login |

Új magyar pilot: Korhatáros szerelem

2016. 11. 02. 21:47 - Írta: winnie

16 hozzászólás | kategória: hazai termék, hírek, video, ,

Többször írtunk az egyik független magyar sorozatgyártó cég, a ContentLab and Factory terveiről, melyek közül az RTL Klub már berendelt egy pilotot sorozatnak. Most ismét leforgattak egy pilotot Korhatáros szerelem címmel, ami az új-zélandi Step Dave alapján készült (itt egy forgatási beszámoló róla – via Index/sixx).

korhataros-szerelem

A történet szerint a sorozatban egy háromgyerekes, elvált anya jön össze egy 15 évvel fiatalabb sráccal. Alapvetően családi, párkapcsolatos dramedy lenne Kovács Patrícia főszereplésével, a pilotot Mátyássy Áron rendezte. (Na, de ki a készítő?) További szereplők: Dobó Kata, Szabó Győző, Kamarás Iván, Tasnádi Bence és Bánsági Ildikó

A tovább mögött megnézhető a Korhatáros szerelem előzetese, amiből talán kiderül, hogy van-e benne fantázia. (Pilotot már tudunk jókat készíteni, de előzetest még nem mindig.)

16 hozzászólás Ne habozz!

Desmond Wallace - 2016. 11. 02. 22:03

Bízom benne, hogy lecsap rá valamelyik csatorna.

Gondolom, a korábbi tervek már elhaltak, pedig A láthatatlan seb sorozatverziójának nagyon örültem volna.

Pipacs - 2016. 11. 02. 23:27

Nekem úgy tűnik, kicsit innen-onnan összelopott az alapkoncepció. (Elsőnek nyilván a Younger ugrott be.) Kivételesen nem antipatikus a szereplő gárda, akiket legalábbis itt láttam. (Könyörgöm, Gesztesit és Csányit ne, a fülemen jönnek ki!) Patrícia is eléggé a csapból folyós vonal, de én bírom, lökött csaj lehet. :)
Viszont azt nehezen tudom elképzelni, hogy egy Szulejmánon és Barik köztön “nevelkedett” közönség nagy számban nézni fogja 1-2 részen túl is. Akkor is, ha butácska, aranyoska. Nem szép, tudom, degradáló, amit írok, de én így látom, és valószínűleg reálisan is sajna.

PapiLaci - 2016. 11. 03. 00:55

nem gondoltam volna hogy Szabo Patricia ilyen bevalolos de ahogy nezem nincs mit szégyellnie. A sorozat meger egy probat

A. - 2016. 11. 03. 08:37

A legutolsó jelenetben ki a szőke csaj?

AJ - 2016. 11. 03. 09:14

A.

Aki fent a képen Patrícia mellett áll? Szilágyi Csenge

Az a jelenet pedig, ahol Tasnádi és Baronits szerepel, ha jól látom, akkor pont a Konyhafőnökös Rozina éttermében játszódik.

Eddy21 - 2016. 11. 03. 09:24

Magam elég sok magyar anyagot nézek, de a fenti előzetes alapján ez nem valami erős. Kliséhegy, a megszokott színészekkel. De legalább jól van fényképezve, hogy valami pozitívat is mondjak.

Desmond Wallace - 2016. 11. 03. 09:28

“Viszont azt nehezen tudom elképzelni, hogy egy Szulejmánon és Barik köztön “nevelkedett” közönség nagy számban nézni fogja 1-2 részen túl is.”

A Válótársak novemberben, decemberben és januárban is nézettebb volt a célközönségnél, mint a Szulejmán. Nem véletlenül vágnak bele egy újabb magyar sorozatba (A mi kis falunk) az RTL-nél.

Illetve nem feltétlenül ugyanazt a közönséget kell megcélozni. Én se nézem se a BK-t, se a Szulejmánt, a Válótársakat viszont igen. Persze ez csak egy példa, a nézettség beszédesebb.

Azt persze nem tudjuk, hogy ez a Korhatáros szerelem mire lenne képes, de látok benne lehetőséget.

A. - 2016. 11. 03. 09:53

AJ: köszi!

jessm - 2016. 11. 03. 10:09

Younger és Significant mother jutott eszembe a promoról, mert azok is viccesen próbálták a témát feldolgozni , a minőség mintha kettő között lenne a promo alapján.
Mindenképp kiváncsi vagyok a végeredményre,különösen ,hiszen ez magyar. Valaki ki fogásolta, hogy teátrilasan játszanak, ennél a fajta komédiánál előfordul, hogy élnek vele.

Neoprimitiv - 2016. 11. 03. 11:33

jessm: szerintem még csak teátrálisan sem játszanak, inkább csak tényleg visszatérő arcok, bejáratott hanghordozással, mimikával, ismerős reakciókkal.

Ez kicsit a magyar narancs esete. Hollywood le tud zavarni négyszáz sorozatot úgy, hogy mindig legyen friss arc is a merítésben. Nálunk amúgy is kisebb a választék és hát a csatorna sem noname színészekre akar építeni. Főleg úgy, hogy a kezdeti flame-ben lévő “fúj, magyar sorozat” ellenérzés elég gyakori és igazából egyedül a színészekkel tudják marketingelni őket.

AJ - 2016. 11. 03. 12:54

jessm

Tényleg, a Significant Mother, hogy az mennyire hiányzik. A fiatal csávók még hasonlítanak is kicsit egymásra.

MadWolf - 2016. 11. 03. 13:32

tessék az eredeti, eléggé ugyanilyennek tűnik az előzetes alapján:
http://vodlocker.com/embed-yecb7g01rcgt-800×450.html

MadWolf - 2016. 11. 03. 14:34

na megnéztem pár részt, egész tűrhető tinglitangli limonádé. Van benne minden, ami várható: kétségek a nagy korkülönbség miatt, gyerekek akik kiakadnak, nagyi aki kiakad, félreértések amik majdnem szakításhoz vezetnek de persze győz a szerelem, gyerekek megvédése a gonoszkodó osztálytárstól stb.

Lui - 2016. 11. 03. 17:55

A trailer nem olyan vészes. belenézek majd, ha adják vhol. Ugyanis én visszanyertem a hitemet az Egynyári kaland és az Aranyéletnek hála. Igen is van jó magyar sorozat, csak ritkán.. meg kell találni.

DCI Luther fan - 2016. 11. 03. 21:20

nagyot akart mondani a bélabá csávó..csak nem sikerült.
parabola = Árkus József
Antal Jmre = szeszélyes évszakok
majdnem.

Az előzetes tényleg nem mutat sokat. De Patrícia jó színésznő, hátha a sori is jó lesz :) Az első rész után megtudjuk.

Binky - 2016. 11. 04. 06:45

Kovács Patrícia nagy kedvencem a magyar színészi gárdából, és az előzetes alapján jó lesz ez a sori, én várom és tuti be is próbálom.

A fenti hozzászólásos vitában meg winnie-vel értek egyet. Mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításhoz, de ha az alaptalan vagy egyszerűen hülyeségen alapszik, azzal a hozzászóló magát minősíti. De persze mindenkinek joga van hülyének lenni és szórni az éterbe az ostobaságokat.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz