login |

Aranyélet: kezdett a 2. évad

2016. 11. 06. 20:00 - Írta: winnie

54 hozzászólás | kategória: hazai termék, kritika,

A poszt csak a 2×01-gyel foglalkozik és spoilermentes. Mivel már a 2×02 is elérhető, a folytatással kapcsolatos konkrétumoknál jelezzétek kommentben, hogy SPOILER-t írtok. Jövő héttől, ha lesz heti kibeszélő, akkor az már spoileres lesz, és talán mindkét részről készül egy-egy bejegyzés.

Az HBO rekordidő alatt elkészítette és adásba küldte az Aranyélet 2. évadját, de persze ehhez az is kellett, hogy már jóval a berendelés előtt elkezdjenek dolgozni a forgatókönyveken. Az új szezon egy 90-es évekbeli jelenettel (jé, a régi banda!) és egy bírósági tárgyalással kezdődik, ami nem is annyira meglepő az S1 zárása után, a nagy kérdés csak az, hogy vajon kinek a tárgyalásával?

aranyelet-2x01-04

Érdekes kezdés volt, mert azt a látszatot kelti elsőre az emberben, hogy nem lesz konkrét irány, csak a túlélés és a megélhetés lesz a középpontban, és ismét végigzongorázzák a klasszikus stikliket, de szerencsére hamar fény derül arra, hogy milyen irányba viszik tovább a sztorit, több szálat is felvázolnak nekünk, így védve ki annak a csapdáját, hogy simán csak az első szezon másolatát kapjuk.

Attila továbbra is mindent megpróbál, hogy kiszálljon a bűn világából, komolyan is gondolja, azonban nemcsak az a világ nyúl utána és rántja vissza, hanem a múltja is – a családtagjairól nem is beszélve. Pedig némelyikükben a szándék benne van, hogy normális életet éljen (mondjuk az aktuális életük távol áll attól, amit megszokta), de szerintem ők sem hiszik, hogy ez egyik napról a másikra könnyen menne az átállás.

aranyelet-2x01-02

Ahogy az 1. évad végén is írtam, kár, hogy nem kaptunk akkor valami ütős cliffhanger-t, mert akkor lett volna mihez kötni a folytatást, így viszont csak belehuppantunk a folytatásba, amihez egyrészt az emlékeztetőnek kellett magyaráznia, másrészt karakterektől kaptunk némi expozíciót. És ez a döcögős start sajnos rá is nyomta a bélyegét az évadnyitó első felére, ami eléggé lelombozott.

Szerencsére a 2×01 második fele már kifejezetten jól sikerült, leginkább Márk szálának köszönhetően, és ekkorra nyert értelmet az is, hogy mi célt szolgál(hat) a flashback-es szerkezet. Mert eleinte, bármennyire is jópofa volt visszatekinteni Attila és Hollós fiatal éveire, nem nagyon értettem, hogy miért van szükség erre a megoldásra. (Mondjuk az Ossian és Bonanza Banzai hallatán feltolultak bennem az iskolaéveimet meghatározó metálos/depeses szembenállás.)

aranyelet-2x01-01

És amikor megkapjuk ezt a csavart, hirtelen megnő a tét, rögtön elfeledkezünk arról, hogy mennyire érdekes volt látni a kicserélt Hollóst, hogy mennyire háttérbe szorult Janka sztorija (azért tekintetek és dialógok terén kapott kompenzációt), illetve, hogy mennyire nem látni (ismét?) Mira szálán azt, hogy fel fog érni a többi családtagéhoz – más kérdés, hogy valahol elkél egy kis “lazítás” is. Persze lehet, hogy pont rá vár a legkeményebb időszak.

Szóval amikor beindult az epizód, akkor már egymás után jöttek a jól működő jelenetek és izgalmas felvetések, dilemmák, amik a lehető legjobb pontot lettek elvágva, kellő mennyiségű kérdőjelet hagyva a folytatásra. Most mondjam azt, hogy azonnal nézném a második részt?

Hajrá, hugi.

Az Aranyélet első epizódja elérhető regisztráció nélkül az HBO GO-n.

54 hozzászólás Ne habozz!

dalia - 2016. 11. 06. 16:51

jó volt az első rész, nem volt csalódás, pár apró hiba volt benne, pl. a hök jelenet előtti fiatalok egymásnak esése elég béna volt – vagy csak én nem emlékszem már, hogy mennyire szerencsétlenek a 18 éves fiúk:)))
viszont hatalmas pacsi amiért nekimentetek a höknek, kurvára megérdemlik.

Fragohol1C - 2016. 11. 06. 19:31

Elég király volt az első két rész.

dave - 2016. 11. 06. 19:33

Megnéztem az első részt, és csalódás. Janka karakterét teljesen kicsinálták, és a teljesen felesleges Mira szálra pazarolják az időt. A 90-es években játszódó részek menők, de túl stilizáltak. A folytatásban nagyon reménykedem.

Bazsi - 2016. 11. 06. 20:37

Amennyire vártam, annyira tetszett is, nem spoilerezek, de szerintem ez a sorozat a magyar sorozatkészítés csúcsa, szerintem ismét igen erős rész volt! A főcím újrahangszerelése nem jött be, de a képi világ igen, a történet jól alakul még ha tényleg kicsit lassan is indult be, de engem spec nem zavart. Kifejezetten jó volt a sok amcsi sorozat mellett végre egy ütős magyar dolgot is látni újra. Bravó, csak így tovább!

Silas - 2016. 11. 06. 20:56

imádom a sorozatot, de Döbrösi Laura (ugye ő a kiscsaj) szerintem borzalmasan mondja a szövegét. kicsit olyan amatőrnek hat, vagy nem is tudom, hogy fogalmazzam meg.. de Attit bírom :D

Matt - 2016. 11. 06. 20:59

Szerintem meg Döbrösi ezerszer jobban alakít mint Thuróczy.

Caged Wisdom - 2016. 11. 06. 21:12

Döbrösi Laura egy középiskolai színjátszó szakkör viszonylatában kiemelkedőt nyújt. Ilyen kaliberű produkcióban nem szabadna a nézőnek szenvednie a színészi játék miatt.

Spencer - 2016. 11. 06. 21:18

Akik nem HBO GO-n, hanem a televízióban nézik azoknak itt a második rész előzetese: https://youtu.be/h9TASim2jAE

Bituz - 2016. 11. 06. 21:44

Felülmúlta a várakozásomat az első két rész, nagyon jó a sztori, bejött! Eddig nálam 8/10.

szebe - 2016. 11. 06. 21:57

Ez a HÖK-ös téma nagyon adja, színtiszta magyar valóság ez is.

A Míra-féle szerelmi szál az utolsó előzetesből már sejthető volt.

Gál Feri múltbéli sztorijára nagyon kíváncsi leszek.

Némi negatívum:
Jogot végzett barátom szanaszét cincálta a bíróságos jeleneteket :)

smileyboy - 2016. 11. 06. 22:40

szebe: Ahogyan az orvosok szétszedik az ER-t, és a Grey’s Anatomy-t, a középiskolások a Glee-t, a földönkívüliek meg az X-aktákat. :) Egy nem szakavatott szerintem simán elhiszi, hogy ez így zajlik, és bármilyen amerikai jogi sorozatot megnéz egy jogász tud találni kivetnivalót. :)

A Mira-Oszi összeboronálás nagyon szépen meg volt már alapozva az első évadban is, nem lepődtem meg rajta.

Laura szerintem teljesen jól alakít, nincs vele semmi gond.

Az viszont hatalmas volt, amikor a Halott Pénz Darabokra törted a szívem című feldolgozása átváltott az eredetibe, azzal párhuzamosan, ahogy a jelenből visszaugrottunk a múltba.

winnie - 2016. 11. 06. 23:53

smileyboy: az igen tetszetősre sikerült, jár is érte a pacsi. még volt valami, ami nagyon tetszett a megoldást tekintve, de az istenért nem jut eszembe.

gruang - 2016. 11. 07. 00:10

@winnie amikor Mira kimegy a borítékért és a kamera “átmegy” a kapun? :)

Luke - 2016. 11. 07. 01:54

Remek volt az évadnyitó, a legzseniálisabb azonban a sörözős jelenet volt, ahol a Halott Pénzt észrevétlenül áthúzták Bergendybe és jött a flashback :D Meg is kellett picikét állítanom a részt :D

Roltii - 2016. 11. 07. 10:15

Bergendys részt visszapörgettem, az nagyon jó volt!
A HÖKös szál is telitalálat, de az ABC-s is jó. Igazából tetszik, hozza amit hoznia kell. A kezdés pedig furcsa, de jó.

Eddy21 - 2016. 11. 07. 10:16

Néha nem tudom eldönteni, hogy az írók szarok vagy a színészek? Valószínűleg mindkettő. De legalább látványra profi az anyag.

csicso007 - 2016. 11. 07. 10:17

Nemtudom ez mennyire SPOILER, de nekem Márk volt az abszolút favoritom, amennyire rühelltem az első évad legelején, annyira imádom most :D mik ezek a dumák te jó ég? (Hatalmas pacsi a forgatókönyvíróknak is.) Szerintem a hét idézete díj instant a Hajrá hugi lesz, bár én az “Elővetted? Nyomta a pöcsöd?” beszóláson is szakadtam. A második részben mondjuk már kicsit para volt (SPOILER) amit pl a rektorral leművelt, dehát elszánt, találékony egy srác az biztos :D

fannky - 2016. 11. 07. 11:34

Amennyire egyébként jó ötlet a HÖK-ös szál annyira tragikusan eltúlzott a fiúk alakítása. Már-már paródiába hajlik, kicsit kínos volt. pl. ahogy lenyalta a joghurtot a papírról.. háát. Márk karaktere ettől még jó, és remélem fejlődnek a többiek is.

Az csak nekem tűnt fel, hogy finoman odapörköltek Gerendainak? (“jövőre meglesz a Michelin csillag. Kihozom nullszaldóra”) :D

mike - 2016. 11. 07. 11:47

SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPIOLER !!!!!

amikor a csajjal volt a márk és odamentek hozzá a hökösök. “komolyan mondom ez valami átok rajtam” ugye előző évadban is mikor a vivivel volt akkor basztatták… :):) nagyon király rész, 10 pont a szöveg! viszont utána egy kicsit sok volt amit a hökösök elött keménykedett. nem ilyen véget ért a srác karakter jelleme és jó lenne egy kicsit jobban megtudni mi lett a kirugott érettségi elött. jogsiját ugye vette, lehet az érettségijét is hisz volt pénze. tudom endre bá mondja benyomta de akkor is. flashbackek nagyon rendben vanna főleg amikor a janka belép….

39lépcsőfok - 2016. 11. 07. 13:15

Az eleje nekem is egy kicsit döcögött, de aztán berántott. Várom a folytatást!
A leszbikus szál egy kicsit meglepett, gondolom Mira a magyar Clarke :) Mondjuk egy kicsit túlzás az önzetlensége, amikor gyakorlatilag tönkreteszik az életét.
A többi szál érdekesebbnek tűnik, főleg Hollós és Janka kapcsolatára leszek kíváncsi.

Mordekai - 2016. 11. 07. 13:57

Rengeteg hibával küzd ez az Aranyélet még mindig. HBO szintű látvány hellyel-közzel van, más dolgokban sajnos nem éri el azt a szintet.

– A flashback jelenetek nosztalgiafaktor elemeit (zene, látványelemek) nem ennyire szájbarágósan kellene tálalni, meg kellene hagyni háttérnek, akinek mondanak valamit, az úgyis vágni fogja.

– A főszereplővel közlik, hogy 45 millió és van rá egy hete, de pár jelenettel később ő ugyanúgy őrködik tovább a boltban, mintha mi sem történt volna. Picikét gyenge a forgatókönyv, vagy időrendileg ez így nem oké.

– Enyhe karakteridegen fordulat Márknál, akiből majd fehérgalléros lesz(?), aha oké értjük. Biztos ehhez kellett a gyúrós/tetkós jelenet az első évad végén. :)

– “Börtönbem nem a bűnösök ülnek, hanem a vesztesek. Nem minden vesztes. Nyilvánvalóan.” A pocsékul megírt magyartalan szófordulatok és minden hétköznapi természetességet nélkülöző párbeszédek még mindig kegyetlenül hasítanak. Szívesen kigyűjteném az összeset, de így is elég hosszú lesz ez a komment.

– Döbrösi Laurában lenne tehetség, de ha a partnere Barátok Közt szinten (se) nyomja, akkor sajnos őt is húzza magával lefelé.

– Az idegen nyelvű betétdalok is kilógnak. Döntsük már el…

. Misi bá’ az étteremben kiülteti maga mellé az asztalhoz a kötényes konyhai személzetet, á nem néznének a vendégek nagyon, biztos meglesz az a Michelin-csillag. :) Oda kéne figyelni a részletekre.

– Nem vagyok jogász, de még nekem is feltűnt, hogy a bírósági jeleneteknél nagyon nem stimmel az ügymenet.

“Most mondjam azt, hogy azonnal nézném a második részt?” Zseniális az a kérdőjel, winnie. :)

Kovács Zsuzsi - 2016. 11. 07. 14:35

Csatlakozom az előttem szólókhoz, a Márk vonal az zseniális a srác karaktere mindent visz, sokkal jobb mint az első évadban pedig már azt is szerettem. Ilyen filmeket kéne csinálni ez színvonalas. Gratulálok a forgatókönyvhöz a legjobb poénokat is Márk kapta nagyon jó ez a srác!!!!!!

Alina - 2016. 11. 07. 15:55

A képen lévő lánynak mi a neve?

Ádám - 2016. 11. 07. 16:14

A 45 milliós részt én sem értettem – azaz világos, eladták a házat, de azért az nagyon nem egy 45 milliós ház volt, hanem egy nullával inkább több – hova lett a maradék pénz?

Toki - 2016. 11. 07. 17:00

A hökös srácok nagyon gázak, kik ők hogy kilogatnak embereket meg fegyverrel mászkálnák, nagyon hiteltelen volt, vannak fiatal tökös csibész gyerekek a valóéletben, de nem így néznek ki is nem a hökös azok az biztos. Ezt leszámitva nagyon tetszett, és Endre bának még mindig minden megmozdulása badass :DDD

Bikuci - 2016. 11. 07. 17:02

A régi bejátszásokban az a hosszú hajú paróka nagyon gáz. R-Go koncert zseniális. A dékánról a kamu felvételes részt rosszul rendezték. Jobb vágással sokkal rejtélyesebb lehetett volna, nem kellett volna rögtön megmutatni, hogy mire készül a srác. Nem mutatják meg az igazi HÖK-ös visszaéléseket. Leszbi jelenet oké, ennél többre nem voltam kíváncsi, viszont Ónodit jobban mutathatták volna.

winnie - 2016. 11. 07. 17:08

“nagyon hiteltelen volt”

én nem tudom, hogy mi hiteles vagy mi nem, mert nem járok ilyen körökben, szóval nem ellenkezni akarok, de sok mindent mindenki annak fog hinni, csak azért, mert nem lát rá példát. csak azért, mert valamiről nem tudunk, valamilyen típusú embert nem ismerünk, még simán lehet, hogy léteznek:) (oké, ezzel nem mondtam nagyot, mint ahogy ennek a másik oldalát is mindig érdekes olvasni, miszerint a the wire nagyon realista, pedig aki írja, annak fogalma sincs a baltimore-i gengszterekről.)

simán benne van, hogy vannak ilyen típusú arcok. annyiféle ember van, miért ne lenne?

Toki - 2016. 11. 07. 18:16

Igazad van ebben winnie, nem lehetetlen hogy vannak ilyenek, csak életszerűtlen. Több évig kidobóskodtam másod állásként a Balaton környékén, és nem egy nem két kidobó elkezdett parázni mikor bizonyos fiatal hordák jöttek be, mert tudtuk hogy nem szívbajosak, de egyikük sem ilyen volt mint ezek a Hökösök, de tegyük fel vannak ilyen kis Corleone hallgatók, akkor előbb utóbb betalálja őket egy komoly társaság és letörik a szarvukat.

Toki - 2016. 11. 07. 19:29

Ebben igazad van winnie, nem lehetetlen hogy van ilyen csak életszerűtlen. Évekig kidobóskodtam másodállásként a balcsi környékén, voltak elég komoly fiatal brigádok, akik nem ijedtek meg a saját árnyékuktól, de egyikük sem ilyen kinézetű, stílusú volt, az ilyen “műanyag” corleone imitátoroknak mindig levolt törve a szarvuk hamar.

mondo - 2016. 11. 07. 20:02

Én úgy emlékszem, hogy a huszonöt évvel ezelőtti viszonyok közepette egy rocker simán elvert volna egy bonanzást, ha az kiveszi a magnóból az új Ossián kazettát, és beteszi helyette a sajátját. Ha ezt így, szó nélkül tűrte, akkor nagyon tartania kellett valamitől. Az pedig eleve ki volt zárva, hogy haverok legyenek (rocker és bonanzás haverság? miafxxx?), pedig az a sorozat alapkoncepciója, nem?

Dawnie - 2016. 11. 07. 22:14

45 milliós témához: én úgy értelmezem, hogy ugye mondta az elején a bírónő, hogy igyekezzenek peren kívül megegyezni, de miután bejött a képbe az ételmérgezős sztori (Oszi vallomása), akkor ez már tárgytalanná vált, mármint a peren kívüli megegyezés lehetősége. Mit gondoltok?

Dawnie - 2016. 11. 07. 22:16

Az Emese utalványt figyelte valaki? :)

Dawnie - 2016. 11. 07. 22:23

Feltűnt egy baki is: a hangfelvételen olyan dolgok is hallatszanak, amelyek akkor hangzottak el, amikor Márk még csak közeledett a játszótérhez, ezért nem lehetnének rajta. Másodszor nézve elég észrevehető.

ladislaus - 2016. 11. 07. 22:34

ezért utálom a HÖKösöket :)

Karesz - 2016. 11. 07. 23:09

Könyörgöm vki adjon egy hbo go accountot :D nem bírom :D

nfsu17 - 2016. 11. 08. 10:28

Míra hozzáállása oszihoz nem nagyon tetszett, úgy értem, nem nagyon hittem el, hogy semmi, de semmi kitörése nem lesz ellene, hogy feldobta.
Nekem csak ez volt hiteltelen, a többi elment.
Most oszi tényleg ennyire jó színész, vagy tényleg ennyire nem, nem tudom eldönteni.
Amúgy továbbra is zseniális.

“A képen lévő lánynak mi a neve?”

Döbrösi Laura

murder1 - 2016. 11. 08. 10:45

A “Darabokra törted a szívem” átváltás zseniális ötlet volt.
Egyébként az epizód címek mögött idén is lesz vmi mögöttes “plusz”? (Tavaly ugye a Muffhunterz-es klipben szerepeltek, most az 1. részben pedig az egyetemen a táblára volt írva…)

NatoLocator - 2016. 11. 12. 15:22

Kérem mondja el vki, mi volt az üzleti modell az elején a kocsitörésben? Az osztrák állam/biztosító fizetett nekik? Ez ennyire jó pénz lehetett vagy csak marhultak vele?

Silver-sama - 2016. 11. 12. 20:56

Hajrá, hugi. :D
Korrekt kezdés volt, igazán tetszett. Miraaa :3333

lostfanka - 2016. 11. 13. 07:13

Tudom hogy masodik evados kibeszelo de most fejestem be a 1. evadot, es soha nem hittem volna hogy egyszer egy magyar sorozat ilyen szinten berant es darara kesztet. A casting nagyon jol sikerult, foleg a gyerek castng ami valjuk be mindig a magyar filmek sorozatok gyengeje.

Marcipánmacska - 2016. 11. 13. 18:28

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem a múltban játszódó részek nem igazán jönnek be.

39lépcsőfok - 2016. 11. 14. 13:03

A második rész történései nekem nagyon erőltetettnek tűnnek. Eleve Mira története börtönöstül-zsarolóstul hihetetlen. Legalább ha nagykorú lenne.
Márk szála is furcsa, egy videó eredetiségét azért könnyen meg lehet állapítani (én azt hittem különben, hogy pedofíliával zsarolja meg)
Janka karaktere pedig értelmezhetetlen lett.A Breaking Bad ihlette jelenet (party) is túlzásba esett.
Nagyon látszik, hogy a történet rángatja a karaktereket bizonyos irányokba – tekintet nélkül a realitásokra – és nem fordítva.

rensenbrink - 2016. 11. 14. 19:41

Az első évadot imádtam, 8/10-esre értékeltem. Ez a második évad egyelőre szinte a nézhetetlen kategória, ennyi életszerűtlen baromságot nem tudom, hogy sikerült összehozni. 2 részt láttam eddig, de max. egy 2/10-et ér.
Elkaszálni nem fogom, mert kíváncsi vagyok, hogy folytatódik-e ez az ámokfutás.

murder1 - 2016. 11. 14. 22:07

Csak megjegyzésből az íróknak: már BGE :P

Alkaa - 2016. 11. 16. 00:32

Nekem egy szavam sincs Mira karaktere ellen. Sőt, igazából pont azért jó nézni, mert magyar filmben/sorozatban még nemigen fordult elő, hogy egy csendes, szerény, amúgy jó tanuló, 17-18 éves lányt pontosan olyan hülye, fogalmatlan, karizmátlan, tőszavakban makogó szerencsétlenként ábrázoljanak, mint amilyenek ezek általában a való életben is. Mira az a fajta csaj, akit ha egy vicces kedvű riporter megkérdezne, hogy melyik tenger határolja Csehországot, először hülyén nézne nagy szemekkel, majd komolyan elgondolkodna a válaszon, még ha egyébként ötös is volt földrajzból. És hatalmas dicséret Döbrösi Laurának, hogy 23 évesen, tehát a szerephez kicsit túlkorosan is ennyire jól hozza a karaktert.
Ami pedig a Márkot illeti: volt ilyen haverom, sírvaröhögős dumával és végtelen lazasággal a többi alvilági arc között is. Ez eddig oké, ez is létezik. A karakter viszont ott kezd félelmetes lenni, ha mindehhez a pszichopátiás attitűdöt is hozzáadjuk. Néha Jesse Pinkman jut eszembe róla, aki pontosan tudta magáról, hogy bűnöző és úgy is állt hozzá mindenhez, de míg az megmaradt mindemellett egy beforduló, drogos szerencsétlennek, addig Márk a legjobb úton halad a topligás pszichopaták útján, ami igazán félelmetes. Nem állok be az Olasz Renátót dicsőítők sorába, mert már elmondtak róla minden jót, és én se tudnék egyebet.
Ónodi Eszter maga az ördög és 10/10, Anger Zsolt annak ellenére zseniális, hogy a karakterét jobban is megírhatták volna, Thuróczy Szabolcsot pedig még mindig nem tudom hova tenni, de nem is bosszant. Jó sorozat ez (tízes skálán nálam hetes), kíváncsian várom a fejleményeket.

Enzo - 2016. 11. 16. 02:23

2×01
Hú, továbbra is minőségi a cucc, és már az első részben hatalmas a shitstorm.

1. Az újfajta főcímet egészen megkedveltem :)
2. Flashbackek: kicsit több konkrétumot is kaphattunk volna, de végülis felvezetésnek jó volt, gondolom majd eljutunk oda is, ahol azt hitték, hogy Gáll Feri meghalt. Az elején amúgy simán azt hittem, hogy itthon vagyunk, erre Hollandia. :D Ja és nemtom hogy ez tudott dolog volt-e az első évadban, de ezek szerint Hollós és Janka tényleg jártak.
3. Hogy kinek a tárgyalását látjuk, azt ellőtte a trailer, de szép volt, ahogy mindenki majdnem felállt, úgy fészkelődtek.
4. Jankát már-már kínos volt nézni, annyira szenvedett a csodakrémes piramisjátékban :)
5. Az tényleg fura volt, hogy Mira kicsit se neheztelt Oszira, amiért az feldobta. Nem hittem volna, hogy a csaj ilyen hamar visszatér, és pláne nem így. Az összejövésük viszont…nyami :P (Farkas Franciskában felfedeztem némi Morena Baccarin-beütést, ami határozottan pozitív.)
6. A fegyveres HÖKösök tényleg talán kicsit el lettek túlozva, viszont meglepődtem, hogy Márk nem szembement velük, hanem “üzleti modellt” ajánlott.
7. A zenék jók és korhűek voltak a részben, egyedül a Muffhunterz koncertes “Verda” szám volt mocsokszar. A “Darabokra törted a szívem” átkötés pedig első osztályú, zseniális volt.
8. A “Hajrá, hugi” tényleg #hétidézete, felröhögtem :DD
9. Tyű, de elszaródott minden a végére: Mira ügye ugye ott volt alapból, erre rájön a mérgező anyagos ügy, meg persze Komáromi meggyilkolása…
10. A csavar a végén, wow…Gáll Feri és Tomcsa?? És még Jakab Erika is benne van a dologban? Na ez marha érdekes lesz, az egyetlen, ami miatt húzom a számat, az a kisebbfajta belterjesség. De az így tuti, hogy nem volt véletlen az a bolti találkozás.

annaaa - 2016. 11. 17. 12:56

most annyi dolgot említettetek, amire nem figyeltem oda, hogy újra kell néznem a részt …

Enzo - 2016. 11. 20. 19:20
rensenbrink - 2016. 11. 28. 13:53

Nagyon közel nálam a kasza, hihetetlen, hogy ilyen fost csináltak az után a fasza első évad után.

CaTo - 2016. 12. 11. 15:09

Csodálkozom, hogy nem rohantatok az 5. epizód után ide a fórumra értékelni a giga akciójelenetet.
Szerintem lélegzetelállító volt. Erre az ötödik részre amúgy is kezd összeállni, hogy mi az évad fő poénja (a Gál-Hollós tengelyen).
–> NatoLocator: én is gondolkodtam azon, mi lehetett az üzlet az autók összetörésében, de ha jól értettem valahol egy megjegyzést, látványosan összetörték a kocsit, felvették a roncsért biztosítási pénzt és utána kikalapálva eladták a járgányt.

Marcipánmacska - 2016. 12. 11. 20:47

Hát a hetedik rész vége… pfff. Nem merek spoilerezni de nálam ezzel a húzással most lehet hogy kasza lesz, pedig imádom.

valko2 - 2016. 12. 12. 09:26

SPOILER –
ez a 7. rész vége… Ez elég szürreális volt. Meg az egész felállás. De ez kb a mindenki megőrült kategória.

azigen - 2016. 12. 12. 17:47

milyen zene szólt a 7.rész végén?
vki irja le nekem

Marcipánmacska - 2016. 12. 12. 22:25

@valko2: igen!! ugyanezt éreztem én is. nagyon várom a rész kibeszélőjét. …

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz