login |

Showder Klub: kezdett a 18. évad

2016. 11. 05. 20:20 - Írta: Desmond Wallace

11 hozzászólás | kategória: hazai termék, kritika, standup,

Múlt vasárnap már a 18. évadját kezdte meg a Showder Klub. A premier – ahogy ahhoz már hozzászokhattunk az utóbbi években – továbbra is az RTLII-n látható, az ismétlések pedig péntek esténként az RTL Klubon. A kezdés pont olyan volt, mint az előző szezonokban: közepes.

showder-klub-18x01

Továbbra se értem, hogy szezonkezdésre miért nem lehet összerakni egy ütős dumanégyest, mert a mostani fellépők biztosan nem tartoznak az élvonalba. Dombóvári István ugyan tisztességesen ellátta a műsorvezető szerepét, de semmi extrát nem nyújtott, a celebes poénkodásait pedig nem igazán tudtam élvezni, mivel a bulvárvilág (többnyire) hidegen hagy.

Bellus István messze nem tartozik a Showder Klub élmezőnyébe, és most se igazán tudtam élvezni a viccelődéseit, és nagyjából ugyanezt tudom elmondani Somogyi Andrásról is. Valahogy nem az én világom az ő humora, de az is lehet, hogy én intettem búcsút a humorérzékemnek.

A műsor legnagyobb pozitívuma egy újonc, Ráskó Eszter volt. Nem mondom, hogy könnyesre röhögtem rajta magam, de határozottan ígéretes volt a bemutatkozása. Hát nagyjából ennyit tudnék mondani a szezonkezdésről. Részemről 5/10-nél nem értek többet a látottak/hallottak, de lesz még ez jobb is, ugye?

11 hozzászólás Ne habozz!

fireblade"pistike" - 2016. 11. 05. 21:27

Hát nem tudom, ez vicces műsornak készült??
Dombi már szinte csak a rutinra épít.
Bellus meg az a másik gyengébbnél is gyengébb volt
A Godzillába oltott szörnyella poénjainak 90%-a saját mérete volt, maradékra meg nem emlékszem
Ha anno így kezdett volna, már rég megszűnt volna a showder klub

JoeCole - 2016. 11. 05. 21:39

fireblade”pistike”: Az utolsó mondatoddal gyakorlatilag mindent elmondtál erről a műsorról. Az utóbbi 5-6 évadban mindig adtam esélyt 1-1 résznek, próba-szerencse alapon, de a legújabb szezonba már belekóstolni sincs kedvem. Nagyon-nagyon vérszegény.

Tatala - 2016. 11. 05. 22:14

Én kaszáltam 3 évada teljesen… ahogy olvasom, nem bántam meg… :)

Paladin - 2016. 11. 06. 01:25

Hát, ha össze kellett volna válogatnom, kiket nem nézek szívesen, akkor ezek hárman lettek volna azok. (A nőt nem ismerem).

Desmond Wallace - 2016. 11. 06. 08:30

Kaszálóknak: Minden évadban van legalább két olyan adás, amit megérni megnézni. A tavaszi szezonban Aranyosi kórházi sztoriján röhögtem a legjobban.

winnie - 2016. 11. 06. 08:48

igen, én is ezt akartam mondani, hogy a standupban ez nagyon benne van. ha az összkép nem is jó, lehetnek benne zseniális részek, illetve attól, hogy X vagy Y valakinek nem jön be, lehet, hogy egy másik nézőnek nagy kedvence lenne.

Qedrák - 2016. 11. 06. 09:11

@Desmond Wallace:

Nekem viszont pont ez a bajom a műsorral, és erre a kritikában te is utalsz: az utóbbi szezonokban képtelenek voltak arra, hogy olyan négyest rakjanak össze, ami miatt megéri megnézni a SK minden egyes percét. Ehelyett nekem az a bajom, hogy a négy fellépőből általában egy, jó esetben két műsor élvezhető, a maradék kevésbé.
Hozzáteszem rögtön magam ellen, hogy nyilván jobb, ha a kevésbé ismertebb arcok tévés rutinhoz és fellépéshez jutnak, de bennem az új szezonoknál mindig okkal merül fel a kérdés, hogy ha egy műsor 30%-át élvezem csak, akkor megéri-e a ráfordított időt.

Vattacukor - 2016. 11. 06. 11:42

A kezdés sajnos mindig ilyen, ezért nem is számítottam jobbra. Ráskó Esztert láttam a Tömény történelemben, és nem igazán nevettem rajta, ehhez képest itt most jó volt, és lehet, hogy elcsépelt poénok voltak azok, amiket az ő és Dombi közötti méretkülönbségekre alapoztak, de nekem mégis tetszett. A Bellussal az a legnagyobb bajom, hogy elkezd egy történetet, ami úgy tűnik, hogy vezet valahova, aztán egy rohadtul lapos poénnal véget is vet neki. Szerintem a készítők is tudják, hogy ő nem a legütősebb előadó, és ezért kap mindig feleannyi időt mint mondjuk az Aranyosi.

@Desmond Wallace, a végbéltükrözéses sztorit kéthetente megnézem, és még mindig vicces :-D

Flanker - 2016. 11. 06. 13:42

Én se értem hogy miért kezdenek már sok-sok évada gyenge részekkel..

Matyee - 2016. 11. 06. 17:52

Ez van ezt kell szeretni és nézni :-)))

Amúgy pedig szerintem se nagy durranás ez a

Ráskó Eszter pláne nem a Tömény Történelemben.

murder1 - 2016. 11. 07. 20:42

A 2. rész sokkal jobb volt, ezzel kellett volna kezdeniük.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz