 10. 25. 15:00

Supnathoz lesz kibeszélő?

Danee - 2016. 10. 25. 15:01

NA, most látom meg lett pont itt kérdezve. :D Mybad

Enzo - 2016. 10. 25. 15:48

@Lucky:
Szerintem minden epizódból lehet olyan jelentéktelen képet választani, hogy ne legyen spoileres (ha mondjuk nem állsz neki kielemezni a tükröződő dolgokat mega hátteret), és szerintem az adminok eddig is mindig erre törekedtek (sikeresen). A kommenteket meg el kell kerülni, ha annyira nem akar belefutni az ember spoilerbe.

Edrick - 2016. 10. 25. 18:50

Hopp, egy Gilmore Girls előzetes estére :)

https://www.youtube.com/watch?v=kGGNNSmGDpU

kiskiraly - 2016. 10. 26. 09:54

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz