login |

The Odd Couple: kezdett a 3. évad

2016. 10. 26. 14:50 - Írta: human

7 hozzászólás | kategória: kritika,

Nem sok meglepőt fogok mondani, ez még mindig szar, és atyaég, hogy ennyi évadot megélt már. Nem csodálom, hogy Matt LeBlanc is visszatért a gagyi sitcomohoz, ha Perry-nek ennyire bejött a fix fizus, kevés melós “móka”. Persze szomorú vagyok, mert mindketten jók voltak a nem annyira tipikus komédiákban is, mint az Episodes vagy a Go On.

oddcop1

Visszatérve a The Odd Couple-hez: ez milyen premier volt már? Értem, hogy a finálé cliffhanger meg hasonlók, de újoncokat nem hiszem, hogy pont ezzel a jellegtelen valamivel fogtak meg. Most eltekintve a sorozat minőségétől, az évadnyitó akkor sem a tipikus helyzeteket mutatta be, pedig az minimum elvárás lenne.

Egyszerűen a fejemet vakartam néhol, és nem azért azért mert korpás, hanem mert felfoghatatlan, hogy miket gondolnak humornak a készítők. Például azt, hogy a páros pedáns tagja bevesz egy altatót, amitől hallucinál(??), és az utazásnál a bőröndbe csomagolja a kezét. Ja így már értem, papíron ez vicces helyzet, csak hát Thomas Lennon előadásában már nem volt az.

oddcop2

Akárhogy próbálok, még mindig képtelen vagyok pozitívumot találni ebben a sorozatban. Pontozni nincs értelme, és hát szerintem a fentiekből kitűnik, hogy mennyire fogom nézni ezt a 3. évadot.

7 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2016. 10. 26. 15:00

az ki van zárva, hogy ne legyen egy-egy kifejezetten jól sikerült része a sorozatnak. csak van, nem?

Venom - 2016. 10. 26. 15:01

human, nem tudom, te hogy bírtad eddig, én vagy 2 rész után kukáztam. A legszomorúbb, hogy Matthew Perry nemcsak főszereplő, hanem az egyik készítő (és feltehetően író) is. Hová süllyedt szegény…

Deny - 2016. 10. 26. 15:20

winnie: Nem nagyon. Volt egy-két jobb, de az is csak “elmegy” kategória. Tavaly feladtam, rettenetes volt, pedig én aztán imádom a többkamerásokat.

majsz - 2016. 10. 26. 15:33

A 2. képen realizálja, hogy tényleg Joey ikerkéztestvére és már milyen gazdag lenne?
Perryt bírtam a West Wing pár jelenetében (ha még csak ennyit is néztem belőle), ill a Ron Clark Stroyban is, kár hogy nem marardt meg ezen a vonalon. De ahogy említettétek az ilyen sitcomok viszonylag könnyű állandó fizut hoznak. Bár ha producer is mint a Mr Sunshineban az már jelenethet jó pár plusz órát.

ákos - 2016. 10. 26. 16:44

Mivel kedvelem Perry-t a második évad végéig kitartottam, de azzal a lendülettel el is kaszáltam. Botrányosan rossz volt, már az évadnyitót se vagyok hajlandó megnézni belőle.

winnie: sztem tényleg nem volt egy kiemelkedő része se

winnie - 2016. 10. 26. 17:51

pff…

goodjohnwin - 2016. 10. 26. 20:20

Szerettem a színdarabot és a klasszikus filmet, reméltem, hogy valami jót hoznak ki ebből sorozatként, nézem és kínzom magam vele évről-évre, de érthetetlen, hogy tud egy ennyire gyenge és unott “vígjáték” ennyi ideig életben maradni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz