login |

Egy év

2016. 10. 26. 13:13 - Írta: human

15 hozzászólás | kategória: kampány,

Az új Gilmore Girls-előzetes mellé jöttek friss plakátok is, és ezeken már a többi szereplő is feltűnik.

(Tényleg, hogy érdemes nézni ezt a 4 filmet? Gyorsan letudni 6 óra alatt az összeset, mert mégiscsak GG, vagy megadni a módját, elhúzni 4 napra/hétre kedélyes iszogatás mellett kiélvezve minden percét, olykor meg-megállítva? – winnie)

gilmore_girls_a_year_in_the_life_ver7_xlggilmore_girls_a_year_in_the_life_ver8_xlg
gilmore_girls_a_year_in_the_life_ver6_xlg

15 hozzászólás Ne habozz!

Sorozatgyilkos - 2016. 10. 26. 13:49

Hogyan kéne nézni? Szinkronnal :) Úgy nyomtam végig a 7 évadot, nem tudom, mitévő legyek…

Tapsifüles - 2016. 10. 26. 13:56

Na ezaz, egyáltalán van valamilyen hír a szinkronról (vagy hogy melyik csatorna venné meg) ?

winnie - 2016. 10. 26. 14:01

ha lesz, akkor szólni fogunk, de, bár volt egy pletyka, egyelőre nem érdemes számítani rá, annál kellemesebb lesz a meglepetés, ha lesz. habár tény, hogy sokkal nagyobb rá az esély, hogy lesz máshol, mint más netflix-sorozatoknál, amiknél kábé nulla.

(sőt, én még azt is el tudom képzelni, hogy nem kerül fel a magyar netflixre. mert ugye eddig talán egyik sorozatfelélesztés (the killing, longmire, arrested development) sincs fent rajta. persze a korábbi évadok felkerültek, így szerintem ez nem fenyeget.)

winnie - 2016. 10. 26. 14:03

(azt csak zárójelben, hogy (amellett, hogy teljesen jó a szinkron) ha valaki szinkronos idővel angolos lett, vagy valamikor profi lesz angolból, annak ajánlom, hogy csekkolja eredeti nyelven is, mert rengeteg pluszt ad, már csak a szöveghossz is, hiszen ugye a magyarban kurtítani kellett a dialógokat. (az utalások egy részét meg kiirtani.)

highwaycat - 2016. 10. 26. 14:11

@winnie némi esély azért van, mert pl. Fuller House kijött, Rise of Thadland is (tudom ez utóbbi film), vagy a Wet Hot American Summer szintén

juhaszvik - 2016. 10. 26. 14:54

véleményem szerint (és ezt pár hónapja már leírtam egyszer) ha a netflix szeretne egy nagyobbat dobbantani a magyar piacon, akkor egy szinkronos gg-vel tehetné meg. mellé egy kis plakát kampány, és lenne (hasra) 10-szer ennyi netflix bepróbáló.
persze simán lehet, hogy ezt ők is tudják, csak kivárnak, hátha bejön valami nagy ígéret (pénz) mondjuk a viasattól. viszont el nem tudom képzelni, hogy ez ennyiben marad. ez majdnem olyan, mintha a Jóbarátokhoz készülne újabb évad (itt film).
tudom, hogy ez nem feltétlenül illik bele a netflix eddigi üzletpolitikájába, de nem is volt ekkora ziccerük még.

Tii - 2016. 10. 26. 15:36

Jujj, de várom!!!
Személy szerint én is a szinkronos mellé tenném le a voksomat, de úgysem tudom majd kivárni… De nagyon-nagyon remélem, hogy leszinkronizálják, akkor még kicsi voltam, de a folyamatos ismétlésekből úgy tűnik, hogy itthon is elég stabil az érdeklődés iránta.
Na de, hogy az eredeti kérdésre is válaszoljak: most így előzetesben azt mondanám, inkább elhúzom a négy részt, hogy tovább tartson – mondjuk 4 napra, mert annál tovább úgy sem bírnám, de valószínű, hogy ha kijön, nem bírok majd magammal és egyhuzamba végignézem :) Persze ez nagyban múlik majd azon is, hogy ér véget az első három rész. Meglátjuk!

pudli - 2016. 10. 26. 17:19

Á engem nem érdekel, a szinkron plusz akkor még többet kéne várni, amint meglehet nézni és ráérek megnézem. :)

Szoszilany - 2016. 10. 26. 18:09

Mindenkepp dara! Mar megszerveztuk baratnommel a pentek esti-szombat delelelotti maratont :) SOK kajaval! Ha a Netflix nem teszi fel, nem tudom mit csinalok…

drP - 2016. 10. 26. 18:49

Reg vartam valamit ennyire, mint ezt! Dara!

ravengirl - 2016. 10. 26. 19:35

Ide vele azonnal!! Mindet!!!

Enci - 2016. 10. 26. 21:13

Én nagyon várom a GG kövi 4 filmjét.
Kizártnak tartom, hogy nem szeretném ezeket is legalább annyira, mint az előző “anyasorozatot”. Mondjuk a 7. évad nem gyere be, de a másik hat (kiv. a 6. évad záró epizódját) annál inkább.

Na, de már csak 30-at kell aludni, aztán hagy szóljon! :) Vághatjuk a centit :D :D :D

Eli - 2016. 10. 26. 21:21

Nekem is dilemmám a szinkron. Baromira szerettem annak idején. De úgy döntöttem adok egy esélyt az eredetinek, elkezdtem darálni az elejétől. Első évad felénél vagyok, a lányok hangja és hangsúlyozása még mindig elég fura. Viszont azt hiszem, kezdem megszokni. Meglátjuk a későbbiekben.

Freckles - 2016. 10. 27. 09:19

6 órám biztos nem lesz egyhuzamban arra, hogy megnézzem, szóval marad részenként. És lehet, hogy hetiben. De nem azért, hogy élvezzem a lassúságot :)
Megmondom őszintén, hogy nő létemre engem nem hozott lázba ez a sorozat, amikor még a tv-ben ment. Ha elkaptam belenéztem (szerintem nem is volt olyan, hogy elejétől néztem, mert sose tudtam mikor kezdődik), de nem szögezett a képernyő elé, nem vártam epekedve a folytatást. Egynek elment, de számomra nem volt kiemelkedő. Aztán láttam mekkora a hype az új részek miatt, és mivel Netflixre is feltették, elkezdtem nézni. És arra jöttem rá, hogy nekem ehhez a sorozathoz hangulat kell. Jó-jó, vannak benne poénok, de én pl. nem tudok két részt megnézni egymás után, mert fáraszt. Ezért (és a gyerek miatti időhiány miatt), na meg azért, mert vannak ennél előbbre való sorozatok nálam, még nem sikerült ledarálni az összes évadot. Lehet, hogy anélkül kezdem el nézni az új részeket. Nem sok esélyt látok arra, hogy addig ledarálom :)
Na, lehet megkövezni :)
Ja, és Lauren Graham arca sajnos photoshop nélkül is elég furcsa lett. Szerintem szebb lenne, ha hagyta volna magát úgy “öregedni”, ahogy azt a természet akarta.

mondom - 2016. 10. 27. 12:19

Munka és suli mellett valószínűleg nem lesz időm darálni, de biztos, hogy 2, max 3 napon belül megnézem a részeket. Az utolsó évadokból nem vagyok túl naprakész (lehet a premierig még belenézek), remélem full élvezhető lesz anélkül is.

Mióta kijött a hosszabb trailer, csak a főcímdal jár a fejemben…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz