login |

11 hozzászólás Ne habozz!

LaCRossE - 2016. 11. 05. 13:43

Furcsa. A dal 1. évados verziója jobban tetszett.

A képvilággal meg még ki kell békülnöm.

Skate - 2016. 11. 05. 13:50

Az új főcím sokkal jobban tetszik. Még nemzetközi szinten is megállja a helyét. És az évad olyan jó lesz, mint a marketingje, idén talán az év végi top10-es listámra is felfér. Eddig még magyar sorozat nem került fel oda, közben a Terápia már nagyon esélyes volt rá két éve.

peeeety - 2016. 11. 05. 13:59

Jó, jó, de az első jobb. :)

Szaladam - 2016. 11. 05. 14:42

Akkor idén nem fogom áttekerni az introját egyik résznek sem, sokkal jobban tetszik ez mind képi világát, mind pedig zenéjét tekintve.

patrickburnsred - 2016. 11. 05. 15:21

most túllépek azon, hogy persze, igényes meg minden, ezt már bemutatták az előző szezonban is, de nekem ez így most rohadt sok. félek, hogy idén is az lesz a legnagyobb gondom – bár, ha belegondolok ez legyen az egyetlen gondom-, hogy annyira beakarja mutatni a bűnözést, a látszólagos tisztességes megélhetést nem tisztességes módon, de a képivilág meg annyira porcelán, hogy én nem azt érzem miközben nézem, hogy baszki, mennyire vérprofi, hanem, hogy mennyire mű minden. (azt nem tudom, nem olvastam elég interjút, hogy ez a készítőktől tudatos vagy csak annyi az egész, hogy az erre kapott pénzt kimaxolják ezzel és ennyi)

kiskiraly - 2016. 11. 05. 17:44

Jobban hajaz a finn eredetire, megjelenik a fényképkeret motívum és a darabokra törés is. Bár ott a végére felpörög a zene

https://www.youtube.com/watch?v=doIsdlPvlIA

Lui - 2016. 11. 05. 21:24

Sztem zseniális. Jobban bejön az 1. évadosnál, zeneileg, és képileg is.
Valamiért a Banshee főcíme jutott eszembe róla, de nem nagyon van hasonlóság köztük. Na az.. az még egy top3-as főcim.. ahhoz fogható nem sok van. Főleg h majdnem mindig “mozgásban volt”, átalakult, változott kicsit, 1-2 más fénykép stb. imádtam. a sorozatot is :D

Timi - 2016. 11. 05. 23:29

Én egy árva részt sem láttam ebből a sorozatból még, de akkora a hype, hogy most már elkezdem. Megéri szerintetek? Az introkról annyit, hogy az első évad kicsit True Detectives hangulatú volt, mindenesetre nagyon bejött, nem számítottam rá, hogy ilyen igényes introt tudunk csinálni. A második évadé viszont ha lehet ilyet írni, zseniális, nagyon sok amerikai sorozat introval felvenné a versenyt, sőt.

Edrick - 2016. 11. 06. 01:30

“Én egy árva részt sem láttam ebből a sorozatból még, de akkora a hype, hogy most már elkezdem. Megéri szerintetek?

Én még a legelső első évados teaser után felhypeoltam magam, azt azóta se kezdtem el :D Hiába mondták, hogy jó, valahogy eddig kimaradt. De egy próbát mindenképpen megér – mondom ezt úgy, hogy eddig én se néztem. (Bezzeg a Terápia..! Azt imádtam. Még a második évad is tetszett, bár tény, hogy a vége felé eléggé ellaposodott. Lehet, hogy ugyanígy erre is fel voltam hypeolva, mint ott anno a második évadra, aztán valamennyire csalódtam, és ugyanezért nem kezdtem el ezt se…?)

Marci - 2016. 11. 06. 01:51

Jajj. Az első évad intrója olyan jó volt, nem értem, minek kellett megváltoztatni. Ez a verzió mindent túltol, erőltetett. Én idén fogom valószínűleg áttekerni. :D

winnie - 2016. 11. 06. 07:57

“kkora a hype, hogy most már elkezdem.”

az, hogy sokaknak tetszik, még nem biztosíték arra, hogy neked is fog, így nem tudjuk, hogy neked megéri-e. akik hype-olják, azoknak megérte. másoknak meg nem. de ha túlzott elvárásokkal mész neki, akkor lehet, hogy csalódni fogsz.

egyébként meg egy pilot nem olyan sok idő, mindig érdemes megnézni, és utána eldöntöd, hogy neked való-e.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz